*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
    باسلام وشببخیر وتشکرخالصانه ازاینهمه وقت باارزش خودرابرای راهنمایی بی منت برای من وامثال من میگذارید.خداقوت.آقابهنام یکی ازکاربرا نوشته بودکه:پلوله وصدراازعجایب وشگفتیهای بورس لقب خواهند گرفت وتاییدی برسخنان شماست پلوله که درپرتفوی وپتروست آیاصدرانیزدرپرتفوی شرکت بورسی دیگری است ویا سهام دیگری زیرمجموعه صدرا است.باتشکر
    درود بر شما
    خواهش میکنم،نظر لطف شماست

در مورد پلوله باید بگم که 48% سهامش در اختیار وپترو هست و میشه وپترو هم خرید
    اما در مورد صدرا این گونه نیست و البته شرکتی هم نیست که زیر مجموعه صدرا باشه و توی بورس باشه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط حس ششم پست شده است View Post
      سلام استاد...من مدتی هست که تاپیک شمارو دنبال میکنم...من یه آپارتمان اردیبهشت فروختم پولشو تو بورس گذاشتم...البته که راضیم ولی فقط از بعضی سهام که پول کمی داشتم سود کردم....میخواستم بدونم باتوجه به کاهش قیمت مناسب مسکن واحتمال افت بیشتر قیمت در ماه محرم صلاح میدونین دوباره تو ماههای اینده به بازار مسکن وارد شم؟یا بورس رو بهتر میدونین؟سبد سهامم...40%وپترو...10%حفاری...10%خگستر...5%وپست... 4%ونفت...4%توریل..10%بوعلی...12%وتوشه....10%فاذر وفاراک....پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
      درود بر شما

بهتون خوش آمد میگم

دو مورد هست که اگر پاسخ بدین،من بهتر میتونم راهنمایی کنم

اول اینکه ارزش این آپارتمانی که فروختین یا پرتفوی شما چقدره ؟

و دوم اینکه آیا این آپارتمان محل سکونت شما بوده یا سرمایه مازاد بوده ؟
      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/18, 00:09.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• حس ششم
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 136

باسلام وصبح بخیر وتشکرخالصانه ازاینکه وقت باارزش خودرابرای راهنمایی بی دریغانه برای من وامثال من میگذارید
        1)تقریبا سرمایه آزاد ...البته میتونستم تو آپارتمان بهتری بشینم...ولی بدلیل اسکان موقت درتهران(تحصیل)محل نزدیک تحصیل رو انتخاب کردم
        2)ارزش 180م

باتشکر فراوان
        [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط حس ششم پست شده است View Post
          باسلام وصبح بخیر وتشکرخالصانه ازاینکه وقت باارزش خودرابرای راهنمایی بی دریغانه برای من وامثال من میگذارید
          1)تقریبا سرمایه آزاد ...البته میتونستم تو آپارتمان بهتری بشینم...ولی بدلیل اسکان موقت درتهران(تحصیل)محل نزدیک تحصیل رو انتخاب کردم
          2)ارزش 180م

باتشکر فراوان
          درود
          صبح شما هم به خیر
          خواهش میکنم

خب چون این آپارتمان سرمایه مازاد شما بوده،فروشش کار خیلی درستی هم بوده
          چند ماه پیش یک تحلیل کامل در مورد بازار مسکن و آینده اش نوشتم و گفتم که بازار مسکن وارد یک رکود بلند مدت خواهد شد
          شما حساب کنید،آپارتمانی که دو سال پیش میشد با 180 تومن خریدش،توی داغی بازار مسکن به بالای 550 تومن رسید
          تازه یک آپارتمان در یک منطقه معمولی و متوسط تهران

خب با توجه به افزایش شدید قیمتها و کاهش شدید قدرت خرید،این بازار دیگه حالا حالاها هیچ جذابیتی برای سرمایه گذاری نخواهد داشت
          به نظر من حتی اگر یه نفر پولش رو بلند مدت توی بانک سپرده کنه یا اوراق مشارکت بخره،خیلی بهتر از اینه که ملک بخره

ممکنه در حال حاضر یه ملکی 600 تومن ارزش داشته باشه
          ولی کو خریدار ؟

پس میشه انباشت عرضه و نبود تقاضا

البته خریدار هست،ولی روی چه قیمتی ؟
          خریدار میگه 450

این میشه که بازار مسکن راکد میشه
          اگرم این فاصله قیمتی بین خریدار و فروشنده بخواد پر بشه،بیشترش باید از طرف فروشنده باشه

همه اینا رو گفتم که به این یه جمله برسم :

خریدار ملک در این بازار بسیار اشتباهه،حتی برای کسی که قصد استفاده داره
          من باشم،همون خونه رو رهن کاملش میکنم و بقیه پول رو میارم به بورس

اما در مورد سبد شما ...

