*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
    درود درود

بهنام عزیز

در این بازار سراسر صف
    چرا شپدیس در جا میزنه؟
    اصلاحش تموم نشده؟
    از گروهش خیلی عقب مونده
    بنیادی که اوکی هست
    پس مشکلش چیه؟
    درود بر امیر عزیز
    اگه یادت باشه،گفتم که شپدیس سهم خوبیه،اما در گروهش بهترین نیست
    من روی شاراک،شیران و شخارک به مراتب مثبت تر هستم

ولی شپدیس هم اینجا نمیمونه،نگران نباش
    خواهی،نخواهی با رشد سایر سهام پتروشیمی و با توجه به سود پایینش که قابلیت افزایش داره،باید رشد کنه

اگه سهمت قابل معامله شده،باز یه مقدار سبکش کن
    در غیر این صورت از بازار عقب میوفتی
    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/29, 18:14.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط karimi پست شده است View Post
      سلام
      پیش بینی شما از وبیمه چیست؟امروز روی 140 صف خرید 800 هزار داشت
      شایعه در سایت های دیگر است که nav سهم بگونه ای است که 140 خانه پر سهم است
      ایا موارد فوق مورد تایید هست یا شایعه ای هدف دار است؟
      درود
      بنده کاری به سایر سایتها ندارم
      چیزی رو می نویسم که نظر خودمه
      وبیمه داره از روند نزولی بلند مدتش خارج میشه
      با این حساب میشه در بلند مدت ازش انتظار یک حرکت شارپ داشت
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• رضاکریمی
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 250

سلام بهنام جان خسته نباشی
        اگه ممکنه یه تحلیل از کفپارس داشته باشین ممنون میشم
        شرمنده سرعت اینترنتم خیلی افت کرده سرچ نکردم که از قبل تحلیلش کردین یا نه
        شاد و سلامت باشی
        [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
          سلام بهنام جان خسته نباشی
          اگه ممکنه یه تحلیل از کفپارس داشته باشین ممنون میشم
          شرمنده سرعت اینترنتم خیلی افت کرده سرچ نکردم که از قبل تحلیلش کردین یا نه
          شاد و سلامت باشی
          درود
          رضا جان
          یه نگاه گذرا به آخرین گزارش شرکت انداختم
          تنها نکته مثبتش این بود که سود عملیاتی هر سهم از 12 ریال رسیده به 181 ریال
          بقیه گزارش پر از نکته های منفیه که بهشون اشاره میکنم

1 - افزایش شدید در هزینه های عمومی اداری

2 - هزینه های سنگین مالی

3 -زیان انباشته سنگین شرکت که رو به افزایشه

4 - شرکت خرید مواد اولیه خودش (مصارف ارزی) رو با فرض دلار 2900 تومنی در گزارش آورده،در صورتی که در عملکرد واقعی 4 ماهه،مصارف شرکت با دلار 3600 تومنی بوده

5 - محل تامین 80% مواد اولیه شرکت خارجیه و در مقابل تمام بازار فروشش داخلیه و این به هیچ عنوان جالب نیست

6 - تبدیل سود 101 ریالی دوره گذشته به زیان 400 ریالی

فقط میشه گفت یه مقدار داره شرایطش بهتر میشه

معاملات سنگین امروزش هم مربوط میشه به فروش میلیونی از سوی یکی از سهامداران عمده ( شرکت فرآورده های نسوز آذر)

این سهم از نظر بنده به هیچ عنوان ارزش سرمایه گذاری نداره

در ضمن این سهم از نظر حجم معاملات و نقدشوندگی به هیچ عنوان وضعیت خوبی نداره (معاملات امروز رو فاکتور بگیرید)
          (کوروش بزرگ)

