*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farzam468
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 67

درود بر بهنام عزیز شکربن را تا چه حد در این قیمت ارزنده می دانی؟ همینطور ونفت در قیمت بالای 203؟

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط farzam468 پست شده است View Post
      درود بر بهنام عزیز شکربن را تا چه حد در این قیمت ارزنده می دانی؟ همینطور ونفت در قیمت بالای 203؟
      درود
      هر دو سهم در پستهای گذشته،معرفی شده اند و مورد تایید هستند
      شکربن تارگت حداقل 1000 تومنی داره ( میان مدت)
      ونفت هم بازدهی حداقل 100 درصدی داره ( بلند مدت)

اما ...

با رفتن در صف خرید به شدت مخالفم
      اگر سهامدارشون هستین که سهامداری کنید

ولی اگر قصد خرید دارین،وپترو بخرید
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Nov 2025
        • 2124

دیگه روم نمیشه اما از رانفور بیشتر میگی برامون...
        ممنون
        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
          دیگه روم نمیشه اما از رانفور بیشتر میگی برامون...
          ممنون
          به چند مورد در مورد رانفور اشاره میکنم

1 - وضعیت سودآوری بسیار عالی

2 - level بالاتر به نسبت سایر شرکتهای گروه آی تی

3 - چشم انداز روشن صنعت آی تی

4 - در پیش داشتن افزایش سرمایه از محل سود انباشته

5 - شناوری اندک سهم

اگر به معاملات امروز و چند روز گذشته نگاه کنی،مشخصه که سهم فروشنده آنچنانی نداره
          حجم معاملات اندک در قیمتهای منفی نشون میده که سهم جای زیادی برای افت نداره

خرید این سهم باید با دید حداقل میان مدت باشه
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 226

سلام بهنام جان
            سهام جایزه ای که به وبصادری ها داده میشه ، از چه زمانی قابل خرید و فروش هست؟ پیش بینی زمانی شما چه تاریخی می باشد؟
            226 تومن وبصادر امروز یعنی برای این سهم در واقع پول ندادم :) اون وقت بعضی ها دارن سهمشون رومفت میدن به حقوقی و میرن غمارگ و خاور و . . . . میخرن :)
            باتشکر

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
              سلام بهنام جان
              سهام جایزه ای که به وبصادری ها داده میشه ، از چه زمانی قابل خرید و فروش هست؟ پیش بینی زمانی شما چه تاریخی می باشد؟
              226 تومن وبصادر امروز یعنی برای این سهم در واقع پول ندادم :) اون وقت بعضی ها دارن سهمشون رومفت میدن به حقوقی و میرن غمارگ و خاور و . . . . میخرن :)
              باتشکر
              درود
              یه چیزی در حدود یکی دو ماه زمان می بره تا افزایبش سرمایه ثبت بشه

این اولین سهمی نیست که مفت میفروشنش،آخریشم نیست

همیشه همین بوده

خیلی از حقیقی های خرد سهم تاپ خودشون رو در کف میفروشن و در جایزه سهام چند برابر شده رو در سقف می خرند

اما در مورد غمارگ خاور ...

یادمه یه زمانی خیلی طرفدار این دو سهم بودی و البته من رو هم نصیحت میکردی که تحلیلم روی گروه صنایع غذایی و خودرو اشتباهه ؟!

و البته میگفتی که دوستانت به شدت به این دو سهم اعتقاد دارند

اینا رو گفتم که بدونی حواسم به چرخش 180 درجه ایت هست
              (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 226

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                درود
                یه چیزی در حدود یکی دو ماه زمان می بره تا افزایبش سرمایه ثبت بشه

این اولین سهمی نیست که مفت میفروشنش،آخریشم نیست

همیشه همین بوده

خیلی از حقیقی های خرد سهم تاپ خودشون رو در کف میفروشن و در جایزه سهام چند برابر شده رو در سقف می خرند

اما در مورد غمارگ خاور ...

یادمه یه زمانی خیلی طرفدار این دو سهم بودی و البته من رو هم نصیحت میکردی که تحلیلم روی گروه صنایع غذایی و خودرو اشتباهه ؟!

و البته میگفتی که دوستانت به شدت به این دو سهم اعتقاد دارند

اینا رو گفتم که بدونی حواسم به چرخش 180 درجه ایت هست
                بله. حق با شماست. هر روز تجربه من در بورس زیاد میشه و مسائل تحلیلی خوبی یاد میگیرم و حرفه ای تر سهم رو انتخاب میکنم اون هم بر اساس توصیه های خوب شما ، توانستم به سمت 3 سهم خوب ، وبصادر ، فاذر و صدرا برم. نقدینگی هم دستم بیاد واردوپترو میشم. غمارگ و خاور سهام خوبی هستند ، اما شاید به درد دولت بعدی بخوره و این 3 سهم ، همانطور که گفتی : بازی با سهام آس هست و فروشی نیست :)
                همواره پایدار باشی رفیق

