*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
    بهنام جان شما هيچوقت كوتاه مدت سهم نميخريد؟
    دوست عزیز
    من سالها پیش نوسانگیری میکردم و نگاه کوتاه مدتی داشتم
    خیلی وقته که استراتژی خودم رو تغییر دادم

نگاه کوتاه مدتی در این بازار یعنی از سود ضرر کردن
    و البته این مورد در بلند مدت ثابت میشه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• پارسه
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 275

سلام جناب بهنام

با توجه به اینکه بنده صبح ها دسترسی به اینترنت ندارم و

تلفنی با کارگزاری خرید و فروش میکنم میخواستم لطف کنید و بفرمایید فردا فاذر

اگر در چه قیمتی باز شد میشود یک خرید رویایی انجام داد

مثلا زیر 250 اگر باز شد باز هم اضافه کنم

ضمنا 25 درصد سبدم فاذر هست. تشکر و پایدار باشید
      [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
        سلام جناب بهنام

با توجه به اینکه بنده صبح ها دسترسی به اینترنت ندارم و

تلفنی با کارگزاری خرید و فروش میکنم میخواستم لطف کنید و بفرمایید فردا فاذر

اگر در چه قیمتی باز شد میشود یک خرید رویایی انجام داد

مثلا زیر 250 اگر باز شد باز هم اضافه کنم

ضمنا 25 درصد سبدم فاذر هست. تشکر و پایدار باشید
        درود بر شما

متاسفانه تا باز نشه و من معاملاتش رو نبینم،نمیتونم پیشنهاد به خریدش بدم
        باید ببینم که حجم معاملات به چه صورته
        نوع معاملات به چه صورته

توان طرف عرضه و تقاضا باید بررسی بشه
        در ارزنده بودن فاذر شک نکنید
        اما ندید نمیشه پیشنهاد به خرید داد
        جهت حرکتی سهم در کوتاه مدت باید مشخص بشه

شما اگر نقدینگی دارین و قصد دارین فردا سهم بخرین،شکربن بخرید
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
          نباید فراموش کنیم پیش بینی سود پایان سال مالی 92 با احتساب افزایش سرمایه 122 ریال است که شرکت 79 ریال را در 6 ماهه نخست پوشش داده است !
          این معادل ٪65 است که به معنای این است که ٪15 بیش از حد انتظار پوشش داده است ! و این یعنی پتانسیل تعدیل مثبت !
          از طرفی بخش اعظم سود آوری شرکتهای تجهیزاتی در نیمه دوم سال می باشد!
          البته قیمت بازگشایی فردا مطابق سیاستهای سهامدار عمده خواهد بود !
          نکته جالبی در مورد فاذر وجود داره
          کمتر سهامداری مثل شما نگاه به آینده داره

بیشتر سهامداران چسبیدن به سود 122 ریالی و هر کسی برای خودش یه تارگت میده
          دیگه ضرر که نداره
          یه عددی میندازن تا ببینن چی میشه !!!
          درست مثل تاس انداختن
          بالاخره بین 1 و 6 یه عددی میاد دیگه
          تحلیل قیمت بازگشایی هم شده همین حکایت تاس انداختن
          طرف با خودش میگه چه اشکالی داره
          میگیم 100 تومن با 8 واحد پی بر ای ؟؟!!
          حالا یا میشه یا نمیشه
          سنگ مفت،گنجشک هم مفت

نکته جالب اینه که هیچ توجهی به آینده شرکت و سود آتی سهم نمیشه
          (کوروش بزرگ)

نظر

• بابامجید
            عضو عادی
            • May 2012
            • 31

جناب آقا بهنام
            سلام و خدا قوت
            نظرتون روی غبشهر چیه؟
            حداکثر تارگت امسال رو چقدر میدونید؟
            ممنون
            و
            خیر پیش
            [B]www.ranfor.blogfa.com[/B]

نظر

• moein2803
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 51

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              نکته جالبی در مورد فاذر وجود داره
              کمتر سهامداری مثل شما نگاه به آینده داره

