کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بهنام عزیز.سپاس از تمام راهنمایهای شما.پرسشی داشتم که امیدارم پاسخ دهید.تا سربرج مبلغی به دستم خواهد رسید.برای اون موقع تحلیل از سهام بخصوصی برای خریددارید؟و اینکه در جایی خواندم که بالارفتن شاخصهای بورس حبابی بیش نیست ودر صورت ترکیدن این حباب خیلی ها ضرر می کنند.این سهمهایی مثل وپترو و فاذر هم دچار حباب قیمتی هستند؟سپاس فروان از شما بزرگوار
درود بهنام عزیز.سپاس از تمام راهنمایهای شما.پرسشی داشتم که امیدارم پاسخ دهید.تا سربرج مبلغی به دستم خواهد رسید.برای اون موقع تحلیل از سهام بخصوصی برای خریددارید؟و اینکه در جایی خواندم که بالارفتن شاخصهای بورس حبابی بیش نیست ودر صورت ترکیدن این حباب خیلی ها ضرر می کنند.این سهمهایی مثل وپترو و فاذر هم دچار حباب قیمتی هستند؟سپاس فروان از شما بزرگوار
درود
در مورد خرید باید در زمان خودش صحبت کرد
متاسفانه یه سری یه کلمه ای یاد گرفتن به نام حباب
بعد هر سهمی هم که رشد کنه،میگن فلان سهم حبابه
سهم با سهم فرق داره
صنعت با صنعت فرق داره
هنوز یادم هست که یه سری وقتی فاذر 400 تومن و 500 تومن بود هر روز آیه یاس میخوندن که این سهم هیچی نداره
دیگه رشد نمیکنه
چی شد ؟
حالا قیمت فاذر چنده ؟
قیمتش شده 1217 تومن
پس به جای اینکه وقتتون رو با خوندن این مطالب تلف کنید،روی سهام تاپ سرمایه گذاری کنید
وپترو و فاذر روندشون به طور کامل صعودیه و به هیچ عنوان فروشی نیستند
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام بهنام عزیز. وقت عالی بخیر
همیشه سعی میکنم از راهنمایی های صادقانه و خردمندانه شما استفاده کنم و خریدهایم را انجام دهم.همانطور که خبهمن 190 تومانی و فاذر 300 تومانی را خریدم.که خرید فاذر سنگین می باشد. بر اساس استراتژیی که تعریف کرده ام 25 درصد سبدم را به خودرویی اختصاص میدهم و با توجه به وجود سایپا و خبهمن در سبدم بهترین پیشنهاد شما برای خرید سهام خودرویی در روز شنبه چیست؟
با سپاس
جناب بهنام عزيز سلام
از وقتي با شما تو بورس آشنا شديم خدا رو شكر سود كرديم. انشالله هميشه سلامت باشي و خدا بهتون خير دنيا و آخرت رو بده.
من به همه دوستانم كه ميپرسن چي بخريم سهم هاي خوب شما رو معرفي ميكنم. چون قبل از همه بازار حركت ميكنيد.
نظرتون در مورد وليز و ثتران چيه استاد؟
موفق باشيد
سلام بهنام عزیز. وقت عالی بخیر
همیشه سعی میکنم از راهنمایی های صادقانه و خردمندانه شما استفاده کنم و خریدهایم را انجام دهم.همانطور که خبهمن 190 تومانی و فاذر 300 تومانی را خریدم.که خرید فاذر سنگین می باشد. بر اساس استراتژیی که تعریف کرده ام 25 درصد سبدم را به خودرویی اختصاص میدهم و با توجه به وجود سایپا و خبهمن در سبدم بهترین پیشنهاد شما برای خرید سهام خودرویی در روز شنبه چیست؟
با سپاس
درود
بابت لطفتون سپاسگزارم
اگر قصد خرید سهام خودرویی دارین،باز هم خبهمن بخرین
اگر موفق به خرید خبهمن نشدین،خزامیا بردارین
اما ...
حرکت درست،خرید فاذر هست
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
جناب بهنام عزيز سلام
از وقتي با شما تو بورس آشنا شديم خدا رو شكر سود كرديم. انشالله هميشه سلامت باشي و خدا بهتون خير دنيا و آخرت رو بده.
من به همه دوستانم كه ميپرسن چي بخريم سهم هاي خوب شما رو معرفي ميكنم. چون قبل از همه بازار حركت ميكنيد.
نظرتون در مورد وليز و ثتران چيه استاد؟
موفق باشيد
درود،شما لطف دارین،سپاسگزارم
روی سهام ساختمانی نظری ندارم
اما در گروه لیزیگ روی ولصنم خیلی مثبتم
گروه لیزینگ از گروه های پیشرو در سال آینده خواهد بود
(کوروش بزرگ)
نظر