*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط karimi پست شده است View Post
    بهنام عزیز وبزرگوار
    سلام
    متشکرم
    ایا می توانم از راهنمایی هفتگی شما برای هر هفته سه سهم 20% در همین پست استفاده کنم
    راهی است که تصمیم دارم تجربه کنم
    برای مدت کوتاهی مثلا یک ماه فرد راه بلد ومجرب می تواند کمکم کند تا بیراهه نروم وپس از مدتی در کنار راه بلد بودن الباقی راه را با اموزه های او به تنهایی بروم
    ودر اینده بنده نیز راه بلد در خواست کننده دیگری باشم
    اگر پاسخ مثبت است فرایند ان چگونه باشد؟
    اگر پاسخ منفی است برای راهنمایی تو در پاسخ سوال قبلی سپاسگزارم وسعی میکنم کمتر وقتت را بگیرم
    سربلند وموفق همچون محتوای امضای زیبایت از تو یاد خواهم کرد
    درود
    خواهش میکنم
    با سپاس از لطف شما
    راستش این کار ریسک بسیار بالایی داره
    ممکنه بنده سهمی رو پیشنهاد بدم و در زمان یک هفته ای بازده منفی داشته باشه
    در این صورت،من شرمنده شما خواهم شد
    و خب بنده به هیچ عنوان راضی نمیشم که کسی با پیشنهاد من زیان کنه
    درسته که شما خودتون دارین این پیشنهاد رو مطرح میکنین
    اما بالاخره بنده به عنوان یک نگارنده،باید مسئولیت پیشنهادها و تحلیلهای خودم رو بپذیرم
    این درست نیست که بنده اینجا سهمی رو پیشنهاد بدم و 4 روز دیگه که افت کرد،بگم خودتون خریدید

تنها پیشنهادی که براتون دارم اینه :
    با کاگزارتون هماهنگ کنین که حداقل اعتبار به صورت ماهانه باشه
    این جوری باز بهتره و میشه راحت تر عمل کرد

همیشه در خاطر داشته باشین که زیان کردن در بورس به مراتب از سود کردن راحت تره
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• karimi
      عضو جدید
      • Jun 2013
      • 13

سلام بهنام عزیز وبزرگوار
      موافقت اعتبار یک ماهه با هزینه 2% در ماه اخذ شد
      تاکید دارم که بنده خودم پیشنهاد دهنده هستم وشما بر روش فعالیت میان مدت وبلند مدت همانطور که در پست شماره 58 ومعرفی سبد شماره 2 اشاره داشته اید این مورد تجربه ای است که با پیشنهاد بنده انجام می شود
      سپاسگزارم ومنتظر اخذ فرایند این تجربه

به هر حال در پایان هر ماه ارزیابی خواهم داشت از پرتفوی شماره 2 در پست 58 شما و ارزش افزوده خالص از این روش
      ودر صورتیکه ارزش ریسک و استرس ان در قیاس با ارزش افزوده ان منطقی نبود صرفنظر می نمایم و همانند سبد شماره 2 شما همقطار می شویم

حتی اگر اعتقاد کامل با تجربه 14 ساله خود در بورس داری از موضوع اعتبار صرفنظر می کنم وبا سرمایه خودم همقطار می شویم
      اگر اعتقاد کامل داری که از اعتباری با زمانبندی یک ماهه وهزینه 2% صرفنظر کنم انگاه پیشنهاد چینش سبد شماره 2 در پست 58 را در چه قیمت هایی در هفته اتی در دستور قرار دهم
      ؟
      آخرین ویرایش توسط karimi؛ 2013/06/27, 12:48.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

سلام بهنام عزیز وبزرگوار
        موافقت اعتبار یک ماهه با هزینه 2% در ماه اخذ شد
        تاکید دارم که بنده خودم پیشنهاد دهنده هستم وشما بر روش فعالیت میان مدت وبلند مدت همانطور که در پست شماره 58 ومعرفی سبد شماره 2 اشاره داشته اید این مورد تجربه ای است که با پیشنهاد بنده انجام می شود
        سپاسگزارم ومنتظر اخذ فرایند این تجربه
        درود
        قبل از هر چیز باز هم تاکید میکنم که نوسانگیری و خرید اعتباری،مثل شمشیر دو لبه هست
        برد داره،باخت هم داره
        اما در مورد نحوه کار
        شما باید سه ساعت معاملاتی رو پشت سیستم باشی
        و البته منتظر فرصتهای مناسب
        برای نوسانگیری در کنار سرعت عمل،باید حساب شده عمل کرد

