بهنام جان فروش حق هاي استفاده نشده سهم شركتي كه افزايش سرمايه داده توسط شركت چقدر تو روند سهم تاثير داره ؟ايا بعد از فروش حق هاي استفاده نشده رشد سهم سريعتر ميشه؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان فروش حق هاي استفاده نشده سهم شركتي كه افزايش سرمايه داده توسط شركت چقدر تو روند سهم تاثير داره ؟ايا بعد از فروش حق هاي استفاده نشده رشد سهم سريعتر ميشه؟در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان فروش حق هاي استفاده نشده سهم شركتي كه افزايش سرمايه داده توسط شركت چقدر تو روند سهم تاثير داره ؟ايا بعد از فروش حق هاي استفاده نشده رشد سهم سريعتر ميشه؟
من بار نخست پاسخ ندادم
گفتم شاید متوجه اشتباهت بشی
ولی شما باز همون پست رو فرستادی
این کار شما میشه کپی پیست کردن
حالا معلوم نیست منظور شما از محسن،محسن نظری هست یا محسن مهرورز
و خب تا اونجایی که من میدونم،ما توی این تاپیک محسن نداریم
اینکه از چند نفر پرسش داشته باشی،خیلی هم خوبه
ولی اینکه یه پست رو بدون کوچکترین تغییری کپی میکنی،خیلی بدهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان فروش حق هاي استفاده نشده سهم شركتي كه افزايش سرمايه داده توسط شركت چقدر تو روند سهم تاثير داره ؟ايا بعد از فروش حق هاي استفاده نشده رشد سهم سريعتر ميشه؟
اما پاسخ شما ...
بله،100% تاثیر داره
و البته بعد از عرضه حق تقدمهای استفاده نشده سهم رشد خواهد کرد
حالا این رشد بستگی به قیمت و شرایط سهم دارهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام
فعلا سبدم رو وپترو،بصادر،فاذر و کسرا هست
ولی هم از اصلاح بازار میترسم چون خیلی رشد شدیدی داشته و بنظرم
گزارش های شش ماهم دیگه تعدیلی خاصی ندارن و از طرفی ممکنه
مذکراتم به این زودیا به نتیجه نرسه
از طرفیم برا سرمایه اندکی که دارم هم وقت زیادی برا بازار می ذارم
اگه بخوام بورس رو رصد روزانه نداشته باشم
و دوتا سهم بخرم برم یه سال دیگه بیام سراغش چه پیشنهادی دارین؟(از طولانی شدن متن عذر می خوام)
نظر
-
در اصل توسط madio پست شده است View Postسلام
فعلا سبدم رو وپترو،بصادر،فاذر و کسرا هست
ولی هم از اصلاح بازار میترسم چون خیلی رشد شدیدی داشته و بنظرم
گزارش های شش ماهم دیگه تعدیلی خاصی ندارن و از طرفی ممکنه
مذکراتم به این زودیا به نتیجه نرسه
از طرفیم برا سرمایه اندکی که دارم هم وقت زیادی برا بازار می ذارم
اگه بخوام بورس رو رصد روزانه نداشته باشم
و دوتا سهم بخرم برم یه سال دیگه بیام سراغش چه پیشنهادی دارین؟(از طولانی شدن متن عذر می خوام)
خواهش میکنم
این سبد نگرانی نداره
بیشتر این سهم ها تازه در آغاز راه هستند و حالا حالاها باید باهاشون سهامداری کرد
من فقط یه پیشنهاد به شما میدم تا با خیالی هر چه آسوده تر به کارهای روزمره خودتون برسین
شما تنها کسرا رو بفروشین و خبهمن رو جایگزین کنید
بعد از این تغییر هم شما هیچ نیازی به دنبال کردن بازار ندارین
در بلند مدت شما برنده اید،شک نکنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postاقا بهنام از مزیت های خبهمن بگید و یه تحلیل بنیادی ازش بزار لطفا. چند روزه میبینم روی این سهم خیلی مثبتید
پیشنهاد میکنم یه بررسی روی پرتفوی خبهمن و زیر مجموعه هاش داشته باشی
در مورد تولید و فروشش هم داره یه برند خیلی خوب و با کیفیت رو مونتاژ میکنه
شما نگاه کن و ببین در عرض 13-12 سال گذشته این شرکت مرتب داره محصولاتش رو به روز میکنه
یه زمانی محصولش مزدای FL تیپ قدیمی
بعد شد مزدا 323
بعد شد مزدا 3
بعد شد مزدا 3 جدید
حالا هم مزدا 2
این تنوع و به روز شدن توی جذب مشتری خیلی تاثیر داره
بعدم شما یه نگاهی به وضعیت سودآوریش بنداز
در حال که بیشتر خودروسازها زیان اعلام کردند،خبهمن سود اعلام کرد
اونم گفتم برای اینه که فقط خودرو ساز نیست
حالا روندشو بررسی کن
ببین در چند سال گذشته به چه صورت بوده
من هیچ وقت یه روزه و چند روزه روی سهمی مثبت نمیشم
خیلی سهمها و صنایع هستن که من بررسیشون میکنم و بعد میام میگم فلان سهم رو بخرید
برای نمونه،همین مداران
خیلی وقته حواسم به مداران هست
به وقتش میام و توی همین تاپیک معرفیش میکنمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط حميد ١٠٠٠ پست شده است View Postجناب بهنام.
ممنون میشوم با توجه به اطلاعیه شیران نظر خود را (با توجه به شرایط جدید) درخصوص این سهم بفرمائید.
سپاس
سود حداقل 1050 تومنی تا پایان دوره 12 ماهه و تارگت حداقل 5000 تومنی
شرکتی که میتونه بالای 1000 تومن سود تا آخر دوره 12 ماهه بسازه،نباید قیمتش این باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبهنام عزیز سلام
امروز فراور فروختم و بانک دی خریدم همچنین با نقدینگی که دستم اومد رمپنا خریدم ضمن تشکر از توصیه خوب و مفید امروزتون فردا دوباره یک مقدار نقدینگی بهم می رسه به نظرتون کدوم سهم را اضافه کنم؟
خواهش میکنم
خب خرید خیلی خوبی انجام دادین
با توجه به این سهامی که خریدین و وزن بالای وپترو در سبد شما،نوبت به خرید سهام خودرویی میرسه و البته پیشنهاد بنده خبهمن هست
فقط این رو در نظر بگیرید که باید بیشتر دید بلند مدتی داشته باشین ( در مورد کل سبد )
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط alinagoo پست شده است View Postشیران، شپنا، شبندر،کاما،فولاد،ذوب.... اکثر گزارشات شش ماهه مزخرفند چرا؟! ضمنا شما اطلاع ندارید شیران این سود انباشته کلفتشو میخاد چیکار کنه؟!
حالا میخواد شیران باشه یا هر سهم دیگه ای
اما در مورد این چند سهم ...
شپنا و شبندر رو که کامل فاکتور بگیرین و سراغشون هم نرین
شیران رو در پستهای گذشته هم گفتم و تا اواخر سال به 5000 تومن میرسه
فولاد و ذوب هم کند هستند و هم زمان بر
توجه کنید که رشد می کنند،ولی من پیشنهادی روی خریدشون ندارم
در مورد کاما هم گفتم که در بلند مدت رشد خواهد کرد
بنده روی این سهم ها و گزارشهای 6 ماهه شون هیچ نظر خاصی نذاشتم و خب تعجبی هم نمیکنمآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/20, 21:08.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر