تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داروساز
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 603

باور کنید اگر محمود بود همه این 8 نفر را میخورد...ترسم از اینه 4 سال دیگه کاندیدای قشر روشن فکر بشه همین محمودی....
    در اصل توسط مندی پست شده است View Post
    سپاس یزدان پاک را که ما را در ایام امتحانات قرار داد و دیدن این تئاتر را از ما سلب نمود ..^:)^

اگه یه جا تئاتر دنس برگزار شد مارو خبر کنین :D...

نظر

• sadegh
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 95

این خودکار رنگیا که گذاشتن رو میز كانديداهامعلوم شد واسه چیه. آیتم بعدی نقاشی با خودکاره بوده که دیگه روشون نشد اجرا کنن.

نظر

• salehiar
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 331

در اصل توسط علی همتیان پست شده است View Post
        موضوع عکس که اهمیتی نداره برای هر کسی پیش میاد ای کی ایشون هم بالا قبول

ولی ایشون باید شرح صدر داشته باشه داشتن مسئولیت تو این کشور با این وضعیت اشفته و این همه تهدید و توهین خارجی سخته

تبدیل تهدید به فرصت یعنی اگه به شما توهین کردن و وقت دادن شما برنامه های خودت رو بگی و از فرصت بی نظیر انتن استفاده کنی نکه بگی نظری ندارم . این مملکت با این مشخصات ادم باهوش تری میخواد . ایشون نباید فکر کنه شرایط در همه چیز باید عالی باشه تا ایشون حرف بزنه فعالیت کنه یا مدیریت کنه . همچین شرایطی وجود نداره .
        دوست گرام فرمایش شما متین!!انسان قابل انسانی هست که قدرت مانور بالایی داشته باشه و تحت هر شرایطی بهترین نتیجه رو بگیره!!
        ولی وقتی اگر ببینی که میتونی شرایط رو عوض یا بهتر کنی برای فعالیت و اینکارو نکنی و ادامه بدی به کار کردن در شرایط سختی که داری اسمش نادانی هست!!(البته اینها نظر شخصی بنده هست)
        همشون ناراحت بودن ولی هیچکدوم جسارت این اعتراض رو نداشتن از ترس از کنترل خارج شدن اوضاع و احیانا از دست دادن رای!!
        ولی عارف جسارت به خرج داد و اعتراض کرد و دو نفر دیگه هم با خودش همراه کرد و تونست شرایط رو به نفع خودش عوض کنه و مجری مجبور شد به سوالاتش ادامه نده!!
        البته برای دوره بعدی مناظرات به خاطر این اعتراض صدا و سیما مجبور خواهد شد نحوه کارش رو عوض کنه که این رو مطمئنا در مناظره بعدی خواهیم دید!!

پس اعتراض چیز بدی نیست فقط چون سالهاست این حکومت به ما اجازه اعتراض نمیده ما عادت نکردیم همچین صحنه ای رو ببنیم و برامون زیاد خوشایند نیست!!به خاطر همین دنبال بهانه برای از بین بردن این احساس بدی که بهمون دست داده میگردیم و میگیم این باید ادامه میداد نباید اعتراض میکرد و باید از وقتش به نحو احسن استفاده میکرد!!
        به نظر من عارف برای اعتراض به این شوی مضحک خودش رو فدا کرد تا یه همچین برنامه ای دیگه تکرار نشه!
        البته من رای نمیدم چون اعتقاد دارم اگر قرار بود با رای من چیزی تغییر کنه قطعا حکومت به من اجازه رای دادن نمیداد!!
        ولی از ادمای تحصیل کرده و با سوادی مثل عارف واقعا خوشم میاد.اون واقعا دکترا داره.....

نظر

• محمدسعید
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 263

در اصل توسط علی همتیان پست شده است View Post
          موضوع عکس که اهمیتی نداره برای هر کسی پیش میاد ای کی ایشون هم بالا قبول

ولی ایشون باید شرح صدر داشته باشه داشتن مسئولیت تو این کشور با این وضعیت اشفته و این همه تهدید و توهین خارجی سخته

تبدیل تهدید به فرصت یعنی اگه به شما توهین کردن و وقت دادن شما برنامه های خودت رو بگی و از فرصت بی نظیر انتن استفاده کنی نکه بگی نظری ندارم . این مملکت با این مشخصات ادم باهوش تری میخواد . ایشون نباید فکر کنه شرایط در همه چیز باید عالی باشه تا ایشون حرف بزنه فعالیت کنه یا مدیریت کنه . همچین شرایطی وجود نداره .
          سلام
          بنده طرفدار هیچ کاندیدایی نیستم و همینحوری یه چیزی می نویسم.

