*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir.r
    ستاره دار(3)
    • Apr 2013
    • 613

درود درود

بهنام جان

خریدام در فاذر امروز تکمیل شد
    و به تعداد 144000 رسید
    با این تعداد تا آخر سال خواهم ماند

سبد شد :

فاذر 144000
    وپترو 62000
    شپدیس 20000
    شیران 4000

با سپاس
    با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
      درود درود

بهنام جان

خریدام در فاذر امروز تکمیل شد
      و به تعداد 144000 رسید
      با این تعداد تا آخر سال خواهم ماند

سبد شد :

فاذر 144000
      وپترو 62000
      شپدیس 20000
      شیران 4000

با سپاس
      درود بر امیر عزیز

خیلی خوبه
      البته میشد سبد شما رو به گوناگونی بیشتری رسوند
      اما همون قلم نخست ( فاذر)،سود کافی رو به شما خواهد داد

در ضمن اینم بگم که با فاذر خیلی کار داریم ( ممکنه در سال 93 هم فاذری بمونیم) ;)
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

آقا بهنام از اين فاذر چه اطلاعاتي داري كه روش اينقدر اطمينان داريد؟ خبر درون شركتي داري. بگو نزديكه ماست بريم يه سر بزنيم ديگه
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• هم بازی
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 55

درودآقا بهنام
          من تازه وارد هستم تقریبا دو ماه هست مطالب این سایت را مطالعه میکنم ،یکی از تاپیکهایی که نخونده نمیتونم ازش رد بشم تاپیک شماست ، بسیار جذاب و بسیار آموزنده...دیدم اگر ازتون تشکر نکنم بی انصافم، عمر با عزت داشته باشید.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            آقا بهنام از اين فاذر چه اطلاعاتي داري كه روش اينقدر اطمينان داريد؟ خبر درون شركتي داري. بگو نزديكه ماست بريم يه سر بزنيم ديگه
            دوست عزیز
            تحلیلهای من از فاذر چه توی این تاپیک و چه توی تاپیک فاذر هست
            میتونی مطالعه کنی

با این پست شما به این نتیجه رسیدم که : دیگه توی این تاپیک روی سهمی برای خرید پافشاری نکنم

هدف من همیشه این بوده که در کنار هم سود کنیم و همیشه سعی کردم پاسخگوی دوستان باشم
            اما فکر میکنم لازمه که یک تجدید نظر جدی در رفتارم داشته باشم

شاید منم باید مثل یه سری کلاس بذارم و برای یه پاسخ ساده،بقیه رو چند روز معطل بذارم
            بازم یه بار دیگه به من ثابت شد که خوب بودن همیشه خوب نیست
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 226

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              دوست عزیز
              میتونی مطالعه کنی

با این پست شما به این نتیجه رسیدم که : دیگه توی این تاپیک روی سهمی برای خرید پافشاری نکنم

هدف من همیشه این بوده که در کنار هم سود کنیم و همیشه سعی کردم پاسخگوی دوستان باشم

شاید منم باید مثل یه سری کلاس بذارم و برای یه پاسخ ساده،بقیه رو چند روز معطل بذارم
              آقا بهنام عزیز
              صدها نفر هر روز به امید نظرات شما و تحلیل های فوق العاده ارزشمند شما مواردی که را مینویسید و نظر می دهید بررسی و مطالعه و یادداشت میکنند. سبد ده ها تن از دوستان بنده بر اساس نظرات شما بسته شده است و مدیریت میشود. بخاطر حرف یک یا چند کاربر ، خواهش میکنم ما رو از نظرات روزانه و هفتکی و تحلیلی فوق العاده خوب خود محروم نکنید. اصلا هم ناراحت نشوید بخاطر حرف یک یا چند کاربر. همواره با همون صبر و متنانت و نگاه تخصصی خود ، دوستان را از نظرات ارزشمند خود بهره مند فرمایید.
              شما یکی از کاربران بسیار مفید و ارزشمند جامعه اطلاعاتی ایران در وب هستید. امیدوارم همچنان از حضور حضرتعالی استفاده کنیم. موفقیت خود در خصدرا ، فاذر و وبترو را مدیون نظرات راهبردی حضرتعالی میدانم و می دانیم.
              امیدوارم در اینده نزدیک با همکاری با شما ، نخستین کتاب روان شناسی خودمانی بازار بورس ایران را تالیف و منتشر کنیم. بنده تا کنون 10 جلد کتاب در حوزه فناوری اطلاعات تالیف و منتشر کرده ام و امیدوارم کتاب یازدهم با همکاری جنابعالی در این عرصه وارد بازار شود.

قدر زر ، زرگر شناسد ، قدر گوهر گوهری

نظر

• amir.r
                ستاره دار(3)
                • Apr 2013
                • 613

دوست عزیز
                میتونی مطالعه کنی

درود درود

بهنام عزیز

باید از همت شما در این راستا تشکر و قدردانی ویژه کرد
                همیشه در اولین فرصت و بدون هیچگونه چشم داشتی پاسخگوی سوالات ما بودید
                خوب میدونم که این کار چقدر انرژی میبره و دائم باید پشت سیستم بود
                اما شخصا بی نهایت ازتون سپاسگذارم به خاطر همه راهنماییهای کارگشاتون
                اگر شما و این تاپیک نبودید من الان یه سبد افتضاح بیش نداشتم
                و با اون همه شپدیس بلاتکلیف مونده بودم...
                خدا به شما دوست عزیز خیر و برکت دهد
                و امیدوارم بعضی مطالب باعث آزردگی خاطر شما نشود

با بهترین آرزوها ... در اوج
                با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

fببخشيد اصلا قصد جسارت نداشتم. فقط يه سوال معمولي كردم دوست عزيز.
                  باور كنيد.نميخواستم چنين برداشتي كه شما كرديد مدنظرم بنده نبود. به هرحال شما استاد ما هستيد و كلاس هم بزاريد احترامت بر ما لازمه.
                  من صفحات قبل رو نخونده بودم. شرمنده شما به كارتون ادامه بده ما استفده ميبريم.
                  دوست عزیز
                  میتونی مطالعه کنی

تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

بنده هیچ گاه نگفتم که دیگه نمی نویسم
                    اهل قهر کردن و این بچه بازیها هم نیستم

اما این دلیل نمیشه که ناراحت نشم

برای اینکه این بحث همینجا تموم بشه،باید بگم که تا وقتی سایت بورسی به کارش ادامه میده،این تاپیک هم ادامه پیدا میکنه
                    من از روزهای اول کار سایت بورسی،اینجا بودم،تا روز آخر فعالیتش هم اینجا میمونم و جایی نخواهم رفت

اینو گفتم که حرف و سخنی پیش نیاد
                    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/08/31, 23:17.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• farzam468
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 67

درود بر استاد بهنام ارجمند
                      واقعا سپاسگذارم از محبتهای بیدریغتان. هر موقع سوالی را وقت و بیوقت ارسال کرده ایم شما بدون هیچ چشم داشت و در اسرع وقت پاسخ داده اید . می دانم پذیرفتن مسئولیت پیشنهاد سهام هم تخصص و اطلاعات می خواهد هم انساندوستی هم شجاعت که در شما کاملا مشخص است. من مقداری از راهنماییهای شما را انجام داده ام و مقداری وپترو و فاذر خریده ام و همان طور که می دانید معامله دو سر دارد ولی مسئولیت خرید و سود و ضرر آن با من است و شما هیچ مسولیتی ندارید.
                      دوستان توجه داشته باشند مسئولیت خرید با ما است نه استادی که بدون چشم داشت تمام اطلاعاتش را می بخشد.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

خب بریم سر تحلیل ...

این حجم 513 هزار تایی فاذر در پایان معاملات امروز،خیلی اهمیت داره

اولین نتیجه ای که میشه ازش گرفت اینه که به نقطه برگشت بسیار نزدیکیم و به احتمال فراوان از سطح 750 تومن شاهد برگشت سهم خواهیم بود

شناوری سهم این قدر پایینه که این صف فروش فروش به راحتی میتونه به صف خرید تبدیل بشه

این پستی هست که در تاپیک فاذر نوشتم و خوبه که اینجا هم باشه :

درود
                        راستش یاد معامله بلوکی مپنا افتادم
                        مپنا هم اون موقع روی قیمتهای 270-260 خیلی بازی کرد و یه سری فروختنش
                        بلوک 5.54 درصدی مپنا هم روی قیمت پایه 2706 ریال و بدون هیچ رقابتی معامله شد ( تازه در نوبت اول خریدار نیومد و معامله انجام نشد)

از اون زمان یه چیزی حدود 6 ماه میگذره و مپنا با احتساب سود نقدی مجمعش،در حال حاضر 700 تومنه

برای فاذر هم میشه در بدبینانه تریت حالت،انتظار انجام معامله بلوکی روی قیمت پایه رو داشت

ولی ...

بلوک فاذر معادل 11.66 % از کل سهام شرکت هست
                        یعنی از نظر وزنی،بیش از 2 برابر بلوک مپنا وزن داره ( حجم بلوک به کل سهام شرکت)

حالا باید صبر کنیم و ببینیم فاذر 7887 ریالی بعد از معامله بلوکی و گذشت 6 ماه به چه قیمتی خواهد رسید ؟!

این مقایسه رو انجام دادم چون فاذر و مپنا از همگرای بالایی برخوردارند
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

آقا بهنام می خواستم اگه میشه نظرت راجع به این سبد بدونم
                          1- فولای 20 درصد
                          2-حتاید 20 درصد
                          3- وبصادر 20 درصد
                          4-پتایر 20 درصد
                          5-ثشرق 10 درصد
                          6-فاسمین 10 درصد
                          Honesty is the best policy

نظر

• farzam468
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 67

جناب بهنام درود
                            چطوری می توان فهمید که یک سهم چقدر حباب دارد؟ آیا ارتباطی هم با p/e دارد؟

نظر

• poya59
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 199

با سلام
                              بهنام خان داداش ناراحت نشو . ببخشید فضولیه ولی حس می کنم یکی دو روزیه ناراحت و بی حوصله ای
                              دلیلش رو نمی دونم ولی حسم این رو میگه . شاید هم اشتباه می کنم
                              ممنون از پاسخگویی و راهنمایی های همیشگیت
                              شاد باشی

نظر

• under line
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 137

دوست عزیز
                                میتونی مطالعه کنی

نه اقا تورو خدا یه وقت اینکارو نکنیا تواین دنیای پر نیرنگ و فریب چشم امید ما شمایی </:.negaran.://:.negaran.://:.negaran.:/[-o
                                [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X