باسلام خدمت آقابهنام خسته نباشید-درتایپیک سهام طلایی تحلیلگرشفاف سازی مطالبی درموردوپترو نوشته است که البته من هم درحداطلاعات خودم ازارزندگی وپترو دفاع کردم شماهم یه نگاهی به نوشتای شفاف سازی بیاندازید واگرصلاح دیدید جوابیه آنرایادرتایپیک سهام طلایی ویادرتایپیک خودتان بنویسید.باتشکر فراوان.
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
با اجازه اقا بهنام
با سلام خدمت همه دوستان فاذری
قیمت بازگشایی تئوریک 250 تومن اهمیت زیادی در نمودار سهم داره بطوری که تثبیت بالای این قیمت اونو تبدیل به یه حمایت معتبر و در غیر اینصورت تبدیل به یک مقاومت سخت خواهد شد.
در صورت تثبیت بالای 250 اولین مقاومت 275 و بعدی 300 تومن خواهد بود. در صورت تثبیت زیر 250 حمایت اول 223 و حمایت دوم 200 می باشد.
در صورت تمایل به خرید پله اول در 223 و پله دوم رو در 200 میشه خرید. البته خرید در 200 تومن میتونه یک خرید رویایی باشه.
منطقی ترین حالت بازی قیمت در درون این مستطیله. بین 223 تا 275 برای پیاده کرد
این حمایتها و مقاومتها برای روند کوتاه مدت سهم مهمه ولی در مورد بلند مدت باید گفت که سهم در موج 3 بزرگ قرار داره و اهداف بالایی رو لمس خواهد کرد که چه از لحاظ تکنیکال و چه از لحاظ بنیادی قابل توجیه می باشد.
آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2013/10/25, 19:28.
نظر
-
در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Postباسلام خدمت آقابهنام خسته نباشید-درتایپیک سهام طلایی تحلیلگرشفاف سازی مطالبی درموردوپترو نوشته است که البته من هم درحداطلاعات خودم ازارزندگی وپترو دفاع کردم شماهم یه نگاهی به نوشتای شفاف سازی بیاندازید واگرصلاح دیدید جوابیه آنرایادرتایپیک سهام طلایی ویادرتایپیک خودتان بنویسید.باتشکر فراوان.
راستش من بیشتر وقت خودم رو در تاپیک خودم میذارم
اگر کسی اومد اینجا و چیزی نوشت،خب منم پاسخش رو می نویسم
کاری به جاهای دیگه ندارم
شما هم سخت نگیر
قرار نیست که همه مثل ما فکر کنن
اصراری به قانع کردن دیگران نیست
من نظرم روی وپترو ثابته و هیچ تغییری نکرده و نخواهد کرد
شما هم بابت این سهم نگران نباشین
در میان مدت و بلند مدت پتانسیلهای این سهم آزاد میشه
صبور باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بهنام عزیز سلام و وقت بخیر
تشکر از راهنمایی های شما
سوالی که دارم اینه که در این خبر گفته شده (کاربه سهم نداریم که چیه )
شرکت در جدیدترین گزارش اعلامی خود سود هر سهم خود برای سال مالی منتهی به 92/9/30 مبلغ 1314 ریال پیش بینی کرد . این در حالی است که شاهد تعدیل مثبت 19 درصدی این سهم می باشیم. همچنین شرکت در 9 ماهه منتهی به 92/6/31 مبلغ 270 ریال این پیش بینی را که معدل 21 درصد می شود را محقق کرده است.
------------------------------------------------
تعدیل داده و بعد گفته در نه ماه 21 درصد محقق کرده
این یعنی چی
شرکتها در گزارشاشون اونم نه ماهه معمولا 50 ، 70 درصد محقق میکنن نه 21 درصد
ممنون از جنابعالی
نظر
-
در اصل توسط audi پست شده است View Postبهنام عزیز سلام و وقت بخیر
تشکر از راهنمایی های شما
سوالی که دارم اینه که در این خبر گفته شده (کاربه سهم نداریم که چیه )
شرکت در جدیدترین گزارش اعلامی خود سود هر سهم خود برای سال مالی منتهی به 92/9/30 مبلغ 1314 ریال پیش بینی کرد . این در حالی است که شاهد تعدیل مثبت 19 درصدی این سهم می باشیم. همچنین شرکت در 9 ماهه منتهی به 92/6/31 مبلغ 270 ریال این پیش بینی را که معدل 21 درصد می شود را محقق کرده است.
