استاد در مورد فاراک نظرتون چیه؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط zohre114 پست شده است View Postتا یک هفته دیگه یه نقدینگی جدید اگه وارد کنم بنظرتون فاذر بخرم یا وبصادر؟
باید شرایط بازار و سنجید و سهم مناسب رو خریدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postاقا بهنام حرکت امروز فاذر می تواند برای گزارش صدرا باشه؟
مگر گزارش صدرا چیز تازه ای داشت که فاذر بخواد از اون تاثیر ببینه ؟
فاذر همون جئوری که از 170 تومن به اینجا رسید،همون جور هم از اینجا به تارگتهای بعدی میرسهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام ،
وبصادر تا چه قیمتی خریدنیه؟
وبصادر هنوز رشدی نکرده
ولی اینکه بگیم تا فلان قیمت خریدنیه،درست نیست
در مورد خرید هر سهم باید در همون زمان تصمیم گرفت
نمیشه حالا در مورد خرید وبصادر در 4 روز بعد نظر دادافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
درود بر آقا بهنام
بنده به تازگی وارد این فروم شدم و هیچ تاپیکی تو این فروم به اندازه تاپیک شما مفید و ارزنده نیست. بسیاری از صفحاتشو خوندم واقعا تحلیل ها و پیشنهاداتتون مفید و ارزنده است. خسته نباشید میگم بخاطر صبر و حوصلتون. امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید و با انرژی زیاد ادامه بدید و دوستان هم قدردان باشند.
درصورت امکان یه تحلیل مختصر و مفید از ونفت ارائه بدید و تارگت های میان مدت و بلند مدت آن را؟؟ و اینکه نظرتون راجع به سبد من: 70% فاذر 10% ونفت 10% بانک دی 10% خوساز
تشکر فراوان
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postبهنام جان اهداف فاراك رو چند ميبينيد؟
بعضي از دوستان از اصلاح شديد خبر ميدهند!!!! من تك سهم فاركم خواهشمندم راهنمايي كنيد كف سهم چنده؟
فاراک روند میان مدت و بلند مدتش صعودیه و نگرانی نداره
اما اگر بتونین از فاراک به فاذر شیفت کنید،خیلی بهترهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبهنام عزیز با تشکر از تحلیل هاتون.همچنان بانک دی مپنا وپترو درپرواز هستند به ونفت هم همچنان با دید مثبت نگاه می کنم.امیدوارم خداوند برای شما همیشه روزهای خوب و شاد و توام با سود فراوان رقم بزنه.
پیشنهاد میکنم که ونفت رو به فاذر تبدیل کنین
البته در روزهای گذشته هم این پیشنهاد رو ارایه داده بودمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام جناب بهنام،
من احتمالاً برای فردا بخوام حدود 20 میلیون تومن خرید سهم انجام بدم، چه سبدی رو پیشنهاد میدین ؟
در حال حاضر هم حدود 10000 سهم فاذر و 2000 سهم تکمبا دارم که خدا رو شکر از هردوشون سود خوبی بردم !، این مبلغ جدید همه رو وبصادر بخرم ؟ یا سهم دیگه ای رو هم پیشنهاد میدین ؟ با چه نسبتی ... ؟
ممنون از راهنمایی و کمکتون .
نظر
نظر