*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • poya59
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 199

با درودی دگر بار
    میشه در مورد روانشناسی بازار کمی توضیح بدید . کلا روانشناسی بازار یعنی چی؟
    و در مورد فاذر هم به روانشناسی بازار خیلی تاکید دارید . خیلی گشتم ولی در مورد
    روانشناسی بازار چیزی پیدا نکردم . در صورت امکان با چند مثال توضیح بدید.
    با تشکر فراوان

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
      با درودی دگر بار
      میشه در مورد روانشناسی بازار کمی توضیح بدید . کلا روانشناسی بازار یعنی چی؟
      و در مورد فاذر هم به روانشناسی بازار خیلی تاکید دارید . خیلی گشتم ولی در مورد
      روانشناسی بازار چیزی پیدا نکردم . در صورت امکان با چند مثال توضیح بدید.
      با تشکر فراوان
      درود
      روانشناسی بازار چیز ثابت و تعریف شده ای نیست
      بر طبق شرایط بازار قابل تغییره
      روانشناسی بازار یعنی اینکه ما بتونیم درک درستی از وضعیت بازار یا یک صنعت یا یک سهم خاص در یک زمان به خصوص داشته باشیم
      و البته این درک درست نیاز به شناخت و تجربه کافی داره و به خیلی از فاکتورها وابسته هست

در مورد فاذر چندین بار به آنالیز معاملات روزانه،هفتگی،ماهانه و البته چند ماهه پرداختم
      در مورد روندهای گذشته و سیکل حرکتی سهم صحبت کردم
      شاید در هیچ سهمی به اندازه فاذر،به اهمیت فاکتور حجم معاملات تاکید نکردم

باز در بحث روانشناسی بازار،انواع بازارها و چگونگی انتخاب استراتژی درست رو توضیح دادم
      بازارهای هیجانی رو دو جهت مثبت و منفی به طور کامل و ملموس،شرح دادم

البته اگر جستجو کنید به موارد دیگری هم برخواهید خورد
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 199

بهنام خان ممنون از جوابتون
        ادینه خوبی داشته باشید در کنار خانواده
        یا حق

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

آقا بهنام میشه خواهش کنم نظرت راجع به این سهام بگی ؟پتایر -ودی-زمگسا از نظر شما از این سهام کدوم بهتره؟
          Honesty is the best policy

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            آقا بهنام میشه خواهش کنم نظرت راجع به این سهام بگی ؟پتایر -ودی-زمگسا از نظر شما از این سهام کدوم بهتره؟
            به نظر من بهترین سهم در این بین،ودی هست ( به دلیل چشم انداز روشن صنعت بیمه)

اما هیچ کدارم از این موارد،مورد پسند من نیستند،چون گزینه های بسیار بهتری در بازار وجود داره
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• NEO
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 87

سلام اقا بهنام........
              بابت فاذر ممنون......
              جدا از فاذر........
              من2 سهم دیگه دارم که یکی ونفت( برای بلند مدت) و دیگری بانک دی که به دید 1ماه خریدم ... خوبم حرکت میکرد ولی دوباره بحث سازمان و شفاف سازی!! نظرتون چیه که من بانک دی روبفروشم و و بصادر به دید افزایش سرمایه بگیریم؟؟

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

میشه خواهش کنم یک سهم خوب معرفی کنی ؟در حال حاضر سبدم اینه فولای شپدیس حفاری دلر. می خواهم یک سهم دیگه هم اضافه کنم
                Honesty is the best policy

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط NEO پست شده است View Post
                  سلام اقا بهنام........
                  بابت فاذر ممنون......
                  جدا از فاذر........
                  من2 سهم دیگه دارم که یکی ونفت( برای بلند مدت) و دیگری بانک دی که به دید 1ماه خریدم ... خوبم حرکت میکرد ولی دوباره بحث سازمان و شفاف سازی!! نظرتون چیه که من بانک دی روبفروشم و و بصادر به دید افزایش سرمایه بگیریم؟؟
                  درود
                  خواهش میکنم
                  ونفت که سهم بسیار خوبیه و برای بلند مدت عالیه

