*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • motenaweb
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 226

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    دوست عزیز
    نمیدونم فقط من در نوشته های شما تناقض می بینم یا بقیه هم می بینن

اول میگی بریم بفروشیم و پایین تر بخریم
    بعد میگی یه مقدار پول برای صدرا نگه داشتی و 20 تا فاذر داری
    بعد میگی که کارگزارت همه پولت رو فاذر خریده

من به طور معمول چیزی نمیگم و میگذرم
    ولی حواسم هست که کی چی میگه
    ساکت بودن دلیل بر نا آگاهی نیست

بهنام جان
    من که از سه هفته پیش فاذر و وپترو داشتم و و این هفته هم اضافه کردم و خرید هام روی این دو سهم ، دقیقا بر اساس پیشنهادات منطقی و شفاف شما بود و بسیار خوشحالم و قصد تعویض و فروششرو ندارم که هیچ ، دوباره تا قبل تعطیلیه هفته اینده اضافه میکنم . نگفتم که فاذر بفروشیم و فاذر پایین بخریم. خودم هم نکردم. یه نظر بود فقط که دوستان تحلیل بیشتر بدن. تو بعضی تاپیک ها متاسفانه این فکر حاکم شده . صف فروش فاذر 790 تومنی و شیران 3048 تومنی امروز نشون داد که خیلی ها هنوز بورس بازی بلد نیستند و سهم شناس نیستند.

5 روز پولم بلوکه شده بود برای خصدرا توحساب انلاین که بعدا به این فکر افتادم فعلا که نماد بسته هست ، همه رو تبدیل کنم به فاذر. کردم و بسیار خوشحالم.
    تنقاضی در حرفام نیست عزیز و فقط شاگردیم.

خیلی لطف داری که وقت میزاری و به سوالات دوستان پاسخ میدی. واقعا متشکریم از شما.

نظر

• poya59
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 199

با سلام
      بهنام خان اگر بخواهیم در گروه فلزاتی اساسی سهمی با دید بلندمدت انتخاب کنیم که سود بسیارخوبی بده چه سهمی رو پیشنهاد می کنید؟
      ممنون

نظر

• حميد ١٠٠٠
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 51

جناب بهنام ممنون میشوم نظر جنابعالی را درخصوص این خبر بدانم.
        سپاس
        شرکت صنایع آذرآب با ارسال نامه ای به سازمان بورس علاوه بر تأیید دوباره آخرین پیش بینی سود هر سهم سال 92 خواستار اتکا سهامدارن به اطلاعات قابل استناد از طریق مبادی قانونی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) در نامه غلامرضا بهمنش مدیر عامل شرکت صنایع آذرآب آمده است : اصلی ترین الزامات مورد پذیرش مدیریت ارشد این شرکت ارائه اطلاعات قابل استناد، بی طرفانه، بهنگام و مربوط از طریق مبادی قانونی و تعریف شده به سهامدارن محترم و فعالین بازار سرمایه است. وی در ادامه این نامه آورده است این شرکت پایبند به ارائه اطلاعات بهنگام، مربوط و دور از جانبداری و صرفاً از طریق مبادی قانونی بوده و تصمیم گیری در خصوص سهام این شرکت بر پایه اطلاعات غیر رسمی به صرف و صلاح نخواهد بود. این عضو هیأت مدیره "فاذر" درباره پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 آورده است: پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 مبلغ 408 ریال بوده و با توجه به بررسی انجام شده تا این تاریخ شرایطی که مستلزم تعدیل پیش بینی فوق باشد به وقوع نپیوسته است.

