*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ehsanksh
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 179

با سلام و تشکر
    لطف و زحمات شما خصوصا تفکر بسیار بسیار خوب شما در سهامداری و نه سهام بازی برا من درس و تجربه بزرگی هست
    برای شما ارزوی پیروز ی و سربلندی دارم
    "امیدوارم این دوستمون واقعا قصد بدی نداشته باشن این روزها خیلی ها بدون کمترین دانشی وارد بورس شدن و البته خیلی هم بد نیست حداقل نسبت به مسایل اقتصادی مملکت حساس تر میشن "

نظر

• motenaweb
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 226

[B]بورس ، فرهنگ صبر و نگاه بلند مدت رو به بورس باز یاد میده و از همه مهم تر ، فرهنگ فکر کردن و درست فکر کردن و مدیریت زمان.
      اینکه واقعا کاربرانی پیدا میشن که در چنین تاپیک مهمی ، که رد و بدل شدن اطلاعاتش در ان موجب خرید و فروش بعضا میلیونی سهامدار ها میشه ، مسائل سخیف رو مطرح می کنند که جناب بهنام را شاکی می کند واقعا جای تاسف داره. واقعا جای تاسف داره که کاربرانی ، وقت و ذهن چنین مشاور ارزشمند و خوبی را هدر میدن . امیدوارم تکرار نشود و قلب
      بهنام عزیز از این افراد رنجیده نشود که خیلی دعا گو داره .
      قدرش رو میدونیم

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

بهنام عزیز و بزرگوار من هم به نوبه خودم از راهنمایی های سودمند و مشفقانه شما تشکر می کنم
        Honesty is the best policy

نظر

• alieslamian
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 95

نظرتون در خصوص شیراز رو جویا هستم ...
          بتازگی تونست مقاومت 1000 رو پشت سر بذاره

با سپاس
          [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 172

سلام

امام علی (ع)

همینکه فرصتی به دستت افتاد آنرا غنیمت بشمار اگر از دستت رفت دیگر آنرا به دست نمی آوری ...........

ودر جایی دیگر می فرمایند

فرصت ها چون ابر در گذر هستند

فرصت مشورت وراهنمایی گرفتن از کسانی که تجربه و علم بیشتری در این بازار دارند همیشگی نیست

آن ها را هدرندهیم

همین ..........
            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

از همه دوستان عزیزی که بنده رو مورد لطف و محبت خودشون قراردادند،بینهایت سپاسگزارم

برای همه شما عزیزان،آرزوی شادی و سلامتی روز افزون دارم

پیروز باشید
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

بهنام عزيز من هم به نوبه خودم از شما به خاطر اين كه صميمانه همه رو كمك ميكنيد توي اين تاپيك تشكر ميكنم و اميدوارم هميشه سلامت باشي

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط alieslamian پست شده است View Post
                  نظرتون در خصوص شیراز رو جویا هستم ...
                  بتازگی تونست مقاومت 1000 رو پشت سر بذاره

با سپاس
                  یادمه چند ماه پیش یه تحلیل کامل در موردش نوشتم و روند سهم رو در بلند مدت،صعودی میدونستم
                  همچنان همین نظر رو دارم و اعتقاد دارم که شیراز در میان مدت باز هم رشد خواهد کرد
                  و البته این رشد قیمت در کنار افزایش سود شرکت تا پایان دوره 12 ماهه سال 92 خواهد بود
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• Arash007
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 541

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    یادمه چند ماه پیش یه تحلیل کامل در موردش نوشتم و روند سهم رو در بلند مدت،صعودی میدونستم
                    همچنان همین نظر رو دارم و اعتقاد دارم که شیراز در میان مدت باز هم رشد خواهد کرد
                    و البته این رشد قیمت در کنار افزایش سود شرکت تا پایان دوره 12 ماهه سال 92 خواهد بود
                    با اجازه بهنام خان من آمار دقیق دارم بلند مدت این سهم حداقل بازده 100% را خواهد داشت یعنی بازه 10 ماهه.پر فروش ترین پتروشیمی کشور شیراز است

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

معرفی سبد سهام شماره 8

مبلغ سرمایه گذاری 100 تومن

نحوه تخصیص به این شرح می باشد :

سرمایه گذاری میان مدت ( 6 - 3 ماهه )

1 - وپترو 20%

2 - رانفور 20%

سرمایه گذاری بلند مدت ( 12 - 6 ماهه)

3 - وپارس 20%

4 - خبهمن 20%

5 - خصدرا 20%
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• چاردیواری
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 265

