کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوباره
می خواستم نظر شما در مورد خبهمن بدونم
بخاطر اینکه خرید کردمه سهم خوبی هست
درود
خب خبهمن رو توی همین تاپیک معرفی کردم و البته گفتم که یک سهم بلند مدتی هستش
این سهم با این قیمت و سودی که دارهفنگرانی نداره
ولی نیاز به سهامداری و صبر و حوصله داره
مطمئن باشین که در بلند مدت سود خوبی خواهید برد
پیشنهاد من اینه که حداقل یک سال سهامداری کنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام آقای بهنام سبد اولیه من 50% همراه- 10% شبندر- 20% وپترو - 20 % فباهنر بود که با یک مقدار وجه نقد از شما راهنمایی خواستم و الان سبدم تبدیل شده به 30% فاذر - 30% وپارس - 30% وپترو - 10 % شبندر که البته میدونم شما با شبندر موافق نیستید فعلا منتظرم صف فروشش جمع بشه و دوباره وارد فاز صعودی بشه تا بفروشمش.
الان من دو تا راهنمایی از شما میخوام البته با توجه به لطف شما
یکی اینکه آیا سهام جایزه فاذر باید اضافه شده باشه اگر اینطور هست برای من اضافه نشده ولی قیمتش 250 تومن شده کاری باید بکنم؟
دوم اینکه من 35 میلیون نقد تا 7ماه دیگه دستم هست و بعد باید برش گردونم . حالا با این پول چی بخرم که تو 6 ماه آینده بهترین استفاده را ببرم و مطمئن هم باشم که اصل پول را راحت سر 7 ماه میتونم به صاحبش برگردونم و سود خوبی هم برای خودم بمونه
سلام آقای بهنام سبد اولیه من 50% همراه- 10% شبندر- 20% وپترو - 20 % فباهنر بود که با یک مقدار وجه نقد از شما راهنمایی خواستم و الان سبدم تبدیل شده به 30% فاذر - 30% وپارس - 30% وپترو - 10 % شبندر که البته میدونم شما با شبندر موافق نیستید فعلا منتظرم صف فروشش جمع بشه و دوباره وارد فاز صعودی بشه تا بفروشمش.
الان من دو تا راهنمایی از شما میخوام البته با توجه به لطف شما
یکی اینکه آیا سهام جایزه فاذر باید اضافه شده باشه اگر اینطور هست برای من اضافه نشده ولی قیمتش 250 تومن شده کاری باید بکنم؟
دوم اینکه من 35 میلیون نقد تا 7ماه دیگه دستم هست و بعد باید برش گردونم . حالا با این پول چی بخرم که تو 6 ماه آینده بهترین استفاده را ببرم و مطمئن هم باشم که اصل پول را راحت سر 7 ماه میتونم به صاحبش برگردونم و سود خوبی هم برای خودم بمونه
با تشکر فراوان آقای بهنام
درود بر شما
خواهش میکنم
در مورد فاذر و سهم جایزه اش هیچ مشکلی نیست
افزایش سرمایه فاذر در مرجع ثبت شرکتها،ثبت شده و فقط یه سری کارهای ثبتی خود شرکت مونده
من فکر میکنم که با اومدن گزارش 6 ماهه و بازگشایی سهم،سهام جایزه قابل معامله باشه
ولی بهتون توصیه میکنم که با فاذر سهامداری کنید
اما در مورد وجه نقد شما ...
شما بای این پول مپنا بخرید و تا حداقل 6 ماه باهاش سهامداری کنید
البته من روی دی ( بانک دی ) خیلی مثبت هستم،ولی دیگه صف خرید شد
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر