کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و خسته نباشید
آقا بهنام یکی از دوستان که تجربه زیادی در بورس دارند گفتند اگر می خواهی بورس رو به عنوان شغل
اصلی انتخاب کنید حداقل باید 100 میلیون تومان داشته باشی تا بتونی چرخ زندگیت رو بچرخونی ولی
اگر سرمایت برای بورس زیر 100 میلیون تومنه باید به عنوان شغل دوم بهش نگاه کنی چون کفاف مخارجت
رو نمی ده . نظر شما در این رابطه چیه ؟
ممنون
با سلام و خسته نباشید
آقا بهنام یکی از دوستان که تجربه زیادی در بورس دارند گفتند اگر می خواهی بورس رو به عنوان شغل
اصلی انتخاب کنید حداقل باید 100 میلیون تومان داشته باشی تا بتونی چرخ زندگیت رو بچرخونی ولی
اگر سرمایت برای بورس زیر 100 میلیون تومنه باید به عنوان شغل دوم بهش نگاه کنی چون کفاف مخارجت
رو نمی ده . نظر شما در این رابطه چیه ؟
ممنون
درود
سپاسگزارم
خب این مورد بستگی به اون شخص و نوع زندگیش داره
اینکه که طرف بخواد چه جوری خرج کنه ؟
کجا زندگی کنه ؟
چه جوری زندگی کنه ؟
و خیلی موارد دیگه
بر این اساس شاید برای یک نفر 50 تومن کافی باشه،ولی برای یکی دیگه 500 تومن هم کم باشه
به طور کلی حرف دوست شما درسته
بورس وقتی میتونه شغل اصلی باشه که سرمایه زیادی در بورس داشته باشین
ولی این نوع انتظار ما هست که حد سرمایه گذاری رو مشخص میکنه
بهترین حالت اینه که شما از جای دیگه هم درآمد داشته باشین
مثال خیلی ساده اش اینه که شما به جز سرمایه ای که توی بورس دارین،یک ملک تجاری هم دارین و ماهی چند تومن از این محل درآمد دارین
این جوری دیگه لازم نیست توی بورس دنبال 5% و 10% باشین
میتونین بخش بیشتر سرمایه خودتون رو با دید بلند مدت سرمایه گذاری کنین و سود بسیار بالایی ببرین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
پدر من تعدادي سهام بانك فرهنگيان دارند كه بعد از انقلاب تبديل به ملت شده
صحبتي كه با امور سهام بانك ملت داشتم گفتن كه ارزش چنداني ندارد با توجه به اينكه تعداد سهام در حدود 200 عدد است اما مگر افزايش سرمايه ها و سود سهام در اين 30 سال به آن تعلق نميگيره ؟ ببخشيد اگر كه به تاپيك مربوط نميشه سوالم، كسي با تجربه تر از شما نميشناسم كه راهنماييم كنه
پدر من تعدادي سهام بانك فرهنگيان دارند كه بعد از انقلاب تبديل به ملت شده
صحبتي كه با امور سهام بانك ملت داشتم گفتن كه ارزش چنداني ندارد با توجه به اينكه تعداد سهام در حدود 200 عدد است اما مگر افزايش سرمايه ها و سود سهام در اين 30 سال به آن تعلق نميگيره ؟ ببخشيد اگر كه به تاپيك مربوط نميشه سوالم، كسي با تجربه تر از شما نميشناسم كه راهنماييم كنه
درود بر شما
خواهش میکنم
خب به صورت حضوری به امور سهام بانک ملت مراجعه کنید و با مدیر یا رییس اون قسمت صحبت کنید
اگر باز هم پاسخ مناسبی دریافت نکردین به شعبه مرکزی بانک ملت و بخش مربوط به سهامداران مراجعه کنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است
View Post
سلام بهنام جان.
آقا چرا بعضی سهما تو سایت tse یه سری اطلاعاتشون مثل EPS و p/e رو نزده؟
مثل ورنا.
درود
خب مشکلی وجود نداره
در صفحه هر سهم و در بخش اطلاعیه ها،گزارش های مالی دوره ای هستش
سود شرکت اونجا مشخصه و البته محاسبه p/e هم نیاز به یک تقسیم ساده داره
برای مثال همین ورنا در اولین پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 93/6/31 به ازای هر سهم 125 ریال زیان پیش بینی کرد
قیمت سهمش هم 1238 ریال هست
پس p/e ورنا میشه 9.9 -
(کوروش بزرگ)
بهنام جان عصر جمعه ات بخير
فكر ميكني خبهمن هم مثل وپترو يهو صف بشه به اين زودي و بپره بالا؟ يااينكه فعلا بايد درجا بزنه و فرصت خريد ايجاد كنه براي امثال من كه ميخواهيم بعد وپترو يه سهم مطمئن بخريم براي ميان مدت لااقل؟
بهنام جان عصر جمعه ات بخير
فكر ميكني خبهمن هم مثل وپترو يهو صف بشه به اين زودي و بپره بالا؟ يااينكه فعلا بايد درجا بزنه و فرصت خريد ايجاد كنه براي امثال من كه ميخواهيم بعد وپترو يه سهم مطمئن بخريم براي ميان مدت لااقل؟
عصر به خیر
خبهمن یک سهم بلند مدتی هستش
اگه یادت باشه،روی وپترو هم گفتم که زمان حرکتش مهم نیست،نوع حرکتش مهمه
روی خبهمن هم همین رو میگم
حرکت خبهمن و وپترو با هم هستش
نمیشه که انتظار داشته باشیم وپترو رو 400 بفروشیم و خبهمن 200 تومنی بخریم
حالا ممکنه خبهمن کمتر رشد کنه،ولی تا اون موقع اینجا نمیمونه
به نظر من کسی اگه دنبال سهم بلند مدتی باشه،خبهمن عالیه
در حال حاضر هم فقط فرصت خریده بازم میگم: وقتی سهمی مفت معامله میشه،فقط بخر و صبر داشته باش
به وقتش حرکتش شروع میشه
(کوروش بزرگ)
آقا بهنام مقداري وتوشه دارم كه به نظرم نمودارهاش جالب نيست و ممكنه تا 310 يا 320 بياد و نوساني باشه به نظرت با خبهمن جايگزين كنم بهتر نيست؟
ممنون از لطفت
آقا بهنام مقداري وتوشه دارم كه به نظرم نمودارهاش جالب نيست و ممكنه تا 310 يا 320 بياد و نوساني باشه به نظرت با خبهمن جايگزين كنم بهتر نيست؟
ممنون از لطفت
در مورد وتوشه گفتم که سهم تاپی نیست
به نظر من فردا وتوشه رو بفروش و شکربن رو جایگزینش کن
میان مدتی حداقل تا 1000 میتونه رشد کنه
(کوروش بزرگ)
نظر