دوست عزیز اینها زرنگی سیاسی کاران هست دلار دولتی ریخته شده به بازار از این جو انتخابات هم استفاده شده دارند کاری میکنن دیگر کسی تا چند ماه دیگر طرف دلار خریدن نروند طلای جهانی سقوطی و دلار هم سقوطی پولها میاد به بانکها و بورس با این کار دولتی ها که این کار را کردند دلارهای خانگی هم سرازیر بازار میشود این افراد نقره داغ میشوند .
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
یک تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به تاثیر کنارهگیری عارف از انتخابات در پیروزی حسن روحانی، گفت که کنار رفتن عارف این پیام را به جامعه داد که جریان اصلاحطلب از قدرت میگذرد ولی جریان مقابل از قدرت نمیگذرد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postیک تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به تاثیر کنارهگیری عارف از انتخابات در پیروزی حسن روحانی، گفت که کنار رفتن عارف این پیام را به جامعه داد که جریان اصلاحطلب از قدرت میگذرد ولی جریان مقابل از قدرت نمیگذرد.
عارف با این حرکت تاریخی در ذهن ایرانیها ماندگار خواهد شد.
چرا که در غیر اینصورت این کشور به مدت 4 سال دیگر زیر فشارهای قدرتهای بین المللی با فقر وگرسنگی و تحریم واحتمالا جنگ دست و پنجه نرم میکرد.
[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
عارف در پاسخ به فارس:
اگر پیشنهاد معاون اولی شود بررسی میکنم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد حضورش در کابینه حجتالاسلام روحانی و گمانهزنیهای برخی درباره پست معاوناولی گفت: اگر این پیشنهاد شود، بررسی میکنم.
خبرگزاری فارس: اگر پیشنهاد معاوناولی شود بررسی میکنم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدرضا عارف معاون اول دولت خاتمی و یکی از کاندیداهای انصراف دهنده یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شریف در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه اگر پیشنهاد معاون اولی را به شما بدهند، آیا میپذیرید یا خیر، اظهار داشت: بگذارید اول مطرح شود سپس ما آن را بررسی میکنیم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه چقدر برنامههای شما در دولت آقای روحانی اجرایی خواهد شد، گفت: آقای روحانی هنوز برنامههای خود را اعلام نکردهاند و بنده در جلسه دیروز خود با ایشان نقطه نظراتی را مطرح کردم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که شنیده شده که شما از کنارهگیری به نفع آقای روحانی دلگیر شدهاید، گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و بنده آن را تکذیب میکنم چرا که بنده هر کاری انجام میدهم وظیفه است وهر کاری که مردم انجام دهند موجب خوشحالی من میشود.
عارف در مورد آرایش اصلاحطلبان در دولت آینده گفت: این مسئله به عهده آقای روحانی است و ما باید به رئیسجمهور منتخب در حل مشکلات یاری رسانیم تا بتواند کابینه مؤثر و قویای تشکیل دهد.
وی ادامه داد: رئیسجمهور منتخب باید احساس اختیار کند بنابراین نباید به گونهای رفتار شود که ایشان فکر کنند میخواهد کسانی را به وی تحمیل کنند. چرا که تشکیل کابینه در حوزه اختیارات رئیسجمهور است و همه باید به این اختیارات احترام گذاشته تا آقای روحانی کابینه منسجم و قوی داشته باشد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس که آیا اصلاحطلبان به دنبال سهمخواهی در کابینه یازدهم هستند، گفت: اصلاحطلبانی که به دنبال سهمخواهی باشند دیگر اصلاح طلب نیستند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خاتمی در دیدار با روحانی: حقا و انصافا باید از رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد
سید محمد خاتمی در دیدار با حسن روحانی تبریک مجدد انتخاب دکتر روحانی بهعنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران از سوی ملت، برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، وی با اشاره به حضور پرشور ملت ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و خلق حماسه سیاسی که به انتخاب دکتر روحانی با اکثریت مطلق آراء منجر شد، گفت: حقاً و انصافاً باید از آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب که زمینه تحقق این حماسه را فراهم نمودند، قدردانی کرد.
خاتمی خطاب به رئیس جمهور منتخب افزود: با توجه به اینکه در سختترین شرایط تاریخ کشور مسئولیت را تحویل میگیرید، مردم عزیز بهخوبی توجه دارند که تحقق مطالبات نیازمند زمان و شرایط خاص خود است.
