*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
    بهنام جان تارگت شیران رو چند میبینی؟هم میان مدت هم بلند مدت
    توی این دو سه روزه که منفی میخوره جمعا تا حالا 1400 تا خریدم

اگه مطمئن هستین تارگتش چشم و دل سیر میکنه باز هم اضاف کنم
    اگر بخوام خیلی خلاصه عرض کنم اینه که سود شیران در بلند مدت بالای 1000 تومن خواهد بود
    پی بر ای الآنش هم 6.42 واحد هست
    من نظرم برای میان مدت 5000 تومن هست
    اما در بلند مدت انتظار دارم به 7000 تومن برسه
    باز اگر نظرم کامل نبوده،بگین که یه تحلیل جامع ازش بزنم

شیران یکی از گزینه هایی بود که در سبد سهام شماره 2 به دوستان معرفی شد
    در صورتی که نقدینگی دارین،حتما اضافه کنید
    حداقل دیدتون هم باید میان مدت باشه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• paiezan
      عضو فعال
      • May 2012
      • 317

سلام اقابهنام و عرض خسته نباشین
      لطفا در صورت امکان تحلیل خودتون رو درباره نماد چفیبر بفرمایین.
      سپاس

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
        سلام اقابهنام و عرض خسته نباشین
        لطفا در صورت امکان تحلیل خودتون رو درباره نماد چفیبر بفرمایین.
        سپاس
        درود بر شما
        در اولین فرصت در مورد این سهم خواهم نوشت
        شاد باشید
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• رضاکریمی
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 250

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          اگر بخوام خیلی خلاصه عرض کنم اینه که سود شیران در بلند مدت بالای 1000 تومن خواهد بود پی بر ای الآنش هم 6.42 واحد هست من نظرم برای میان مدت 5000 تومن هست اما در بلند مدت انتظار دارم به 7000 تومن برسه باز اگر نظرم کامل نبوده،بگین که یه تحلیل جامع ازش بزنم شیران یکی از گزینه هایی بود که در سبد سهام شماره 2 به دوستان معرفی شد در صورتی که نقدینگی دارین،حتما اضافه کنید حداقل دیدتون هم باید میان مدت باشه
          ممنون بهنام جان تو چند تا سایت دیدم تارگت 5000 داده بودن خواستم نظر شما رو بدونم که حالا مطمئن شدم و سعی میکنم تا منفی میخوره اضاف کنم
          [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

چفیبر

نگاهی داریم به عملکرد 12 ماهه منتهی به 91/12/30 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 90

فروش 71% افزایش یافته
            نسبت بهای تمام شده به فروش با کاهش مواجه شده
            خالص سایر دارآمدهای عملیاتی 106% افزایش یافته
            سود عملیاتی افزایش چشمگیری داشته
            شرکت از زیان عملیاتی 7530 میلیون ریالی به سود عملیاتی 12707 میلیون ریالی رسیده
            این یعنی 268.7% افزایش
            مورد دیگه اینکه شرکت از زیان انباشته 5795 میلیون ریالی در پایان دوره به سود انباشته 3188 میلیون ریالی رسیده
            اینجا هم 155% افزایش داریم
            و در نهایت زیان 203 ریالی سال مالی 90 برای سال مالی 91 به سود 180 ریالی رسیده که نشان از افزایش 188.6 درصدی است

همچنین پیش بینی اولیه شرکت برای امسال 277 ریال سود به ازای هر سهمه

وقتی شرکتی با این رشد در سودآوری مواجه میشه و موفق میشه که از زیان انباشته به سود انباشته برسه،طبیعی هست که در بازار قیمتش رشد کنه و پی بر ای بالایی بگیره

پیش بینی میشه که در میان مدت و بلند مدت این روند رو به رشد در سودآوری شرکت ادامه داشته باشه و سهم به اهداف بالاتری برسه

تنها نقطه ضعف این سهم کوچیک بودنش هست که باعث میشه مستعد سرمایه گذاری سنگین نباشه
            در مجموع روند سهم صعودی پیش بینی میشه

(کوروش بزرگ)

