کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
احمدی نژاد در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که نظرتان در مورد ورود هاشمی به انتخابات چیست، گفت: همه وارد شوند،مشکلی ندارد، همه باید بیایند.
محمود احمدی نژاد در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که نظرتان در مورد ورود هاشمی به انتخابات چیست، گفت: همه وارد شوند،مشکلی ندارد، همه باید بیایند.
وی افزود: به نظرم رقابت خوبی شکل بگیرد و حماسه سیاسی محقق شود.
خبر فوری ، خبر فوری
. .
.
. معادلات انتخابات به هم خورد
وقتی همه حواسها به ثبت نام مشایی و هاشمی بود ، یه نامزد دیگه هم ثبت نام کرد که وزنه جدیدی در انتخابات هست
.
.
.
. بله. محسن مهرورز پس از گرفتن رای مساعد دوستان ، امروز ساعت 17:58 وارد ستاد شدو ثبت نام کرد=))
حواسمون باید به سعید جلیلی موذی هم باشه
جدا میگم ، اصلا کسی به این موجود فکر نمیکنه
واکنش احتمالی ا. ن به رد صلاحیت مشایی هم مونده
همه اصلاح طلبها دیگه احتمالا کناره بگیرن ( روحانی و عارف و کواکبیان و جهانگیری و..)
اصولگراها هم روی قالیباف اجماع میکنن
میمونن : رفسنجانی ، مشایی ، رضایی ، قالیباف و جلیلی
با اون داستانهای سال 88 ، خیلی ها این سری رای نمیدن
اما اگر اتفاقات خاص مثل اون سری نیفته ، قطعا هاشمی بیشترین رای رو داره.... که 60% مال اونه. 30% قالیباف و 10% هم الباقی
اما مهمترین نکته همیشه اینه که :"
مهم نیست کی رای میده ، مهم اینه که کی رای رو میخونه"
والا الان پیش بینی خیلی سخته ;;);;)
با تهدیدهایی که احمدی نژاد کرده شاید داستان رد صلاحیت مشایی لغو بشه
از طرف دیگه با آمدن هاشمی از فردا در کشور وفور نعمت و کالا را خواهیم داشت :-?
هاشمی رفسنجانی: آمدهام خدمت کنم/مردم حق دارند انتخابم کنند یا نه
آیتالله هاشمی رفسنجانی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به ثبتنام خود، در انتخابات ریاست جمهوری گفت: آمدهام خدمت کنم و این مردم هستند حق دارند که من را انتخاب کنند یا نه.
والا الان پیش بینی خیلی سخته ;;);;)
با تهدیدهایی که احمدی نژاد کرده شاید داستان رد صلاحیت مشایی لغو بشه
از طرف دیگه با آمدن هاشمی از فردا در کشور وفور نعمت و کالا را خواهیم داشت :-?
وفور تقاضا در بورس که حتمیه;)
اما در مورد نماینده دولت: محمدرضا رحیمی هم ثبت نام کرده. احتمالا مشایی سپر میشه و رحیمی تایید صلاحیت بشه.
رقابت اصلی بین هاشمی، نماینده دولت و جلیلی خواهد بود.
بیچاره قالیباف 8 سال تلاش کرد که گزینه نهایی اصولگرایان باشه. اما مطمئنم اصولگرایان روی جلیلی اجماع میکنن
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
اما مهمترین نکته همیشه اینه که :" مهم نیست کی رای میده ، مهم اینه که کی رای رو میخونه"
واقعیت در جمله آخر شماست
ولی یکسری نکات را هم بایستی در نظر داشت
1- دنبال این نباشیم که چه کسی چقدر رای دارد چون این تفکر بنا به گفته مصباح منجر به طاغوت میشود
2- در این کشور اینقدر بازیها دیده ایم که اگر نظر نوری زاده در مورد اینکه مشایی مهره پنهان رهبر است تحقق یابد هیچ جای تعجبی نخواهد بود
3- سال 88 جناب خامنه ای گفت که نظرش به احمدی نژاد نزدیکتر است و امروز نظر احمدی نژاد به مشایی نزدیکتر است
4- مصباح و دار و دسته اش را دست کم نگیرید کاندیدای اول او جلیلی بود ولی در یک چرخش ناگهانی او را با لنکرانی عوض کرد این نیز بیشتر به بازی شبیه است
5- وقایع 88 به وضوح نشان داد که نتیجه انتخابات چگونه تعیین میشود فقط اینبار شاید روند را هنرمندانه پیش ببرند و چنین به نظر بیاد که نتیجه با مذاق ایشان ناسازگار بوده
و.....
و صد البته رهبر هم اخیرا اشاره کردند که من فقط یک رای دارم و کسی از آن مطلع نیست و فقط شاید کسی پس از باز کردن صندوق آرا از روی دست خط من نظرم را متوجه شود!!!
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر