*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط adelpasand پست شده است View Post
    سلام جناب بهنام عزیز و عرض تبریک به شما و همه وپترویی های عزیز
    یه سوال داشتم و اونم اینه که وقتی یه سهم خوب شناسایی کردیم(مثل وپترو)و اقدام به خرید کردیم کی بفهمیم وقت فروشه؟ چه فاکتور هایی هست که زمان خروجو تشخیص بدیم؟
    درود بر شما
    سپاسگزارم
    پرسش خوبی رو بیان کردین
    زمان فروش به مراتب مهمتر از زمان خرید هستش
    اما در مورد فروش باید استراتژی داشت

استراتژی درست اینه که یک تحلیل پایه داشته باشیم و بر اساس گذشت زمان مرتب اون تحلیل رو آپدیت کنیم
    با سنجش این شرایط ممکنه تارگت 6 ماه پیش ما تغییر کنه و این بار تارگتی بر اساس شرایط روز تعریف می کنیم

بحث بعدی که خیلی مهم هست،تشخیص روندها و موجهای صعودی و نزولی هستش
    خود روند و حجم معاملات نشون میده که سهم به کجا خواهد رفت

با توجه به در نظر گرفتن تمام این شرایط ما در مورد زمان فروش صحبت می کنیم

حالا با در نظر گرفتن این موارد و خیلی نکات دیگه،بنده میگم که زمان فروش سهام پالایشگاهی فرا رسیده
    و در طرف مقابل،بر اساس همون شرایط میگم که زمان خرید سهام خودرویی و بانکی فرا رسیده

دو مثال روشن زدم که منظورم مشخص باشه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• abtinsalari
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 306

بهنام خان نظرتون راجب این سبدم چیه؟1 پکویر 2 شپاکسا 3 وپاسار 4 والبر 5 شیراز ممنون و متشکرم
      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• تندر
        عضو جدید
        • Oct 2013
        • 16

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        درود بر شما بحث بعدی که خیلی مهم هست،تشخیص روندها و موجهای صعودی و نزولی هستش خود روند و حجم معاملات نشون میده که سهم به کجا خواهد رفت با توجه به در نظر گرفتن تمام این شرایط ما در مورد زمان فروش صحبت می کنیم حالا با در نظر گرفتن این موارد و خیلی نکات دیگه،بنده میگم که زمان فروش سهام پالایشگاهی فرا رسیده و در طرف مقابل،بر اساس همون شرایط میگم که زمان خرید سهام خودرویی و بانکی فرا رسیده دو مثال روشن زدم که منظورم مشخص باشه
        سلام عیدتون مبارک با این حساب پالایشی هامون رو بفروشیم شنبه؟ آخه تازه دارن برمیگردن!

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

آقا بهنام تا چند روز آینده مجددا مقدار کمی نقدینگی به دستم خواهد رسید .با فرض تقبل ریسک بالا کدام سهم میان مدت پیشنهاد می کنید؟
          Honesty is the best policy

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
            بهنام خان نظرتون راجب این سبدم چیه؟1 پکویر 2 شپاکسا 3 وپاسار 4 والبر 5 شیراز ممنون و متشکرم

پیشنهاد من اینه :

پکویر،شپاکسا و والبر رو بفروشید و در مقابل رمپنا بخرید ( با دید حداقل میان مدت )
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• roma.consis
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 136

سلام آقا بهنام عزیز
              کبافق 3 ماهه 38% پوشش داده بود. چطور شد 6 ماهه انقد ناجور؟

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                آقا بهنام تا چند روز آینده مجددا مقدار کمی نقدینگی به دستم خواهد رسید .با فرض تقبل ریسک بالا کدام سهم میان مدت پیشنهاد می کنید؟
                صبر کنید فاذر باز بشه و ببینیم که چند باز میشه
                اگه بخواد پایین باز بشه،نباید در خریدش درنگ کرد
                (کوروش بزرگ)

نظر

• saeed1133
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 72

درود بر بهنام عزیز.....به نظرتون بازگشایی وبصادر چگونه خواهد بود. و در چه قیمتی باز بشه خریدش ارزش خواهد داشت؟

باتشکر از زحمات بی منت شما.