بیشتر سهامداران چسبیدن به سود 122 ریالی و هر کسی برای خودش یه تارگت میده
              دیگه ضرر که نداره
              یه عددی میندازن تا ببینن چی میشه !!!
              درست مثل تاس انداختن
              بالاخره بین 1 و 6 یه عددی میاد دیگه
              تحلیل قیمت بازگشایی هم شده همین حکایت تاس انداختن
              طرف با خودش میگه چه اشکالی داره
              میگیم 100 تومن با 8 واحد پی بر ای ؟؟!!
              حالا یا میشه یا نمیشه
              سنگ مفت،گنجشک هم مفت

نکته جالب اینه که هیچ توجهی به آینده شرکت و سود آتی سهم نمیشه
              جناب بهنام با سلام و شب بخیر

به نظرم در بازار فعلی که همه چیز هیجانی شده و افراد زیادی سودهای خوب می برند و بعد دیگه قضیه که ضررهای زیاد هست رو نمی بینند سخت خواهد بود که آینده رو تصور کنند
              من با خیلی ها که نسبتا زمان طولانی در بورس فعال بودن صحبت می کنم نگاهشون هنوز 5 درصد و 10 درصد هست و سهامداری رو زیاد نمی پسندند. به نظرم اگر وپترو هم یک ماه دیگه نوسان می کرد خیلیها نا امید می شدند و از این سهم خارج می شدند

استادی مطرح می کرد که ما ایرانیها نسبتا عجول هستیم و مدیریت ما هم بر اساس همین عجله هاست می خوایم همه چیز یک شبه درست بشه !

یکی از دلایل ارادتی که به شما و این تاپیک پیدا کردم این نکته مهم هست که به سهامداری اعتقاد دارید و نکات زیبایی رو در این حوزه بیان می کنید

به قول شما زیاد نباید به حرفها در این خصوص توجه کرد، جایی می خونم یکی از تازه سهامدارن می پرسید سهم خوب که زود به سود برسه کدومه و یکی دیگه جواب می داد اگر می دونستم که تک سهم شده بودم :)

جدیدا همه به دنبال این هستن که فردا در بورس مثل روز روشن باشه که خوب نمی شه

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط بابامجید پست شده است View Post
                جناب آقا بهنام
                سلام و خدا قوت
                نظرتون روی غبشهر چیه؟
                حداکثر تارگت امسال رو چقدر میدونید؟
                ممنون
                و
                خیر پیش
                درود
                سپاسگزارم
                این سهم هیچ ارزشی برای سرمایه گذاری نداره

در پستهای گذشته هم گفتم که دوره این سهم تموم شده
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
                  جناب بهنام با سلام و شب بخیر

به نظرم در بازار فعلی که همه چیز هیجانی شده و افراد زیادی سودهای خوب می برند و بعد دیگه قضیه که ضررهای زیاد هست رو نمی بینند سخت خواهد بود که آینده رو تصور کنند
                  من با خیلی ها که نسبتا زمان طولانی در بورس فعال بودن صحبت می کنم نگاهشون هنوز 5 درصد و 10 درصد هست و سهامداری رو زیاد نمی پسندند. به نظرم اگر وپترو هم یک ماه دیگه نوسان می کرد خیلیها نا امید می شدند و از این سهم خارج می شدند

استادی مطرح می کرد که ما ایرانیها نسبتا عجول هستیم و مدیریت ما هم بر اساس همین عجله هاست می خوایم همه چیز یک شبه درست بشه !

یکی از دلایل ارادتی که به شما و این تاپیک پیدا کردم این نکته مهم هست که به سهامداری اعتقاد دارید و نکات زیبایی رو در این حوزه بیان می کنید

به قول شما زیاد نباید به حرفها در این خصوص توجه کرد، جایی می خونم یکی از تازه سهامدارن می پرسید سهم خوب که زود به سود برسه کدومه و یکی دیگه جواب می داد اگر می دونستم که تک سهم شده بودم :)

جدیدا همه به دنبال این هستن که فردا در بورس مثل روز روشن باشه که خوب نمی شه
                  درود
                  شب شما هم به خیر
                  بابت لطفتون سپاسگزارم

همه اینا برمیگرده به فقر تحلیل و نداشتن یک استراتژی درست

به نظر من همیشه باید تحلیلها و نظرهای مختلف رو خوند،جو بازار رو سنجید و رفتار سهامداران رو زیر نظر گرفت

اما ...

