با عرض سلام خدمت استاد بهنام ارجمند پس از بررسی راهنماییهای شما سبدم را با بودجه 24 میلیونی بدین شکل تغییر دادم (وسپه 26500 / وپترو 26600/ شکربن 11000/ فاذر 7000/ ولغدر 23000/ کسعدی 3000/ غمارگ 1000) هر نظری که برای اصلاح بیشتر با دید 3-6 ماهه بدهید بر دیده منت می گذارم ارادتمند محم(اصلا در نظر بگیرید همه پول را نقد دارم هر گونه اصلاحی را انجام خواهم داد)
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط farzam468 پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت استاد بهنام ارجمند پس از بررسی راهنماییهای شما سبدم را با بودجه 24 میلیونی بدین شکل تغییر دادم (وسپه 26500 / وپترو 26600/ شکربن 11000/ فاذر 7000/ ولغدر 23000/ کسعدی 3000/ غمارگ 1000) هر نظری که برای اصلاح بیشتر با دید 3-6 ماهه بدهید بر دیده منت می گذارم ارادتمند محم(اصلا در نظر بگیرید همه پول را نقد دارم هر گونه اصلاحی را انجام خواهم داد)
شما فردا صبح غمارگ رو بفروشید و به جاش فاذر یا وپترو بخرید
بقیه موارد خوب هستن
گرچه من اگه باشم،در صورت امکان کسعدی رو هم به فاذر تبدیل میکنمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postآقا بهنام نظرت در مورد خبهمن يا خساپا چيه؟ كدومش رو ترجيح ميدي؟
در صفحه گذشته هم عرض شد که دوباره تکرارش میکنم
توی سهام خودرویی،خبهمن از همه بهتره
ولی چه اجباریه که توی این شرایط به سراغ سهام خودرویی بریم ؟
با سهام خودرویی به طور کل مخالفم
حرکت سهام خودرویی در گرو تغییرات اساسی و مثبت در وضعیت بنیادیشون هست که من در حال حاضر چیزی نمی بینم که بخواد باعث رشد شارپ قیمت سهام خودرویی بشه
همیشه سعی کنید با بهترین برگ ممکن بازی کنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط lstyx پست شده است View Postبهنام جان نظرت درمورد بانک ملت چیه؟!!!
تا یک ماهه آینده
هیچ کدوم از سهام بانکی،سهم یک ماهه نیستند
تمام سهام بانکی،بلند مدتی هستند و البته روندشون صعودیه ( رشد قیمت + رشد سودآوری)
یه چیزی رو دوستانه خدمتتون عرض میکنم
هیچ گاه در بازارهای صعودی به دنبال معاملات یک ماهه و کوتاه مدت نباشین
بنده بارها و بارها روی سهام مختلف نوسانگیری کرده ام
از نوسانگیری ماهانه گرفته تا نوسانگیری روزانه
ولی به شما توصیه میکنم در این بازار سهامدارای کنید،چون اگر این کار رو نکنین در آینده پشیمان خواهید شدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام بهنام عزیز
اشتباه نکنم قبل از عید اولین کسی که راجب شکربن از شما پرسیدم من بودم ... اون موقع با اینکه بنیادی سهمو رد نکردی ولی به دلایل مختص زمانی و اقتضا اون دوره روش زیاد مثیت نبودی..
خوشحالم الان دیگه ok شما رو هم رو سهم دارم...به نطرت تو یه بازه 3 ماهه تارگت 850 تا 1000 خواهد دید؟
میانگین خریدم 525 هستش به نطرت میانگین کم کنم یا با همین سهامداری کنم؟
پ ن: هیج موقع خودمو برای نخریدن فاذر اونم با این که توصیه اکیدت بود نخواهم بخشید...
نظر
-
در اصل توسط saeed1133 پست شده است View Postسلام بر بهنام عزیز.آقا بهنام به برکت شما الان 87 درصد سبدم فاذر است.از 600 باهاشم.فردا احتمالا فرصت خرید میده بین فاذر و وپترو کدوم رو مناسب تر می بینید.
با تشکرفراوان.
خواهش میکنم
اینجا باید ببینیم دید شما چه جوریه و ریسک پذیریتون چقدره ؟
خب کسی که 87% سبدش فاذر باشه،مشخصه که بسیار ریسک پذیره
راستش من اگه باشم،بازم فاذر میخرم
البته فاذر به قیمتی رسیده که خیلیها جرات خرید ندارند و حتی فروشنده اند
ولی من استراتژی خودمو دارم
این سهم هنوزم خریدنیه
ولی ...
اگر به دنبال کاهش ریسک سبد هستین،باید وپترو بخرینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postسلام بهنام عزیز
اشتباه نکنم قبل از عید اولین کسی که راجب شکربن از شما پرسیدم من بودم ... اون موقع با اینکه بنیادی سهمو رد نکردی ولی به دلایل مختص زمانی و اقتضا اون دوره روش زیاد مثیت نبودی..
خوشحالم الان دیگه ok شما رو هم رو سهم دارم...به نطرت تو یه بازه 3 ماهه تارگت 850 تا 1000 خواهد دید؟
میانگین خریدم 525 هستش به نطرت میانگین کم کنم یا با همین سهامداری کنم؟
پ ن: هیج موقع خودمو برای نخریدن فاذر اونم با این که توصیه اکیدت بود نخواهم بخشید...
بله،درسته
اون زمان فاذر و شکربن تقریبا در یک رنج قیمتی و حدود 270-260 بودن
من اون موقع فاذر رو بسیار بیشتر از شکربن قبول داشتم
هنوز هم فاذر رو یه سر و گردن بالاتر از شکربن می بینم
در مورد شکربن باید بگم که تارگت بلند مدتش بالای 1000 تومن خواهد بود
ولی برای رسیدن به 1000 تومن،باید حداقل 6 ماه بهش زمان بدیم
اما پیشنهاد من ...
فاذر 180 تومنی و 200 تومنی که توی همین تاپیک پیشنهاد به خریدش دادم،دیگه به تاریخ پیوست
ولی ...
فاذر 800 تومنی هنوز هست
بهت قول میدم اگر فاذر نخری،سال بعد حسرت همین فاذر 800 تومنی رو خواهی خورد
پس شکربن رو نگه دار
هر چی هم نقدینگی داری،فاذر بخر
اگه به هر دلیلی فاذر فرصت خرید نداد،وپترو بخر نه شکربنافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب بهنام ميبينم شما روي وپترو نظرتون خيلي مثبته . اگه ممكنه دلايل بنيادي و علتشو برامون بيان كنيد. سپاسگزارم از پاسخگويي هاي متين شما
شدوص
شکربن
پسهند
و ...
اینا یک سال پیش کجا بودن و حالا کجا هستن ؟
وضعیت زیر مجموعه هاش 180 درجه تغییر کرده
اما برگ آس وپترو هیچ کدوم اینا نیست
مهمترین بخش پرتفوی وپترو،مالکیت 48 درصدی پلوله هست که در بلند مدت برای این سهم نقش تعیین کننده داره
حالا همه اینا رو بذارین کنار هم،اونوقت ارزش وپترو مشخص میشه
من وپتروی 1050 تومنی سال 83 یادم نرفته
اون سال سال طلایی این سهم و زیر مجموعه هاش بود
وپترویی که از اسفند 82 تا شهریور 83 از قیمت 240 تومن به 1050 تومن رسید
با این سهم سهامداری کنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postتشکر با یه کلیک جان مطلب رو ادا نمیکنه... شما با این تاپیک بسیار از نادانسته های من کم کردین و بر دانسته هام افزودین.
ممنونم که هستین
خوشحالم که مطالب این تاپیک برای شما مفید بوده
شاد باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر