*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • immortal44
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 252

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
    فردا شپلی به حمایت 282 میرسه و تغییر روند رو در این سهم شاهد هستیم . به نظر میرسه وارد فاز صعودی میشه و 352 تومان را راحت رد میکنه

[/QUOTE]
    آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• dav129
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 21

سلام لطف میکنید ادله را هم بفرمایید چون بنا بر دلایل ذکر شده توسط آقا بهنام و اطلاعاتی که اینجانب به تازگی شنیدم احتمال رشد شارپ و حتی ارزش تک سهم شدن را هم دارد پس لطفا در این بازار پر از آدمهای تازه وارد بدون دلیل نفرمایید اگر هم ملاک ۱۰ برابر شدن است سهمهای بسیاریست که بیش از ۱۰ برابر هم شده وبدانید شرکتهای پیمانکاری با تولیدی بسیار متفاوتند
      با تشکر

نظر

• dav129
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 21

سلام مجدد به شما دوست عزیز از نظر من کنارهم قراردادن شرکتهای تولیدی و پیمانکاری و مقایسه یکسان این دو با هم درست نیست این مطلب ما حصل تجربه ۲۲ ساله اینجانب در صنعت است در ارتباط با پالایشگاهیها با شما موافقم زیرادر ظرفیت حداکثری و توان موجود مشغول فعالیتند و از نظر قیمتی خرید مواد اولیه و فروش محصول هم به ثبات رسیده اند در ارتباط با پیمانکاریها همه چیز به حجم قراردادها بستگی داره ضمنا فکر کردین اگر مپنا دو تا نیروگاهشو واگذار کنه چی میشه یا اگر برقشو مثل محصولات شبندر صادر کنه و پولشو به دلار بگیره چی میشه
        باز هم برای شما سلامتی و سود سرشار آرزومندم.

نظر

• وقت شناس
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 160

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          بنده نظر خودم رو دارم

خرید وبصادر 113 تومنی میتونه کم ریسک ترین خرید ممکن باشه ( با دیدگاه حداقل میان مدتی )

شما این جوری نگاه کنید که سهمی با این همه پتانسیل رو دارین کمتر از 4 سنت میخرین
          این در شرایطی هست که در حال حاضر قیمت یک آدامس معمولی،کمتر از 300 تومن نیست که میشه 10 سنت

یعنی یک سهم بانک صادرات به اندازه یه آدامس خرسی هم ارزش نداره ؟؟!!
          با سلام خدمت جناب behnam عزیز
          راستش من با این قسمت تحلیل شما مشکل دارم...
          تو قیمت یک سهم میزان سرمایشو هم باید لحاظ بفرمایید...یک مثالی عرض میکنم ... به عنوان مثل سرمایه پست بانک یک هزارم بانک صادرات هست...یعنی اگه این سهم سرمایشو 1000 برابر کنه تازه سرمایشون با بانک صادرات یکی میشه...پس بنظر شما بعد از افزایش سرمایه قیمت 100 تومنی پست بانک مفت محسوب میشه....درسته؟
          پس با این قیمت بانک صادرات، هر سهم پست بانک 100 هزار تومان ارزش داره....در ضمن من نه پست بانک دارم نه بانک صادرات...موفق باشید...
          مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• yesman
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 541

نوشته اصلی توسط behnam
            بنده نظر خودم رو دارم

خرید وبصادر 113 تومنی میتونه کم ریسک ترین خرید ممکن باشه ( با دیدگاه حداقل میان مدتی )

شما این جوری نگاه کنید که سهمی با این همه پتانسیل رو دارین کمتر از 4 سنت میخرین
            این در شرایطی هست که در حال حاضر قیمت یک آدامس معمولی،کمتر از 300 تومن نیست که میشه 10 سنت

یعنی یک سهم بانک صادرات به اندازه یه آدامس خرسی هم ارزش نداره ؟؟!!
            در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
            با سلام خدمت جناب behnam عزیز
            راستش من با این قسمت تحلیل شما مشکل دارم...
            تو قیمت یک سهم میزان سرمایشو هم باید لحاظ بفرمایید...یک مثالی عرض میکنم ... به عنوان مثل سرمایه پست بانک یک هزارم بانک صادرات هست...یعنی اگه این سهم سرمایشو 1000 برابر کنه تازه سرمایشون با بانک صادرات یکی میشه...پس بنظر شما بعد از افزایش سرمایه قیمت 100 تومنی پست بانک مفت محسوب میشه....درسته؟
            پس با این قیمت بانک صادرات، هر سهم پست بانک 100 هزار تومان ارزش داره....در ضمن من نه پست بانک دارم نه بانک صادرات...موفق باشید...
            دوست عزیز سلام
            مخاطب شما اقا بهنام بوده و حتما پاسخ مناسبی بهتون میده.

ولی این تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال نیست بلکه تحلیلی از روانشناسی بازاره. من خودم امسال خیلی از سهمها رو به همین دید خریدم و سود خوبی بردم. نمونه ش ابسال 76 و خزامیاد 59 و خصدرای 75 تومنی. موضوع ارزش پوله. وقتی دیگه پول 50 تومنی و 100 تومنی در جیب کسی (حتی متکدی ها) پیدا نمیشه چطور سهمی قیمتش زیر 100 تومنه. اون موقع که من سهمایی رو که نام بردم خریدم به همین دید بوده. الان هم در ادامه همین روند میبینید که هیچ سهمی زیر 100 تومن نداریم. حتی سهم هایی با زیان فراوان و سهم های کاغذی که فعلا یک زمین و یک فنس بیشتر نیستند. من بعد از خرید صدرا هم در تاپیکش نوشتم که الان یه بچه دو ساله هم 100 تومنی ازت قبول نمی کنه. میگه برم چی بخرم باهاش. عملا هیچ جنس 100 تومنی در ایران پیدا نمی کنی. این تفکر و ذهنیت در بازار هم وجود داره چون همون کسی که با 200 تومن هم نمی تونه یه ادامس بخره میبینه که با همون پول میتونه 2 سهم بزرگترین بانک خصوصی کشور رو بخره. سهام های ارزونتر بیشتر برای خرید به چشم میان حتی اگه زیانده باشن چه برسه به سهمی مثل صادرات که توانایی تعدیل هم داره. در ادامه همین روند (در صورت ثبات دلار در قیمتهای فعلی)خواهید دید که سهمهای زیر 200 تومن هم وجود خارجی نخواهند داشت. و به نوعی فرصت خریدن.
            شاد باشید
            شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• وقت شناس
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 160

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
              دوست عزیز سلام

ولی این تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال نیست بلکه تحلیلی از روانشناسی بازاره. من خودم امسال خیلی از سهمها رو به همین دید خریدم و سود خوبی بردم. نمونه ش ابسال 76 و خزامیاد 59 و خصدرای 75 تومنی. موضوع ارزش پوله. وقتی دیگه پول 50 تومنی و 100 تومنی در جیب کسی (حتی متکدی ها) پیدا نمیشه چطور سهمی قیمتش زیر 100 تومنه. اون موقع که من سهمایی رو که نام بردم خریدم به همین دید بوده. الان هم در ادامه همین روند میبینید که هیچ سهمی زیر 100 تومن نداریم. حتی سهم هایی با زیان فراوان و سهم های کاغذی که فعلا یک زمین و یک فنس بیشتر نیستند. من بعد از خرید صدرا هم در تاپیکش نوشتم که الان یه بچه دو ساله هم 100 تومنی ازت قبول نمی کنه. میگه برم چی بخرم باهاش. عملا هیچ جنس 100 تومنی در ایران پیدا نمی کنی. این تفکر و ذهنیت در بازار هم وجود داره چون همون کسی که با 200 تومن هم نمی تونه یه ادامس بخره میبینه که با همون پول میتونه 2 سهم بزرگترین بانک خصوصی کشور رو بخره. سهام های ارزونتر بیشتر برای خرید به چشم میان حتی اگه زیانده باشن چه برسه به سهمی مثل صادرات که توانایی تعدیل هم داره. در ادامه همین روند (در صورت ثبات دلار در قیمتهای فعلی)خواهید دید که سهمهای زیر 200 تومن هم وجود خارجی نخواهند داشت. و به نوعی فرصت خریدن.
              شاد باشید
              با سلام
              در خصوص قیمت سایر سهام و دلیل رشد اونا باید به عرضتون برسونم چون در دو سال اخیر به دلیل تورم ارزش املاک و داراییشون بالا رفته ولی خودشون بالا نرفتند رشدشون از این لحاظ منطقی میاد گرچه اگر به سود نرسند باز هم خریدشون جای تعقل داره........اما در خصوص بانک صادرات قیمت این سهم نسبت به سال گذشته 3 برابر شده...سال پیش رو 100 تومن فقط ازش حمایت کردند...
              اما برسیم سر موضوعی که برای سهامدار جزء اهمیت داره...بنظرتون این سهم 20 تومن میتونه بسازه؟؟؟اگر بسازه 10 تومنشو تقسیم می کنه یا کمتر؟؟؟ با 10 تومن چی میشه خرید؟؟؟
              این همه بانکی خوب تو بازار داریم که تقسیم سود عالی دارند به علاوه این که هنوز برگ افزایش سرمایشون رو ، رو نکردند...
              تنها چیزی که بنظرم میتونه این بانک رو حرکت بده افزایش سرمایه هست...
              موفق باشید...
              مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• yesman
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 541

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
                دوست عزیز سلام