نظر

• aseman
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 1

اگر بخوام خیلی خلاصه عرض کنم اینه که سود شیران در بلند مدت بالای 1000 تومن خواهد بود
              پی بر ای الآنش هم 6.42 واحد هست
              من نظرم برای میان مدت 5000 تومن هست
              اما در بلند مدت انتظار دارم به 7000 تومن برسه
              باز اگر نظرم کامل نبوده،بگین که یه تحلیل جامع ازش بزنم

شیران یکی از گزینه هایی بود که در سبد سهام شماره 2 به دوستان معرفی شد
              در صورتی که نقدینگی دارین،حتما اضافه کنید
              حداقل دیدتون هم باید میان مدت باشه

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

چفیبر

نگاهی داریم به عملکرد 12 ماهه منتهی به 91/12/30 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 90

فروش 71% افزایش یافته
                نسبت بهای تمام شده به فروش با کاهش مواجه شده
                خالص سایر دارآمدهای عملیاتی 106% افزایش یافته
                سود عملیاتی افزایش چشمگیری داشته
                شرکت از زیان عملیاتی 7530 میلیون ریالی به سود عملیاتی 12707 میلیون ریالی رسیده
                این یعنی 268.7% افزایش
                مورد دیگه اینکه شرکت از زیان انباشته 5795 میلیون ریالی در پایان دوره به سود انباشته 3188 میلیون ریالی رسیده
                اینجا هم 155% افزایش داریم
                و در نهایت زیان 203 ریالی سال مالی 90 برای سال مالی 91 به سود 180 ریالی رسیده که نشان از افزایش 188.6 درصدی است

همچنین پیش بینی اولیه شرکت برای امسال 277 ریال سود به ازای هر سهمه

وقتی شرکتی با این رشد در سودآوری مواجه میشه و موفق میشه که از زیان انباشته به سود انباشته برسه،طبیعی هست که در بازار قیمتش رشد کنه و پی بر ای بالایی بگیره

پیش بینی میشه که در میان مدت و بلند مدت این روند رو به رشد در سودآوری شرکت ادامه داشته باشه و سهم به اهداف بالاتری برسه

تنها نقطه ضعف این سهم کوچیک بودنش هست که باعث میشه مستعد سرمایه گذاری سنگین نباشه
                در مجموع روند سهم صعودی پیش بینی میشه

ممنون بهنام جان خیلی کامل بود.سپاس به خاطر زحماتی که میکشی

نظر

• mehdian
                  عضو جدید
                  • Jun 2013
                  • 15

امروز با سهامدار عمده صحبت مفصلی کردم که خدمتتان عرض میکنم
                  در مجمع فاذر سهامدار عمده تا کنون موفق شده سه کرسی بدست بیاورد...........ولی آنها سخت به دنبال کرسی چهارمند.........گروه خاتم که با حراج سهم صدرا سهم و کرسی های خود را یکی پس از دیگری از دست دادند، با همکاری دانایان و بقیه دوستانشان به دنبال دو کرسی هستند........اگه سهم به دست خاتم بیفتد که میدونید هر کاری میکنه تا دوباره سهم رو پایین بکشه تا زیر 200 دوباره سهم های حراج خورده صدرا رو پس بگیره...............ایران خودرو هم که از افزایش قیمت لذت میبره چون سهمی رو که رو 200 کسی ازش نمیخرید الان میتونه راحت بالای700 بفروشه.......................خواهش من از همه دوستان اینه که اولا تو مجمع حاضر باشید.......ثانیا حتما رای به سهامدار عمده بدهید.......خود سهامدار عمده خواست تا دوستان رای به
                  شركت خبرگان تجارت البرز-بامسئوليت محدود-
                  که یک درصد از سهام را در اختیار دارد بدهند.........با اینکه خ از دوستان با دوست عزیزم جناب اشتباه محض رایزنی لازم را انجام دادند اما اگر مقدوره تو خصوصی دوستانی که بالای 50000 سهم دارند و در مجمع قصد رای به نفع شرکت بالا را دارند مجددا به حقیر اعلام کنند...........چنانچه سهامدار عمده بتونه 4 کرسی رو بگیره سهمو بعد از مجمع به لحاظ قیمتی منفجر خواهد کرد...........پس اگه به نفعش رای بدهید به نفع همه دوستان است...............همه باید برای رسیدن فاذر به جایگاه زیبنده اش تلاش کنیم..........................پس منتظر حضور دوستان در مجمع هستیم..................ارادتمند دوستان عزیز.......

نقل کامل از قند عسل در سایت همسایه .

نظر

• paiezan
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 317

سلام اقا بهنام و عرض خسته نباشین
                    زحمت تحلیل چفیبر رو کشیدین و خیلی ممنون فقط یه سوال برام مونده.فیبر ایران یه اگهی ثبت افزایش سرمایه توی کدال داره به تاریخ 25.3.92
                    افزایش سرمایه انجا م شده یا مراحل انجامش تازه داره طی میشه .
                    بازم شرمنده به خاطر زحمتهایی که به شما میدم
                    سپاس

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                      سلام اقا بهنام و عرض خسته نباشین
                      زحمت تحلیل چفیبر رو کشیدین و خیلی ممنون فقط یه سوال برام مونده.فیبر ایران یه اگهی ثبت افزایش سرمایه توی کدال داره به تاریخ 25.3.92
                      افزایش سرمایه انجا م شده یا مراحل انجامش تازه داره طی میشه .
                      بازم شرمنده به خاطر زحمتهایی که به شما میدم
                      سپاس
                      درود بر paiezan عزیز
                      خواهش میکنم
                      از لطفتون سپاسگزارم
                      باید عرض کنم که این افزایش سرمایه در مرجع ثبت ثبت شرکتها به ثبت رسیده و مراحل اجراییش به پایان رسیده
                      در کل روند افزایش سرمایه به این شکله :

یا افزایش سرمایه از سود و انباشته و محل دیگری مثل تجدید ارزیابی و صرف سهامه

یا اینکه از محل مطالبات و آورده نقدی سهامدارانه

و البته میتونه ترکیبی از هر دو حالت باشه

در حالت اول که واریز نقدی نداریم،حق تقدمی هم در کار نیست و زمان اجرایی شدن کمتر خواهد بود

اما وقتی بحث آورده نقدی و واریز نقدی سهامداران به حساب شرکت پیش میاد،اونجاست که نماد حق تقدم سهم باز میشه
                      حالا یا شما مبلغ مورد نیاز رو به حساب شرکت واریز میکنید یا خیر
                      اگر در مهلت تعیین شده واریز کنید که خب افزایش سرمایه به شما تعلق میگیره
                      اگه واریز نکنید که خب صاحب حق تقدم استفاده نشده خواهیذ بود
                      شرکت بعد از مدتی این حق تقدمهای استفاده نشده رو میفروشه و خالص حاصل از فروش رو به حساب شما واریز میکنه

در نهایت بعد از طی این مراحل شرکت مدارک و مستندات لازم رو به مرجع ثبت شرکتها ارایه میده و بعد از مدتی این افزایش سرمایه ثبت میشه و سهاما که بهتون تعلق کرفته،قابل معامله است
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

کروی

نگاهی داریم به عملکرد 12 ماهه منتهی به 91/12/30 و مقایسه آن با دوره مشابه سال مالی 90

سود حاصل از سرمایه گذاری 20% افزایش یافته
                        سود حاصل از فروش سرمایه گذاری 108% افزایش یافته
                        سود حاصل از سایر غعالیتها 98% کاهش یافته
                        سود عملیاتی 32% افزایش یافته
                        هزینه های مالی 68% کاهش یافته
                        خالص درآمدهای متفرقه با افزایش 638 درصدی مواجه شده
                        سود انباشته در پایان دوره 39% افزایش یافته

و در نهایت سود هر سهم از 384 ریال به 548 ریال رسیده که نشان از افزایش 43 درصدی است
                        اگر همین درصد رشد سودآوری رو به امسال تعمیم بدیم تا پاین سال 92 به سود 783 ریالی می رسیم که میشه گفت عدد 780 ریال کف سود سهم تا پایان امسال خواهد بود

اما بررسی پرتفوی شرکت ...

این شرکت سهام مدیریتی شرکتهای کالسیمین،فرآوری مواد معدنی ایران،ملی سرب و روی ایران (به طور مستقیم) و صنعت روی زنگان (به طور غیر مستقیم) را در اختیار دارد
                        همچنین در سایر صنایع از قبیل سیمان،پتروشیمی،صنایع فلزی،خودرو سازی و سایر صنایع معدنی هم سرمایه گذاری کرده

در مجموع میشه گفت که پرتفوی خوب و رو به رشدی داره
                        وضعیت این شرکت ارتباط مستقیمی با قیمتهای جهانی سرب و روی داره
                        چون وزن بیشتر پرتفویی که داره به شرکتهای تولید کننده سرب و روی مربوط میشه
                        بنده چشم انداز قیمتهای جهان سرب و روی رو روشن می بینم و اعتقاد دارم که در بلند مدت قیمتهای جهانی با افزایش روبرو خواهند شد
                        این عامل باعث رشد سودآوری زیر مجموعه ها و در نهایت رشد سودآوری شرکت خواهد شد
                        اتفاقی که طی سالهای 84 و 85 برای گروه سرب و روی و این شرکت افتاد
                        البته شدت این رشد بستگی به میزان رشد قیمتهای جهانی داره و موردی که در ارتباط با سابقه این شرکتها عرض کردم یک مثال ساده بود
                        همه این عوامل میتونه سباعث بشه که سود سهم به بالای 100 تومن به ازای هر سهم برسه

اما ...
                        در حال حاضر ملاک ما همون سود 780 ریالی خواهد بود
                        تارگت اولیه و حداقل برای این سهم 450 تومن خواهد بود که قابلیت ارتقا خواهد داشت
                        زمان رسیدن به تارگت هم بلند مدت خواهد بود (12-6 ماه)
                        آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/19, 18:27.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• amir.r
                          ستاره دار(3)
                          • Apr 2013
                          • 613

درود

بهنام جان چطوری میتونم یه پست رو از جای دیگه بیارم اینجا و زیرش پست خودم رو بزنم؟!

پیشاپیش ممنون
                          با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
                            درود

بهنام جان چطوری میتونم یه پست رو از جای دیگه بیارم اینجا و زیرش پست خودم رو بزنم؟!

پیشاپیش ممنون
                            درود

خیلی ساده هست امیر جان
                            اگر توی اون سایت عضوی کافیه گزینه پاسخ با نقل قول رو بزنی
                            بعد کلشو کپی کن
                            بیار اینجا و پیست کن
                            زیرش هم مطلبی که مورد نظرت هست بنویس
                            اگه عضوم نیستی باز کاری نداره
                            میتونی از فرمان [/QUOTE] استفاده کنی
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• amir.r
                              ستاره دار(3)
                              • Apr 2013
                              • 613

در اصل توسط ghande asal پست شده است
                              عرض سلام خدمت دوستان عزیز....................دیشب یه نکته از قلم افتاد..................قرار است جناب آقای ترکان (ریاست ستاد دکتر روحانی) در مجمع به عنوان رئیس هیئت مدیره فاذر
                              انتخاب گردند..........................که انتخاب چنین فردی در نوع خود برای سهمی مثل فاذر بسیار عالیست و توجه بازار را بعد از مجمع شدیدا به سمت فاذر جلب خواهد کرد..........ارادتمند
                              درود

جهت تست این پست رو آوردم

ممنون...
                              با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• مهدی999
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 189

[جناب بهنام بزرگوار سلام
                                اول تشکر کنم از زحمتی که بدون منت می کشید و دوستان را راهنمائی میفرمائید .سئوالی داشتم و اون هم اینکه آیا با کاهش قیمت دلار (در بعضی تحلیلها تا 2000 در میان مدت عنوان شده) تاثیری د رگروههای فولادی و معدنی داره خصوصا روی فولاد؟باز هم تشکر
                                [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X