*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هم بازی
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 55

درود آقا بهنام خوش اومدین ایراد نداره گله کنم؟ چرا اینقدر طولانی مدت نبودین؟ هر چند زندگی خودتون هست و جای گله نیست ولی بحساب کم طاقتی ما بزارین.

یه سوال: برای فردا اگر بخواهید سه سهم بخرید یکی میان مدت، دوتا کوتاه مدت چی میخرید با قیمتهای امروز ( البته من نظر خودم شدوص-شکربن -فاذر - رتاپ هست ممنون میشم نقد کنید و نظرتون رو بدین.)

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

فقط تعجب ميكنم چرا صف خريد نميشه دوست من بااينكه همه زيرمجوعه هاش صف خريده . شكربن و شدوص همه مثبتن ولي اين نوسان ميزنه
      در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      درود
      دوست گرامی
      وپترو آینده درخشانی خواهد داشت و سود بسیار خوبی رو به سهامدارانش خواهد داد

اما ...

سود بزرگ،نیاز به صبر و حوصله داره

تارگت میان مدت : 400 تومن ( 6-3 ماهه)

وضعیت زیر مجموعه ها،آیینه تمام نمایی از آینده روشنی هست که وپترو در پیش داره
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
        سلام و درود نظرت راجب به صدرا و حفارس با توجه صف فروششان چیست؟ نگهداری یا فروش؟
        درود
        دوست گرامی
        در مورد حفارس نظری ندارم و همون جور که خیلی وقت پیش هم نوشتم،سهم تاپ این گروه حتاید هست

اما در مورد صدرا ...

یک توصیه برای شما دارم
        تا مدتی صدرا و معاملاتش رو فراموش کنید و بی جهت به خودتون استرس وارد نکنین
        توی تاپیک صدرا هم برای شما نوشتم که تنها باید صبر کنید

صدرا خیلی صبر میخواد و من همیشه روی این مورد تاکید داشته ام
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
          با سلام و درود خدمت جنابعالی
          من به شخصه خیلی مواقع از تحلیلهای شما استفاده کردم و حتی به توصیه شما هر چی شبندر داشتم فروختم و فاذر خریدم که تقریباً 35 درصد سبدم اما با بستن تاپیک تو روزای منفی فاذر و دوباره باز کردن اون تو روز مثبت با اینکه اینجا تاپیک فاذر یه مقدار شائبه داره . در هر صورت باز هم تشکر میکنم
          درود
          دوست گرامی

اینجا پستهای من هست و همه هم منو میشناسن
          نه آدم ترسویی هستم و نه اهل قال گذاشتن بچه ها توی روزهای منفی و سخت هستم
          گفتم که کار شخصی داشتم و نبودم،هیچ ربطی هم به فاذر نداره

بهار امسال و زمانی که بازار یک پارچه منفی بود و یه سری از حباب دم میزدن،نوشتم که تارگت نخست برای شاخص 60000 واحد هست ( اون موقع شاخص 40000 واحد هم نبود)

شما ممکنه یادت نباشه،ولی من خوب یادمه
          همین فاذر روی 411 تومن بیش از 10 میل صف فروش داشت
          نه تنها خودم خریدم،بلکه پیشنهاد به خریدش هم دادم

باز قبلش و در زمستان 91 که فاذر بین 200 تا 240 مرتب بازی میکرد بارها پیشنهاد به خریدش دادم
          بیشتر پیشنهادهای خرید من روی فاذر یا سهام دیگه،زمانی بوده که صف فروش یا منفی بوده اند
          برین بگردین و اگه غیر این بود،پست من رو بالا بیارین

نمیدونم روی چه قیمتی شبندر رو فروختین و روی چه قیمتی فاذر خریدین

اما همین جا و جلوی همه این بچه ها یه قراری با شما میذارم

آخر امسال و آخر شهریور 93،می شینیم و حساب و کتاب می کنیم

اگر سود شد،30% از شما سود میگیرم

ولی اگر ضرر شد،من از جیب خودم ضرر شما رو تمام و کمال،پرداخت میکنم

مبلغش هم هیچ اهمیتی نداره ( میخواد 1 تومن باشه یا n تومن)

قبوله ؟
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
            درود آقا بهنام خوش اومدین ایراد نداره گله کنم؟ چرا اینقدر طولانی مدت نبودین؟ هر چند زندگی خودتون هست و جای گله نیست ولی بحساب کم طاقتی ما بزارین.

