*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yesman
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 541

خدايا
    عجب روزگاريه
    سهم بيش از 300 درصد رشد كرده و تازه ارزنده شده و فاذر شده فازر.
    اي جانم فاذر
    اي جانم فاذريان
    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
      واقعا داره عالی معامله میشه فاذر
      سهم داره داد میزنه بیا منو بخر اما کسی جرات خریدشو نداره
      دقیقا همینه
      سهم این قدر رشد کرده که هر کسی جرات خریدشو نداره
      تازه یه سری از ترس افت فیمت،فروختن

گروه اول که نمیخرند و نگاه می کنند،در آینده نزدیک پشیمان خواهند شد

گروه دوم هم که فروختند تا پایین بخرند،بد جور رکب خواهند خورد
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• farshidn
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 142

متاسفانه موفق نشدم. اما من شما رو بجا نیاوردم

نظر

• AIDIN90
          ستاره‌دار (21)
          • May 2011
          • 1088

الان کسی فاذر نمیخره اما بعد 500درصد افزایش سرمایه شایدبخرن
          اما خداییش بازیگر سهم هم خیلی حرفه ای هستش سهمو صف سنگین نمیکنه تا تو چشم نباشه وهمه دودل باشن واسه خریدش
          این اینجا یادگاری باشه فاذرقیمت امروز835 یه کله تا حوالی 1500میره وبعد میبنده واسه افزایش سرمایه 500درصد اونوقته که با ورودصدرا اتیش بازیه اصلی شروع میشه
          اینها همه تصورات ذهنیه بنده بود وممکنه اشتباه باشه
          هیچ توصیه ای به خرید ویافروش نیست
          آخرین ویرایش توسط AIDIN90؛ 2013/08/26, 10:55.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

الان کسی فاذر نمیخره اما بعد 500درصد افزایش سرمایه شایدبخرن
            اما خداییش بازیگر سهم هم خیلی حرفه ای هستش سهمو صف سنگین نمیکنه تا تو چشم نباشه وهمه دودل باشن واسه خریدش
            اینو اینجا یادگاری باشه فاذرقیمت امروز835 یه کله تا حوالی 1500میره وبعد میبنده واسه افزایش سرمایه 500درصد اونوقته که با ورودصدرا اتیش بازیه اصلی شروع میشه
            اینها همه تصورات ذهنیه بنده بود وممکنه اشتباه باشه
            هیچ توصیه ای به خرید ویافروش نیست
            به شدت با این تصورات موافقم ;)
            سود سال 92 و 93 فاذر دیدنی خواهد بود و اونوقته که تازه بازار میاد روی سهم
            ولی روی چه قیمتی ؟!
            امسال و سال آینده متعلق به سهام تجهیزاتی خواهد بود و بیشترین رشد قیمت را خواهند داشت

سهم آس گروه تجهیزاتی صدرا بوده،هست و خواهد بود
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• AIDIN90
              ستاره‌دار (21)
              • May 2011
              • 1088

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              به شدت با این تصورات موافقم ;)
              سود سال 92 و 93 فاذر دیدنی خواهد بود و اونوقته که تازه بازار میاد روی سهم
              ولی روی چه قیمتی ؟!
              امسال و سال آینده متعلق به سهام تجهیزاتی خواهد بود و بیشترین رشد قیمت را خواهند داشت

سهم آس گروه تجهیزاتی صدرا بوده،هست و خواهد بود
              بهنام جان کاملا موافقم که امسال وسال بعد سال گروه تجهیزات هستش
              اما علاوه برگروه تجهیزات دوتا سهم زیر خاکی که بسته هستش هم بگم که امسال وسال بعد طوفان میکنن
              1-پلوله
              2-کاذر

نظر

• amir.r
                ستاره دار(3)
                • Apr 2013
                • 613

درود درود

بهنام عزیز

امروز تعداد فاذرم رو از 93000 به 100000 افزایش دادم
                از محل فروش شپدیس
                معاملات فاذر واقعا میخکوب کرده منو پای سیستم
                فروش فاراک هم به موقع بود ...