نظر

• risk
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 86

سلام
                    با تشکر ویژه در مورد تحلیل زیبا و کامل فاذر رو به نمایندگی از همه دارم ازتون
                    ما به فاذر و مهم تر از همه به تحلیل های شما بهنام جان اعتقاد داریم
                    از اول هم میدونستیم و شما گفته بودید در صورتی که با یک گزارش خوب همراه باشه خیلی خوب باز میشه وگرنه باید صبر کنیم تا بقیه پتانسیل های قویه این سهم ازادشه و حالاهم صبر میکنیم
                    ولی میخوام با اجازتون چند نکبته که برداشت خودم هست را بیان کنم

1. مخفی کردن گزارش خوب : الان با اطلاع کمی که از سهم ها دارم میبینم که همه ی سهم هایی که خبر از یک گزارش خوب داشتن یک گزارش معمولی داشتن به غیر از چند مورد و الان فاذر دچار گیر این سیاست بازار افتاد

2. تا حالا ما همچین مسایلی در فاذر داشتیم که با یک خبر بازار هجوم به عرضه اوردن و بعد از چند روز که خوب جمع کردن چه رشدی داشته ماها که از اول با فاذر بودیم دیگه اینارو شناختیم

3. خوب ما توقع داشتیم یه تعدیل خوب بده که این سود اوری رفته در محل سود انباشته ذخیره شده که باز احتمالا افزایش سرمایه از محل انباشته خواهیم داشت که از نظر من بهترم هست یه جورایی

4.برنامه من و کسانی که به شما عقیده داریم معلومه پس شما با خیال راحت در مورد این سهم صحبت کنید و بیشتر از اینکه کی باز میشه چه جوری باز مبشه با نوسان ازاد یا خیر ارزش واقعی سهم چقدره و این مسایل که اینده رو مشخص کنه

من با اجازه از دوستان ازشون خواهش میکنکم به خورده حجم سوالات و پایین بیارین تا استاد با وقت و حوصله بیشتر به تحلیل ریز سهم ها بپردازند وسوالاتی که جواب اونها در صفحات قبل هست را از همونجاها پیدا کنن تا از انرژی اقا بهنام که دریغم ندارند بازدهی بیشتری داشته باشیم

تشکر از همه دوستان همیشه سبز باشید

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط saeed1133 پست شده است View Post
                      درود بر بهنام عزیز.....به نظرتون بازگشایی وبصادر چگونه خواهد بود. و در چه قیمتی باز بشه خریدش ارزش خواهد داشت؟

باتشکر از زحمات بی منت شما.
                      درود بر شما
                      با توجه به جو بسیار مناسب گروه بانکی و چشم انداز روشنی که این صنعت داره،باید بالای 100 تومن باز بشه
                      و البته نظرم اینه که بعد از بازگشایی رشد خوبی خواهد داشت

البته رشد شارپ وبصادر در بلند مدت خواهد بود
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط risk پست شده است View Post
                        سلام
                        با تشکر ویژه در مورد تحلیل زیبا و کامل فاذر رو به نمایندگی از همه دارم ازتون
                        ما به فاذر و مهم تر از همه به تحلیل های شما بهنام جان اعتقاد داریم
                        از اول هم میدونستیم و شما گفته بودید در صورتی که با یک گزارش خوب همراه باشه خیلی خوب باز میشه وگرنه باید صبر کنیم تا بقیه پتانسیل های قویه این سهم ازادشه و حالاهم صبر میکنیم
                        ولی میخوام با اجازتون چند نکبته که برداشت خودم هست را بیان کنم

1. مخفی کردن گزارش خوب : الان با اطلاع کمی که از سهم ها دارم میبینم که همه ی سهم هایی که خبر از یک گزارش خوب داشتن یک گزارش معمولی داشتن به غیر از چند مورد و الان فاذر دچار گیر این سیاست بازار افتاد

2. تا حالا ما همچین مسایلی در فاذر داشتیم که با یک خبر بازار هجوم به عرضه اوردن و بعد از چند روز که خوب جمع کردن چه رشدی داشته ماها که از اول با فاذر بودیم دیگه اینارو شناختیم

3. خوب ما توقع داشتیم یه تعدیل خوب بده که این سود اوری رفته در محل سود انباشته ذخیره شده که باز احتمالا افزایش سرمایه از محل انباشته خواهیم داشت که از نظر من بهترم هست یه جورایی

4.برنامه من و کسانی که به شما عقیده داریم معلومه پس شما با خیال راحت در مورد این سهم صحبت کنید و بیشتر از اینکه کی باز میشه چه جوری باز مبشه با نوسان ازاد یا خیر ارزش واقعی سهم چقدره و این مسایل که اینده رو مشخص کنه