یه سوال: برای فردا اگر بخواهید سه سهم بخرید یکی میان مدت، دوتا کوتاه مدت چی میخرید با قیمتهای امروز ( البته من نظر خودم شدوص-شکربن -فاذر - رتاپ هست ممنون میشم نقد کنید و نظرتون رو بدین.)
            درود
            دوست گرامی

گله شما،نشانه لطف شماست
            از شما سپاسگزارم
            امیدوارم که بتونم هر چه بیشتر در خدمت شما عزیزان باشم
            برای پاسخ به شما و معرفی سهم،نیاز هست که نگاهی به بازار داشته باشم ( چون به جز فاذر و صدرا،روند بقیه رو دنبال نکردم)

در پستی جداگانه سهام مورد نظر خودم رو به شما معرفی خواهم کرد
            آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/01, 13:15.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              فقط تعجب ميكنم چرا صف خريد نميشه دوست من بااينكه همه زيرمجوعه هاش صف خريده . شكربن و شدوص همه مثبتن ولي اين نوسان ميزنه
              دوست گرامی
              این مورد نه تنها نباید موجب نگرانی شما باشه،بلکه باید بابتش خوشحال هم باشین
              یه سهم تاپ و با ارزش رو دارن مفت میفروشن

به جای نگرانی تا فرصت هست به تعداد دلخواه،خرید کنید
              این مفت فروشی تا ابد ادامه نخواهد داشت ( همون جوری که در مورد فاذر ادامه نداشت)
              (کوروش بزرگ)

نظر

• mp_emperor
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 83

اما همین جا و جلوی همه این بچه ها یه قراری با شما میذارم

آخر امسال و آخر شهریور 93،می شینیم و حساب و کتاب می کنیم

اگر سود شد،30% از شما سود میگیرم

ولی اگر ضرر شد،من از جیب خودم ضرر شما رو تمام و کمال،پرداخت میکنم

مبلغش هم هیچ اهمیتی نداره ( میخواد 1 تومن باشه یا n تومن)

قبوله ؟
                [/B][/QUOTE]

درود بر همه دوستان....خیلی خیلی جالب بود و امیدوارم زنده باشم و نتیجشو ببینم...البته من هیچ کدوم از دو سهم رو ندارم ولی این اطمینان برام جالب بود

نظر

• مهدی999
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 189

جناب بهنام سلام
                  خوشحالم که مجدد میتونم از راهنمائیهات و مشاوره ات استفاده کنم
                  در خصوص ولصنم سئوالی داشتم با وجودی که در صفحات قبل عنوان کرده بودید این سهم را خوب و مناسب میدونستید ولی از زمانی که واتی پایین اومد اینهم دچار نزول شد وبا توجه به رشد واتی همچنان راکد مانده.فکر میکنید این سهم تا کی ارزش نگهداری برای خرید دارد و اهداف اون را برای پایان سال چقدر میدونید.آیا باز هم پائین تر میاد؟ با تشکر
                  [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                    جناب بهنام سلام
                    خوشحالم که مجدد میتونم از راهنمائیهات و مشاوره ات استفاده کنم
                    در خصوص ولصنم سئوالی داشتم با وجودی که در صفحات قبل عنوان کرده بودید این سهم را خوب و مناسب میدونستید ولی از زمانی که واتی پایین اومد اینهم دچار نزول شد وبا توجه به رشد واتی همچنان راکد مانده.فکر میکنید این سهم تا کی ارزش نگهداری برای خرید دارد و اهداف اون را برای پایان سال چقدر میدونید.آیا باز هم پائین تر میاد؟ با تشکر
                    درود
                    خواهش میکنم
                    در مورد ولصنم،بنده عرض کردم که نگاه بلند مدت داشته باشین و همچنان این سهم رو گزینه ای مناسب با دید بلند مدت میدونم

اما ...

من همیشه سعی میکنم که با بهترین برگ ممکن بازی کنم
                    برای همین روی خرید فاذر بارها تاکید کردم و روی خرید ولصنم تاکیدی نکردم

به هر شکل این سهم نیاز به سهامداری داره و باید یک مقدار حوصله کنید تا به نتیجه مطلوب برسید

در مورد تارگت هم باید بگم که در حال حاضر عدد خاصی رو در نظرم ندارم
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
                      و اما پاسخ به پرسش شما ...

با فاذر و شکربن موافقم

اما ...

هر دو صف خرید دارند
                      ضمن اینکه با توجه به اوکی شدن افزایش سرمایه 400 درصدی فاذر از محل تجدید ارزیابی داراییها،دیگه باید با فاذر در این قیمتها خداحافظی کنیم و به انتظار فرصت خرید در سطوح قیمتی بالاتر باشیم

من اگه در حال حاضر نقدینگی داشته باشم،دو سهم میخرم ( یکی میان مدت و یکی بلند مدت)

خرید کوتاه مدتی رو در این بازار توصیه نمیکنم

و اما اون دو سهم

1 - وپترو ( میان مدت)

2 - صدرا ( بلند مدت)
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• vahid_sh
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 388

جناب بهنام عزیر تشکر بابت وقتی که میزارید تا دوستان راهنمایی کنید
                        در مورد رتاپ و روند معاملاتش که جناب "هم بازی" هم راجع بهش سوال پرسیدن میخواستم نظرتون رو بدونم. اصلاح نسبتا مناسبی داشته و گروهش هم تو وضعیت خوبی هستن ولی خودش خیلی توان صعود نداره! لطفا راهنمایی بفرمایید.
                        در مورد وبیمه هم در صورت امکان یه راهنمایی مختصر داشته باشید.
                        با تشکر فراوان

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                          جناب بهنام عزیر تشکر بابت وقتی که میزارید تا دوستان راهنمایی کنید
                          در مورد رتاپ و روند معاملاتش که جناب "هم بازی" هم راجع بهش سوال پرسیدن میخواستم نظرتون رو بدونم. اصلاح نسبتا مناسبی داشته و گروهش هم تو وضعیت خوبی هستن ولی خودش خیلی توان صعود نداره! لطفا راهنمایی بفرمایید.
                          در مورد وبیمه هم در صورت امکان یه راهنمایی مختصر داشته باشید.
                          با تشکر فراوان
                          خواهش میکنم
                          رتاپ خوبه
                          ولی رانفور خیلی بهتره
                          اگر به دنبال سرمایه گذاری در گروه آی تی هستین،رانفور بخرید ( با دید حداقل میان مدت)

وبیمه سهم بدی نیست،ولی خیلی تاپی هم نیست

سهم بهتر از وبیمه توی بازار زیاده و بهتره در انتخابتون تجدید نظر کنید
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• farshidn
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 142

با سلام و درود خدمت شما
                            بهنام عزیز از اینکه به پیشنهاد شما شبندر رو با فاذر با نرخ 760 تومان عوض کردم هیچ بحثی ندارم ، فقط اینکه شائبه مطرح شده توسط دوستان دیگری بود که فقط خواستم موضوع برای آنها روشن بشه. در نهایت اگر از این مورد آزرده خاطر شدید پوزش من را بپذیرید. در ضمن نظر شما در مورد فروش جم و پارسان در این موقعیت و تعویض آن با فاذر یا وپترو چیه؟
                            با تشکر

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 2124

سلام بهنام جان دیگه سهم توپ یا زیر خاکی سراغ نداری ؟
                              نظرت روی ونفت بلند مدت چیست؟ کلا بلند مدت بالای یکساله نظرت روی چیست?
                              خیلی گلی/:.Heart.:/
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                                با سلام و درود خدمت شما
                                بهنام عزیز از اینکه به پیشنهاد شما شبندر رو با فاذر با نرخ 760 تومان عوض کردم هیچ بحثی ندارم ، فقط اینکه شائبه مطرح شده توسط دوستان دیگری بود که فقط خواستم موضوع برای آنها روشن بشه. در نهایت اگر از این مورد آزرده خاطر شدید پوزش من را بپذیرید. در ضمن نظر شما در مورد فروش جم و پارسان در این موقعیت و تعویض آن با فاذر یا وپترو چیه؟
                                با تشکر
                                خواهش میکنم
                                من که در جریان نیستم
                                ولی اگر هر کسی هر شک و شبهه ای داره،بیاد بگه و پاسخش رو هم بگیره
                                از کسی هم خورده و برده ای ندارم که بخوام بترسم

اما در مورد پرسشتون ...
                                فاذر که صف خرید داره و دیگه بعیده با توجه به اوکی شدن افزایش سرمایه اش ،دیگه فرصت خرید بده ( البته در این قیمتها)

به همین خاطر به نظرم بهتره که با وپترو تعویضشون کنید
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X