نظر

• Hana
            عضو عادی
            • May 2013
            • 42

در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است
            سلام دوست عزیز، خوب مثل اینکه همه رو سر کار گذاشتی( من و گروه اداف، اسطوره، بهنام) و داری از همه راهنمایی می گیری. نوش جونت اما حرف" محمد صباغی" در پاسخ به یه بنده خدایی که طرز معاملات و سبدش شبیه توه رو برای استفاده شما هم دوباره می ذارم توی "تاپیک بهنام عزیز"، شاید که به دردت بخوره:
            سلام دوست عزیز
            اتفاقی به پست های این چند وقتتون داشتم نگاه میکردم، تو عرض 4-5 روز دنبال نزدیک 20-25 سهم بودی!!! آقا دمتون گرم، شما یا میلیاردی میخری یا اینکه روزانه معامله میکنی....
            اول در مورد فرض دوم نظرم میگم: خرید فروش روزانه یا هفتگی رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم، مخصوصا اگه مبلغ بالاست.جدا از اینکه اینکار نمونه اصلی سفته بازیه، وضعیت سهم رو هم خراب میکنه، جو روانی غلطی رو سهم ایجاد میکنه و مسلما خیلی ها ندانسته متضرر میشن.در طول پستها دنبال آینده سهمهای مثل واتی، وبشهر، ,ونوین، وسپه، کهمدا،شرانل، خبهمن، شیران...... بودید، عزیز یه فرد مگه سبدش چندتا سهم داره، گفتن پرتفوی تشکیل بدید که ریسکتون تنها به مقدار ریسک سیستماتیک برسه، اما نه دیگه اینکه از حد بگذره!!!!مگه اینکه روزانه میخرید میفروشد.من از تازه واردهای این سایت هستم، اما به گفته دوستانه بانیسایت، هدف این گروه فراتر از پول درآوردن و یکه شبه میلیونر شدنه، گروه اگه میخاست این هدف دنبال کنه، کافی بود تمامی بنیادی و تکنیکال کارهاش یه هفته رو یه سهم تبلیغ کنن و سودشون که کردن برن سراغ یه سهم دیگه!! پول دراوردن خوبه، پسندیده، اما از راه درست و شرعی و قانونی....
            اما در مورد فرض اول که ممکنه شما با حجم و مقدار بالا سهم میخرید و میفروشید:
            انشا.. که دارایی و ثروت حلالتون هر روز بیشتر بشه، اما به نظر من اگه با سرمایه بالا معامله میکنید، حتما یک مشاور بگیرید،دنبال یک سایت نباشید برای دریافت مطالب رایگان...
            برای پول درآوردنتون هزینه کنید، مطمئنا بازده بهتری میگیرید
            گروه سعیش اینه که به همه سوالات پاسخ جامع بده، اما هم حجم سوالات بالاس و همه تحلیلگر کم
            اینکه یه فرد بیاد 30 تا سهم بپرسه، برای هر کدوم چند مدل فرض بزاره،بعد سر دو روز بفروشه بره سمت سهم جدید، نمیشه، یعنی گروه نمیتونه پاسخگو باشه
            من که در بین دوستان کسی نیستم، اما سایرین هم مشغله خودشون دارن و هم برنامه های زندگی خودشون، خودمونی بگم دوست عزیز، گروه اینقدر بیکار نیست که....
            به عنوان نمونه همین سوال بالا:
            فرض دلار 2800
            فرض دلار 2500
            سبد X
            سبد Y
            .....
            اینهمه ریز شدن تنها نشانه ای از نگاه کوتاه مدت در سرمایه گذاریه
            معذرت که طولانی شد
            دوست عزیز، برای پول درآوردن و کسب بازده مطلوبت هزینه کن، یک مشاوره عالی و خبره بگیر، میخاد از محیط آکادیمیک دانشگاه باشه، یا یک تریدر از کارگذاری ها، یا یک تحلیل گر آداف...
            موفق باشی