با سپاس
                با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• motenaweb
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 226

امروز اول وقت ، روی قیمت 800 تومن طمع کردم و خرید نکردم.
                  اخر وقت که شد روی 835 خرید کردم و این تنبیه من و امثال من که
                  برای فاذر ، حاجت هیچ استخاره نیست وقتی استاد بهنام فرمان خرید را مدت ها است اعلام کرده است :)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

بهنام جان کاملا موافقم که امسال وسال بعد سال گروه تجهیزات هستش
                    اما علاوه برگروه تجهیزات دوتا سهم زیر خاکی که بسته هستش هم بگم که امسال وسال بعد طوفان میکنن
                    1-پلوله
                    2-کاذر

اتفاقا من پلوله رو سهم آس پرتفوی وپترو میدونم و نظرم اینه که در بلند مدت،خاطره وپتروی 1050 تومنی سال 83 زنده خواهد شد و وپترو دوباره به اوج خواهد رسید
                    و البته بیشترین تاثیر رو در رشد وپترو،پلوله خواهد داشت
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• farzam468
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 67

با سلام خدمت استاد بهنام عزیز امروز هم فاذر اضاافه کردم ممنون از راهنماییهایتان از چه نظر تولید آذراب را یگانه می دانید؟

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
                        با سلام خدمت استاد بهنام عزیز امروز هم فاذر اضاافه کردم ممنون از راهنماییهایتان از چه نظر تولید آذراب را یگانه می دانید؟
                        درود
                        خواهش میکنم
                        آذراب یک شرکت تولیدی نیست
                        بلکه یک شرکت پیمانکاریه که تجهیزات مورد نیاز مشتریان خودش رو بر اساس سفارش ثبت شده،میسازه و تحویل میده
                        بنده گفتم که این شرکت دارای پتانسیلهایی هستش که هیچ شرکتی به جز صدرا،اون پتانسیلها رو نداره
                        در مورد نقاط قوت و نکات مثبت فاذر بارها و بارها مطلب نوشتم و البته هنوز هیچ کدام از پتانسیلهای نهفته در سهم،آزاد نشده
                        آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/26, 14:47.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• AIDIN90
                          ستاره‌دار (21)
                          • May 2011
                          • 1088

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          اتفاقا من پلوله رو سهم آس پرتفوی وپترو میدونم و نظرم اینه که در بلند مدت،خاطره وپتروی 1050 تومنی سال 83 زنده خواهد شد و وپترو دوباره به اوج خواهد رسید
                          و البته بیشترین تاثیر رو در رشد وپترو،پلوله خواهد داشت
                          بهنام جان درمورد پلوله شدیدا باهات موافقم فقط خداکنه روز بازگشایی پایین بازبشه تا بتونم خریدامو تکمیل کنم
                          گینی که پلوله خواهد داد درتاریخ بورس ثبت خواهد شد ودیگه تکرار نمیشه البته بلند مدت نه یک شبه
                          بازی واستارت اصلیه وپترو هم با بازگشایی پلوله اغاز میشه درست مانند فاذر که این قیمتها واسش دست گرمیه وقتی صدرا وارد شد تازه استارت اصلی شروع میشه

نظر

• حميد ١٠٠٠
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 51

به نقل از: گروه تحلیلی اردرها

تبریک 110 درصد سود در نماد فاذر

با سلام و عرض ادب سیو سود 110 درصدی را به همه شما عزیزان تبریک می گوئیم.
                            در میان مدت فاذر توان رسیدن به هدف های بالاتری را هم دارد.
                            به عزیزان میان مدت کار توصیه می شود در افزایش سرمایه حضور یابند چراکه خبرهای خوبی
                            در راه است.
                            با احترام فراوان

نظر

• AIDIN90
                              ستاره‌دار (21)
                              • May 2011
                              • 1088

