*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
    ممنون از پاسخگویی شما
    اگر اطلاع دارید لطفاً نظرتون رو در مورد وبملت با توجه به خرید خوب حقوقی و اوضاع رفع تحریم و تکنو بجهت فروش بیش از حد حقوقی ها بفرمائید. بنظرتون جابجایی این دو سهم ار تکنو به وبملت صلاح هست؟ اصولاً چگونه میشود رفتار حقوقی ها را تحلیل نمود؟ و آیا نتیجه قابل اعتمادی دارد؟
    خواهش میکنم

روند سهام بانکی در میان مدت و بلند مدت صعودیه
    وبملت هم جزی از سهام بانکیه

اما با فروش تکنو موافق نیستم،چون این سهم وضعیت خوبی در بخش سود عملیاتی داره و در بلند مدت رشد میکنه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

با سلام خدمت دوستان خیلیا امروز فرصت ناب فاذر رو از دست دادن امروز هم دیوانه وار فاذر اضافه کردیم حتی خودم پا سیستم نبودم دادم کسی دیگه واسم سفارش بزنه بخره هر کسی امروز خارج شد ضرر کرد امروز که رفته بودم تجهیزات آذر آب رو تو عسلویه میدیدم واقعاً این شرکت سود آوره تک سهم شدن این سهم می ارزه من ریسکشو کردم با سرمایه کم هم نیمدم تا آخرشم پاش واسادم 370 تومن سهم رو دیدم اینجای سهم رو هم تحمل کردم اضاف کردم اگه فردا هم بیاد پایین تر اضافه میکنم تک سهم شدن این سهم از نون شب واجب تره ممنون از تحلیل های آقا بهنام .صبور باشید و پر سود
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• poya59
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 199

اندکی صبر سحر نزدیک است
        با رفع تحریم ها گروه های پیشرو بیشترین رشد را خواهند داشت
        فاذر از فردا صعود خود به سمت قله را به امید خدا شروع خواهد کرد

نظر

• poya59
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 199

به نظر من دلیل اصلی سقوط شاخص دستور داده شده از بالا بوده
          آقایون به خوبی اطلاع داشته اند که یکشنبه توافق اجرایی خواهد شد و به محض اجرا شدن این توافق بورس منفجر خواهد شد
          و چند هزار واحد رشد خواهد داشت و به 92 یا 93 هزار واحد خواهد رسید .به همین دلیل اول شایعات رو رواج دادند که فلانی
          مورد داره و باید استعفا بده و خبر استعفای کانون کارگزاران رو منتشر کردند سپس شایعه کردند توافق ها نهایی نشده
          بعد به خاطر اینکه سهام های پوشالی منفجر نشوند این سهم های پفکی رو بردند بازار توافقی که به راحتی کنترلشون کنند
          با این ترفند هم جلو صعود هیجانی شاخص رو گرفتند و هم جلو حباب ساز ها رو سد کردند
          البته هیچ راه حل دیگری نداشتند چون با هیچ شیوه دیگری توان اثر گذاری بر این خبر رو نداشتند
          فردا هم شاخص بخواد خیلی صعود کنه با عرضه وحشتناک سازمان خصوصی سازی جلو صعود زیاد شاخص سد خواهد شد
          با این تفاسیر بورس صعودی است ولی این چند روز به همه گفتند که به شدت شاخص رو کنترل خواهند کرد چون ابزارش رو دارند
          رسانه ها ,مدیران خبر ساز و سازمان خصوصی سازی ابزار خوبی برای کنترل بازار هستند . دولت برای مهار نقدینگی و جلوگیری
          از تورم و سفته بازی همه توانش رو به بورس معطوف کرده
          البته این تحلیل منه و ممکنه اشتباه باشه

نظر

• فروغ فرخ زاد
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 106

درسته دوست عزیز
            علت منفی شدن چنددلیله:
            1.افزایش وام مسکن که باعث میشه بازار مسکن از رکود خارج شه!( این گفته مسئولانه!!!!!! آخه یکی نیست بگه هرچقدم زیاد شه مگه با این پولا یه اتاقم بهت میدن؟)
            2.برخی از سران امریکا به لغو تحریمهای ایران واکنش نشان دادند که نباید فلانو چنان....(طبق آخرین خبرها توافقات حاصل شده وتا آخر دی ماه ان شاالله کم کم اجرایی میشه)
            3.انتقال چندی از سهمها به بازار توافقی که با توجه به کوجک بودن این سهام شاهد رشد سفته بازی بودیم مثه.......