نظر

• poya59
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 199

با درود
                  بهنام خان مقداری از سبد رو صدرا خریدم با دید بلند مدت . شما با دید دو سال دیگر
                  تارگت صدرا رو چقدر می بینید؟
                  برخی فاذر رو سهمی 1 و نیم دلاری عنوان می کنند از نظر شما این قیمت منطقیه؟
                  ممنون

نظر

• masmas_m2008
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 156

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    خواهش میکنم
                    پیشنهاد من اینه :

فولاد و شپدیس رو با وبصادر تعویض کنید
                    بقیه موارد رو نگه دارین

البته شپدیس در بلند مدت رشد خوبی خواهد داشت،اما به نظر من،وبصادر وضعیت خیلی بهتری داره
                    آقا بهنام عزیز خسته نباشید، با تغییرات امروز قدری وپترو خریدم. فرمت سبدم با تغییرات قیمت روز به قرار زیر شده. ضمناً سهم فولادم فولادج هست. فعلا نمیتونم بفروشمش، تا به موقع. بسیار متشکرم.

فاذر 35%
                    وپترو 24%
                    حفاری 19%
                    کگل 10%
                    فاراک 10%
                    فولاد 2%

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                      با درود
                      بهنام خان مقداری از سبد رو صدرا خریدم با دید بلند مدت . شما با دید دو سال دیگر
                      تارگت صدرا رو چقدر می بینید؟
                      برخی فاذر رو سهمی 1 و نیم دلاری عنوان می کنند از نظر شما این قیمت منطقیه؟
                      ممنون
                      درود
                      در حال حاضر باید به پتانسیلهای نهفته در صدرا فکر کرد

بحث تارگت هم باشه به وقتش

صدرا رو باید حالا حالاها نگه داشت

باید صبرتون خیلی زیاد باشه

در مورد فاذر هم همون طور که گفتم تارگتش خیلی بالاتر از قیمت امروزش هست

بحث فاذر 1.5 دلاری مربوط میشه به بلند مدت سهم

در زمان مناسب در مورد تارگت بلند مدت خواهم نوشت
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Nov 2025
                        • 2124

سلام در جریان داستان بانک تجارت هستی ؟
                        افزایش سرمایه و پی بر ای پایین تر از صادرات و...

((چند نکته در رابطه با این شرکت وجود دارد:اول اینکه 10.84 درصد از پتروشیمی تبریز قرار بود هفته گذشته از سوی این بانک به قیمت پایه ی 4101 ریال به مزایده گذشته شود و خبری از معامله این بلوک نشد.مجددا این بلوک قرار است روز سه شنبه هفته جاری( 16 مهر ماه) عرضه شود که قبلا هم بررسی کردیم که در صورت فروش حداقل 9 تومان بر سود هر سهم شرکت موثر است
                        موضوع دوم بحث افزایش سرمایه شرکت است.در حالی در بازار پیچیده که شرکت افزایش سرمایه دارد که طبق اعلام مدیر عامل قرار است قرار است سرمایه 17 هزار میلیارد ریالی شرکت در دو مرحله از محل سود انباشته، متغیر نرخ ارز و ذخایر بانک افزایش یابد.احتمالا به زودی خبر افزایش سرمایه این بانکی نیز منتشر شود.
                        موضوع سوم بحث دارایی های ارزی و تاثیر گذاری تسعیر نرخ ارز بر شرکت می باشد.طبق اطلاعات موثق از سوی شرکت براساس برنامه ریزی ها قرار است دراین خصوص اطلاعاتی ارایه نشود اما تاثیر گذاری آن در صورت های مالی شش ماهه بانک اعلام می شود. با توجه به اینکه بانک مرکزی نرخ رسمی 2478 تومانی را به عنوان نرخ مرجع دلار ،3168 تومان را به عنوان نرخ مرجع یورو و نرخ 3686 تومان را به عنوان نرخ مرجع پوند می شناسد.بانک تجارت با توجه به خالص دارایی های ارزی زیادی که دارد می تواند از محل تسعیر نرخ ارز سود خوبی شناسایی کند که البته از این سود برای افزایش سرمایه استفاده خواهد کرد طبق بررسی ها شرکت بیش از 86 میلیون دلار ( با دلار 1226 تومان) ،بیش از 557 میلیون یورو( با یورو 1582 تومان) و بیش از 15.3 میلیون پوند ( با پوند 1850 تومانی ) دارایی ارزی دارد که اگر تفاوت نرخ ارز مرجع قبلی را با نرخ مرجع فعلی حساب کنیم بیش از 1100 میلیارد تومان سود تسعیر ارز خواهد داشت که البته اطلاعات کامل در این زمینه با گزارش شش ماهه شرکت منتشر خواهد شد.))
                        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                          سلام در جریان داستان بانک تجارت هستی ؟
                          افزایش سرمایه و پی بر ای پایین تر از صادرات و...