راستی این پست اشکان زندی رو هم برات آوردم:
            -از پست های شما چنان بر می آید که پول بسیار هنگفتی در بازار بورس دارید و پول هایی هم به بازار وارد می کنید و اغلب در حال ورود به فلان سهم و خروج از فلان سهم هستید که جز ضربه زدن به سهامدار جزء نتیجه ای را در بر نخواهد داشت. زیرا شما آن سهام را با علم به منفی شدن آنها به یکی مثل بنده می فروشید که نهایت سرمایه بورسی بنده 5 میلیون تومان هم نیست.
            -شما درخواست بررسی تعداد 18 سهم (وسپه، تکنو، ومعادن، ولصنم، وبشهر، وفارس، شاراک، وبانک، وصنا، واتی، شیران، قصفها، قمرو، کهمدا، شرانل، ونوین، خبهمن،پارسیان) در طول 4 روز را مطرح نموده اید که جز نضییع حقوق افرادی مثل بنده که در این فروم تنها در خصوص یک یا دو سهم سوال داشته ام، نتیجه ای دربر نداشته است. سوال اینجاست که شما با داشتن پول خوبی در دست و بالتان به راحتی می توانید یک یا چند مشاور استخدام کنید و تمام سهام بازار بورس را از ایشان بپرسید نه اینکه دنبال مشاوره مجانی باشید.
            -عزیزان ما چه شما از آنها تعریف می کردید و چه نمی کردید، چه از الفاظ مقدس استفاده می کردید و چه نمی کردید جواب شما را می دادند. لذا دلیلی برای این همه تعریف وجود نداشت.
            سلام جناب آقاي كهنه سوار
            من مطالب شما رو از زماني كه در تاپيك چي چرا مطلب مينوشتيد ميخوندم و الان هم ميخونم
            ميخوام به يك چيز اقرار كنم . اين كهنه سوار با اون كهنه سوار چي چرا فرق داره .
            رفتارات خيلي عوض شده طرز برخوردت با ديگران خيلي عوض شده، دو روز پيش اون رفتار با هومي كردي كه مشابهش رو با سعيد تو چي چرا كردند يادت مياد ، امروز هم اين رفتارت با كريمي و رفتاراي ديگت . ببخشيد اينقدر با صراحت مينويسم . اين فضا يك فضاي مجازيه، نه شما تعهد داري براي كسي خدمت كني نه ميتوني اخلاقيات ياد كسي بدي، اما اگه اشكالي از كسي ميبيني ميتوني خويشتن دار باشي و تو پيام خصوصي متذكر بشي ، اما اگه احساس ميكني با مدير يك تاپيك شدن نميتوني انتقاد پذير باشي و اشتباهات ديگران رو فرياد ميكشي بايد متوجه باشي كه كار درستي نيست . گروه اداف گروه خوبيه اما احساس ميكنم غرور داره يوجورايي رشد ميكنه. كمي بزرگ باشيد تمام كاربرها تو تاپيك هاي مختلف سرك ميكشند حتي سايتهاي همسايه پس خوب و بد رو از هم تشخيص ميدن . بگذاريد ديگران احساس كنند شما ليدرشون هستيد نه شما فرياد بكشيد. رفتاري كه با هومي كرديد با سعيد تو تاپيك چي چرا شد. هومي فقط يك انتقاد كرد شما ميتونستيد با خويشتن داري بزرگيتون روثابت كنيد. اما دلش رو شكستيد همون كاري كه با سعيد شد. من اول آرزوي موفقيت دارم براي همتون بعد آرزوي پرسود بودنتون.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

