کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت آقا بهنام
سهام من شامل:
5% دالبر
10% حتاید
10% شپدیس
15% غپاک
60% رمپنا
لطفا بفرمایید نظرتون در رابطه با تک سهم شدن روی رمپنا با دید میان مدت چیست؟
با تشکر از تحلیلهای خوب شما
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
درود بر شما
بهنام عزيز گزارش 6 ماهه و اطلاعيه پيش بيني ساليانه فاذر هم روي كدال اومد ولي خبري از مطالب اميدوار كننده در اون نبود البته به نظر من تنها مطالب خوب به نظر من بيشتر شدن سود انباشته و همچنين پوشش خوب 6 ماهه بود ولي P/E سهم همچنان بالاي 20 مي مونه با توجه به سود اعلامي و با باز شدن سهم به قيمت تعادلي 250 تومان. نظر شما چيه؟
بهروز باشيد
درود بر شما بهنام عزيز
سپاسگذارمم از پست بسيار مفيد و ارزنده اي كه گذاشتي اميدوارم آماتورها خونده باشند و درس گرفته باشند در صورت رضايت شما مي خواستم در تالار بورس به اشتراك بزارم تا ديگران هم استفاده كنند
شاد و بهروز باشيد
درود بر شما
خواهش میکنم
بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم
راستش نقل قول این پست توی تالار و تاپیکی مثل تاپیک شبندر،نتیجه جالبی نخواهد داشت
با شناختی که من از جو اونجا دارم،فکر نمیکنم کسی از این پست استقبال کنه
و خب منم اونجا نمیتونم مطلبی بنویسم و از تحلیل خودم دفاع کنم
ولی به هر جهت،شما مختارین که هر طور صلاح میدونین،عمل کنین
شا باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود بر شما
بهنام عزيز گزارش 6 ماهه و اطلاعيه پيش بيني ساليانه فاذر هم روي كدال اومد ولي خبري از مطالب اميدوار كننده در اون نبود البته به نظر من تنها مطالب خوب به نظر من بيشتر شدن سود انباشته و همچنين پوشش خوب 6 ماهه بود ولي P/E سهم همچنان بالاي 20 مي مونه با توجه به سود اعلامي و با باز شدن سهم به قيمت تعادلي 250 تومان. نظر شما چيه؟
بهروز باشيد
درود
اجازه بدین که گزارش رو مطالعه کنم
نظرم رو خواهم نوشت
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
امکان خرید خبهمن فراهم شد اما نیمه دوم نقدینگی را با توجه به صف خرید دی و قیمت پایینی که گذاشتم میسر نشد - در شرایط فعلی سبدم وپترو 40 %، فاذر 30% ، صدرا 20%، خبهمن 10% هست
منتظر باشم تا سهم بانکی متعادل شود بخرم یا اینکه سهم دیگه ای را با توجه به سبدم پیشنهاد می کنید؟
بابت لطف و وقتی که اختصاص می دهید صمیمانه سپاسگزارم
درود
خواهش میکنم
شما اگر نقدینگی دارین،فولای یا رمپنا بخرین
(کوروش بزرگ)
با سلام خدمت آقا بهنام
سهام من شامل:
5% دالبر
10% حتاید
10% شپدیس
15% غپاک
60% رمپنا
لطفا بفرمایید نظرتون در رابطه با تک سهم شدن روی رمپنا با دید میان مدت چیست؟
با تشکر از تحلیلهای خوب شما
درود
خواهش میکنم
تک سهم شدن روی رمپنا،کارخوبی هستش
اما با نگاه بلند مدت
(کوروش بزرگ)
نگاهی داریم به عملکرد 6 ماهه سال مالی منتهی به 92/12/29 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 91 ( حسابرسی نشده )
فروش 11% افزایش یافته ( بسیار بدبینانه )
بهای تمام شده با افزایش 14 درصدی موجب کاهش حاشیه سود ناخالص شده
سود عملیاتی 5% کاهش یافته ( بسیار بدبینانه )
هزینه های مالی 445 کاهش یافته ( مثبت )
سود انباشته در پایان دوره 113% افزایش یافته ( مثبت )
و در نهایت سود ساخته شده در دوره 6 ماهه از 259 ریال به 263 ریال رسیده که بسیار بدبینانه هست
نکات مهم :
قراردادهای جدید در این گزارش لحاظ نشده
سود تسعیر ارز شناسایی نشده ( همون سودی که فاراک شناسایی کرد و فاذر شناسایی نکرد )
بحث ارتقا رتبه شرکت در این گزارش لحاظ نشده و البته تاثیرش در بلند مدت خواهد بود
این گزارش حسابرسی نشده هست و قابلیت تغییر داره
با توجه به این گزارش بدبینانه،احتمال بازگشایی در قیمتهای بالا به شدت کاهش پیدا میکنه
اما نتیجه گیری و تعریف استراتژی درست :
قیمت تعادلی بعد از افزایش سرمایه،میشه 2514 ریال
بذارین بدبینانه ترین شرایط رو در نظر بگیریم
سهم حدود همون قیمت تعادلی باز میشه و با فشار فروش حاصل از ثبت افزایش سرمایه،صف فروش هم میشه
اینجا باید از هیجانات بازار دوری کرد و فقط صبر پیشه کرد
افت قیمت باعث افزایش جذابیت سهم برای خرید میشه
اینجا باید با استفاده از بقیه سهامی که در سبد هست،کار درست رو انجام داد
کار درست چیه ؟
کار درست اینه که وقتی سهم صف فروش میشه و پایین میاد،به مرور و با استفاده از باقی سهام سبد،باید به صورت پله ای خرید کرد
چیزی که مشخصه،اینه که روند فاذر در میان مدت و بلند مدت صعودی هستش
پس خرید این سهم عاقلانه هست و البته باعث کاهش قیمت میانگین و کاهش زمان انتظار برای رسیدن به سود میشه
حالا باز بدبینانه تر بگیریم
فرض کنیم من نوعی،هیچ سهمی به جز فاذر ندارم و هیچ کونه نقدینگی هم ندارم
اینجا دیگه چاره ای به جز صبر نمیمونه
ولی آخر این صبر به چی میرسه ؟
آیا شرکت تا پایان سال قرارداد جدید نداره ؟
آیا افزایش سودآوری نداره ؟
آیا تعدیل مثبت نداره ؟
به طور کلی چشم انداز این سهم و صنعت در آینده چگونه است ؟
خب بنده یا شما این سهم رو خریدیم،چون نظر مثبت داشتیم و آینده فاذر رو روشن می دیدیم
پس اگر هم سهم به هر دلیلی پایین باز بشه،نباید فراموش کنیم که سهم رو به چه منظور خریدیم و دیدگاهمون چی بوده
این بدبینانه ترین حالتی هست که میشه برای این سهم تصور کرد
حالا اگه سهم خوب باز شد و حمایت شد که چه بهتر
ولی بدتر از اینی که گفتم نداریم
و چیزی که رون هست،اینه که با همون نگاه میان مدت و بلند مدتی که قبل از افزایش سرمایه روی اون تاکید داشتم،برنده خواهید بود
باز هم توجه کنید که به جز افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی،هیچ کدام از پتانسیلهای سهم آزاد نشده و دلیلی برای نگراین وجود نداره
نظر