باسلام وشببخیر وتشکرخالصانه ازاینهمه وقت باارزش خودرابرای راهنمایی بی منت برای من وامثال من میگذارید.خداقوت.آقابهنام یکی ازکاربرا نوشته بودکه:پلوله وصدراازعجایب وشگفتیهای بورس لقب خواهند گرفت وتاییدی برسخنان شماست پلوله که درپرتفوی وپتروست آیاصدرانیزدرپرتفوی شرکت بورسی دیگری است ویا سهام دیگری زیرمجموعه صدرا است.باتشکر

نظر

• beraket
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 48

درود بهنام عزیز
                          شما مصداق عینی "زکات علم آموختن آن است" می باشید. توصیه های شما من را به معاملات در بورس دلگرم و امیدوار کرد. چون تفکر شما که گفتید "مدام در بورس از این شاخه به آن شاخه نمی روید" نشان از عمق
                          تجربه و تفکر بالای شما در بورس دارد.
                          شخصا از شما تشکر می کنم و استدعا دارم روندی را که در پیش گرفتید ادامه دهید.
                          با تشکر

نظر

• e.hamedi
                            ستاره دار(13)
                            • Jun 2012
                            • 379

سلام بر جناب بهنام خستگی ناپذیر

با عرض تشکر از نوشته های دلسوزانه و دقیق جنابعالی.

می خواستم اگر زحمتی نیست راجب سبد سهامی که معرفی کردید مثل سابق، صورت های مالی آنها را هم واکاوی کنید که جنبه آموزشی هم برای دوستان دارد.
                            در ضمن متوجه شدم به شطرنج علاقه مندید، به کدام یک از سبک بزرگان بیشتر علاقه دارید؟ مثل کاپابلانکا، آلخین، باتوینیک و یا کاسپاروف.

موفق باشید.
                            آخرین ویرایش توسط e.hamedi؛ 2013/10/17, 23:30.

نظر

• حس ششم
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 136

سلام استاد...من مدتی هست که تاپیک شمارو دنبال میکنم...من یه آپارتمان اردیبهشت فروختم پولشو تو بورس گذاشتم...البته که راضیم ولی فقط از بعضی سهام که پول کمی داشتم سود کردم....میخواستم بدونم باتوجه به کاهش قیمت مناسب مسکن واحتمال افت بیشتر قیمت در ماه محرم صلاح میدونین دوباره تو ماههای اینده به بازار مسکن وارد شم؟یا بورس رو بهتر میدونین؟سبد سهامم...40%وپترو...10%حفاری...10%خگستر...5%وپست... 4%ونفت...4%توریل..10%بوعلی...12%وتوشه....10%فاذر وفاراک....پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
                              [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post
                                سلام بر جناب بهنام خستگی ناپذیر

با عرض تشکر از نوشته های دلسوزانه و دقیق جنابعالی.

می خواستم اگر زحمتی نیست راجب سبد سهامی که معرفی کردید مثل سابق، صورت های مالی آنها را هم واکاوی کنید که جنبه آموزشی هم برای دوستان دارد.
                                در ضمن متوجه شدم به شطرنج علاقه مندید، به کدام یک از سبک بزرگان بیشتر علاقه دارید؟ مثل کاپالانکا، آلخین، باتوینیک و یا کاسپاروف.

موفق باشید.
                                درود بر شما
                                خواهش میکنم،لطف دارین

سعی میکنم در اولین فرصت به بررسی صورتهای مالی هم بپردازم

در مورد شطرنج هم باید بگم که خیلی سال هست که بازی نمیکنم
                                شاید توی چند سال گذشته،10 دست بازی نکردم
                                ولی اگر حریف قدر باشه و چند ساعت وقت هم باشه،شاید یادی از گذشته بکنم و خب بیشتر وقتها میشه یه بازی بسته و زمان بر که نیاز به صبر و حوصله،تمرکز زیاد و استفاده از موقعیتها داره
                                و البته گاهی هم نیاز یه ابتکار داره

در مجموع سعی میکنم تحت شرایط بازی،استراتژی مناسب رو جایگزین کنم و خیلی وابسته به یه سبک خاصی نیستم
                                یه زمانی هم قبل از اینکه دیپلم بگیرم،میرفتم با بچه هایی که توی مسابقات شرکت میکردن و استاد داشتن،کل مینداختم
                                شاید اگه ادامه میدادم به جاهای خوبی میرسید ...

ولی استراتژیهای بازی شطرنج و البته بازیهای دیگه،توی بورس خیلی به کار میاد
                                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/18, 00:06.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X