------------------------------------------------
تعدیل داده و بعد گفته در نه ماه 21 درصد محقق کرده
این یعنی چی
شرکتها در گزارشاشون اونم نه ماهه معمولا 50 ، 70 درصد محقق میکنن نه 21 درصد
ممنون از جنابعالی
خواهش میکنم
درصد پوشش سود یک چیز قراردادی نیست که ما بگیم در 3 ماهه و 6 ماهه و 9 ماهه باید به طور حتم n% پوشش بده
برای مثال مپنا
این شرکت در 3 ماهه چهارم حتی بیشتر از 9 ماهه اول سال،سود شناسایی میکنه
ای برمیگرده به نوع عملکرد شرکت
وقتی شرکتی دارای زیر مجموعه های بسیاری هستش،تا پایان گزارش 12 ماهه زیر مجموعه ها،سود اونها رو صفر می بینه و بعد در گزارش پایانی خودش سود زیر مجموعه ها رو شناسایی میکنه
مثالهای دیگه ای هم وجود داره که از اونها میگذرم
شرکت مورد نظر شما هم نوع فعالیتش به صورتی هستش که بیشتر سودش رو در 3 ماهه چهارم شناسایی میکنه و خب این یک مورد عادی هستش
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postبا اجازه اقا بهنام
با سلام خدمت همه دوستان فاذری
قیمت بازگشایی تئوریک 250 تومن اهمیت زیادی در نمودار سهم داره بطوری که تثبیت بالای این قیمت اونو تبدیل به یه حمایت معتبر و در غیر اینصورت تبدیل به یک مقاومت سخت خواهد شد.
در صورت تثبیت بالای 250 اولین مقاومت 275 و بعدی 300 تومن خواهد بود. در صورت تثبیت زیر 250 حمایت اول 223 و حمایت دوم 200 می باشد.
در صورت تمایل به خرید پله اول در 223 و پله دوم رو در 200 میشه خرید. البته خرید در 200 تومن میتونه یک خرید رویایی باشه.
منطقی ترین حالت بازی قیمت در درون این مستطیله. بین 223 تا 275 برای پیاده کرد
این حمایتها و مقاومتها برای روند کوتاه مدت سهم مهمه ولی در مورد بلند مدت باید گفت که سهم در موج 3 بزرگ قرار داره و اهداف بالایی رو لمس خواهد کرد که چه از لحاظ تکنیکال و چه از لحاظ بنیادی قابل توجیه می باشد.
من نظرم اینه که سابقه فاذر نشون داده بعضی وقت ها ادم و سوپرایز میکنه وطبق مشورت با یکی از دوستانم که الان اونجا بودم میگه احتمال قیمت 300 در روز بازگشایی در صورتی که سهام همراه با خودش قابل معامله نباشه زیاده . ولی در هر صورت ما که این سهم و زیر 200 خریدیم به گردن این سهم خیلی حق داریم و دیدمونم از اول معلوم بوده از اول استاد بهنام تارگت میدادند و ما هم نگه میداشتیم تا برسه تا موقعی که بهنام جان تارگت این سهم و ببرن بالا یعنی بالا ببینن من چشم بسته این سهم و نگه میذارم فعلا 400 تارگت میان مدت و بالای 1000 بلند مدت این سهم از نظر بهنام خان هست ماهم که صبر میکنیم
نظر
-
در اصل توسط risk پست شده است View Postبا تشکر از تحلیلتون
من نظرم اینه که سابقه فاذر نشون داده بعضی وقت ها ادم و سوپرایز میکنه وطبق مشورت با یکی از دوستانم که الان اونجا بودم میگه احتمال قیمت 300 در روز بازگشایی در صورتی که سهام همراه با خودش قابل معامله نباشه زیاده . ولی در هر صورت ما که این سهم و زیر 200 خریدیم به گردن این سهم خیلی حق داریم و دیدمونم از اول معلوم بوده از اول استاد بهنام تارگت میدادند و ما هم نگه میداشتیم تا برسه تا موقعی که بهنام جان تارگت این سهم و ببرن بالا یعنی بالا ببینن من چشم بسته این سهم و نگه میذارم فعلا 400 تارگت میان مدت و بالای 1000 بلند مدت این سهم از نظر بهنام خان هست ماهم که صبر میکنیم
همونطور که بارها در این تاپیک توسط بهنام جان هم گفته شد، در این سهم صبر جواب همه سوالاته. واقعا درسته که گفتند گر صبر کنی زغوره حلوا سازی. این ضرب المثل سالها قبل از تولد وارن بافت در زبان پارسی استفاده میشده.!!
