درور بر بهنام جان عزیز خدا قوط برادر
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط پارسه پست شده است View Postسلام جناب بهنام
به نظر میاد خبهمن را به دید یکساله تایید میکنید
آیا سهم خاور هم به دید یکساله رشد خوبی خواهد کرد؟
سپاس
بله،درسته
به نظر من خبهمن سهم آس خودرویی هست که داره زیر 200 تومن معامله میشه ؟؟!!
در بلند مدت تمام سهام خودرویی رشد خواهند کرد و خب خاور هم جزیی از همین صنعت هست
خاور حدود 100 تومن قیمتش هست
دیگه توی بازاری که سهم لواشک سازی هم بالای 1000 تومن شده،خرید سهم 100 تومنی با نگاه بلند مدت ترسی ندارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان به نظرت صدرا در بلند مدت حدودا چند درصد قيمتش زياد ميشه ؟ يعني ميتونه يه شبندر ديگه باشه؟
شما میخوای یه تارگت روی صدرا از من بگیری
منم که گفتم،تارگتم زمانیه
اما در مورد پرسش بعدی ...
بازار ما شبندر رو زیادی بزرگش کرده
حالا هر سهمی بخواد رشد کنه،میگن شبندری دیگر
شما اگر صبر داشته باشی،خودت به این نتیجه میرسی که شبندر در مقابل صدرا اصلا به حساب نمیاد
همین کافیه که رتبه و اهمیت شرکتی مثل صدرا رو با شبندر مقایسه کنیافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان نمادش كي قراره بازشه صدرا؟
شما این همه از صدرا پرسیدی و از من تارگت خواستی
حالا میگی صدرا کی باز میشه ؟؟!!
یعنی شما نمیدونی که صدرا به بازار پایه منتقل شده و نمادش هم باز هست ؟؟!!افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
دوستانی که از روز نخست این تاپیک رو دنبال می کنند،میتونن تایید کنن که هیچ پرسشی در این تاپیک بی پاسخ نمونده
من همیشه سعی کرده ام در سریع ترین زمان ممکن پاسخگو باشم
و البته هیچ تفاوتی هم برای پاسخ دادن به پرسشها قایل نشدم
اینکه من پاسخ هر پرسشی رو میدم به خاطر اینه که برای اون دوستی که توی این تاپیک پست میزنه،ارزش قایلم و دوست دارم سواد اندک خودم رو در اختیار دیگران بذارم
برای من فرقی نداره که پرسش کننده کاربر جدید باشه یا قدیمی،برای همه احترام قایلم
متاسفانه گاهی وقتها رفتارهایی می بینم که اون رو توهین به شعور و شخصیت خودم میدونم
آیا من توی این تاپیک،به کسی بی احترامی کردم که باید بی احترامی ببینم ؟
روی سخنم با کسانی هستش که با قصد و نیت وارد این تاپیک میشن...
آیا سکوت من،نشانه کم خردی من هست ؟؟!!
آیا من نمیتونم یا بلد نیستم پاسخ توهین رو با توهین بدم ؟؟!!
یعنی شما فکر میکنید که من قدرت تشخیص بعضی رفتارها رو ندارم ؟؟!!
از افرادی که اینجا رو با سیرک یا شهربازی یا چاله میدون اشتباه گرفته اند،تقاضا میکنم که دوستانه این تاپیک رو رها کنندآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/17, 20:40.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
من به شخصه از این تاپیک بهره کافی و وافی رو بردم
از زحمات شما تشکر میکنم .[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدوستانی که از روز نخست ایتن تاپیک رو دنبال می کنند،میتونن تایید کنن که هیچ پرسشی در این تاپیک بی پاسخ نمونده
من همیشه سعی کرده ام در سریع ترین زمان ممکن پاسخگو باشم
و البته هیچ تفاوتی هم برای پاسخ دادن به پرسشها قایل نشدم
اینکه من پاسخ هر پرسشی رو میدم به خاطر اینه که برای اون دوستی که توی این تاپیک پست میزنه،ارزش قایلم و دوست دارم سواد اندک خودم رو در اختیار دیگران بذارم
برای من فرقی نداره که پرسش کننده کاربر جدید باشه یا قدیمی،برای همه احترام قایلم
متاسفانه گاهی وقتها رفتارهایی می بینم که اون رو توهین به شعور و شخصیت خودم میدونم
آیا من توی این تاپیک،به کسی بی احترامی کردم که باید بی احترامی ببینم ؟
روی سخنم با کسانی هستش که با قصد و نیت وارد این تاپیک میشن...
آیا سکوت من،نشانه کم خردی من هست ؟؟!!
آیا من نمیتونم یا بلد نیستم پاسخ توهین رو با توهین بدم ؟؟!!
یعنی شما فکر میکنید که من قدرت تشخیص بعضی رفتارها رو ندارم ؟؟!!
از افرادی که اینجا رو با سیرک یا شهربازی یا چاله میدون اشتباه گرفته اند،تقاضا میکنم که دوستانه این تاپیک رو رها کنند
نظر
نظر