نظر

• پارسه
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 275

سلام آقا بهنام

سوال کاربر (حمید 1000) سوال من هم هست

ممنون
          [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• masmas_m2008
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 156

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            معاملات امروز فاذر فرصت خرید هستش

در قیمتهای منفی خریدار باشید ( با دید حداقل میان مدت)
            خرید شد :.thumbsupsmileyanim

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
              با سلام
              بهنام خان اگر بخواهیم در گروه فلزاتی اساسی سهمی با دید بلندمدت انتخاب کنیم که سود بسیارخوبی بده چه سهمی رو پیشنهاد می کنید؟
              ممنون
              درود
              سه سهم مد نظرم هست که به ترتیب اولویت می نویسم

1 - فولای

2 - ذوب

3 - فخوز

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• farzam468
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 67

سلام جناب بهنام نظرتون درباره بازار فردا چیه؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط حميد ١٠٠٠ پست شده است View Post
                  جناب بهنام ممنون میشوم نظر جنابعالی را درخصوص این خبر بدانم.
                  سپاس
                  شرکت صنایع آذرآب با ارسال نامه ای به سازمان بورس علاوه بر تأیید دوباره آخرین پیش بینی سود هر سهم سال 92 خواستار اتکا سهامدارن به اطلاعات قابل استناد از طریق مبادی قانونی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) در نامه غلامرضا بهمنش مدیر عامل شرکت صنایع آذرآب آمده است : اصلی ترین الزامات مورد پذیرش مدیریت ارشد این شرکت ارائه اطلاعات قابل استناد، بی طرفانه، بهنگام و مربوط از طریق مبادی قانونی و تعریف شده به سهامدارن محترم و فعالین بازار سرمایه است. وی در ادامه این نامه آورده است این شرکت پایبند به ارائه اطلاعات بهنگام، مربوط و دور از جانبداری و صرفاً از طریق مبادی قانونی بوده و تصمیم گیری در خصوص سهام این شرکت بر پایه اطلاعات غیر رسمی به صرف و صلاح نخواهد بود. این عضو هیأت مدیره "فاذر" درباره پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 آورده است: پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 مبلغ 408 ریال بوده و با توجه به بررسی انجام شده تا این تاریخ شرایطی که مستلزم تعدیل پیش بینی فوق باشد به وقوع نپیوسته است.
                  در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                  سلام آقا بهنام

سوال کاربر (حمید 1000) سوال من هم هست

ممنون
                  یادمه پارسال هم روی قیمت 220 تومن فاذر شفاف سازی کرد

اما نظر من ...

به نظر بنده کسی که یک سهمی رو میخره باید با پشتوانه تحلیلی بخره
                  بنده قبل از هر چیزی برای تحلیل خودم ارزش قایلم و اساس خرید و فروشم هم همینه

در تحلیل سهمی مثل فاذر بنده به این ترتیب عمل میکنم :

روانشناسی بازار 90%

تحلیل بنیادی 10%

تحلیلگری که با خوندن یک اطلاعیه شفاف سازی بخواد نظرش 180 درجه تغییر کنه،همون بهتر که در تاپیکش رو ببنده و تحلیلهاش رو برای خودش نگه داره
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 199

با درودی دگر باره خدمت بهنام عزیز
                    فولای رو چک کردم دیدم 5 میلیون سهام فاذر رو داره این امر در انتخاب و اولویت بندی شما تاثیری داشته؟
                    و سوال دیگه اینکه چرا در لیست پیشنهادی شما از فملی و فولاد مبارکه اثری نیست ؟
                    راستش رو بخواهید تازه با این جا آشنا شدم . چند روزه تمام 163 صفحه مطالب رو از اول دارم مطالعه می کنم
                    خیلی نکات اموزشی خوبی بیان کردید که خیلی جالب بود .
                    ممنون و موفق باشید

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
                      سلام جناب بهنام نظرتون درباره بازار فردا چیه؟
                      درود
                      فرصتی ناب برای خرید سهام پر پتانسیل بازار
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

با درودی دگر باره خدمت بهنام عزیز
                        فولای رو چک کردم دیدم 5 میلیون سهام فاذر رو داره این امر در انتخاب و اولویت بندی شما تاثیری داشته؟
                        و سوال دیگه اینکه چرا در لیست پیشنهادی شما از فملی و فولاد مبارکه اثری نیست ؟
                        راستش رو بخواهید تازه با این جا آشنا شدم . چند روزه تمام 163 صفحه مطالب رو از اول دارم مطالعه می کنم
                        خیلی نکات اموزشی خوبی بیان کردید که خیلی جالب بود .
                        ممنون و موفق باشید
                        درود

فولای پتانسیلهای فروانی داره
                        این 5 میل فاذر تنها یکی از اونهاست و همه دلیل من برای انتخاب این سهم نیست

اما در مورد فملی و فولای ...

