کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درسته آقا بهنام ولي اگر اين جو بخواد تا آخر هفته ادامه پيدا كنه خيلي ضرر ميكردم. به هرحال جلوي ضرر رو از هرجا بگيري منفعته. قبول دارم هيجانيه ولي از اين مردم ايران كه بدون تحليل ميرن تو صف خريد و فروش عين خودم هيچي بعيد نيست.!
وقتي مپنا صفش رو بدن ديگه از بقيه سهم ها چه انتظاري هست
با تشکر.حالا سبدم تجهیزات خودرو و از فلزات روی هستش که فاذر تقریبا نصف سبد هست و خودرو تقریبا 30دصد و گروه روی 20 درصد .نظرم به گروه روی و خودرو هست خوشحال میشم راهنمایی کنید کدوم گروه انتخاب بشه خودرو یا روی
سهامی رو بخرین که کمتر رشد کردن و فکر میکنین که مفت هستن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درسته آقا بهنام ولي اگر اين جو بخواد تا آخر هفته ادامه پيدا كنه خيلي ضرر ميكردم. به هرحال جلوي ضرر رو از هرجا بگيري منفعته. قبول دارم هيجانيه ولي از اين مردم ايران كه بدون تحليل ميرن تو صف خريد و فروش عين خودم هيچي بعيد نيست.!
وقتي مپنا صفش رو بدن ديگه از بقيه سهم ها چه انتظاري هست
دوست گرامی
به نظر شما فروش فاذر روی 312 تومن یا ولغدر 130 تومنی و یا وساپای 171 تومنی،جلوگیری از ضرره ؟؟!!
بنده به این میگم مفت فروشی
شما اگر منطقی برخورد میکردی،باید به جای فروشنده،امروز در نقش خریدار ظاهر میشدی
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با سلام خدمت دوستان
و با كسب اجازه از آقا بهنام گرامي
توي همچين بازاري بيشترين ضرر مال كسايي است كه نوسان ميگرفتند.
اگر ديد ميان مدت و بلند مدت داشتيد
الان با سهامتون آنچنان تو سود بوديد كه ضررهاي امروز و شايد فردا ضرر به سود محسوب بشه
و به سرمايه شما ضرر نرسه
اما... و صد اما كه هر چه بيشتر گفته ميشه توجه كمتر ميشه
با سلام
قرمز پوش شدن بازار
فروش اعتباری ها
عرضه سهام دارویی تیپکو که 200 میلیارد نقدینگی نیاز داره
مبهم بودن وضعیت خوراک پتروشیمی ها
صحبت کاهش قیمت خودرو توسط سخنگوی دولت
بهره مالکانه معادن
انتظار برای گزارش های ماهانه
و .....
توی این وضعیت تنها باید صبر کرد
سلام
برداشت من اینه که ترس از برداشته نشدن تحریم تاثیر هیجانی اینچنین گذاشته و در سه روز آینده باید برگرده
نظر