نظر

• علی خان
              عضو فعال
              • May 2013
              • 271

جابری مدیر مالی شرکت صنایع آذرآب در خصوص شایعات و اتفاقات جدید در شرکت صنایع آذرآب گفت: اخذ و انعقاد قراردادهای جدید در آینده نزدیک توسط حوزه بازاریابی شرکت در حال انجام استکه با توجه به اینکه انجام هر یک از مراحل نیازمند نشست های متوالی است این موضوع کماکان در دست پیگیری بوده و در صورت عقد قرارداد مراتب از طریق سایت کدال اعلام خواهد شد.
              جابری در خصوص شایعه فروش ساختمان در خیابان ملاصدرا تهران اظهار داشت: فعالیت شرکت در این ساختمان همچنان ادامه دارد و فعلاً تصمیم خاصی در این خصوص مطرح نمی باشد.
              وی در خصوص سرمایه گذاری شرکت در دهکده گردشگری الماس اراک اظهار داشت: شرکت در حال پیگیری بحث تغییر کاربری زمین این پروژه از ورزشی به تجاری فرهنگی می باشد که نیازمند موافقت شهرداری منطقه مورد نظر است لذا پس از گذر از این مرحله بحث فاینانس هم مطرح است.
              مدیر مالی صنایع آذرآب در مورد دیگر سرمایه گذاری شرکت در کارخانه شماره 2 آذراب واقع در پارس جنوبی عسلویه اشاره کرد و افزود: این کارخانه در دست تکمیل می باشد و در حال حاضر نیز در پارس جنوبی هم مشغول به انجام چند پروژه اجرایی می باشیم.
              این مقام مسئول در ارتباط با وضعیت نیروگاه هرمزگان نیز گفت: این نیروگاه سرمایه ای بزرگ برای آذراب به شمار می رود و برای این نیروگاه شرکت در حال تأمین مالی از طریق فایناس می باشد. در پایان جابری در خصوص موانع و ریسک هایی که شرکت آذراب با آنها رو به رو است عنوان کرد: شرکت توانسته با وارد کردن مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز خود در سال جاری با تحریم های سنگین مقابله کند و شرکت به فعالیت عادی خود ادامه دهد و امیدواریم با برداشته شدن تحریم ها شاهد اتفاقات خوبی در بحث تأمین مواد اولیه و تجهیزات و همچنین فایناس در پروژه های پارس جنوبی باشیم.
              [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

با سلام خدمت دوستانی که عجولانه از سهم خارج شدن و 2/3 روز صبر نداشتن منفی دیدن سهمشون رو تحمل کنن ما تازه خوشحال هم شدیم چون اضاف کردیم اما امروز پیش گشایش و صف اول صبح حرفای زیادی واسه گفتن داره الان دوستانی که خارج شدن حسرت خواهند خورد ممنون از آقا بهنام که خرید پله ای رو یاد دادند به ما و صبر کردن رو آموختند پر سود باشید

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

دوستان بازار سبز سبز مزد صبر دیروز را ایشالا امروز می گیریم.لازم می دونم از بهنام عزیز و سایر اساتید تشکر مخصوص کنم
                  Honesty is the best policy

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

باز هم صیر . خونسرد با این بازار برخورد بشود. بقول استاد بهنام عزیز هدف میان مدت است .
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• poya59
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 199

با سلام

صادرات هم باز شد صف خرید دیدنیه

نظر

• soroush
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 561

سلام و درود
                        بهنام جان
                        وپترو رو فاذر کنم؟
                        احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                          سلام و درود
                          بهنام جان
                          وپترو رو فاذر کنم؟
                          درود

اگر خودتون همچین نظری دارین،موافقم
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 2124

این حقوقی آذر آب دست بردار نیست! نمیدانم بگم خیلی زرنگه یا ....
                            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

بهنام عزیز با سلام مجدد.ظاهرا گزارش وساپا اومده و پوشش 34 تومان سود هم داره میشه لطفا نظرتون بگید؟البته ترجیح می دم در زمان ساعت معاملاتی وقتتون را برای سوالاتی که شاید بررسی شون زمان بر هست نگیرم.در صورت امکان بعد از تایم معاملاتی امروز بررسی کنید.تشکر
                              Honesty is the best policy

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

پاداش صبر همین است و بس . تشکر بهنام عزیز

نظر

در حال کار...
                                X