بنده هیچ گاه این دو سهم رو رد نمیکنم
                        فقط مواردی رو که به نظرم توان بیشتری برای صعود دارند،نام بردم

در پایان بابت لطفتون سپاسگزارم
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

آقا بهنام يعني ميشه روزهاي خوب بازار بمونه و باز مثبت بشه. نميدونم چرا تا يه خبر بد مياد و يه روز بازار ميريزه همه منفي بافي مي كنيم
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            آقا بهنام يعني ميشه روزهاي خوب بازار بمونه و باز مثبت بشه. نميدونم چرا تا يه خبر بد مياد و يه روز بازار ميريزه همه منفي بافي مي كنيم
                            حتما کارتون سفرهای گالیور رو به یاد دارید

توی اون کارتون یه شخصیتی بود به نام آقای گلام که مرتب منفی بافی میکرد و میگفت من میدونم،ما موفق نمیشیم

راستش بعضی تحلیلها رو که میخونم ناخدا گاه یاد اون کارتون و اون شخصیت میوفتم و خنده ام میگیره :D

یه چیزی رو فراموش نکنیم، اینکه :

خلاف جریان آب ( روند بازار) حرکت نکنیم

بازار راه خودش رو میره

این ما هستیم که انتخاب میکنیم همراه روند باشیم یا در مقابل روند

روند بازار بورس به طور کامل صعودی هستش،پس بهتره با این روند همراه بشیم و از فرصتهای بازار بهره ببریم
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 199

درودی دوباره
                              گفتی و آتش زدی بر جانم
                              بهنام خان بدجوری گیج شدم در مورد این فولای الان نگاه کردم دیدم pe این شرکت حدود 8 هست در حالی که pe گروه 30
                              هر چی فکر می کنم عقلم به جایی نمی رسه . کم کم داره دوزاریم میفته که چرا این سهم رو معرفی کردید.
                              هنوز خیلی باید دود چراغ بخوریم ما . ممنون میشم اگه توضیح کوتاهی در این مورد بدید
                              راستی شما چطوری توی این همه شرکت و صنعت آس ها رو سریع جدا می کنید؟

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

درودی دوباره
                                گفتی و آتش زدی بر جانم
                                بهنام خان بدجوری گیج شدم در مورد این فولای الان نگاه کردم دیدم pe این شرکت حدود 8 هست در حالی که pe گروه 30
                                هر چی فکر می کنم عقلم به جایی نمی رسه . کم کم داره دوزاریم میفته که چرا این سهم رو معرفی کردید.
                                هنوز خیلی باید دود چراغ بخوریم ما . ممنون میشم اگه توضیح کوتاهی در این مورد بدید
                                راستی شما چطوری توی این همه شرکت و صنعت آس ها رو سریع جدا می کنید؟
                                دوست گرامی

قصد خودنمایی ندارم و البته اهل خودنمایی هم نیستم ( اینو بیشتر بچه ها میدونن)

ولی مطالبی که بنده اینجا می نویسم حاصل بیش از 14 سال تجربه بورسی بنده هست
                                در این سالها موارد زیادی دیدم
                                بارها در این بازار سود کردم
                                بارها در این بازار ضرر کردم و رکب خوردم
                                سودهای آنچنانی دیدم و در مقابل ضررهای آنچنانی هم دیدم
                                البته هیچ ادعایی ندارم
                                توی بازار بورس،دست بالای دست بسیاره و همیشه مواردی هست که باید اونها رو فرا گرفت

در مورد فولای شما برین نگاه کنین که این شرکت یک سال پیش و دو سال پیش کجا بوده و حالا کجاست ؟
                                سود اون زمانش چقدر بوده و حالا چقدره ؟
                                شرایط اون زمانش چطور بوده و حالا چطوره ؟
                                از همه مهمتر آینده اش و چشم اندازش چه جوریه ؟
                                و خیلی موارد دیگه ...
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X