کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
والا من حدس میزنم برای تشویش اذهان عمومی حقوقی عرضه میکنه بعد خود حقوقیان با کد حقیقی میخرن در این بین عوام هم با تردید میان میفروشن و اینها سهم اونا رو هم بدست میارن.تحلیل من اینه
اگه حقوقی رو مثلا یه شرکت درنظر بگیری مدیر عامل اعضای هیئت مدیره فامیلاشون کارکنانشون حقیقی هایی هستن که از ما بهترونن دیگه. و خودشون هم کد دارن اگه به نام خودشونم نباشه به نام همسر یا فرزندانشون میخرن
درود بهنام جان
من بشخصه بارها دیدم در پی معرفی یک سهم بارها به دوستان پاسخگو بودی و با آرامش خاصی گفتی: صبور باشین.
اینکه تصمیم گرفتی دیگه پیشنهاد نداشته باشی من هم بودم همین کارو میکردم، هیچ وقت هیچ چیزی ارزش آرامش داشتن رو نداره.
اما اینکه باز سهام رو تحلیل میکنی، غیر از این هم از شما انتظار نداشتم ... از داشتن دوست خوبی مثل شما خوشحالم ، همیشه شاد باشی.
بهنام عزیز با تشکر از راهنماییتون.آخرین وضعیت سبدم اینه فاذر رمپنا خبهمن کاما خکاوه ولغدر خواستم لطف کنید نظرتون بگید و در صورت نیاز به تعویض راهنمایی کنید
بهنام عزیز با تشکر از راهنماییتون.آخرین وضعیت سبدم اینه فاذر رمپنا خبهمن کاما خکاوه ولغدر خواستم لطف کنید نظرتون بگید و در صورت نیاز به تعویض راهنمایی کنید
خواهش میکنم
در مورد تبدیل سهام سبدتون باید خودتون تصمیم بگیرین
اما از نظر بنده تمامی سهامی که در سبد دارین،روندشون به طور کامل صعودیه
فقط مپنا بعد از این رشد شارپ،شاید یه مقدار استراحت کنه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود بر شما آقا بهنام
واقعا ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون و سود این چند وقتمو مدیون شما هستم بزرگوار!!!
میشه لطف کنید نظرتونو در مورد ونفت بهم بگید، هدف میان مدت و بلند مدتش رو چند میدونین؟
سبز باشید و برقرار . . .
درود بر شما آقا بهنام
واقعا ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون و سود این چند وقتمو مدیون شما هستم بزرگوار!!!
میشه لطف کنید نظرتونو در مورد ونفت بهم بگید، هدف میان مدت و بلند مدتش رو چند میدونین؟
سبز باشید و برقرار . . .
درود
خواهش میکنم
لطف دارین
بعد از رشد شارپی که از 185 تا بالای 400 داشت؛یه مدت درجا زد که طبیعی بود
ممکنه در کوتاه مدت باز هم نوساناتی داشته باشه
اما روند میان مدت و بلند مدت ونفت صعودیه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
با تشکر.بهنام عزیز من به طور کامل راجع به مطالبی که برخی دوستان اظهار کردند اشراف ندارم و دقیقا نمی دونم چه صحبتهایی موجب رنجش شما شده ولی معتقدم اکثریت قریب به اتفاق دوستان به حسن نیت شما ایمان دارند و توجهی به نظرات غیر منصفانه برخی افراد ندارند.به هر حال تصمیم نهایی به عهده شماست .ولی شخصا علاقه مند بودم که جو توام با تحلیل و اظهار نظر و پیشنهاد سهام مختلف ادامه پیدا کنه.معتقد هستم این تاپیک در زمره پر طرفدار ترین هاست.با مشاهده تعداد صفحات و افراد بازدید کننده کاملا پر طفدار بودن تاپیک مشهود است
با تشکر.بهنام عزیز من به طور کامل راجع به مطالبی که برخی دوستان اظهار کردند اشراف ندارم و دقیقا نمی دونم چه صحبتهایی موجب رنجش شما شده ولی معتقدم اکثریت قریب به اتفاق دوستان به حسن نیت شما ایمان دارند و توجهی به نظرات غیر منصفانه برخی افراد ندارند.به هر حال تصمیم نهایی به عهده شماست .ولی شخصا علاقه مند بودم که جو توام با تحلیل و اظهار نظر و پیشنهاد سهام مختلف ادامه پیدا کنه.معتقد هستم این تاپیک در زمره پر طرفدار ترین هاست.با مشاهده تعداد صفحات و افراد بازدید کننده کاملا پر طفدار بودن تاپیک مشهود است
در اینکه شما از دوستان بنده هستین،هیچ شکی نیست
نظر شما هم نشانه لطف شماست
ولی از شما میخوام که خودتون رو جای بنده بذارین
حاضرین به خاطر هیچی اعصاب خودتون رو خورد کنین ؟
حاضرین هر حرف و سخنی رو بشنوین ؟
حکایت کار من شده حکایت آش نخورده و دهان سوخته
این معرفی کردن سهم،برای بنده سودی که نداره هیچ،باعث میشه هر حرفی رو هم بشنویم
دو نفر آدم هم که در یک کاری شراکت میکنن،شراکت در سود و ضرر هست
حالا من که نگفتم بیاین بهم سود بدین ؟
گفتم ؟
عصبانیت من از اینه که طرف با حرف من سهمو میخره،سودشو می بره
بعد متلک هم میندازه
هیچ آدم عاقلی حاضر نمیشه به دیگران سود برسونه و در جایزه توهین بشنوه
درود بر بهنام عزیز
حسن نیت و بزرگمنشی شما در هر دو تایپیک ثبت شده است و هرکاربری میتونه با ورق زدن تایپیکها به این نتیجه برسه
همیشه دوستدار و دعاگوی شما هستیم
متاسفانه شاید این هم یکی از نقاط ضعف ما ایرانیها باشه که افراد دلسوز خیرخواه وکسانی که به طرق مختلف باعث و بانی خیرهستند را می رنجانیم.این موضوع در تاریخ ایران کاملا مشهود است.به هر حال دلخوری شما کاملا طبیعی هستش و شاید اگر من هم جای شما بودم سعه صدر کمتری به خرج می دادم و زودتر از اینها می رنجیدم.
نظر