اما در مورد فروش دی و خرید وبصادر با دیدگاه کوتاه مدت،مخالفم
                  البته من وبصادر رو بهترین سهم بانکی میدونمکه هنوز هم خریدش ارزشمنده
                  ولی وبصادر یک افزایش سرمایه به نسبت سنگین داره و خواهی،نخواهی شما رو درگیر یک پروسه چند ماهه میکنه
                  بالاخره مدتی طول میکشه تا سهام جایزه،قابل فروش بشه و خب این مورد با دیدگاه شما هم خوانی نداره

با توجه به دیدگاه شما و صف خرید که دی داره،نگهداری این سهم منطقی تر خواهد بود

فقط با توجه به دیدگاهتون به این نکته توجه کنید :

فروش به موقع در روند مثبت و سیو سود
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    میشه خواهش کنم یک سهم خوب معرفی کنی ؟در حال حاضر سبدم اینه فولای شپدیس حفاری دلر. می خواهم یک سهم دیگه هم اضافه کنم
                    دو سهم به شما معرفی میکنم تا هر کدوم رو خواستین،بخرین

1 - وپترو

2 - وبصادر

در ضمن،من اگه باشم،دلر رو هم توی دور مثبت،میفروشم و یکی از دو سهمی رو که نام بردم،اضافه میکنم
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• mir48
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 179

آقا بهنام سلام.
                      متشکرم از معرفی فاذر. 30% از سبدم رو از موقعی که گفتین تبدیل به این سهم کردم.
                      بقیه سهامم با نسبت مساوی عبارتند از: حفاری-فولای-وسپه-وبملت-تجارت-ثغرب-خپارس و شیران.
                      لطفاً نظرتونو در مورد تغییر و تبدیل اونها به سهام مورد نظرتون بفرمایید.
                      قبلاً از حسن توجهتون نهایت قدردانی را دارم و بسیار از وقتی که میزارین و سوالات رو جواب میدین سپاسگزارم.
                      سالم و سلامت و پیروز و سربلند باشید.

نظر

• NEO
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 87

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        درود
                        خواهش میکنم
                        ونفت که سهم بسیار خوبیه و برای بلند مدت عالیه

اما در مورد فروش دی و خرید وبصادر با دیدگاه کوتاه مدت،مخالفم
                        البته من وبصادر رو بهترین سهم بانکی میدونمکه هنوز هم خریدش ارزشمنده
                        ولی وبصادر یک افزایش سرمایه به نسبت سنگین داره و خواهی،نخواهی شما رو درگیر یک پروسه چند ماهه میکنه
                        بالاخره مدتی طول میکشه تا سهام جایزه،قابل فروش بشه و خب این مورد با دیدگاه شما هم خوانی نداره

با توجه به دیدگاه شما و صف خرید که دی داره،نگهداری این سهم منطقی تر خواهد بود

فقط با توجه به دیدگاهتون به این نکته توجه کنید :

فروش به موقع در روند مثبت و سیو سود
                        اتفاقا بانک دی رو خیلی برای کوتاه مدت مناسب میدو نستم ولی این شفاف سازی که برای بانک دی رو کدال اومد فک کنم روند کوتاه مدتش رو مختل کنه...... اتفاقا به این نکته توجه کرده بودم که سهم جایزه به زودی قابل فروش نیست ولی استراتژی من این بود که من تا 1ماه دیگه باید 50 درصد پولی که برای که کوتاه مدت تخصیص داد بودم رو از بازار خارج کنم، با بانک صادرات برم مجمع ، هر جوری هم حساب کنیم صادرات بعد مجمع باید یه حرکت شارپ یا یه بازگشایی خوب نسبت به قیمت تئوریک داشته باشه ..... واسه همین هم میتونم اندازه ای که نقد لازم دارم سهم بفروشم هم بقیه سهام جایزه که قابل فروش نیست بره تو قسمت میان مدتی ها !!! ولی با توجه به حرفای شما و سنگین بودن روند وبصادر در کوتاه مدت باید بیشتر فک کرد......

نظر

• dr_khademi
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 88

هدف ثتران 220 2تا4 ماهه
                          هدف رتاپ 900 1-3 ماهه
                          هدف اخابر 500- 600 6 -7 ماهه

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
                            آقا بهنام سلام.
                            متشکرم از معرفی فاذر. 30% از سبدم رو از موقعی که گفتین تبدیل به این سهم کردم.
                            بقیه سهامم با نسبت مساوی عبارتند از: حفاری-فولای-وسپه-وبملت-تجارت-ثغرب-خپارس و شیران.
                            لطفاً نظرتونو در مورد تغییر و تبدیل اونها به سهام مورد نظرتون بفرمایید.
                            قبلاً از حسن توجهتون نهایت قدردانی را دارم و بسیار از وقتی که میزارین و سوالات رو جواب میدین سپاسگزارم.
                            سالم و سلامت و پیروز و سربلند باشید.
                            درود
                            خواهش میکنم
                            این سبد یک مقدار شلوغه
                            اما چینش سبد به شکلیه که خیلی نباید در اون تغییر ایجاد کرد

در حال حاضر،پیشنهاد من اینه که ثغرب رو با وپترو تعویض کنید
                            خپارس رو هم در دور مثبت بفروشید و باز هم وپترو اضافه کنید
                            البته خپارس صف فروش داره و بنده هم هیچ گاه پیشنهاد به صف نشینی نمیدم

برای همین عرض کردم که در دور مثبت از سهم خارج بشین

در آینده سعی کنید که تعداد سهام سبد خودتون رو در موقعیتهای مناسب کاهش بدین
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط NEO پست شده است View Post
                              اتفاقا بانک دی رو خیلی برای کوتاه مدت مناسب میدو نستم ولی این شفاف سازی که برای بانک دی رو کدال اومد فک کنم روند کوتاه مدتش رو مختل کنه...... اتفاقا به این نکته توجه کرده بودم که سهم جایزه به زودی قابل فروش نیست ولی استراتژی من این بود که من تا 1ماه دیگه باید 50 درصد پولی که برای که کوتاه مدت تخصیص داد بودم رو از بازار خارج کنم، با بانک صادرات برم مجمع ، هر جوری هم حساب کنیم صادرات بعد مجمع باید یه حرکت شارپ یا یه بازگشایی خوب نسبت به قیمت تئوریک داشته باشه ..... واسه همین هم میتونم اندازه ای که نقد لازم دارم سهم بفروشم هم بقیه سهام جایزه که قابل فروش نیست بره تو قسمت میان مدتی ها !!! ولی با توجه به حرفای شما و سنگین بودن روند وبصادر در کوتاه مدت باید بیشتر فک کرد......
                              وبصادر،یک سهم بسیار عالیه، اما با دید میان مدت

اگر میتونین روی زمان حدودی 3 ماهه برنامه ریزی کنید،میشه به سراغش رفت و فردا خرید کرد
                              در ضمن من یک پیشنهاد دیگه هم برای شما دارم و اون هم خرید وپترو هست
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• NEO
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 87

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                                وبصادر،یک سهم بسیار عالیه، اما با دید میان مدت

اگر میتونین روی زمان حدودی 3 ماهه برنامه ریزی کنید،میشه به سراغش رفت و فردا خرید کرد
                                در ضمن من یک پیشنهاد دیگه هم برای شما دارم و اون هم خرید وپترو هست
                                میشه بشتر از وپترو بگید..... اگه اشتباه نکنم هدف اول رو 400 به دید 3 تا 6 ماه میبینید.........
                                چه تغییربنیادی مد نظر شماست که وپترو 3 ماه دوبرابر میکنه؟ مگر برگشت پلوله به بورس یا عرضه شیمی بافت تو بورس؟؟!!! میشه کلا بیشتر از وپترو بگید..... ممنون

نظر

در حال کار...
                                X