*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    آقا بهنام می خواستم اگه میشه نظرت راجع به این سبد بدونم
    1- فولای 20 درصد
    2-حتاید 20 درصد
    3- وبصادر 20 درصد
    4-پتایر 20 درصد
    5-ثشرق 10 درصد
    6-فاسمین 10 درصد
    پیشنهاد من اینه :

فولای،حتاید و وبصادر رو نگه دار

بقیه رو بفروش و تمامش رو فاذر بخر
    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/31, 13:43.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
      جناب بهنام درود
      چطوری می توان فهمید که یک سهم چقدر حباب دارد؟ آیا ارتباطی هم با p/e دارد؟
      درود بر شما
      خب پی بر ای به تنهایی کفایت نمیکنه
      باید پی بر ای رو در کنار سود آتی سهم دید
      برای مثال چرا پی بر ای فاذر این قدر بالاست ؟

چون سرمایه گذار داره با توجه به سود آتی سهم اقدام به خرید میکنه

از اینا که بگذریم شرایط بازار هست،سابقه خود سهم هست
      اینکه کجا بوده و به کجا رسیده و چشم اندازش چیه ؟

در این مورد حرف برای گفتن زیاده،ولی بهتره در زمانش توضیح بدم که ملموس باشه
      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/31, 13:52.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
        با سلام
        بهنام خان داداش ناراحت نشو . ببخشید فضولیه ولی حس می کنم یکی دو روزیه ناراحت و بی حوصله ای
        دلیلش رو نمی دونم ولی حسم این رو میگه . شاید هم اشتباه می کنم
        ممنون از پاسخگویی و راهنمایی های همیشگیت
        شاد باشی
        درود
        خواهش میکنم
        ناراحت بودم،ولی دیگه ناراحت نیستم

راستش سرم خیلی شلوغه،وگرنه بحث بی حوصلگی نیست
        فکر میکنم نیاز به چند روز استراحت و یک مسافرت درست و حسابی دارم

در مجموع مشکلی نیست و در خدمت و شما و سایر دوستان هستم

پیروز باشید

در اصل توسط under line پست شده است View Post
        نه اقا تورو خدا یه وقت اینکارو نکنیا تواین دنیای پر نیرنگ و فریب چشم امید ما شمایی </:.negaran.://:.negaran.://:.negaran.:/[-o
        دوست عزیز
        چشم امیدت به خدا باشه،نه یکی مثل بهنام
        توی بورس و خرید فروش،هیچ وقت خودتون رو دست کم نگیرید

یادتون باشه،همه اینایی که توی بازار مثل آب خوردن خرید و فروش میکنن و تجربه بالایی دارند،بالاخره از یه جایی شروع کردند و از روز اول حرفه ای نبوده اند

پس شما هم باید شروع به یادگیری کنید تا در آینده به یک معامله گر خوب در بورس تبدیل بشین
        (کوروش بزرگ)