این سبد خیلی شلوغ و پخشه
          درصد هر سهم توی سبد،حداقل باید 10% باشه

سبد سهام باید 5 یا نهایت 6 سهم باشه
          و البته با سرمایه شما،4 سهم هم کفایت میکنه

تغییری که من به شما پیشنهاد میدم اینه که :

توریل،وبوعلی و وتوشه رو بفروشید و تمامش رو وپارس بخرید ( با نگاه بلند مدت )
          تغییر بیشتر رو به صلاح نمیدونم
          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/18, 11:31.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

بهنام عزیز با سلام و صبح بخیر.تا آخر ماه مقداری نقدینگی به داراییم اضافه میشه با توجه به اینکه سبدم فولای حفاری شپدیس ونفت وپترو هست تصمیم دارم وزن وپترو را در سبدم زیاد کنم می خواستم خواهش کنم نظرتون را راجع به این تصمیم بگید با اینکار حدودا 10 درصد به وزن وپترو افزوده میشه
            Honesty is the best policy

نظر

• امیر حمزه
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 48

با سلام و وقت به خیر خدمت اقا بهنام عزیز
              به نظر شما خرید گاز لوله برا بلند مدت میتونه خوب باشه یا نظر شما چیز دیگه ایه ممنون از شما

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                بهنام عزیز با سلام و صبح بخیر.تا آخر ماه مقداری نقدینگی به داراییم اضافه میشه با توجه به اینکه سبدم فولای حفاری شپدیس ونفت وپترو هست تصمیم دارم وزن وپترو را در سبدم زیاد کنم می خواستم خواهش کنم نظرتون را راجع به این تصمیم بگید با اینکار حدودا 10 درصد به وزن وپترو افزوده میشه
                درود بر شما
                وقت به خیر

به هیچ وجه با افزودن وپترو مخالفتی ندارم

اما ...

اگر به ترکیب سبدتون نگاه کنید،جای خالی یک سهم بانکی خوب به چشم میاد
                با توجه به اینکه شما سهامدار وپترو هستین،خرید وپارس هم میتونه حرکت خوبی باشه
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط امیر حمزه پست شده است View Post
                  با سلام و وقت به خیر خدمت اقا بهنام عزیز
                  به نظر شما خرید گاز لوله برا بلند مدت میتونه خوب باشه یا نظر شما چیز دیگه ایه ممنون از شما
                  درود
                  وقت به خیر
                  البته هنوز که معامله نشده و قیمتی هم نداره
                  ولی با خریدش با دید بلند مدت موافقم

این بلند مدت،از دید من یعنی یک سال

پس اگر خواستین پلوله بخرید،یادتون باشه که باید خیلی صبور باشید
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• beraket
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 48

درود بهنام عزيز
                    سال ٩٠ زميني خريدم ٤ دستگاه آپارتمان ساختم جمعا يك ميليارد مي شود (منتها كو خريدار) و نياز سكونتي ندارم و سرمايه است به نظر شما بهينه استفاده از اين وضعيت چيست بفروشم نفروشم در بورس ببرم و٠٠٠
                    از لطف شما بينهايت ممنون

نظر

• carmen
                      عضو جدید
                      • Jul 2013
                      • 5

درود آقا بهنام
                      نظر شما درمورد فایرا چیه؟ بفروشم یا نگه دارم؟ البته الان در ضررم.
                      ممنون