((چند نکته در رابطه با این شرکت وجود دارد:اول اینکه 10.84 درصد از پتروشیمی تبریز قرار بود هفته گذشته از سوی این بانک به قیمت پایه ی 4101 ریال به مزایده گذشته شود و خبری از معامله این بلوک نشد.مجددا این بلوک قرار است روز سه شنبه هفته جاری( 16 مهر ماه) عرضه شود که قبلا هم بررسی کردیم که در صورت فروش حداقل 9 تومان بر سود هر سهم شرکت موثر است
                          موضوع دوم بحث افزایش سرمایه شرکت است.در حالی در بازار پیچیده که شرکت افزایش سرمایه دارد که طبق اعلام مدیر عامل قرار است قرار است سرمایه 17 هزار میلیارد ریالی شرکت در دو مرحله از محل سود انباشته، متغیر نرخ ارز و ذخایر بانک افزایش یابد.احتمالا به زودی خبر افزایش سرمایه این بانکی نیز منتشر شود.
                          موضوع سوم بحث دارایی های ارزی و تاثیر گذاری تسعیر نرخ ارز بر شرکت می باشد.طبق اطلاعات موثق از سوی شرکت براساس برنامه ریزی ها قرار است دراین خصوص اطلاعاتی ارایه نشود اما تاثیر گذاری آن در صورت های مالی شش ماهه بانک اعلام می شود. با توجه به اینکه بانک مرکزی نرخ رسمی 2478 تومانی را به عنوان نرخ مرجع دلار ،3168 تومان را به عنوان نرخ مرجع یورو و نرخ 3686 تومان را به عنوان نرخ مرجع پوند می شناسد.بانک تجارت با توجه به خالص دارایی های ارزی زیادی که دارد می تواند از محل تسعیر نرخ ارز سود خوبی شناسایی کند که البته از این سود برای افزایش سرمایه استفاده خواهد کرد طبق بررسی ها شرکت بیش از 86 میلیون دلار ( با دلار 1226 تومان) ،بیش از 557 میلیون یورو( با یورو 1582 تومان) و بیش از 15.3 میلیون پوند ( با پوند 1850 تومانی ) دارایی ارزی دارد که اگر تفاوت نرخ ارز مرجع قبلی را با نرخ مرجع فعلی حساب کنیم بیش از 1100 میلیارد تومان سود تسعیر ارز خواهد داشت که البته اطلاعات کامل در این زمینه با گزارش شش ماهه شرکت منتشر خواهد شد.))
                          تمام بانکهایی که تراز ارزی مثبت دارند،از این محل سود شناسایی می کنند و تنها مختض وتجارت نیست

ضمن اینکه وبصادر افزایش سرمایه اش از تجدید ارزیابی داراییهاست
                          این نوع افزایش سرمایه به مراتب ارزش بالاتری به نسبت افزایش از سود انباشته داره

در بین سهام بانکی،وپارس هم از محل سود انباشته افزایش سرمایه داره

همون طور که گفتم،تمام سهم های بانکی در بلند مدت رشد خواهند کرد،اما من روی دو سهم به مراتب مثبت تر هستم

1 - وبصادر

2 - وپارس
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 199

تفاوت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی با سود انباشته چیه؟
                            این موضوع ازتباطی با سودآوری هم دارد؟
                            با تشکر فراوان

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                              تفاوت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی با سود انباشته چیه؟
                              این موضوع ازتباطی با سودآوری هم دارد؟
                              با تشکر فراوان
                              ارتباط مستقیم نداره
                              اما به صورت غیر مستقیم باعث افزایش سودآوری میشه
                              اگر توجه کنید می بینید که افزایش سرمایه هایی که از محل تجدید ارزیابی صورت میگیره،به نسبت سنگینه
                              ضمن اینکه هیچ پروسه زمان بری هم نداره و سریع ثبت میشه
                              این افزایش سرمایه های سنگین رو نمیشه از محل سود انباشته یا آورده نقدی انجام داد

و در نهایت،باعث ارتقا رتبه شرکتها در صنایع مختلف میشه
                              در کنار این مورد با اصلاح ساختار مالی سودآوری شرکت به طور مستقیم و غیر مستقیم تاثیر مثبت می بینه

این باعث میشه که افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داراییها،بسیار ارزشمند باشه و باعث ارتقا رتبه شرکتها در صنایع مختلف بشه

البته من خیلی خلاصه گفتم،وگرنه جا برای بحث بسیاره
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• هم بازی
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 55

عصرتون بخیر
                                آقا بهنام عزیز ترکیب سبد من بشکل زیر هست :

33% صدرا
                                19%شکربن
                                15%وپترو

33% نقد دارم ...دلم میخواهد نظرتون رو درباره خرید سهم یا سهام پیشنهادی متناسب با سبدم بدونم.

نظر

در حال کار...
                                X