استراتژی کلی شما باید این باشه :

خرید از صف فروش و در در قیمتهای منفی
        فروش به صف خرید و در قیمتهای مثبت

البته از هر صف فروشی نباید سهم خرید
        باید اون سهم فاکتورهای مناسب برای خرید رو داشته باشه
        باید :
        روندش صعودی باشه
        نقدشوندگی بسیار بالایی داشته باشه
        سوابق معاملاتی باید به دقت بررسی بشه
        در مورد سهام کوچیک باید حد خرید رعایت بشه
        از ورود سنگین به سهام با حجم مبنای پایین باید به شدت خودداری بشه
        گزینه ها باید محدود باشه
        باید در صنایعی سرمایه گذاری کرد که مورد اقبال بازار هستند و احتمال رشدشون زیاده

به هر جهت اینها مواردی بود که به نظر بنده رسید
        اصول رو بنده خدمتتون عرض کردم
        اما در مورد انتخاب سهم باید خودتون تصمیم بگیرین
        اگر بحث تشکیل سبد سهام باشه،بنده در خدمتم
        اما برای نوسانگیری هیچ سهمی رو پیشنهاد نمیدم

البته بارها پیش اومده که برای خودم هفته ای خرید و فروش کردم
        ولی خب اون سرمایه خودم بوده و سود و زیانش هم متعلق به خودم

اما وقتی سرمایه متعلق به خودم نباشه،ترجیح میدم که فقط سبد سهام معرفی کنم
        البته بنده پیشنهادهای بین روزی هم ارایه میدم که با دید حداقل میان مدته

در ضمن یک پیشنهاد هم برای شما دارم
        اگر تا به حال نوسانگیری نکردین و تجربه ای ندارین،با یه مبلغ کمتر شروع کنید
        برای مثال اگر قراره 50 تومن اعتبار از کارگزارتون بگیرین،اون رو به 10 تومن کاهش بدین
        یه ماه امتحانی کار کنید،ببینید عملکردتون چه جوری بوده
        بعد با توجه به نتیجه کار برای آینده تصمیم بگیرین

توجه داشته باشید همون جوری که در بازار بورس کسی نباید خودش رو دست کم بگیره،در طرف مقابل کسی هم نباید با غرور اقدام به انجام معامله کنه
        سرمایه گذاری که با غرور و بدون درایت اقدام به انجام معامله میکنه،زیانهای سنگینی رو متحمل میشه
        مشکل یک سرمایه گذار وقتی شروع میشه که با خودش فکر میکنه دیگه معامله گر بهتری از اون توی بازار وجود نداره

از قدیم میگن : دست بالای دست بسیاره
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• karimi
          عضو جدید
          • Jun 2013
          • 13

سلام ایا سوالم بصورت کامل وبند دوم وسومش هم رسیده بود یا فقط بند اول رسیده وبر مبنای ان پاسخ نمودید
          سپاس

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

سلام ایا سوالم بصورت کامل وبند دوم وسومش هم رسیده بود یا فقط بند اول رسیده وبر مبنای ان پاسخ نمودید
            سپاس
            خب انگار در حین نوشتن پاسخ از جانب من،شما پستتون رو ویرایش کردین
            تصمیم گیری در این مورد با شماست
            بنده نظر خودم رو عرض کردم
            حالا ممکنه نظر شما متفاوت از نظر بنده باشه
            راستش نوسانگیری و معاملات اعتباری هم خوبی داره و هم بدی
            من سعی کردم در کنار نکات مثبتی که داره،نکات منفیش رو هم بگم
            حالا باید دید ریسک پذیری شما چقدره

بنده روی تمام سهم هایی که معرفی کرده ام،نظر مثبت دارم

برای میان مدت : شیران،واتی و فاراک،وپترو
            برای بلند مدت : فاذر،مپنا،کهمدا،کگل،ومعادن
            (کوروش بزرگ)

نظر

• Mehrnood
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 28

با سلام خدمت آقا بهنام با سپاس از تحلیل های خوب و مفید شما. در خواستی داشتم ، می خواستم نظرتون رو در مورد پرتفوی خودم بدونم.
              30 درصد پاسا
              26 درصد وپاسار
              17 درصد وبملت
              10 درصد حکشتی
              17 درصد نقد
              در ضمن می خواستم باقی پول خودم رو از بین وبشهر، غپاک، واتی انتخاب کنم، ممنون میشم اگه لطف کنید و نظرتون رو در مورد سهم های داخل پرتفوی و سهم های مد نظر بفرمایید.
              در ضمن من فاذر داشتم ولی حدود 500 تومان خارج شده بودم ممنون از راهنمایی شما در مورد فاذر.