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط beraket پست شده است View Post
                        درود بهنام عزيز
                        سال ٩٠ زميني خريدم ٤ دستگاه آپارتمان ساختم جمعا يك ميليارد مي شود (منتها كو خريدار) و نياز سكونتي ندارم و سرمايه است به نظر شما بهينه استفاده از اين وضعيت چيست بفروشم نفروشم در بورس ببرم و٠٠٠
                        از لطف شما بينهايت ممنون
                        درود بر شما
                        البته بستگی داره که موقعیت ملک شما به چه شکل باشه
                        دیگه خودتون میدونین که توی تعیین ارزش ملک،موقعیت و نوع دسترسیش خیلی مهمه
                        و از همه مهمتر محلیت اونجا یا به قولی کلاس منطقه

بهترین کار برای شما فروش کل ملک توی داغی بازار ( قبل از جشن نوروز) بود
                        اما خب ما داریم در مورد زمان حال صحبت می کنیم

اینی که شما نیاز سکونتی ندارین،خیلی هم خوبه و میشه از همین استفاده کرد

پیشنهاد من اینه :

اون ملک رو به شکل تک واحد،تک واحد یا یکجا،رهن کامل بدین
                        توجه کنید که رهن و اجاره جالب نیست
                        کل اجاره سالانه 36% بازده برای شما داره ( تازه ناخالص)
                        و خب 36% در این شرایط هیچ لطفی نداره

با توجه به ارزشی که ملک شما داره،فکر میکنم رهنش بشه یه چیزی حدود 250-200 تومن
                        شما این پول رو توی دو یا سه تا سهم بلند مدتی سرمایه گذاری کنید
                        حداقل سودش توی یک سال 50% خواهد بود

در ضمن من مستاجرهای زیادی رو دیدم
                        خوبشو دیدم و بدشم دیدم
                        و متاسفانه مواردی بوده که طرف کرایه نداده و خب باعث درگیری و حتی شکایت شده

به نظر من وقتی میشه توی بورس سرمایه گذاری کرد و با شرایط خوبی که بعضی از صنایع دارن،گرفتن اجاره ماهیانه به درد سرش نمی ارزه

به ویژه اگر کسی نیازی به اون درآمد کوتاه مدتی نداشته باشه و بلند مدتی فکر کنه

(کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

چند خطی در مورد از این شاخه به اون شاخه پریدن در بورس ...

دوستان عزیز

بازار بورس یک بازار متنوع و بسیار بزرگ هست
                          من و شمای حقیقی،سرمایه محدودی داریم
                          حالا یکی بیشتر،یکی کمتر
                          این محدودیت باعث میشه که گاهی وقتها افسوس بخوریم و از اینکه چرا نتونستیم فلان سهم رو بخریم،ناراحت بشیم

اما ...
                          اگر نتونیم بر این احساس ناخوشایند غلبه کنیم و تحت تاثیر جو بازار قرار بگیریم،شکست ما در بازار بورس حتمیست
                          ببینید دوستان،این همون روانشناسی بازار هست
                          یک مثال واقعی و روشن میزنم
                          من شبندر ندارم
                          این چند وقت هم خوب رشد کرده،نوش جون سهامدارانش

در مقابل من صدرا دارم با فاذر و البته یه تعدادی هم وپترو و وبصادر که وزنی توی سبد ندارن
                          پس می بینید که دو سهم من بسته هست
                          اون دو سهمی هم که باز هستن،رشدی نداشتن

خب حالا عقل و منطق میگه که با سهمت بمون و به تحلیلت پایبند باش ( البته تحلیل باید پایه اش درست باشه)

ولی احساس میگه که زودباش،بدو،از بقیه عقب موندی
                          زود هر چی داری بفروش و شبندر بخر
                          همه دارن شبندر میخرن،فقط تو نخریدی ( همون از این شاخه به اون شاخه پریدن)

دنبال کردن احساس در بورس،به شکست ختم میشه
                          روانشناسی بازار میگه که اسیر احساسات و هیجانهای بازار نشو و درست تصمیم بگیر
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 199

با سلام و خسته نباشید خدمت بهنام عزیز
                            با نقدینگی 500 هزار میلیاردی موجود که مرتب هم در حال افزایشه
                            وضعیت طلا که رو به سقوطه و سرمایه گذاری در اون توجیهی نداره
                            و چشم انداز خوبی نداره . دلار و سایر ارز ها هم که نوسانات کمی دارند
                            و در اینده به ثبات خواهند رسید .
                            به نظر شما بازار سرمایه توان جذب این حجم سنگین نقدینگی رو داره؟
                            بازار مسکن فعلا در رکود به سر می بره و ساخت و ساز بسیار کم شده
                            واحد های خالی هم زیاده و این رکود ادامه خواهد یافت ولی فکر کنم سال
                            94 باز غول مسکن از خواب بیدار بشه ؟
                            نظر شما چیه ؟ در حال حاضر خرید ملک تجاری رو توصیه می کنید ؟
                            ممنون

