درود بهنام جان امروز پیشنهاد خرید نداری؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط امیر حمزه پست شده است View Postبا سلام خدمت اقا بهنام عزیز
وپترو که صف خرید شد برا امروز نظر شما برا خرید چیه ممنون میشم
پیشنهاد من این موارد هست :
دی
وپارس
فولای
بترانس
خبهمن
در ضمن به جز فولای،بقیه موارد بلند مدتی هستندافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان من امروز كلي وپترو اضافه كردم به نظر شما با ديد بلند مدت مثلا دو ساله ميتونه قيمتهاي ٧٠٠ -٨٠٠ توماني رو هم ببينه؟
به وقتش میریم سراغ تارگت بلند مدت
شما سهامداری کنیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط farzam468 پست شده است View Postدرود بهنام جان امروز پیشنهاد خرید نداری؟
پیشنهادها رو در پستهای گذشته هم عرض کردم و دوباره تکرارش میکنم
دی
وپارس
فولای
بترانس
خبهمن
برای اینکه پست تکراری نباشه،رمپنا رو هم بهش اضافه کنید
تمام موارد به جز فولای،بلند مدتی هستند
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
سلام و درود
من که با کارگزارم تماس گرفتم بابت خرید پلوله گفت اصلا نمادش معامله نمیشه و فقط از طریق تهران میشه گفتم پس از همین طریق بخر که گفت معاملاتش خاص هست و......
الان چیکار کنم؟ کاگزاری کشاورزی دارم.
ممنونكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
سلام استاد صبحتون بخیر ....ارادتمندیم....
خداوند به وقت شما انشاءالله برکت بده بابت وقتی که میگذارین[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط mohsen1344 پست شده است View Postجناب بهنام عزیز
در رکاب شما هستیم با فاذر -وپترو با اجازتون امروز اخرین پله در218خریدشد
امیدوارم که در کنار شما و سایر دوستان،به سود خوبی برسیم
شاد باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
تو این سایت دوستان خیلی خوبی هستن که وقتشونو برا دوستان میذارن و راهنمایی میکنن .ولی تو این باغ گل اقا بهنام یه چیز دیگه هست .خدا وکیلی از زمانی با ایشون از طریق این سایت اشنا شدم و زحمت ما گردن ایشون افتاده واقعا ارامش خاصی نصیب بنده شده ودیگه اون تفکر قبلی رو در مورد بورس و سهام ندارم و دوما با پیشنهادهای ایشون تا الان پر سود بودم پس دوستان برا مرد خستگی ناپذیر خودمون که وقتشونو سراسر برا دوستان گذاشته و دوستانو بدون هیچ گونه چشم داشتی راهنمایی میکنه 3 تا صلوات از ته دل بفرستین ممنون
نظر
نظر