نکته مهم اینجاست که باید به همه اینا بی اعتنا باشیم و فقط به استراتژی خودمون پایبند باشیم
                  به زبان ساده تر باید برعکس تفکر غالب بر بازار عمل کرد
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• metitondar
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 443

سلام استاد
                    نظرتون در مورد گزارش 3 ماهه کهمدا چیه؟
                    ظاهراً فوق العاده است. EPS سهم 109 تومنه و 3 ماهه 48 تومن (44%) پوشش داده!
                    تعدیل بالای 50% دور از ذهن بنظر نمیرسه!!!؟
                    دوست دارم تحلیل شما رو هم بدونم.
                    ممنون

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

نوشته اصلی توسط چاردیواری :
                      باسلام مجدد-جناب شفاف سازی بنده چند جای دیگر راهم دیدم که درموردآینده وپترو بادید مثبت صحبت میکردندوقتی شما فرمودید که چیز خاصی درسهم دیده نمیشه مگرآنکه الکی قیمت رابالا ببرند ودرمورد پرتفوی وپترو وخصوصا پلوله بابدبینانه ترین حالت نظرتان رادادید که البته نظرشما محترم امابرای من سهامدار سوالی پیش میآید که بالاخره تحلیل چکسی به حقیقت نزدیک تره .آقابهنام درمقاطع مختلف باقاطعیت ازوپترو وچند سهم دیگر که اگربا دقت صفحات رامرورنمایید دفاع میکردندوتوصیه اکید به خرید این سهمها مینمودند که بازارنیزصحبتهای ایشان راباصفهای خریدچندروزگذشته تایید نمودند وهمیشه سهام بادید حداقل میان مدت وبلندمدت راتوصیه میکنندوخیلی ازسهامهایی راکه شما به آنها اعتقاد داریدازنظر ایشان ارزندگی نداردحال جنابعالی لطف کنید درموردهمین سهم وپترو یک سوال کوچیک بفرماییداشکالی نداره مطمئناایشان بامهربانی تحلیل خود راخواهند داد تامن سهامداردرمورد ورود یاخروج سهم تصمیم بگیرم شماهم درتایپیک خودتان تحلیل ایشان رابررسی ونظر خودتان رابفرمایید.باتشکروخدا قوت

با سلام به استاد گرامی

بهنام عزیز این چاردیواری شدیدا" گیر داده به وپترو
                      ول کن هم نیست می خواهد از شما در خصوص تحلیل وپتروتون بپرسم
                      من تحلیل وپترو شما پیدا نکردم اگر لطف کنید مجدد اونا تحلیل کنید یا ادرس تحلیل را بزارید
                      با تشکر

نظر

• riskman
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 208

در اصل توسط risk پست شده است View Post
                        با سلام
                        از کجا می دونید فاذر فردا باز می شود؟ایا سهام جایزه هم قابل معامله است ؟
                        در تالار بورس خواندم که فردا یا پس فردا باز می شود ! اجتمالا جایزه بزودی قابل معامله بشود! زیاد به حالم تفاوتی ندارد !
                        مهم این است که فاذر کوچولوی صنعت ایران به فاذر بزرگ تبدیل شده است ! و در آینده نزدیک پذیرای بزرگترین فاندامنتالیستها و سهامداران خواهد بود !

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                          سلام استاد
                          نظرتون در مورد گزارش 3 ماهه کهمدا چیه؟
                          ظاهراً فوق العاده است. EPS سهم 109 تومنه و 3 ماهه 48 تومن (44%) پوشش داده!
                          تعدیل بالای 50% دور از ذهن بنظر نمیرسه!!!؟
                          دوست دارم تحلیل شما رو هم بدونم.
                          ممنون
                          درود
                          این سهم رو در بهمن ماه پارسال و با قیمت 218 تومن معرفی کردم
                          گزارشش هم که همون طور که خودتون گفتین خیلی خوبه
                          تمام فاکتورهای سودآوری رشد داشته اند
                          روند سهم در میان مدت و بلند مدت به طور کامل صعودی هستش
                          داشتن تعدیل هم که روشنه

