*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    بهنام عزیز در صورت ایجاد فرصت خرید در خکاوه ، روز شنبه افزودن به خکاوه را بیشتر می پسندید یا ولغدر یا وساپا .در سبد من هنوز وزن وساپا و ورنا به نسبت مابقی سهامم پایین تر هستش
    البته انتخاب سهم با خودتونه

ولی بنده ترجیح میدم سهم رو قبل از حرکتش بخرم
    بر این اساس وساپا یا ولغدر رو انتخاب میکنم ( با دیدگاه حداقل میان مدتی )
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط rafieemh پست شده است View Post
      سلام و شب بخیر خدمت آقا بهنام

می خواستم نظرات شما رو درباره سهام تجهیزات و قطعات خودروئی بدونم؟ آیا سهم تاپی در این گروه مد نظر شما هست؟ مثلا خاذین یا خکمک یا...؟
      با تشکر
      درود
      شب شما هم به خیر

در پستهای گذشته هم عرض کردم که صننایع تجهیزاتی و خودرویی از صنایع پیشرو در بلند مدت هستند

سهام شرکتهای قطعه سازی رشدشون خیلی سریع و شارپ بوده و بیشترشون صفخرید دارند

شاید بهتر باشه یک سهم تاپ خودروسازی انتخاب کنید
      بیشتر سهام خودروسازی منفی هستند و دارن درجا میزنن
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• sonami2616
        Banned
        • Jan 2014
        • 269

سلام آقا بهنام شبت به خیر
        امروز تو یکی از تالار ها دیدم یکی از بچه ها سوالی پرسیده بود در مورد وبصادر و مسئول تالار در پاسخش گفته بود
        چون و بصادر افزایش سرمایه داده من از روی نمودارش نمی تونم نظر بدم ، این یعنی چی ؟ می تونید یه خرده توضیح بدید؟

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

آقا بهنام سلام
          آيا در مورد وساپا ميشه سرنوشت شيرين وپترو رو رقم زد و بعد از مدتي درجا زدن سود 100%‌بده.؟
          خكاوه با توجه به اينكه 150 رو رد كرده به نظرم به زودي به 180 بعد 200 ميرسه و فكر كنم كوتاه مدتي زودتر از بقيه جواب بده. من اين سهم رو دارم ولي قصد دارم شنبه اگه فرصت داد باز اضافه كنم. اميدوارم اينكارم درست باشه!
          ممنون از تحليلهاي خوبتون
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
            سلام آقا بهنام شبت به خیر
            امروز تو یکی از تالار ها دیدم یکی از بچه ها سوالی پرسیده بود در مورد وبصادر و مسئول تالار در پاسخش گفته بود
            چون و بصادر افزایش سرمایه داده من از روی نمودارش نمی تونم نظر بدم ، این یعنی چی ؟ می تونید یه خرده توضیح بدید؟
            درود

بنده فقط نظر خودم رو برای شما می نویسم

وبصادر روی کف قیمتی قرار داره

قیمت 111 تومنی برای این سهم بسیار پایینه

این سهم پتانسیلهای زیادی داره و تا پاین دوره 12 ماهه توانایی خوبی برای افزایش سودش داره

همچنین وبصادر 2 ماهه که داره درجا میزنه و از رشدگروهش عقب مونده

چشم انداز صنعت بانکداری روشنه
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              آقا بهنام سلام
              آيا در مورد وساپا ميشه سرنوشت شيرين وپترو رو رقم زد و بعد از مدتي درجا زدن سود 100%‌بده.؟
              خكاوه با توجه به اينكه 150 رو رد كرده به نظرم به زودي به 180 بعد 200 ميرسه و فكر كنم كوتاه مدتي زودتر از بقيه جواب بده. من اين سهم رو دارم ولي قصد دارم شنبه اگه فرصت داد باز اضافه كنم. اميدوارم اينكارم درست باشه!
              ممنون از تحليلهاي خوبتون
              درود

در مورد وساپا عرض کردم که در میان مدت و بلند مدت میتونه یک رشد شارپ داشته باشه
              در مجموع همگام با رشد سهام خودرویی،این سهم هم باید رشد کنه،چون وزن زیادی از پرتفوش،خودرویی هستش

خکاوه در کوتاه مدت میتونه بالای سطح روانی 200 تومن تثبیت بشه،چون تنها سهام خودروسازیه که کمتر از 200 تومنه و از رشد گروهش عقب مونده ( در پستهای گذشته هم این رو نوشته بودم )

خرید خکاوه باید با دیدگاه حداقل میان مدتی باشه
              (کوروش بزرگ)

نظر

• خوشحال
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 247

اقا بهنام عزیز از پاسخ شما کمال تشکر را دارم با ارزوی سلامتی برای شما/:.Heart.:/

نظر

• مجتبی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 514

سلام بهنام جان
                  خسته نباشی. همیشه رو تایپیک شما میام هم اینجا و هم فرابورس آسیا.
                  سبد من 70%فاذر(334 تومان) 20%فرآور(612 تومن) 10%لابسا(296 تومن). چه طوره؟
                  در ضمن کدهای حقیقی که این چند وقته ورود کردن به فاذر متعلق به یه شرکت سرمایه گذاری متعلق به سپاه بودن.
                  تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                  https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                    سلام بهنام جان
                    خسته نباشی. همیشه رو تایپیک شما میام هم اینجا و هم فرابورس آسیا.
                    سبد من 70%فاذر(334 تومان) 20%فرآور(612 تومن) 10%لابسا(296 تومن). چه طوره؟
                    در ضمن کدهای حقیقی که این چند وقته ورود کردن به فاذر متعلق به یه شرکت سرمایه گذاری متعلق به سپاه بودن.
                    درود
                    سپاسگزارم

سبد خوبی دارین
                    هر سه سهم در روند صعودی هستند و در میان مدت و بلند مدت رشد خوبی خواهند داشت
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

سلام دوستاني كه از اين تايپيك آقا بهنام ديدن ميكنيد. برام جالبه وقتي كه اين تايپيك رو باز ميكنم ميبينم خيلي ها دارن ديدن ميكنن همين الان 25 نفر دارن ديدن ميكنن. خواهش ميكنم از همه دوستان يه زحمت يكشن دكمه تشكر رو بابت قدرداني از زحمات آقا بهنام عزيز بزنن كه باعث دلگرمي همه ميشه.
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• mir48
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 179

آقا بهنام سلام
                        صبح آدینه شما بخیر
                        امیدوارم آذراب گزارش 9 ماهه خوبی داشته باشه تا خستگی زحماتتون زودتر از تنتون در بیاد و به گزارش 12 ماهه نرسه.
                        بازم سپاس بخاطر وقتی که برای من و دوستان هزینه میکنید.
                        راستی من خوشبختانه شرایطی پیش اومد که سبدمو خالی نکردم. عوضش اونا رو تبدیل کردم به 70% فاذر و 30% ولغدر.
                        از اینکه نتونستم از رشد خکاوه استفاده کنم یکم ناراحتم. فکرمیکنید مبلغی برای نوسان گیری کنار بزارم یا خیر؟
                        درضمن تعویض ولغدر با وساپا رو صلاح میدونید.
                        ارادتمندم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
                          آقا بهنام سلام
                          صبح آدینه شما بخیر
                          امیدوارم آذراب گزارش 9 ماهه خوبی داشته باشه تا خستگی زحماتتون زودتر از تنتون در بیاد و به گزارش 12 ماهه نرسه.
                          بازم سپاس بخاطر وقتی که برای من و دوستان هزینه میکنید.
                          راستی من خوشبختانه شرایطی پیش اومد که سبدمو خالی نکردم. عوضش اونا رو تبدیل کردم به 70% فاذر و 30% ولغدر.
                          از اینکه نتونستم از رشد خکاوه استفاده کنم یکم ناراحتم. فکرمیکنید مبلغی برای نوسان گیری کنار بزارم یا خیر؟
                          درضمن تعویض ولغدر با وساپا رو صلاح میدونید.
                          ارادتمندم
                          درود
                          بابت لفتون سپاسگزارم

در مورد فاذر دیدگاه حداقل میان مدتی داشته باشین ( 6 - 3 ماهه )

سبدی خوبی دارین

وسپا و ولغدر در دو در کف قیمتی خودشون قرار دارندو روندشون به طور کامل صعودیه
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• arashaj74
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 88

میخواستم علت عدم رشد شیران رو بدونم
                            سهم از زمان شاخص 45000 واحدی درجا زده!
                            p/e سهم نصف p/e بازار است و 2ماهه دیگه مجمع داره.تمام سودش رو عملیاتی ساخته
                            اخیرا در گزارشی محافظه کارانه سود سال بعد رو 403 اعلام کرده
                            ولی با نگاهی به تاریخ شركت مشخص میشه در 4سال گذشته همواره بالای 90% بیشتر از اولین پیش بینی سود ساخته
                            ریسک افزایش نرخ خوراک نداره
                            آیا رشد قیمتی زیاد سهم در چند سال گذشته باعث عدم رشد است؟
                            با دید 6ماهه چطوره؟

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
                              میخواستم علت عدم رشد شیران رو بدونم
                              سهم از زمان شاخص 45000 واحدی درجا زده!
                              p/e سهم نصف p/e بازار است و 2ماهه دیگه مجمع داره.تمام سودش رو عملیاتی ساخته
                              اخیرا در گزارشی محافظه کارانه سود سال بعد رو 403 اعلام کرده
                              ولی با نگاهی به تاریخ شركت مشخص میشه در 4سال گذشته همواره بالای 90% بیشتر از اولین پیش بینی سود ساخته
                              ریسک افزایش نرخ خوراک نداره
                              آیا رشد قیمتی زیاد سهم در چند سال گذشته باعث عدم رشد است؟
                              با دید 6ماهه چطوره؟
                              بازار همیشه به سود آتی نگاه میکنه
                              از دیدگاه بازار،p/e شیران یه چیزی در حدود 8 واحده که اگه زیاد نباشه،کم هم نیست ( با فرض سود 403 تومنی )

در ضمن سهام پتروشیمی در یکی دو سال گذشته رشد بسیار زیادی داشتن و دیگه در اون قیتهای اولیه نیستن

روند کاهشی نرخ ارز یکی از دبلیل کاهش جذابیت سهام این صنعته
                              ضمن اینکه با این روند کاهشی اگر سهام پتروشیمی کاهش سودآوری نداشته باشن،دیگه افزایش انچنانی هم در سودآوریشون نخواهند داشت

همه این موارد باعث میشه سهمی مثل شیران برای بازار جذاب نباشه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 839

درود آقا بهنام
                                خسته نباشید میگم به شما
                                حضور شما باعث دلگرمی همه عزیزان بیننده این تاپیک هست
                                طبق اخبار رسیده فاذر تا 10 روز آینده گزارششو میده وحدود 90 درصد پوشش داره
                                و اینکه تعدیل مثبت هم درآینده ای نه چندان دور حتمی است
                                امیدوارم زودتر یه تکون خوبی بخوره و خستگی این مدت را از تن همه بیرون کنه

نظر

در حال کار...
                                X