شاد باشید
                در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                با سلام
                در خصوص قیمت سایر سهام و دلیل رشد اونا باید به عرضتون برسونم چون در دو سال اخیر به دلیل تورم ارزش املاک و داراییشون بالا رفته ولی خودشون بالا نرفتند رشدشون از این لحاظ منطقی میاد گرچه اگر به سود نرسند باز هم خریدشون جای تعقل داره........اما در خصوص بانک صادرات قیمت این سهم نسبت به سال گذشته 3 برابر شده...سال پیش رو 100 تومن فقط ازش حمایت کردند...
                اما برسیم سر موضوعی که برای سهامدار جزء اهمیت داره...بنظرتون این سهم 20 تومن میتونه بسازه؟؟؟اگر بسازه 10 تومنشو تقسیم می کنه یا کمتر؟؟؟ با 10 تومن چی میشه خرید؟؟؟
                این همه بانکی خوب تو بازار داریم که تقسیم سود عالی دارند به علاوه این که هنوز برگ افزایش سرمایشون رو ، رو نکردند...
                تنها چیزی که بنظرم میتونه این بانک رو حرکت بده افزایش سرمایه هست...
                موفق باشید...
                دوست عزیز
                من در ابتدای صحبتم گفتم که مورد مقایسه ادامس و سهم صحبت تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال نیست بلکه روانشناسی بازاره. اگر بخواهیم اونجوری که شما می بینید قضیه رو ببینیم و همیشه حساب، حساب دو دو تا 4 تا باشه الان قیمت صدرا باید 10 ایرانخودرو 30 و خساپا 40 با صف فروش و شیران در 4500 تومن یا بیشتر صف خرید می بود. که می بینید اینچنین نیست. خرید و فروش در بازار تنها با تکیه بر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال انچنان موفقیت امیز نخواهد بود اگر با روانشناسی بازار همراه نباشه. در مورد بصادر خودم در 112 خریدم برای کوتاه مدت. ولی احتمالا فردا با وساپا عوضش کنم چون با اونکه هر دو رو صعودی میبینم احساس می کنم روند وساپا با توجه به سرمایه کمتر و روند بقیه خودروییها شاربتر باشه.
                و صد البته هر دوی اینها رو فدای فاذر می کنم اگه فاذر 300 رو ببینه
                شاد باشید
                آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2013/12/31, 21:43.
                شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

من نمیدونم این همه اصرار از طرف بعضی از کاربران برای رد کردن نظر یا پست بنده چیه

دوست عزیز

اگر نظر بهنام رو قبول نداری،این تاپیک رو رها کن
                  این همه تاپیک و این همه استادددددددددد

برین از توصیه های اساتیدددددددددددددد محترم بهره ببرید

بنده که استاد نیستم

ساده اش میشه اینکه بنده اینجا می نویسم
                  شما هم میتونی نخونی و به توصیه های بنده عمل نکنی

کاری با کسی ندارم،دوستم ندارم که کسی باهام کار داشته باشه
                  تمام
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• ehsanksh
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 179

با سلام و ارادت
                    ممنون که هستید و می نویسید همواره از راهنمایی های بسیار ارزنده شما بهره میبرم( خبهمن 190 - وپترو 212- دی -155 -رمپنا 770 و فاذر 299 ) از راهنمایی ها و لطف شما دارم
                    پیروز و سربلند باشید

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

ممنون استاد عزیز .
                      هم اکنون 37 نفر از عزیزان در این تایپیک حضور دارند.
                      مقدم همگی گلباران.
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.
                      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• حس ششم
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 136

بادرود فراوان
                        استاد وپترو بهتره یا باما..با دید بلند مدت؟نقدا وپترو روتبدیل به وساپا بکنمش...دوباره برگردم(نوسانگیری)؟
                        [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط حس ششم پست شده است View Post
                          بادرود فراوان
                          استاد وپترو بهتره یا باما..با دید بلند مدت؟نقدا وپترو روتبدیل به وساپا بکنمش...دوباره برگردم(نوسانگیری)؟
                          درود

هر کدوم اینها،پتانسیلهای ویژه خودشون رو دارن
                          فروش وپترو روی این قیمتها دیگه خیلی جالب نیست

اگه تا حالا نفروختینش،باهاش سهامداری کنید ( بلند مدتی )
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 770

استاد عزیز ضمن تشکر از زحماتتان .نظر شما راجع به شبندر و شرانل چبیت؟
                            اینستاگرام من :
                            منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
                              استاد عزیز ضمن تشکر از زحماتتان .نظر شما راجع به شبندر و شرانل چبیت؟
                              خواهش میکنم

با سهام پالایشگاهی به شدت مخالفم

البته شرانل پالایشی نیست
                              اما روندش بسته به روند شبندر هست و انتظاری ازش ندارم
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

با تشکر
                                من از هر دو سهم دارم بنظر شما به سهم دیگری تبدیل کنم؟
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

در حال کار...
                                X