توصیه به سهامداری دارم
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2939

درود بر بهنام عزیز و تشکر از زحمات شما در این تاپیک که هیچ یک از تحلیل گرها را اینگونه ندیدم که با حوصله به سوالات پاسخ بدهند. چه خوب است که سایر دوستان نیز بیاموزند.
                            با تجربه کم من در بورس اما به نظرم یک نکته که حائز اهمیت هست میزان سرمایه تاثیر زیادی بر روی نوع استراتژی دارد.
                            مثلا خود شما که میفرمایید 90 درصد سبدتان صدرا است به نظر میرسد که بیش از صد میلیون سرمایه در بورس دارید. که 10 درصد باقی را در فاذر گذاشته اید.
                            کسی که با صد میلیون وارد بورس میشه توصیه شما بهش این هست که 80 تا 90 درصد را با دیدگاه میان مدت و بلند مدت سرمایه گذاری کنه و 10 تا 20 درصد نقد باشه و استلاحا دست به ماشه برای فرصتهایی که بازار بوجود میاره.
                            مثلا خود من با استراتژی شما فاذر و وبصادر و رمپنا و وپترو را با دید میان مدت و دراز مدت در سبد دارم. اما با مابقی وارد شاوان شدم و گوش شیطون کر تا الان 95 درصد توی سودم. البته پشیمان هم نیستم که چرا میزان بیشتری از سرمایه را در شاوان سرمایه گذاری نکردم. زیرا این را یک شانس و اقبال میدونستم و نه برخواسته از تحلیل. شاید هم بیشتر بر اساس دیدگاه داراواس که در کتاب چگونه از بورس دو میلیون دلار بدست آوردم ( که قبلا معرفی کردید) اما همان زمان هم با تحلیل بعضی از دوستان تحلیل گر که ورود به سهم را بسیار پر ریسک میدانستند توجه نکردم. هنوز هم بر روی این سهم دیدگاهم کوتاه مدت هست. ولی چون سهم رشد داشت یک پله نیز اضافه کردم.
                            همه اینها رو گفتم که به این نکته برسم که اگر سرمایه من 10 تا 20 میلیون بود. به نظرم بهتر بود که نسبت 80 به 20 در دیدگاه بلند مدت و کوتاه مدت عوض میشد. یعنی چه بسا بهتر باشد که 80 درصد را کوتاه مدت در نظر بگیرم و 20 درصد با یک تا دو سهم بلند مدت فکر کنم.
                            نظر شما راجع به این استراتژی (میزان سرمایه در تعیین استراتژی) چیست؟

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                              با سلام به استاد گرامی

بهنام عزیز این چاردیواری شدیدا" گیر داده به وپترو
                              ول کن هم نیست می خواهد از شما در خصوص تحلیل وپتروتون بپرسم
                              من تحلیل وپترو شما پیدا نکردم اگر لطف کنید مجدد اونا تحلیل کنید یا ادرس تحلیل را بزارید
                              با تشکر
                              درود بر شما

راستش من نظرم رو به دوستمون گفتم
                              قرار نیست که همه ما مثل هم فکر کنیم

این جوری که من فهمیدم،شما روی وپترو منفی هستین
                              و خب من روی این سهم،به ویژه روی بلند مدتش به شدت مثبتم

از نظر من این اختلاف دیدگاه بین من و شما،هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
                              شما دیدگاه خودتون رو دارین
                              منم دیدگاه خودم رو دارم