چو می بینی که نابینا و چاه است / اگر خاموش بنشینی گناه است

در اصل توسط Hana پست شده است View Post
              سلام جناب آقاي كهنه سوار
              من مطالب شما رو از زماني كه در تاپيك چي چرا مطلب مينوشتيد ميخوندم و الان هم ميخونم
              ميخوام به يك چيز اقرار كنم . اين كهنه سوار با اون كهنه سوار چي چرا فرق داره .
              رفتارات خيلي عوض شده طرز برخوردت با ديگران خيلي عوض شده، دو روز پيش اون رفتار با هومي كردي كه مشابهش رو با سعيد تو چي چرا كردند يادت مياد ، امروز هم اين رفتارت با كريمي و رفتاراي ديگت . ببخشيد اينقدر با صراحت مينويسم . اين فضا يك فضاي مجازيه، نه شما تعهد داري براي كسي خدمت كني نه ميتوني اخلاقيات ياد كسي بدي، اما اگه اشكالي از كسي ميبيني ميتوني خويشتن دار باشي و تو پيام خصوصي متذكر بشي ، اما اگه احساس ميكني با مدير يك تاپيك شدن نميتوني انتقاد پذير باشي و اشتباهات ديگران رو فرياد ميكشي بايد متوجه باشي كه كار درستي نيست . گروه اداف گروه خوبيه اما احساس ميكنم غرور داره يوجورايي رشد ميكنه. كمي بزرگ باشيد تمام كاربرها تو تاپيك هاي مختلف سرك ميكشند حتي سايتهاي همسايه پس خوب و بد رو از هم تشخيص ميدن . بگذاريد ديگران احساس كنند شما ليدرشون هستيد نه شما فرياد بكشيد. رفتاري كه با هومي كرديد با سعيد تو تاپيك چي چرا شد. هومي فقط يك انتقاد كرد شما ميتونستيد با خويشتن داري بزرگيتون روثابت كنيد. اما دلش رو شكستيد همون كاري كه با سعيد شد. من اول آرزوي موفقيت دارم براي همتون بعد آرزوي پرسود بودنتون.
              با سلام و عرض ادب و کسب اجازه از بهنام عزیز
              هومی از اون دسته دوستانه که هر چند تا حالا ندیدمش اما دورادور دوسش دارم و به قول خودش این یه گفتگوی کاری بین من و ایشون بود که به دلیل نداشتن امکان فرستادن پیام خصوصی برای ایشون، مجبور به استفاده از فضای تاپیک شدیم و باز هم به قول هومی، یک گفتگو بین بنده و ایشون بود.
              خوب این بحث های کاری بین دو همکار با نداشتن پیام خصوصی پیش میاد. البته اگه ایشون از بنده دلگیر شدن، اگه از نزدیک می شناسینشون می تونین از طرف بنده از ایشون پوزش بطلبین.
              اما بحث این پستی که در این تاپیک برای جناب karimi گذاشتم و پست های ایشون رو بالا آوردم و مدیر حذفش کردن کاملاً جداست و مربوط به یه رویه ی جدیدیه که در تاپیک های مختلف راه افتاده و اونم اینه که برخی از دوستان با سرمایه های میلیاردی که کارگزاری ها در اختیارشان گذاشته اند، بدون دانش قبلی کافی(نه فاندامنتال و نه تکنیکال) و تنها با تکیه بر سوال از بنده و بهنام و دیگران، وارد بازار بورس شدن و با دید کوتاه مدتیشون قطعاً ناخواسته هم به بازار ضربه می زنن و هم به سهامداران جزئی مثل بنده و شما. به تبع آن هم خود این عزیزان ضرر هنگفتی خواهند نمود.
              ..در پایان
              درست مثل هومی عزیز و بهنام که پستش رو در زیر اوردم، قصد بنده از نگارش این مطالب، جلوگیری از ضرر احتمالی برخی از عزیزان بوده و هست و اگر جناب karimi پیام خصوصیشان فعال بود، قطعاً از روش ارسال پیام خصوصی استفاده می نمودم. اما در خصوص تعهد؛ بنده خود را متعهد به خدمت به تک تک عزیزانی می دانم که تازه وارد بورس شده اند و از آنجا که روزی مثل همین افراد بوده ام، کمر به یاریشان بسته ام اما بی هیچ غروری حاضرم که جلوی اشتباهاتشان را بگیرم و از افتادن آنها به چاه جلوگیری کنم. در خصوص جناب karimi هم با توجه به خطری که در کمین ایشان است، حاضرم ایشان از بنده و دوستان بنده بابت صراحت لهجه دلگیر شوند اما ضرر ایشان را نبینم و دینی بر گردنم نماند. درست مثل بهنام عزیز که در پست زیر، کاملاً به وظیفه شان عمل نمودند.
              علت درج این پست در این تاپیک هم تنها بسته بودن موقتی تاپیک اداف بود که بدینوسیله از بهنام عزیز عذرخواهی می نمایم.
              از شما که در خصوص بنده دقت نظر داشتید و از "بهنام عزیز" که وقتشونو گرفتم، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

در اصل توسط behnam پست شده است View Post

نگاهی به سبدتون داشتم
              12 سهم دارین
              البته جمعشون شد 98% که خب حتما یک عدد رو اشتباه نوشتین
              به هر جهت بنده نظر خودم رو عرض میکنم

کار کردن هفتگی اون هم با 60% سرمایه،یه مقدار کار رو سخت میکنه
              این مورد مستلزم اینه که شما بازار رو زیر نظر داشته باشی و لحظه ای تصمیم بگیری
              البته من در سالهای گذشته خیلی نوسانگیری میکردم و با این نوع معاملات آشنایی کامل دارم
              اگر قراره که تنها یا 40% سرمایه خودتون سهامداری کنید،بهتره که سعی کنید گزینه های مورد نظر کمی از هم متفاوت باشن

خب شما با داشتن واتی به طور غیر مستقیم از شیران نفع می بری
              پس همون واتی کفایت میکنه