شما برای استخدام برای یک شرکت مهندسی ( بر فرض مثال مپنا) می ری که مصاحبه انجام بدی. تو مصاحبه می گن خودت رو معرفی کن :
          هر چی بلدی و هر کاری که کردی و غیره رو تو 30 ثانیه بیان کن.

اولش این به مزاج شما خوش نمی آید ولی چون کار رو می خوای به طور خلاصه یه چیزی می گی.

بعدش بهت یه توپ میدن و بهت میگن پاشو روپایی بزن،اگه بیشتر از 40 تا زدی میری مرحله بعد.
          دیگه اینجاست که شما به غرورت لطمه می خوره و باید جواب طرف رو بدی که آقا اینها چه ربطی به کار داره، من برای کار اومدم نیومدم که شما رو بخندونم. من هم غروری دارم که به هرچیزی نمی فروشمش.

حالا جای خودت رئیس جمهور رو قرار بده و جای کار کشورت رو

حاضری سر افکندگی را بخری و هرچه گفتند قبول کنی.

اگر حاضر به این کار باشی، اون وقت است که مترسک یه عده می شی و فاتحه ات خوندس

اینها نظر منه

قصد توهین یا طرفداری از هیچ کاندیدایی هم ندارم

یا علی
          دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

نه نشد
            طرف معدن یونا امریکا را چرا میاره توی برنامه
            یکش ضایع کردن بود
            متاسفانه عرف سوتی داد در حد المپیک
            بقیه که شانس اوردن رضایی نفر دوم بود که تشخیص داد معدنه ولی سوتش این بود که ادرس یزد و ........ داد
            روحانی هم خر مرده را نعل کرد
            غرضی هم با معدن به کربلا رفت
            اون قالیباف هم رندی کرد معدن و زباله و ..
            جلیلی ولایتی و حداد هم زدن تو باقالی
            چراغ خاموش رفتن که رفتن
            فعلا برای قضاوت خیلی زوده
            مناظره باید مناظره باشد
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• داش مهدی
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 595

من که به سوال 5ام یا 6 ام نرسیده بود حوصله ام سررفت، پاشدم رفتم دنبال کار و زندگیم.
              تنها نکته جذاب هم غرضی بود با نظریان پر مغزش، خصوصا چندبار تاکید کرد که دست دولت نباید در جیب مردم باشه
              یا عبارت هم ارزش که دولت های قبلی همه دزد بودن و این دولت از همه دزدتر چون تورمش بیشتر از همه بوده.

اگه عارف واقعا به سوالهای مسخره صدا و سیما جواب نداده باشه، کاری بس بزرگ انجام داده
              قطعا کاندیدای من خواهد بود.
              چون با این کارش فرهنگ اعتراض و نافرمانی مدنی رو در برابر تصمیمات فضایی نهادهای غیرمسئول رو تبلیغ کرده.

مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• alooche
                عضو عادی
                • May 2013
                • 52

كار آقاى عارف بسيار شجاعانه و قاطع بود
                واقعا قسمت سوالهاى تستى شان رييس جمهور و شعور بيننده رو ميبرد زير سوال!!!!!
                يه جور ديكتاتوريه بايد پاسخ رو از بين اين دو گزينه كه ما انتخاب كرديم انتخاب كنى

به هيچ وجه سبك سياق مناظره به مناظره نميخورد هيچ رييس جمهورى تو نود ثانيه برنامه ها شو نميتونه بگه

گاهى شروع يك بحث يا برنامه در مناظره هايي مثل اين نيازبه پنج دقيقه مقدمه چينى داره.....

واسم سواله چه پروسه ى پيش اومد آقاى غرضى تاييد صلاحيت شد ؟ به جهت طنز يا چى؟

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

منتظر ائتلاف روحاني و عارف هستيم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسين انصاريراد، فعال سياسي اصلاحطلب و رييس كميسيون اصل 90 مجلس ششم با بيان اينكه منتظر ائتلاف روحاني و عارف هستيم، گفت: همه ما به ويژه اصلاحطلبان منتظر هستيم كه آقاي خاتمي و مشاوران ايشان به يك اجماع درباره يك فرد برسند يا بتوانند با آقاي هاشمي و مشاوران وي توافق كنند.

وي تاكيد كرد: من فكر ميكنم اصلاحطلبان به صورت قاطع از فرد مورد حمايت آقاي خاتمي حمايت خواهند كرد. انصاريراد معتقد است در صورتي كه اجماعي بين اصلاحطلبان اتفاق بيفتد چه براي اصلاحطلبان و چه براي آنان كه اعتدالگرا هستند و حتي اصولگرايان معتدل بهتر خواهد بود و همه منتظرند تا بزرگان اين طيف بتوانند در اين خصوص روي يك نفر به اجماع برسند.