و خب هر کدوم از ما دو نفر برای تحلیلمون دلایلی داریم

نظر هر شخصی هم قابل احترامه

این دیدگاه های مختلف هست که بازار رو تشکیل میده

باز اگر شما مایل به بحث تحلیلی هستین،من هیچ حرفی ندارم

شما نظر خودتون رو بنویسید
                              من هم نظر خودم رو خواهم نوشت
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                درود بر بهنام عزیز و تشکر از زحمات شما در این تاپیک که هیچ یک از تحلیل گرها را اینگونه ندیدم که با حوصله به سوالات پاسخ بدهند. چه خوب است که سایر دوستان نیز بیاموزند.
                                با تجربه کم من در بورس اما به نظرم یک نکته که حائز اهمیت هست میزان سرمایه تاثیر زیادی بر روی نوع استراتژی دارد.
                                مثلا خود شما که میفرمایید 90 درصد سبدتان صدرا است به نظر میرسد که بیش از صد میلیون سرمایه در بورس دارید. که 10 درصد باقی را در فاذر گذاشته اید.
                                کسی که با صد میلیون وارد بورس میشه توصیه شما بهش این هست که 80 تا 90 درصد را با دیدگاه میان مدت و بلند مدت سرمایه گذاری کنه و 10 تا 20 درصد نقد باشه و استلاحا دست به ماشه برای فرصتهایی که بازار بوجود میاره.
                                مثلا خود من با استراتژی شما فاذر و وبصادر و رمپنا و وپترو را با دید میان مدت و دراز مدت در سبد دارم. اما با مابقی وارد شاوان شدم و گوش شیطون کر تا الان 95 درصد توی سودم. البته پشیمان هم نیستم که چرا میزان بیشتری از سرمایه را در شاوان سرمایه گذاری نکردم. زیرا این را یک شانس و اقبال میدونستم و نه برخواسته از تحلیل. شاید هم بیشتر بر اساس دیدگاه داراواس که در کتاب چگونه از بورس دو میلیون دلار بدست آوردم ( که قبلا معرفی کردید) اما همان زمان هم با تحلیل بعضی از دوستان تحلیل گر که ورود به سهم را بسیار پر ریسک میدانستند توجه نکردم. هنوز هم بر روی این سهم دیدگاهم کوتاه مدت هست. ولی چون سهم رشد داشت یک پله نیز اضافه کردم.
                                همه اینها رو گفتم که به این نکته برسم که اگر سرمایه من 10 تا 20 میلیون بود. به نظرم بهتر بود که نسبت 80 به 20 در دیدگاه بلند مدت و کوتاه مدت عوض میشد. یعنی چه بسا بهتر باشد که 80 درصد را کوتاه مدت در نظر بگیرم و 20 درصد با یک تا دو سهم بلند مدت فکر کنم.
                                نظر شما راجع به این استراتژی (میزان سرمایه در تعیین استراتژی) چیست؟
                                درود
                                خواهش میکنم
                                بابت لطفتون بی نهایت سپاسگزارم

در مورد انتخاب استراتژِی مناسب،همون طور که خودتون هم گفتینفمیزان سرمایه اهمیت بسیار زیادی داره
                                اولین مورد ریسک سرمایه گذاری هستش
                                از نظر من با کاهش میزان سرمایه گذاری،ریسک سرمایه گذاری باید افزایش پیدا کنه
                                البته ریسکی که قبولش منطقی باشه

اما در مورد زمان سرمایه گذاری ...
                                بیشترین سود همیشه با صبر و سهامداری به دست میاد
                                شاوان که شما مثال زدین،یک استثنا هستش

بیشتر وقتها و به ویژه در این نوع بازارها،کسی که روی یک سهم تاپ سهامداری میکنه،از کسی که روی سهام مختلف نوسانگیری میکنه،به مراتب سود بیشتری کسب میکنه

برای مثال همین فاذر که پارسال همین موقع حدود 180 تومن بود و با قیمت 838 تومن رفت برای افزایش سرمایه
                                و البته سال آینده قیمتش بسیار بالاتر از امروز خواهد بود

این جوری شما می بینید که 2 سال رویفلان سهم صبر کردین و سرمایه تون چندین برابر شده
                                ولی کسی که نوسانگیری کرده حتی نصف شما هم سود کسب نکرده

به زبان شاده تر،این نوع بازار هست که استراتژی ما رو تعیین میکنه
                                ما زمانی باید بریم به سمت نوسانگیری که بازار از نوع کاهشی باشه و ما بخوایم از نوسانهای مثبت و مقطعی بهره بریم

در بازار حال حاضر که یک بازار افزایشی هست،باید صنعت مناسب رو انتخاب کنید و فقط صبر کنید

ممکنه در کوتاه مدت از یه نوسانگیر عقب بیوفتین
                                اما در بلند مدت چند برابر اون نوسانگیر سود می کنید

همیشه یادتون باشه که نوسانگیری مثل شمشیر دو لبه هستش
                                طرف مثبت داره،طرف منفی هم داره
                                یه حرکت اشتباه میتونه باعث شناسایی زیان بشه

ولی شانس برد در سهامداری به مراتب بیشتره

فقط شرطش اینه که انتخاب اولیه درست باشه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X