*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • motenaweb
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 226

اقا سلام
    سوالی درباره افزایش سرمایه وبصادر داشتم :
    با توجه به اینکه سهم ها صرفا جهت مجامع عادی فوق العاده تعدیل و شفاف سازی متوقف میشه و ما در کدال اگهی جلسه هیئت مدیره وبصادر رو داریم و دعوت به مجمع صورت نگرفته، ایا وبصادر با توجه به جلسه روز پنج شنبه هیئت مدیره ایا روز سه شنبه بسته خواهد شد؟

پیروز باشی

نظر

• poya59
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 199

چند وقته دارم روی میدکو کار می کنم . فکر کنم سهم بسیار اینده داریه
      نکته جالبی که دیدم زمانی که موضوع جنگ سوریه مطرح بود و اکثر سهام ها
      منفی شده بودند این سهم یک روز هم منفی نخورد . بهنام خان در صورتی که
      ممکنه نظرتون رو در مورد این سهم بگید . در صورتی دوستان تمایل داشتند تحلیل بنیادی سهم رو هم
      خدمت دوستان در تاپیک قرار می دهم .
      شاد باشید

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
        اقا سلام
        سوالی درباره افزایش سرمایه وبصادر داشتم :
        با توجه به اینکه سهم ها صرفا جهت مجامع عادی فوق العاده تعدیل و شفاف سازی متوقف میشه و ما در کدال اگهی جلسه هیئت مدیره وبصادر رو داریم و دعوت به مجمع صورت نگرفته، ایا وبصادر با توجه به جلسه روز پنج شنبه هیئت مدیره ایا روز سه شنبه بسته خواهد شد؟

پیروز باشی

درود
        نماد که 100% متوقف میشه
        مگه میشه شرکتی افزایش سرمایه بده و نمادش بسته نشه ؟!

کار به این شکله که در مجمع فوق العاده ای که در تیر ماه سال جاری برگزار شده،افزایش سرمایه تصویب شده و اجرای اون در اختیار هیات مدیر قرار گرفته تا در زمان مناسب توسط هیات مدیره اجرایی بشه

پس اینجا ما تصمیم گیری برای انجام شدن یا نشدن افزایش رو سرمایه نداریم
        بلکه تنها جلسه هیات مدیره تشکیل میشه و افزایش سرمایه تصویب شذه در مجمع تیر ماه،اجرایی میشه

و البته نماد سهم در پایان معاملات روز دوشنبه،متوقف خواهد شد
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
          چند وقته دارم روی میدکو کار می کنم . فکر کنم سهم بسیار اینده داریه
          نکته جالبی که دیدم زمانی که موضوع جنگ سوریه مطرح بود و اکثر سهام ها
          منفی شده بودند این سهم یک روز هم منفی نخورد . بهنام خان در صورتی که
          ممکنه نظرتون رو در مورد این سهم بگید . در صورتی دوستان تمایل داشتند تحلیل بنیادی سهم رو هم
          خدمت دوستان در تاپیک قرار می دهم .
          شاد باشید
          حرف شما درسته
          میدکو سهمی فوق العاده با دیدگاه بلند مدت و چند ساله هستش
          اگر بررسی کاملی داشته باشین،مشاهده میکنین که این شرکت طرحهای توسعه فراوانی داره که تا چند سال آینده به مرور به بهره برداری خواهد رسید و آینده ای درخشان را برای این شرکت رقم خواهد زد

من این سهم رو در مرداد ماه 86 و زمانی که پذیره نویسی کرد خریدم و بعد از حدود 4 سال خواب سرمایه با بیش از 600% سود فروختمش

فاکتور سود آتی در مورد میدکو،اهمیت بسیار زیادی داره

در ضمن این سهم به خوبی از جانب سهامداران عمده به خوبی حمایت میشه
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 226

ممنونم آقا بهنام
            اکنون این سوال پیش میاد که وقتی سهم بسته بشه و دوباره باز بشه ، قیمت هر قیمتی که باز بشه ، نسبت به پتانسیل و بنیادیه خیلی خوب وبصادر ، ناچیز هست. به نظر شما ، پس از بازگشایی این سهم قوی ، بر اساس تجربه شما در بورس ، روی چه محدوده قیمتی اجازه سوار شدن میدهد ؟ ضمنا تارگت 400 تومنیه 3-6 ماهه ای که حضرتعالی برای سهم پیش بینی کردید ، با این افزایش سرمایه و کاهش قیمت ، تغییر می کند یا خیر؟

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
              ممنونم آقا بهنام
              اکنون این سوال پیش میاد که وقتی سهم بسته بشه و دوباره باز بشه ، قیمت هر قیمتی که باز بشه ، نسبت به پتانسیل و بنیادیه خیلی خوب وبصادر ، ناچیز هست. به نظر شما ، پس از بازگشایی این سهم قوی ، بر اساس تجربه شما در بورس ، روی چه محدوده قیمتی اجازه سوار شدن میدهد ؟ ضمنا تارگت 400 تومنیه 3-6 ماهه ای که حضرتعالی برای سهم پیش بینی کردید ، با این افزایش سرمایه و کاهش قیمت ، تغییر می کند یا خیر؟
              امروز صبح در این مورد نوشتم
              بازگشایی به خیلی عوامل بستگی داره

865 ریال میشه معادل همین 230 تومنی که امروز داشت معامله میشد
              اما من بعید میدونم که کمتر از 100 تومن باز بشه

اون 400 تومن هم تبدیل میشه به 150 تومن بعد از افزایش سرمایه
              (کوروش بزرگ)

نظر

• Ardavan
                عضو عادی
                • May 2013
                • 32

درود و خسته نباشید عرض می کنم

خیلی متشکر که وقت میگذارید برای پاسخ به سوالات.