گفتني است روز چهارشنبه خبري مبتني بر ائتلاف اين دونفر و باقي ماندن يكي از آنها در عرصه انتخابات منتشر شد اما بنابر پيگيريهاي روزنامه «اعتماد» اصلاح طلبان تا يك هفته مانده به انتخابات بنا ندارند تا حمايت علني خود را از يك كانديدا اعلام كنند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 447

دقیقترین و منصفانه ترین نظری که خوندم
                    مناظره اول انتخابات با محوريت بحثهاي اقتصادي برگزار شد. از نظر من محتواي مناظره جز بطالت و كسالت چيزي نداشت، اما به باور اكثريت مخاطبان چگونه است؟ فكر ميكنم برنگان و بازندگان مناظره اينها هستند:

برندگان: به نظرم برنده اول اين مناظره، غرضي بود. او توانست خودش را به مخاطب بشناساند. آنكه تا امروز صبح ديده نميشد اكنون ديده شده و به خاطر سپرده شدهاست. ادبيات عوامانه، لحن پدربزرگانه و سادهانديشياش به او هويت داد و اين براي كسي كه تا امروز ديده نميشد و انگار در رقابت وجود نداشت دستاورد مهمي است. قطعا غرضي ميتواند رايهاي از سر مسخرگي و تفنن را (كه من فكر ميكنم اصلا آراي كمي هم نيستند) به خود جذب كند. قاليباف برنده دوم اين مناظره بود، شيوه صحبت كردنش حس برتري واعتماد به نفس به مخاطب ميداد و اين چيزي است كه هيچ كام از كانديدادهاي ديگر نداشتند. ضمن اينكه در لحن و گفتارش، تعادل درستي ميان صميميت و رسميت وجود داشت كه به نظرم براي عوام جذاب است. برنده سوم عارف است. عارف اگر دو حركت را نميكرد بازندهترين كانديدا در اين مناظره بود. اعتراض شديد او به بخش دوم مناظره تصوير با صلابتي از او نشان داد كه دقيقا نياز اين رزوهاي او است. در حالي كه بدنه اصلاحطلبان او را محكم و قاطع نميدانند اين برخورد او به تصويرش كمك خواهد كرد. حركت دوم، ديالوگ پينگپونگي او با قاليباف درباره ترافيك تهران بود. اين كارش ضمن اينكه پاسخ محكمي به قاليباف بود، او را در موقعيت فرد مجربي كه كه سابقه چنين مسئوليتي را داشته نشان ميدهد.

بازندگان: بيترديد جليلي بازنده اصلي مناظره بود، محتواي حرفهايش فاقد هرگونه نشانه اثرگذار يا ايده برانگيزاننده بود. لحن گفتار و زير و بم صدا و زبان بدنش به قدري افتضاح بود كه گاهي ترحم برانگيز ميشد. انگار دلش ميخواست زودتر اين برنامه تمام شود تا نجات پيدا كند. بازنده دوم رضايي بود. ظاهرا رضايي نميداند اگر كسي ميخواهد رئيسجمهور شود اول بايد بتواند در تخيل رايدهنده برازنده اين سمت باشد (دستكم در حد احمدينژاد) نه مثل بچههايي كه تازه درسخوان شدهاند مدام نكتههايي را كه تازه ياد گرفته يا يادداشتهاي ديشبش را به رخ اين و آن بكشد. كاملا مشخص بود رضايي تعدادي ايده و نكته و حمله را يادداشت كرده و استرس دارد همه آنها را زود خرج كند. تلاش تابلوي او براي نشان دادن شخصيتي با برنامه و با سواد و فراجناحي از خود به شدت تصوير او را مضحك كردهاست. بازنده سوم به گمان من صدا و سيما بود كه ساختار خندهدار بخش دوم مناظرهاش شب مفرحي را براي خيلي از مردم ايجاد كرد.