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

رفسنجانی :سوریه دژ مستحکم مقابله با اسرائیل است

رفسنجانی :سوریه دژ مستحکم مقابله با اسرائیل است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، ابتدا آخرین شرایط و وضعیت سیاسی منطقه به ویژه بحران سوریه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و آقای دکتر روحانی، رئیس جمهور، تحلیل خود را از اوضاع بحرانی سوریه و تحرکات داخلی و تهدیدهای خارجی علیه این کشور و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال این تحولات و تحرکات به اطلاع اعضا رساند. آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، ابتدا با تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق(ع) به جهان تشیّع و امت اسلامی، یاد و خاطره شهیدان بزرگوار دولت، شهید رجایی و شهید باهنر را به عنوان دو عنصر مخلص انقلاب اسلامی گرامی داشت و گفت: خدمات این عزیزان به انقلاب در زمان خود و شهادت این دو بزرگوار، آنان را برای همیشه در بزم انبیای الهی در تاریخ و خاطر مردم قدرشناس ایران جاودان کرد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تبریک هفته دولت به همه دولتمردان جمهوری اسلامی ایران به ویژه رئیس جمهور و وزرای دولت گفت: تقارن آغاز کار دولت یازدهم با هفته دولت را به فال نیک گرفته و امیدواریم دولت در حل مشکلات پیش روی کشور موفق باشد. وی همچنین سلامت و بهبودی هر چه سریعتر آقای عسگراولادی را از درگاه احدیت مسألت کرد. آیتالله هاشمی رفسنجانی، با ابراز نگرانی شدید از بحرانآفرینیهایی که در کشورهای جهان اسلام در حال اوجگیری است، گفت: اوج این بحرانآفرینیها را در حال حاضر در کشور سوریه مشاهده میکنیم. وی به مقدمهچینیهای قبلی آمریکا برای حمله به سوریه اشاره کرد و گفت: به نظر میرسد هدف اصلی آمریکا از ماجراجویی در منطقه، محدود به سوریه نیست و کل خاورمیانه را دربرمیگیرد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به نقشآفرینی اسرائیل در جنگافروزیهای آمریکا و متحدانش در منطقه اشاره کرد و گفت: دامنة حمله و تجاوز آمریکا احتمالاً به سوریه و شروع جنگ در این کشور محدود نخواهد بود و در واقع بازی خطرناک جنگافروزی آنان ممکن است دامن کل منطقه را فرا گیرد. آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت: ممکن است شروع جنگ با اراده آنان باشد، ولی ختم آن در اختیار آنان نخواهد بود. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت راهبردی سوریه در منطقه، به عنوان دژ مستحکم مقابله با اسرائیل گفت: جمهوری اسلامی ایران در مقابل ماجراجوییهای آمریکا که مانند ابر سیاهی کل منطقه را فرا میگیرد، باید هوشیارانه و آگاهانه برخورد کند. وی تأکید کرد: باید ضمن حفظ وحدت و هماهنگی و انسجام در داخل از انقلاب اسلامی خود صیانت کنیم. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از اظهار مواضع سیاسی توسط افراد و کانالهای غیررسمی که میتواند برای سیاست خارجی کشور تبعات منفی به همراه داشته باشد تأکید کرد: باید از بیان مواضع غیررسمی و افراطی توسط افراد غیرمرتبط پرهیز شود و مواضع اصولی و هوشیارانه نظام توسط کانالهای رسمی و مسئول بیان شود. در این جلسه که علاوه بر اکثریت اعضا، وزرای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، پس از قرائت سند ایدههای اولیه، ارسالی از دفتر رهبری معظم انقلاب اسلامی و بحث و استدلال مبسوط اعضا و مدعوین، مقرر شد، با توجه به شروع کار دولت جدید و ضرورت استفاده از نظرات کارشناسان مربوطه در دولت، این موضوع به کمیسیون مربوطه در مجمع ارائه شود تا مورد بررسی مجدد قرار گیرد.
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام .مصری پور
            چند روزی نبودم و دلایلش هم کاملا کاری و البته شخصی بود. ربطی هم به منفی بودن بازار نداشت. همه میدونن چهل درصد سبد من پامچال و حقاشه. پس نیازی نیست نگاهش کنم. بقیه سبدها هم چهارشنبه شبندر نقد کردیم و قبلش هم وبشهر. دلیلش هم مدیریت ریسک در این وضعیت روانی بود.
            در مورد سوریه هم یه تحلیل توی ایستگاه زدم.
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• riskman
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 208

جناب بهنام با سلام
              برخی اساتید به شدت اصرار دارند که بازار تا دیماه نزولیه !
              و باید از فرصتهای فروش استفاده کرد!

نظر

• Thorffins
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 24

سلام بهنام عزیز از تحلیل های زیباتون متشکرم. آقا بهنام من کمی وپارس و ثشرق دارم که هر دوشون توی 10 درصد ضرر هستند نظرتون درباره تعویضشون با فاذر توی این شرایط خاص و غیر عادی چیه ؟چون سرمایم کمه تک سهم شدن برام مهم نیست ممنون.

نظر

• poya59
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 199

سلام بهنام خان
                  نظرتون در مورد متن زیر چیه
                  همیشه پرتفوی خود را " فرد " نگهدارید . نگذارید پرتفوی شما هیچگاه تعدادش " زوج " این نکته بسیار ظریف است .مثال : شما سهام " 7 شرکت " را در پرتفو دارید . اگر 3 شرکت در کوتاه مدت برای شما زیان ده شود و 4 شرکت سود ده ، 3 شرکت فقط زیانتان را برطرف می کند و شرکت بعدی همان سود شماست .شایدبگویید اگر " 4 شرکت " زیان دهد چه ؟ خب این همان ریسک است . یعنی شما در هیچ حالتی نمی توانید ریسک را حذف کنید .حال اگر زوج انتخاب کنید مثلا " 8 شرکت " اگر 4 شرکت زیان ده و 4 شرکت سود ده شود ، شما سر به سر می شوید . در اینجا ریسک را حذف کرده اید ولی چیزی هم بدست نیاورده اید . شما سرمایه گذاری می کنید تا چیزی عایدتان شود . اگر می خواهید ریسک را حذف کنید بهتر است هیچ گاه سرمایه گذاری در بورس نداشته باشید
                  ممون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید و ایا این مورد رو قبول دارید در چسدمان سبد

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
                    جناب بهنام با سلام
                    برخی اساتید به شدت اصرار دارند که بازار تا دیماه نزولیه !
                    و باید از فرصتهای فروش استفاده کرد!
                    درود بر شما
                    به طور کامل مخالفم
                    من این بازار رو فرصتی ناب و طلایی برای خرید سهام پرپتانسیل می بینم
                    قرار نیست هر سهمی رو به هر قیمتی بخریم
                    انتخاب با سرمایه گذار هست که سهم آسی مثل فاذر رو بخره یا یک سهم 11 برابر شده مثل شبندر