و اما سوال : اینکه میگن بازیگر سهم داره سهمو کنترل میکنه یا فلان سهامدار عمده داره سهمو کنترل میکنه یا قیمتشو بالا میبره یا پایین میاره یا رنج منفی کشید یا رنج مثبت کشید یا داره سهمو جمع میکنه از دست سهامدار جزء و اینجور چیزا رو اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم.

اصلا بازیگر سهم یعنی چی . آیا مثلا اشخاصی را در کارگزاری دارند که این کارها را مدیریت کنند و...

سپاس

نظر

• alex
                  عضو جدید
                  • Sep 2013
                  • 11

با سلام خدمت آقا بهنام
                  می خواستم بدونم به نظرتون وبیمه استارت روند صعودیشو زده و تا کجا بالا خواهد رفت؟ موقع مناسب جهت خروج از سهم کی هست؟
                  با تشکر

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط Ardavan پست شده است View Post
                    درود و خسته نباشید عرض می کنم

خیلی متشکر که وقت میگذارید برای پاسخ به سوالات.

و اما سوال : اینکه میگن بازیگر سهم داره سهمو کنترل میکنه یا فلان سهامدار عمده داره سهمو کنترل میکنه یا قیمتشو بالا میبره یا پایین میاره یا رنج منفی کشید یا رنج مثبت کشید یا داره سهمو جمع میکنه از دست سهامدار جزء و اینجور چیزا رو اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم.

اصلا بازیگر سهم یعنی چی . آیا مثلا اشخاصی را در کارگزاری دارند که این کارها را مدیریت کنند و...

سپاس
                    درود

خواهش میکنم
                    این جور موارد رو بعد از مدتی که در بازار باشین،باهاش آشنا میشین
                    من همیشه سعی میکنم نگاه تحلیلی داشته باشم و وارد حواشی نمیشم
                    توصیه من به شما اینه که در حال حاضر به دنبال یادگیری مفاهیم اصلی بازار باشین
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• audi
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 46

سلام خدمت بهنام عزیز
                      ممنون میشم بفرمائید علت اینکه حجم مبنا والبر را کسی نداده ولی سهم مثبت 4نیست چیه؟

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

آقا بهنام واقعا از زحماتتت تشکر می کنم .کاش امروز می تونستم وپترو و ونفت را بخرم متاسفانه هر دوشون صف بود با این صف میلیونی بعید می دونم این هفته بتونم بخرم ولی صف امروز علی رغم همه اعصاب خردی که واسه من داشت یک نکته مهم را برای چندمین بار اثبات کرد .این نکته که تحلیل های شما دقیق و کاملا قابل استناد هست
                        Honesty is the best policy

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط alex پست شده است View Post
                          با سلام خدمت آقا بهنام
                          می خواستم بدونم به نظرتون وبیمه استارت روند صعودیشو زده و تا کجا بالا خواهد رفت؟ موقع مناسب جهت خروج از سهم کی هست؟
                          با تشکر
                          درود

پرتفوی این شرکت رو به هیچ عنوان نمی پسندم،خیلی پخش و بدون توازن هست
                          البته در بلند مدت،وبیمه رشد خواهد کرد،ولی من روی این سهم نظر خاصی ندارم

پیشنهاد من اینه که روی سهام تاپ سرمایه گذاری کنید
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط audi پست شده است View Post
                            سلام خدمت بهنام عزیز
                            ممنون میشم بفرمائید علت اینکه حجم مبنا والبر را کسی نداده ولی سهم مثبت 4نیست چیه؟

درود
                            خب پاسخ در پرسش خودتون هست

یک سهم وقتی میتونه مثبت کامل یا منفی کامل رو بخوره که به اندازه حجم مبنا معامله بشه
                            در غیر این صورت،کلوز سهم بر مبنای سهام معامله شده خواهد بود

یعنی اگر سهم ایکس 100 تومن باشه و حجم مبناش هم 100 هزار سهم باشه،با فرض صف خرید،زمانی میتونه بشه 104 تومن و با این قیمت بسته بشه که حجم معامله حداقل 100 هزار سهم باشه
                            پس اگر 50 هزار سهم معامله بشه،کلوز سهم به جای 104 تومن،خواهد بود

در سایر موارد هم کلوز هم،بر اساس میانگین موزون متوسط محاسبه میشه
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                              آقا بهنام واقعا از زحماتتت تشکر می کنم .کاش امروز می تونستم وپترو و ونفت را بخرم متاسفانه هر دوشون صف بود با این صف میلیونی بعید می دونم این هفته بتونم بخرم ولی صف امروز علی رغم همه اعصاب خردی که واسه من داشت یک نکته مهم را برای چندمین بار اثبات کرد .این نکته که تحلیل های شما دقیق و کاملا قابل استناد هست
                              خواهش میکنم
                              بابت لطف شما،سپاسگزارم

خب حالا که صف خرید هست،بهتره از سایر موقعیتها بهره ببری
                              من دو سهم به شما پیشنهاد میدم که امروز صف فروش هم داشتند

1 - وبصادر

2 - رانفور
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 199

بهنام خان با سلام
                                وبصادر با اینکه افزایش 153 درصدی از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها را در پیش دارد
                                چرا چند روزی است که با 4 درصد منفی به پایان می رسد . به نظر شما حرکت سهم عجیب نیست

نظر

در حال کار...
                                X