نظر
-
در اصل توسط risk پست شده است View Postبا تشکر از تحلیلتون
البته تارگت ابتدایی از نظر من 360 تومن هستش که میشه همون 1200 تومن قبل از افزایش سرمایه
در مورد تارگت بلند مدتش هنوز چیزی ننوشتم
ولی به رشد شارپ سهم در میان مدت و بلند مدت به شدت اعتقاد دارم
در پایان یک توصیه دوستانه برای شما و سایر دوستان :
خیلی خودتون رو درگیر قیمت بازگشایی و صف خرید و صف فروش نکنید
یادتون باشه که استراتژی برنده روی این سهم استراتژی میان مدتی و بلند مدتی هستشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط risk پست شده است View Postاستاد چند روز پیش در مورد ارزش گذاری سهم پرسیدم که پاسخ خوبی دادید ولی من منظورم قیمت یک سهم با توجه به گزارشی که میده چه جوری قیمت میگیره.
ممنون میشم اگر با مثال بگید
قیمت یک سهم تنها بر اساس یک گزارش تعیین نمیشه
در اون پست هم گفتم که به عوامل زیادی بستگی داره
برای مثال همین فاذر
این شرکت اومده و 122 ریال سود اعلام کرده
خب اگه فقط بخوایم به این سود بسنده کنیم،باید بگیم خب سود که مشخصه،یه عددی هم برای پی بر ای سهم مشخص می کنیم و میشه قیمت
به این نوع تحلیل و قیمت گذاری،میگن تحلیل آبکی
خب نتیجه تحلیل آبکی هم مشخصه
بازار خیلی از فاکتورها رو میذاره کنار هم و با توجه به اونها به یک سهم قیمت میده
یکی از مهمترین فاکتورها در بحث قیمت گذاری،شرایط بازار و و صنعتی هست که سهم در اون قرار دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
گزارش 6 ماهه فاذر
نباید فراموش کنیم پیش بینی سود پایان سال مالی 92 با احتساب افزایش سرمایه 122 ریال است که شرکت 79 ریال را در 6 ماهه نخست پوشش داده است !
این معادل ٪65 است که به معنای این است که ٪15 بیش از حد انتظار پوشش داده است ! و این یعنی پتانسیل تعدیل مثبت !
از طرفی بخش اعظم سود آوری شرکتهای تجهیزاتی در نیمه دوم سال می باشد!
البته قیمت بازگشایی فردا مطابق سیاستهای سهامدار عمده خواهد بود !
نظر
-
-
در اصل توسط riskman پست شده است View Postنباید فراموش کنیم پیش بینی سود پایان سال مالی 92 با احتساب افزایش سرمایه 122 ریال است که شرکت 79 ریال را در 6 ماهه نخست پوشش داده است !
این معادل ٪65 است که به معنای این است که ٪15 بیش از حد انتظار پوشش داده است ! و این یعنی پتانسیل تعدیل مثبت !
از طرفی بخش اعظم سود آوری شرکتهای تجهیزاتی در نیمه دوم سال می باشد!
البته قیمت بازگشایی فردا مطابق سیاستهای سهامدار عمده خواهد بود !
از کجا می دونید فاذر فردا باز می شود؟ایا سهام جایزه هم قابل معامله است ؟
نظر
نظر