متاسفانه خیلیها کل بازار رو در شبندر میبینن و خب من اصلا همچین نظری ندارم
                    هر سهمی و هر صنعتی یه دور صعودی پرشتاب و و قوی داره
                    امسال و سال آینده،متعلق به سهام تجهیزاتیه
                    حالا این وسط شبندر مثبت باشه یا منفی،چیزی تغییر نمیکنه

سهام تجهیزاتی
                    سهام بانکی،بیمه ای و لیزینگی
                    سهام معدنی و فلزی
                    سهام پتروشیمی
                    هلدینگهای بزرگ بورس
                    بیشتر شرکتهای سرمایه گذاری

اینها همگی رشد خواهند کرد و من دلیلی برای افتشون در میان مدت و بلند مدت نمی بینم

نظر بنده اینه : شاخص در یک مسیر صعودی با تارگت بلند مدت 100 هزار واحدی قرار داره
                    در این مسیر نخستین پله در سر راه شاخص،تارگت 70000 واحدی هست که فکر میکنم تا قبل از عید امسال،محقق بشه
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط barca.omid پست شده است View Post
                      سلام بهنام عزیز از تحلیل های زیباتون متشکرم. آقا بهنام من کمی وپارس و ثشرق دارم که هر دوشون توی 10 درصد ضرر هستند نظرتون درباره تعویضشون با فاذر توی این شرایط خاص و غیر عادی چیه ؟چون سرمایم کمه تک سهم شدن برام مهم نیست ممنون.
                      درود
                      پیشنهاد من به شما اینه که هر دو رو بفروشین و فاذر بخرید
                      گرچه هر دو سهم در بلند مدت رشد خواهند کرد
                      اما هیچ کدوم توانایی آذراب رو ندارند
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                        سلام بهنام خان
                        نظرتون در مورد متن زیر چیه
                        همیشه پرتفوی خود را " فرد " نگهدارید . نگذارید پرتفوی شما هیچگاه تعدادش " زوج " این نکته بسیار ظریف است .مثال : شما سهام " 7 شرکت " را در پرتفو دارید . اگر 3 شرکت در کوتاه مدت برای شما زیان ده شود و 4 شرکت سود ده ، 3 شرکت فقط زیانتان را برطرف می کند و شرکت بعدی همان سود شماست .شایدبگویید اگر " 4 شرکت " زیان دهد چه ؟ خب این همان ریسک است . یعنی شما در هیچ حالتی نمی توانید ریسک را حذف کنید .حال اگر زوج انتخاب کنید مثلا " 8 شرکت " اگر 4 شرکت زیان ده و 4 شرکت سود ده شود ، شما سر به سر می شوید . در اینجا ریسک را حذف کرده اید ولی چیزی هم بدست نیاورده اید . شما سرمایه گذاری می کنید تا چیزی عایدتان شود . اگر می خواهید ریسک را حذف کنید بهتر است هیچ گاه سرمایه گذاری در بورس نداشته باشید
                        ممون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید و ایا این مورد رو قبول دارید در چسدمان سبد
                        درود
                        بنده نظر خودم رو دارم و اون رو کامل توضیح دادم
                        توی تشکیل سبد،وزن هر سهم و نوع چینش مهمه
                        ضمن اینکه نباید سبد خیلی شلوغ باشه

حالا ممکنه یه سبد با 4 سهم باشه یا 5 سهم یا 6 سهم
                        و خب من ایرادی در مورد تعداد سهام سبد نمی بینم

وزن و نوع هر سهم هست که بازدهی رو تعیین میکنه،نه تعداد سهام سبد
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• ile
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 94

سلام . نظرتون در مورد ونفت چیه ؟
                          [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
                          [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
                          [/COLOR][/SIZE]

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط ile پست شده است View Post
                            سلام . نظرتون در مورد ونفت چیه ؟
                            درود
                            سهم بسیار خوبیه و داره دچار تحولات اساسی بنیادی میشه که در جهت مثبت هست
                            در بلند مدت میشه انتظار افزایش چشمگیر سودآوری و رشد قیمت سهم رو داشت
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              درود
                              سهم بسیار خوبیه و داره دچار تحولات اساسی بنیادی میشه که در جهت مثبت هست
                              در بلند مدت میشه انتظار افزایش چشمگیر سودآوری و رشد قیمت سهم رو داشت
                              سلام آقا بهنام. این در مورد فولای چی میگه؟!!
                              تحلیل فولای

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                                سلام آقا بهنام. این در مورد فولای چی میگه؟!!
                                تحلیل فولای
                                درود
                                در مورد فولای درپستهای پیشین هم گفتم که با توجه به وضعیت بسیارمطلوب سودآوری،حداقل تارگتش 1000 تومن هست که باید در میان مدت بهش برسه
                                و البته تارگت بلند مدتش،بالای 1000 تومن خواهد بود
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X