بیژن نامدار زنگنه و محمدبن حمد الرمحی وزیران نفت ایران و عمان دراولین دور از مذاکرات به توافقهای اولیه برای امضای قرارداد صادرات گاز به توافق رسیدند و ایران رسما آمادگی خود را برای صدور گاز به این کشور عربی اعلام کرد.
                              به گزارش خبرنگار مهر، دور اول مذاکرات گازی ایران و عمان شامگاه دیشب با حضور بیژن نامدار زنگنه و محمدبن حمد الرمحی وزیران نفت ایران و عمان در مجموعه سعدآباد تهران برگزار شد.

در این مذاکرات وزیران نفت دو کشور برای صادرات گاز طبیعی به توافق های اولیه دست یافته و مقرر شد تا کارگروههای تخصصی در دو کشور به منظور توافق نهایی جلساتی و مذاکراتی را در تهران و مسقط برگزار کنند.

بیژن زنگنه وزیر نفت هم در حاشیه برگزاری این مذاکرات از دستیابی دو کشور به توافق و تفاهمهایی به منظور فروش گاز طبیعی خبر داد و تاکید کرد: در صورت توافق نهایی، ایران آماده صادرات گاز طبیعی به این کشور عربی است.

به گزارش مهر، همزمان با سفر روز یکشنبه سلطان قابوس سلطان در راس هیاتی به تهران، دور جدید مذاکرات نفت و گاز ایران عمان هم برگزار خواهد شد.

ایران و عمان، چهار سال قبل هم در تهران تفاهم نامههایی به منظور مشارکت در طرح توسعه میدان گازی کیش، صادرات گاز طبیعی و ساخت مجتمع پتروشیمی هرمز امضا کردند که تاکنون هیچ یک از این تفاهم نامه عملیاتی و اجرایی نشده است.

با این وجود جواد اوجی مدیرعامل شرکت ملی گاز اخیرا در گفتگو با مهر از توافق قطعی با دو کشور عربی حاشیه خلیج فارس برای صادرات گاز خبر داده است که پیش بینی میشود یکی از این کشورها عمان است.

پیش از این عمان برای تامین خوراک واحدهای lng و صنایع خود درخواست روزانه 2 میلیارد فوت مکعب گاز از ایران کرده بود که مذاکرات مربوط به توسعه میدان کیش و صادرات گاز به دلیل اختلاف نظر دو طرف بر روی فرمول فروش از پیشرفت قابل توجهای برخوردار نبوده است.

طرح صادرات گاز میدان کیش به عمان شامل یک خط لوله 200 کیلومتری است که بخش عمدهای از آن زیرآب خواهد بود. در فاز نخست پروژه گاز معادل یک میلیارد فوت مکعب و با توسعه فازهای بعدی به سه میلیارد فوت مکعب در روز قابل افزایش است.

در همین حال توسعه تجارت گاز شامل سوآپ و ترانزیت گاز طبیعی هم یکی از محورهای همیشگی مذاکرات تهران – مسقط بوده است که تاکنون جنبه عملیاتی به خود نگرفته است.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط حميد ١٠٠٠ پست شده است View Post
                                به نقل از: گروه تحلیلی اردرها

تبریک 110 درصد سود در نماد فاذر

با سلام و عرض ادب سیو سود 110 درصدی را به همه شما عزیزان تبریک می گوئیم.
                                در میان مدت فاذر توان رسیدن به هدف های بالاتری را هم دارد.
                                به عزیزان میان مدت کار توصیه می شود در افزایش سرمایه حضور یابند چراکه خبرهای خوبی
                                در راه است.
                                با احترام فراوان

البته من عادت ندارم بشینم حساب و کتاب کنم و به خودم تبریک بگم
                                ولی جهت اطلاع باید بگم که من این سهم رو از زمانی که 180 تومن بود معرفی کردم
                                دوستان خودشون حساب کنن و ببینن چقدر سود داده
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X