مناظره براي ولايتي و حداد و روحاني دستآورد خاصي نداشت. يعني نه چيزي به آنها افزود و نه چيزي از آنها كاست. هر سه آنها همان جا هستند كه بودند. ضمنا طولاني بودن مناظره اثر آن را كاهش ميدهد. اغلب مردم حوصله ديدن 4 ساعت برنامه را ندارند.
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• farhad5
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 41

در اصل توسط sadegh پست شده است View Post
                      این خودکار رنگیا که گذاشتن رو میز كانديداهامعلوم شد واسه چیه. آیتم بعدی نقاشی با خودکاره بوده که دیگه روشون نشد اجرا کنن.
                      =))

نظر

• farhad5
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 41

تو مملکت ما تصمیمات جای دیگه ای گرفته میشه پس هرلحظه ممکنه هر اتفاقی بیفته مثل تحریم دو برابر یا جنگ یا... درنتیجه عملا رئیس جمهور اینده هیچ کارست و برنامه ریزیاش هم یه شبه میشه باد هوا حالا من موندم این کاندیداها با چه تضمینی میان جلو دوربین اینقدر مطمئن به مردم پلن میدن مطمئنا از دم همشون دارن لاف میزنن من که هیچ فرقی بین هشت کاندیدای زیر ندیدم
                        <):)<):)<):)<):)<):)<):)<):)<):)
                        و اصلا هم مهم نیست کدومشون رای بیاره

نظر

• rezara59
                          عضو جدید
                          • May 2013
                          • 4

فکر کنم با توجه به اینکه قالیباف از شهرداری یاد گرفته چطوری دستش رو بکنه تو جیب مردم پدر مردم از مالیات دربیاد
                          مخصوصن با حرفهایی که راجع به بورس و اینها میزد فکر کنم چنان مالیاتی روی خرید و فروش بورسی راه بندازه که بورس کلا تعطیل بشه
                          در ضمن با وارد کردن اتوبوسهای چند میلیاردی و بستن قراردادهاش با قرارگاه خاتم الانبیا کاملن مشخصه که چه دیدی نسبت به تولید ملی و خصوصی سازی داره
                          کلن بدبخت شدیم رفت
                          فکر کنم چندسال دیگه گریه کنیم و از خدا احمدی نژاد رو بخوایم:))
                          فعلن نقد کردن سرمایه و فرار از مملکت تو الویته:دی

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                            موهای جلیلی امروز در مناظره
                            جلیلی چرا جای مهر در پیشانیش را امروز با موهایش پنهان کرد؟؟؟
                            مهری که روی پیشانی این خر مقدس کوبیده شده به شکل دو مثلث متداخل نماد و پرچم اسرائیل است . بیچاره موقع داغ زدن بر پیشانی از شدت درد متوجه نشده و تازه فهمیده که چه ننگی بر پیشانیش حک شده است.جدی میگم اگر درست دقت کنید تصدیق می کنید حرف مرا.

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

دلقک بازی از این که دیروز دیده شد قابل تصورتر هم هست ؟ ضرغامی خودش که مسخره است ملت راه هم مانند خود فرض می کند؟ وقت تلف شده مردم و بودجه ملت کجای این شو بی مزه و چندش آور را جذاب می کند؟ الحق که خلایق هر چه لایق. مشتی ساده دل هم مینشینند تحلیل کم و کیف می کنند که فلان شومن چی گفت و دیگری چه جواب داد! من خودم چند دقیقه کوتاه نتوستم تحمل کنم ولی نظرات دوستان را خواندم و برای خودم ملت و کشور تاسف خوردم. ای کاش در ایران متولد نشده بودم!

نظر

• محمدیان
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 89

آقای قالیباف در بین صحبت هاش متناقض گویی موج میزد
                                ادعاش میشه در اولویت اول میخواد نرخ ارز رو تثبیت کنه
                                اگر میخواد به این خواسته برسه یکی از راه حل های مهم اینه که بازار های موازی مثل بورس رو تقویت کنه
                                اما
                                تناقض اول:
                                قالیباف: نقدینگی رها شده در کشور ما به سمت بورس و بورس بازی رفته است / سود این کارها از کارهای تولیدی هم بیشتر است - Bourse24.ir - بورس 24 -

تناقض دوم:
                                میخواد واردات خودرو رو آزاد کنه که این موضوع باعث میشه ارز زیادی از مملکت خارج بشه و باعث افزایش قیمت نرخ دلار آزاد میشه که متعاقبا باعث برشکستگی خودروسازان داخلی و بیکاری عده ی زیادی می شود.
                                تناقض سوم:
                                تثبیت قیمت کالاهای اساسی
                                به نظرم منظورشون این بود که سیاست آقای احمدی نژاد رو در کنترل قیمت ادامه میدهند که باعث میشه مثل دوره ی آقای احمدی نژاد نیاز به واردات بیشتری برای کنترل قیمت داشته باشیم و به میزان زیادی از خود کفایی فاصله بگیریم و همچنین سیاست ایشون باعث میشه ارز زیادی بی دلیل از مملکت خارج بشه و باعث افزایش قیمت دلار میشه.
                                قالیباف اکثر سیاست های اقتصادی و سیاسی اقای احمدی نژاد رو دنبال میکنه

نظر

در حال کار...
                                X