بنده پیشنهاد میکنم که 40 درصدی که به سرمایه خودتون مربوط میشه به دو سهم اختصاص بدین
              فکر میکنم که 20% واتی و 20% فاذر میتونه خیلی خوب باشه

اما 60% باقی مانده
              اول باید عرض کنم که اگر بنده به جای شما بودم از این نوع اعتبار که حتی ماهیانه هم نیست،صرف نظر میکردم،چون مثل شمشیر دو لبه هست و ریسکش خیلی زیاده
              اما به دلیل خواست شما،بنده راه کار درست رو عرض میکنم
              وقتی شما قراره هفتگی یک معامله روی این درصد داشته باشی،دیگه نباید این قدر پول رو پخش کنی
              این میزان باید نهایت 2 تا 3 تیکه باشه
              این جوری راحت میشه اونو به گردش انداخت
              شما باید آخر هر هفته 2 تا نهایت 3 سهم رو برای هفته آینده انتخاب کنی و روی همونا زوم باشی
              استراتژی شما باید این باشه :

خرید از صف فروش و فروش به صف خرید
              و اگر مورد بالا مقدور نبود،خرید در منفی و فروش در مثبت
              به هیچ عنوان نباید احساسی معامله کنید
              حالا ممکنه خرید و فروش در یک روز باشه و یا اینکه از کل هفته استفاده کنید

برای مثال از گزینه هایی که گفتین،ساراب،وبشهر،پخش،شیران و ولغدر
              تمام این موارد هفته بعد باید نوسان مثبت بدن
              پس میشه راحت روی اینها نوسان گرفت

ولی اینکه بعدش چی بخرین،نیاز به تصمیم گیری در لحظه داره،از حالا نمیشه گفت

در پایان یک بار دیگه هم میگم که بهتره از خیر این 60% سرمایه بگذرین
              این نوع معاملات هم ریسکش بسیار بالاست و هم استرس بسیار زیادی برای شما به همراه داره
              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/06/30, 04:03.
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• amir.r
                ستاره دار(3)
                • Apr 2013
                • 613

درود درود

بهنام جان سوالی داشتم از شما
                چرا حجم مبنای فاراک 2 برابر حجم مبنای فاذره؟
                اصولا روش محاسبه حجم مبنا چه جوریه؟

با سپاس
                با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
                  درود درود

بهنام جان سوالی داشتم از شما
                  چرا حجم مبنای فاراک 2 برابر حجم مبنای فاذره؟

با سپاس
                  درود
                  امیر جان
                  حجم مبنا در سهم های با سرمایه معمولی و پایین،معادل 0.0008 کل تعداد سهام شرکته
                  برای مثال فاذر 300 میل سهم داره
                  0.0008 این تعداد سهم میشه 240000 تا که حجم مبناشه
                  آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/30, 10:38.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• 12478512
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 176

بهنام جان لابسا هم جزو تجهیزاتی مورد نظر دسته بندی میشه؟! یه چیزی تو مایه های فاذر!
                    صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                      بهنام جان لابسا هم جزو تجهیزاتی مورد نظر دسته بندی میشه؟! یه چیزی تو مایه های فاذر!
                      خیر،دوست عزیز
                      آبسال به هیچ عنوان در حد و اندازه ای نیست که بخواد با فاذر مقایسه بشه

ماهیت این تجهیزات با اون تجهیزات خیلی فرق داره

کل محصولات تولیدی آبسال عبارت است از : انواع ماشین لباسشویی،انواع ظرف شویی،انواع کلولر آبی و انواع بخاری گازی

اما کار آذراب چیه ؟
                      جچم قراردادهای فاذر
                      مشتریهای طرف حساب شرکت
                      نوع سفارشها

عین اینه که یک سوپر مارکت کوچیک رو با یک فروشگاه بزرگ و زنجیره ای مقایسه کنید
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• Mehrnood
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 28