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط poya59 پست شده است View Post
                              با سلام و خسته نباشید خدمت بهنام عزیز
                              با نقدینگی 500 هزار میلیاردی موجود که مرتب هم در حال افزایشه
                              وضعیت طلا که رو به سقوطه و سرمایه گذاری در اون توجیهی نداره
                              و چشم انداز خوبی نداره . دلار و سایر ارز ها هم که نوسانات کمی دارند
                              و در اینده به ثبات خواهند رسید .
                              به نظر شما بازار سرمایه توان جذب این حجم سنگین نقدینگی رو داره؟
                              بازار مسکن فعلا در رکود به سر می بره و ساخت و ساز بسیار کم شده
                              واحد های خالی هم زیاده و این رکود ادامه خواهد یافت ولی فکر کنم سال
                              94 باز غول مسکن از خواب بیدار بشه ؟
                              نظر شما چیه ؟ در حال حاضر خرید ملک تجاری رو توصیه می کنید ؟
                              ممنون
                              درود
                              سپاسگزارم

درمورد اینکه بازار بورس تنها بازار جذاب در حال حاضر هست،چند ماه پیش نوشتم و همچنان نظرم همونه
                              اما خب بیشتر این نقدینگی مورد نظر شما،غیر مستقیم وارد بورس میشه
                              حالا چه جوری ؟
                              طرف میره بانک و پولشو سپرده میکنه
                              خب بانک چکار میکنه ؟
                              بانک پول رو سرمایه گذاری میکنه
                              کجا ؟
                              خب مشخصه که میاد به بازار بورس

و البته تمام این نقدینگی هم به بورس نمیاد

در مورد مسکن باید صبر کرد
                              اون هم سیکل مخصوص به خودشو داره

در مورد خرید ملک،چه تجاری،چه غیر تجاری،یه اصل وجود داره
                              اونم اینه که باید ملک رو دید و موقعیتش رو سنجید

ندید نمیشه بگیم خوبه یا بده
                              اما در حال حاضر اگر شما پول افتاده داشته باشین و خیلی دستتون باز باشه،وقت خوبیه که رو بیارین به امکانات رفاهی
                              برای مثال در حال حاضر میشه با 600-500 تومن یه ویلای خوب توی رامسر خرید

اینو شما خریدی
                              ارزش افزوده اش رو برای شما داره
                              بحث رفاهی و استفاده سالانه اش هم هست
                              قیمت امروزش هم اهمیتی برای شما نداره
                              دیگه همه اش هم نباید دنبال جمع کردن پول بود
                              به وقتش باید خرج هم کرد

داشتن پول که به خودی خود ارزشی نداره
                              چگونگی استفاده از پول و سرمایه هست که ارزشمنده

در مجموع اگر خرید ملک تنها با قصد سرمایه گذاری باشه،ارزش نداره
                              ولی شرایط همه مشابه هم نیست و نگاه ها میتونه متفاوت باشه
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• poya59
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 199

با درودی دگر بار
                                دستم زیاد باز نیست ولی یه مقدار سرمایه حدود 800 میلیون با پدرم داریم و چند گزینه
                                ساخت و ساز در تهران که پدرم چون توی ساخت و ساز تخصص داره بیشتر روی ساخت و ساز نظر داره
                                ولی الان ملک خیلی راکده و وضعیتش نامشخصه و درد سر زیاد داره
                                خرید ملک تجاری در بازار رضا که اجاره ملک ماهانه 8 میلیون تومنه و یک میلیارد پول نیاز داره
                                در مورد بورس هم حدود 50 میلیون وارد بورس کردم ولی بابام خیلی محافظه کاره و از بورس
                                خیلی ترس داره
                                سپرده گذاری در بانک و خرید اوراق مشارکت
                                ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

در حال کار...
                                X