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Post
                با سلام خدمت آقا بهنام با سپاس از تحلیل های خوب و مفید شما. در خواستی داشتم ، می خواستم نظرتون رو در مورد پرتفوی خودم بدونم.
                30 درصد پاسا
                26 درصد وپاسار
                17 درصد وبملت
                10 درصد حکشتی
                17 درصد نقد
                در ضمن می خواستم باقی پول خودم رو از بین وبشهر، غپاک، واتی انتخاب کنم، ممنون میشم اگه لطف کنید و نظرتون رو در مورد سهم های داخل پرتفوی و سهم های مد نظر بفرمایید.
                در ضمن من فاذر داشتم ولی حدود 500 تومان خارج شده بودم ممنون از راهنمایی شما در مورد فاذر.
                درود
                خواهش میکنم،نظر لطف شماست

پاسا سهم خوبیه
                در همین تاپیک یه بار بررسی شد و عرض کردم که روند سودآوریش رو به رشده
                این سهم رو برای بلند مدت نگه دارین

درصد سهام بانکی شما یه مقدار زیاده
                البته هم وبملت و هم وپاسار چشم انداز بسیار مثبتی دارند ولی باید نهایت تا 30% سبد باشن
                وبملت و وپاسار رو با دید بلند مدت نگه دارین

حکشتی هم وضعیتش رو به بهبوده و با نگاه بلند مدت نگهش دارین

در مورد اون 17% نقد هم باید عرض کنم که اگر بنده باشم،از صف فروش و یا در قیمتهای منفی فاذر میخرم ( با دید حداقل میان مدت)

بهترین حالت چینش سبد برای شما این بود که یه مقدار وزن سهام بانکی و پاسا رو پایین تر میگرفتین
                با این کار می تونستین یک سهم معدنی مثل کگل و یه سهم پتروشیمی مثل شیران هم در سبد داشته باشین

در ضمن از بین گزینه هایی که خودتون هم گفتین،واتی از همه بهتره ( با دید بلند مدت )
                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/27, 15:21.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• yadman
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 37

اقا بهنام سلام
                  سبد پیشنهادی پست 58 شما در تاریخ 19/3/92 با این سهام هم از نظز واژه میان مدت وبلند مدت متفاوت است وهم از نظر تعداد
                  امکان روشنگری بیشتر در این موضوع میسور است
                  اگر بخواهم دنبال کنم کدام سبد پیشنهاد نهایی شما است تا یر ان متمرکز شوم

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط yadman پست شده است View Post
                    اقا بهنام سلام
                    سبد پیشنهادی پست 58 شما در تاریخ 19/3/92 با این سهام هم از نظز واژه میان مدت وبلند مدت متفاوت است وهم از نظر تعداد
                    امکان روشنگری بیشتر در این موضوع میسور است
                    اگر بخواهم دنبال کنم کدام سبد پیشنهاد نهایی شما است تا یر ان متمرکز شوم
                    درود
                    دوست گرامی
                    تا به حال پیش نیومده که بنده روی سهمی پیشنهاد به خرید بدم و چند روز بعد بگم،نخرید و یا بفروشید
                    این مواردی که من نوشتم و شما گفتین تنها یک پیشنهاد بود
                    اگر پستهای بنده رو دنبال کرده باشید مشاهده کرده اید که معرفی سبد رو با تمام جزییات و خیلی اصولی انجام دادم
                    این جوری نبوده که 4 تا سهم بگم و بشه سبد سهام
                    خودتون دارین میگین سبدی که در حدود 3 هفته پیش معرفی شده
                    خوبه نگاهی به اون سبد داشته باشیم قیمتها رو با قیمتهای امروز مقایسه کنیم

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    معرفی سبد سهام (شماره 2)

در این پست یک سبد سهام با فرض سرمایه گذاری اولیه 100 تومن،به دوستان معرفی خواهد شد (قیمتهای کلوز امروز ملاک هستند که رند شده اند)

سبد سهام رو به دو بخش میان مدت و بلند مدت تقسیم میکنیم و جزییات رو شرح خواهیم داد

بخش سرمایه گذاری میان مدت ( 6-3 ماهه) :

40% میزان سرمایه گذاری اولیه رو به این بخش اختصاص خواهیم داد (40 تومن)

1 - شیران (20% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 20 تومن)

قیمت : 30030 ریال

2 - فاراک (10% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 10 تومن)

قیمت : 2580 ریال

3 - وپترو (10% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 10 تومن)

قیمت : 1580 ریال

بخش سرمایه گذاری بلند مدت (12-6 ماهه) :

60% میزان سرمایه گذاری اولیه رو به این بخش اختصاص خواهیم داد (60 تومن)

1 - رمپنا (20% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 20 تومن)

قیمت : 2810 ریال

2 - واتی (20% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 20 تومن)

قیمت : 4050 ریال

3 - وپترو (10% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 10 تومن)

قیمت : 1580 ریال

4 - کهمدا (10% مبلغ سرمایه گذاری اولیه،یعنی 10 تومن)

قیمت : 3190 ریال

امروز 92/3/19

از پایان تیرماه به بعد،ماهی یک بار و در آخر هر ماه،بازده این سبد محاسبه خواهد شد
                    خب این بازه های زمانی رو بنده خودم تعریف کردم و چیزی نیست که غیر قابل تغییر باشه
                    اصلا حالت سبد نمیتونه ثابت باشه
                    ما میتونیم یک سهم رو از میان مدت ببریم به قسمت بلند مدت و برعکس

طبیعیه که بنده این سبد رو برای دوستان معرفی کردم
                    و البته روشنه که با این سبد دارم یک الگو به دوستان ارایه میدم
                    روی این سبد فکر شده
                    این طور نبوده که من 4 تا سهم با درصدهای شانسی معرفی کنم و بگم بفرمایید،اینم سبد سهام
                    حالا اینکه دوستان ازش استفاده می کنند یا خیر،به نظر دوستان بستگی داره
                    شاید یک نفر اصلا این سبد رو قبول نداشته باشه

خب نظر هر شخصی محترمه
                    به هر حال،بنده بسته به شرایط روی چندین سهم پیشنهاد به خرید داده ام و باز هم این کار رو خواهم کرد
                    و البته همیشه این پیشنهادها در راستای سبد معرفی شده بوده
                    برای مثال آذراب از 174 تومن معرفی شده
                    امروز هم باز پیشنهاد میکنم فاذر بخرید
                    خب طبیعیه که زمان انتظار در این دو پیشنهاد متفاوت باشه و تارگتها با هم فرق داشته باشند
                    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/27, 20:09.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• Mehrnood
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 28

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      درود
                      خواهش میکنم،نظر لطف شماست

پاسا سهم خوبیه
                      در همین تاپیک یه بار بررسی شد و عرض کردم که روند سودآوریش رو به رشده
                      این سهم رو برای بلند مدت نگه دارین

درصد سهام بانکی شما یه مقدار زیاده
                      البته هم وبملت و هم وپاسار چشم انداز بسیار مثبتی دارند ولی باید نهایت تا 30% سبد باشن
                      وبملت و وپاسار رو با دید بلند مدت نگه دارین

حکشتی هم وضعیتش رو به بهبوده و با نگاه بلند مدت نگهش دارین

در مورد اون 17% نقد هم باید عرض کنم که اگر بنده باشم،از صف فروش و یا در قیمتهای منفی فاذر میخرم ( با دید حداقل میان مدت)

بهترین حالت چینش سبد برای شما این بود که یه مقدار وزن سهام بانکی و پاسا رو پایین تر میگرفتین
                      با این کار می تونستین یک سهم معدنی مثل کگل و یه سهم پتروشیمی مثل شیران هم در سبد داشته باشین

در ضمن از بین گزینه هایی که خودتون هم گفتین،واتی از همه بهتره ( با دید بلند مدت )
                      خیلی ممنونم از راهنمایی خوب و مفبد شما.

نظر

• yadman
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 37

اقا بهنام---سلام
                        قصد جسارت ویا اشکال تراشی نداشتم سوال داشتم که فکر کنم خوب مطرح نکردم عذر می خواهم

سوالم این است:
                        وپترو دو مرتبه در بلند مدت وکوتاه مدت تکرار شده است ایا منظورتان 20% است

در سوالی دیگر ومعدن ووکگل را هم به دوستی دیگر علاوه برمحتوی سبد شماره 2 معرفی کردید

چون موارد را دنبال می کردم پاشخ سوال ذهنی خودم را دنبال می کنم
                        مجددا اگر جسارتی شده است عذر می خواهم من برای شما بسیار ارزش قایلم وابدا مایل نیستم منجر به رنجش شما شوم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط yadman پست شده است View Post
                          اقا بهنام---سلام
                          قصد جسارت ویا اشکال تراشی نداشتم سوال داشتم که فکر کنم خوب مطرح نکردم عذر می خواهم