من با اجازه از دوستان ازشون خواهش میکنکم به خورده حجم سوالات و پایین بیارین تا استاد با وقت و حوصله بیشتر به تحلیل ریز سهم ها بپردازند وسوالاتی که جواب اونها در صفحات قبل هست را از همونجاها پیدا کنن تا از انرژی اقا بهنام که دریغم ندارند بازدهی بیشتری داشته باشیم

تشکر از همه دوستان همیشه سبز باشید
                        درود بر شما
                        خواهش میکنم
                        سپاسگزارم
                        مطمئن باشید که از فاذر بیشترخواهم نوشت

این تحلیلی که نوشتم،با در نظر گرفتن بدترین شرایط بود
                        یه جورایی خواستم خیال دوستان رو از بابت فاذر و آینده اش راحت کنم

اما قیمت بازگشایی بستگی به عوامل زیادی داره
                        به هر جهت صبر می کنیم تا نمادش باز بشه و بنده با در نظر گرفتن شرایط روز،روندش رو بررسی خواهم کرد

چیزی که در حال حاضر میتونم بگم اینه که در درجه نخست سهامداری کنید و در درجه دوم اگر پایین باز شد بخرید
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• risk
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 86

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          درود بر شما
                          خواهش میکنم
                          سپاسگزارم
                          مطمئن باشید که از فاذر بیشترخواهم نوشت

این تحلیلی که نوشتم،با در نظر گرفتن بدترین شرایط بود
                          یه جورایی خواستم خیال دوستان رو از بابت فاذر و آینده اش راحت کنم

اما قیمت بازگشایی بستگی به عوامل زیادی داره
                          به هر جهت صبر می کنیم تا نمادش باز بشه و بنده با در نظر گرفتن شرایط روز،روندش رو بررسی خواهم کرد

چیزی که در حال حاضر میتونم بگم اینه که در درجه نخست سهامداری کنید و در درجه دوم اگر پایین باز شد بخرید
                          ممنون
                          اگه اشتباه میکنم بگید استاد فاذر روی قیمت 757.8 حمایت شد و اگر این عدد رو به 3.33 تقسبم کنیم میشه 227.5 منظور اینکه از این قیمت پایین تر نمیاد
                          تمام سهم ها قابل معامله ست ؟ نوسان ازاد داره ؟ اگه این افزایش سود انباشته رو نداشت و میخواست تعدیل بده چند در صد محاسبه میشد؟ کی باز میشه فاذر ؟

تشکر فراوان

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط risk پست شده است View Post
                            ممنون
                            اگه اشتباه میکنم بگید استاد فاذر روی قیمت 757.8 حمایت شد و اگر این عدد رو به 3.33 تقسبم کنیم میشه 227.5 منظور اینکه از این قیمت پایین تر نمیاد
                            تمام سهم ها قابل معامله ست ؟ نوسان ازاد داره ؟ اگه این افزایش سود انباشته رو نداشت و میخواست تعدیل بده چند در صد محاسبه میشد؟ کی باز میشه فاذر ؟

تشکر فراوان
                            سهم به احتمال فروان شنبه باز میشه
                            سهام جایزه هم اگر همون شنبه قابل معامله نباشه،چند روز بعدش قابل معامله میشه
                            قیمت بازگشایی هم میتونه در حدود همون قیمتی که بست باشه
                            در چند روز اول هم فشار فروش منطقی به نظر میرسه
                            ولی اینکه بعضی ها میگن سهم میشه 150 تومن،نه،از این خبرا نیست
                            افت هم اگه باشه،افت مقطعی و هیجانی هستش

نکته جالب اینه که پی بر ای 20 قبل از مجمع زیاد نبوده،ولی بعد از مجمع یهو زیاد شده ؟؟!!

بازم میگم که بهتره صبر کنیم تا سهم باز بشه و بعد در مورد روندش صحبت کنیم
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• risk
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 86

یک سوال اموزشی
                              در گزارش فاذر ستون سمت راست که مربوط به واقعی حساب رسی نشده منتهی به 92/6/31 هست با مبالغ افزایش سرمایه هست یعنی ستون سمت راست رو در 3.33 ضرب میکنیم درسته؟ اگر بگیم درست باشه پس سود انباشته میشه حدود 700 درصد و همینطور بقیه موارد اگر اشتباهه که هیچی دیگه تنها سوالی که پیش میاد اینه که اگه نباید در 3.33 ضرب کنیم 263 سود سهم از کجا اومد

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

سلام استاد
                                واقعاً با معرفی بترانس ترکوندین ... /:.grlim:./
                                ممنون

EPS=33
                                شش ماهه 43 تومن !!!

نظر

در حال کار...