با سلام خدمت بهنام عزیز،ممنون به خاطر وقتی که بر روی سوالات می گذارید. بنده چند سوال با هم دارم. ممنون میشم اگه لطف کنید و بررسی یفرمایید.
                        این روزها بر روی وصنا که مربوط به وبشهر است، ولصنم که مربوط به گروه وصنعت و در دل خود واتی دارد، ولغدر به خاطر وضعیت لیزنگ و پرداخت جرائم دیر کرد خیلی مانور می شود. نظر شما رو می حواستم جویا بشم. برای وصنا قیمت 300، ولصنم 350، و ولغدر 250 حتی نام می برن، به نظر شما صفته بازی نیست.
                        اصلا با نیاز به استراحت ندارد؟ شاخص به نظرم در حدود 53200 و بعد 56500 حدودا گیر دارد. با این حجم پولی که از بازارهای موازی یه بورس داره وارد می شه تحلیل شما در این باره چیست؟
                        می دونم پر حرفی کردم. ممنون

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Post
                          با سلام خدمت بهنام عزیز،ممنون به خاطر وقتی که بر روی سوالات می گذارید. بنده چند سوال با هم دارم. ممنون میشم اگه لطف کنید و بررسی یفرمایید.
                          این روزها بر روی وصنا که مربوط به وبشهر است، ولصنم که مربوط به گروه وصنعت و در دل خود واتی دارد، ولغدر به خاطر وضعیت لیزنگ و پرداخت جرائم دیر کرد خیلی مانور می شود. نظر شما رو می حواستم جویا بشم. برای وصنا قیمت 300، ولصنم 350، و ولغدر 250 حتی نام می برن، به نظر شما صفته بازی نیست.
                          اصلا با نیاز به استراحت ندارد؟ شاخص به نظرم در حدود 53200 و بعد 56500 حدودا گیر دارد. با این حجم پولی که از بازارهای موازی یه بورس داره وارد می شه تحلیل شما در این باره چیست؟
                          می دونم پر حرفی کردم. ممنون
                          درود
                          قبل از پاسخ به پرسشهای شما،بنده یک خوهشی دارم
                          در صورت امکان پرسش خودتون رو به صورت ساده و بدون اشاره به دیگران عنوان کنید

اینکه که فلان سایت یا فلان نفر یه تارگتی داده،این به همون سایت یا همون نفر مربوط میشه
                          بنده نه وقتش رو دارم که مطالب سایر سایتها رو مطالعه کنم و نه نیازی به این کار دارم

نخست از شاخص شروع میکنم

زمانی که شاخص در حدود 40000 واحد بود،تارگت 60000 واحدی رو عنوان کردم و در حال حاضر نظر همونه تا بهش برسیم

ولغدر رو چند وقت پیش عرض کردم که عملکردش به خصوص در بخش عملیاتی خیلی بهتر شده و باید خیلی زود بالای 100 تومن تثبیت بشه
                          در بلند مدت ازش انتظار یک حرکت صعودی شارپ دارم
                          باز در کنار ولغدر در همین تاپیک به ارزندگی ولصنم اشاره شد

عرض کردم که سهام بانکی،بیمه ای و لیزیگی آینده بسیار خوبی دارند

در مورد وصنا هم باید بگم که عملکردش در گزارش 3 ماهه افتضاح بوده
                          اما چیزی که هست عملکرد این شرکت تنها برمیگرده به پرتفویی که داره
                          و خب یه نگاه به پرتفوی وصنا نشون میده که شرکت آینده داریه
                          با توجه به روند رو به رشد پرتفویی که داره،عملکردش میتونه تغییرات محسوسی داشته باشه
                          دلیل رشد قیمت سهم در بازار هم همین آینده دار بودن سهمه
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

بهنام عزیز اشکبوس گرامی-اگه ممکنه خعتبار یه بررسی کنید ای پی اس 4 و سودش 27تومن .آلارم ورود نمی ده؟

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                              بهنام عزیز اشکبوس گرامی-اگه ممکنه خعتبار یه بررسی کنید ای پی اس 4 و سودش 27تومن .آلارم ورود نمی ده؟
                              دوست گرامی
                              اشکبوس عزیز و سایر دوستانشون دارای یک تاپیک مجزا هستند که اتفاقا آمار بازدیدش هم خیلی از اینجا بالاتره
                              طبیعیه که ایشون در تاپیک خودشون پاسخگوی شما خواهند بود
                              اجازه بدین که این تاپیک با همین روال پیش بره
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

ضمن تشک از شما لطفا اگه ممکنه خعتبار یه بررسی کنید ای پی اس 4 و سودش 27تومن .آلارم ورود نمی ده؟

نظر

در حال کار...
                                X