سوالم این است:
                          وپترو دو مرتبه در بلند مدت وکوتاه مدت تکرار شده است ایا منظورتان 20% است

در سوالی دیگر ومعدن ووکگل را هم به دوستی دیگر علاوه برمحتوی سبد شماره 2 معرفی کردید

چون موارد را دنبال می کردم پاشخ سوال ذهنی خودم را دنبال می کنم
                          مجددا اگر جسارتی شده است عذر می خواهم من برای شما بسیار ارزش قایلم وابدا مایل نیستم منجر به رنجش شما شوم
                          درود بر شما
                          خواهش میکنم،لطف دارین
                          در مورد وپترو حرف شما درسته
                          یعنی بنده در سبد سهام شماره 2 که معرفی شده،20% سبد رو به وپترو اختصاص دادم
                          ریزش به این صورت بود که 10% رفت برای میان مدت و 10% هم رفت برای بلند مدت

باید خدمتتون عرض کنم ما می تونیم یک سهم رو با دیدگاههای مختلف بخریم
                          برای مثال وقتی بنده میگم مپنا برای بلند مدت عالیه،یعنی بهتره که استراتژی ما برای نگهداری بلند مدت سهم تعریف بشه
                          وگرنه این طور نیست که مپنا رشدی نداشته باشه
                          همون طور هم که مشاهده می کنیدفتا به امروز مپنا بازدهی بالایی داشته

نکته بعد اینکه ما می تونیم چینش سبد رو به دلخواه خودمون تغییر بدیم
                          برای مثال بنده می بینم که سهم بلند مدتی من در سبد بعد از 6 ماه به هدف رسیده
                          خب طبیعیه که با شناسایی سئد از سبد خارج میشه
                          یا نقطه مقابلش اینکه سهمی در زمان 6 ماهه به هدف نمیرسه و یا هنوز جا برای رشد داره
                          خب اینجا ما سهامداری می کنیم و از سهم خارج نمیشیم
                          اساس کار ما،همین سبد هست
                          حالا ممکنه تحت شرایط،تغییراتی هم بهش بدیم

در مورد ومعادن و کگل هم بنده نظر مثبتم رو در پستهای گذشته اعلام کرده بودم
                          اینکه کگل یا ومعادن در سبد معرفی شده،جایی ندارن،دلیلی بر بد بودن این دو سهم نیست

بنده همین حالا میتونم بیش از 30 سهم خوب نام ببرم
                          ولی در معرفی سبد،ما سهم ها رو با توجه به شرایطشون،گلچین می کنیم
                          اگر دقت کرده باشید،بنده سهامی رو که معرفی کردم،در قیمتهای منفی بودند
                          اینکه یه سهم 30 میل صف خرید داشته باشه و من اونو معرفی کنم،کار جالبی نکردم
                          چرا ؟
                          چون این سهم قابلیت ورود نداره

هدف بنده اینه که دوستان از این الگوی ارایه شدهفبهره ببرند و سود کنند
                          وگرنه معرفی سهمی که صف خرید داره به درد هیچ کس نمیخوره
                          بنده اگر تاپیک دارم و دارم پیشنهاد میدم باید درست پیشنهاد بدم

پیشنهادهای بنده همیشه مبتنی بر واقعیت بوده
                          یعنی هر وقت یک سهم رو پیشنهاد دادم،نه تنها به راحتی قابل خرید بوده،بلکه خیلی وقتها در قیمتهای منفی بوده و صف فروش داشته

به هر شکل مطمئن باشید سهمی که بنده معرفی میکنم روی حساب معرفی میشه

تمام پیشنهادهای بنده بر پایه تحلیله و همه این پیشنهادها در راستای هم هستش
                          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/28, 22:09.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

معاملات امروز فاذر،فرصت خرید هستش
                            با دید حداقل میان مدت،خریدار باشید
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• amir.r
                              ستاره دار(3)
                              • Apr 2013
                              • 613

درود درود

بهنام عزیز

در این بازار سراسر صف
                              چرا شپدیس در جا میزنه؟
                              اصلاحش تموم نشده؟
                              از گروهش خیلی عقب مونده
                              بنیادی که اوکی هست
                              پس مشکلش چیه؟
                              با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• karimi
                                عضو جدید
                                • Jun 2013
                                • 13

سلام
                                پیش بینی شما از وبیمه چیست؟امروز روی 140 صف خرید 800 هزار داشت
                                شایعه در سایت های دیگر است که nav سهم بگونه ای است که 140 خانه پر سهم است
                                ایا موارد فوق مورد تایید هست یا شایعه ای هدف دار است؟

نظر

در حال کار...
                                X