دکتر روحانی نیز در این دیدار، نقش بیبدیل رهبر معظم انقلاب اسلامی در تحقق حماسه سیاسی و حضور بینظیر مردم در انتخابات ریاست جمهوری را ستود.
رئیس جمهور منتخب ضمن تشکر از خاتمی، بر حفظ و تداوم همکاری و همدلی مردم و همه جریانات سیاسی وفادار به نظام جمهوری اسلامی برای تحقق اهداف و برنامههای دولت یازدهم، تأکید کرد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
عارف در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف: انتخابات ۹۲ ادعای تقلب را بیاساس کرد/ حرمت احمدینژاد باید حفظ شود
خبرگزاری تسنیم: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با این حماسهای که مردم در انتخابات خلق کردند، ادعای تقلب و دروغ در انتخابات کشور بیاساس شد و بنده معتقدم که این انتخابات، انتخابات آینده را بیمه کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات بعد از ظهر یکشنبه در جمع اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه صنعتی شریف در سخنانی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) در سخنانی گفت: به طور قطع انتخابات ریاست جمهوری 92 بر عزت ما در دنیا اضافه کرد که اگر بخواهم آن را با یک واژه وصف کنم، میتوان گفت که ما این انتخابات بحرانزدایی کردهایم.
وی ادامه داد: حماسهای که در این دوره از انتخابات توسط مردم خلق شد تا حدودی توانست فشارهای بینالمللی را کاهش داده و ما را در یک مسابقه برد-برد قرار دهد که در این مسابقه همه احساس برد میکنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در سال 88 گاهی ارزشها زیر سوال رفت اما ما در این دوره از انتخابات شاهد بودیم که حتی در محافل دانشگاهی حماسهای خلق شد و دانشجویان نیز از این انتخابات ابراز رضایت کردند.
عارف تاکید کرد: دانشجویان در سالهای گذشته از بسیاری مسائل عبور کرده بودند. ما در آن فضا نمیتوانستیم انتخاباتی مانند 88 را داشته باشیم که خوشبختانه با فرمایشات رهبر انقلاب روند خوبی در انتخابات پیش آمد و تضمینی برای خواندن رای همه ایجاد شد. با این حماسهای که مردم در انتخابات خلق کردند، ادعای تقلب و دروغ در انتخابات کشور بیاساس شد و بنده معتقدم این انتخابات، انتخابات آینده را بیمه کرد.
وی با بیان اینکه در سال 88 گاهی ارزشها زیر سؤال رفت که متاسفانه به خاطر عملکرد بد و جلو رفتن از خطوط قرمز بود، ادامه داد: در 30 سال گذشته غیر از 3 تا 4 انتخاباتی که نتیجه آن از پیش قابل پیشبینی بود، برای اولین بار نتیجه این دوره از انتخابات قابل پیشبینی نبود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در این دوره از انتخابات مردم ظرفیت خود را نشان داده و حماسه آفریدند، افزود: فضای 24 خرداد 92 با فضای 2 خرداد 76 متفاوت است. در این انتخابات کار باارزشی انجام شد و مردم ظرفیت خود را نشان دادند.
عارف با انتقاد از برخی سیاستهای نادرست در حوزه دانشگاهها و اساتید طی 4 سال گذشته گفت: هر آئیننامهای که در 4 سال گذشته نوشته شد، شاهد یک اعتراض از اساتید نبودیم.
وی افزود: انجمن اسلامی دانشگاهیان و تشکلهای دانشجویی اعتراضات صنفی را در این مدت مطرح کردهاند اما به خوبی به آنها پاسخ داده نشده است که به برکت این انتخابات کشور وارد فضای جدیدی شده است. خیلیها باور نمیکردند نظام ما این ظرفیت را داشته باشد که وارد فضای نقد و مناظره شده و مردم بتوانند آزادانه انتخاب کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این انتخابات ظرفیت نظام و آمادگی مردم را نشان داد و مردم ثابت کردند مانند همیشه از مسئولین خیلی جلوتر هستند.
عارف در همین زمینه تصریح کرد: مشارکت 72 درصدی مردم در انتخابات قابل پیشبینی نبود به طوریکه بنده معتقدم اگر زمان آن تمدید میشد، این میزان به 74 درصد و یا 80 درصد نیز میرسید.
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه همه ما دانشگاهیان باید رئیسجمهور منتخب را در تشکیل کابینه یاری کنیم، گفت: شرط لازم برای پرداختن به مطالبات مردم و همه اقشار جامعه یک دولت قوی و مقتدر است که بتواند شرایط را برای پیشرفت محیا کند البته وظیفه دانشگاهیان این است که به دولت جدید کمک کنند، اما نباید پیشنهادات و کمکها طوری باشد که آقای روحانی احساس کند شخصی به او برای کابینه تحمیل شده است.
عارف با اشاره به اینکه با این انتخابات سرمایه عظیم اجتماعی در کشور ایجاد شده است، گفت: با این انتخابات سرمایه عظیم اجتماعی در کشور ایجاد شد که هم دولتمردان و هم نهادهای مدنی باید به آن توجه داشته باشند.
وی به جلسات متعدد خود با دانشجویان ستارهدار دانشگاه شریف اشاره کرد و افزود: دانشجویان ستارهدار همواره در این جلسات مطالباتی داشتند و معتقد بودند به آن عمل نشده است و ناراحت بودند اما فضای دانشگاه در انتخابات به گونهای شد که آنها هم مشارکت حداکثری در انتخابات داشتهاند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بنده معتقدم تشکلهای دانشجویی باید در جایگاه خود قرار بگیرند. حضور تشکلهای دانشجویی به نفع نظام و کشور است که توجه به آنها نیز همواره جزو مطالبات جدی رهبری بوده است.
عارف در ادامه افزود: بنده معتقدم که باید به مطالبات صنفی دانشگاهیان پاسخ داده شود. ظرفیت نظام خیلی بیشتر از تصوری است که ما در محافل مختلف از آن داریم.
وی با بیان اینکه انجمن اسلامی و همه تشکلها وظیفه دارند در برابر موضوعات مختلف سیاسی کشور موضعگیری کنند، گفت: موضعگیری تشکلهای دانشجویی در برابر مسائل مختلف سیاسی کشور باید منطقی و در چارچوب قانون باشد که امیدوارم جامعه اسلامی دانشگاهها در این مقطع فعال شده و مطالبات دانشجویان و دانشگاهیان را پیگیری کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت آینده آمادگی خود برای پیگیری مطالبات جدی دانشجویان و دانشگاهیان در چارچوب تشکلهای دانشجویی اعلام میکند.
عارف با اشاره به اینکه باید از حرمتشکنیها در کشور جلوگیری کنیم، یادآور شد: بنده به طور جدی معتقدم باید جلو حرمتشکنیها به افراد در کشور جلوگیری شود. آقای احمدینژاد هم دوره ریاستش تمام شده و باید حرمتش حفظ شود.
به گزارش خبرنگار تسنیم در ادامه این دیدار علی عباسپور تهرانی عضو شورای انقلاب فرهنگی در سخنانی ضمن تشکر از عارف به دلیل ایجاد نقش اساسی در ایجاد شور انتخاباتی در این دوره از انتخابات گفت: حفاظت از آراء در این دوره از انتخابات با فرمایشات رهبر معظم انقلاب انجام شد که ما از انتخاب آقای روحانی استقبال میکنیم و امیدوارم با این روند شاهد حل مشکلات اساسی و اعضای هیئت علمی دانشگاهها باشیم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
کاظم جلالی: اصولگرایان بیهوده خود را پیروز وانمود نکنند، آسیب شناسی کنند
جلالی با تاکید بر لزوم آسیب شناسی جبهه اصولگرایی گفت: اصولگرایان باید به آسیب شناسی خود پرداخته و با تفاسیر غلط مسئولیت گریزی نکنند و بیهوده در هر صحنه ای خود را پیروز وانمود نکنند که مردم ما را فرصت طلب سیاسی قلمداد نکنند. باید مسئولیت قصورها و تقصیرهای خود را شجاعانه بپذیریم و رویکرد عوامانه ماست مالی کردن را بر پدیده های سیاسی وارد نکنیم که در این باب سخن بسیار است.
رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم آسیب شناسی جبهه اصولگرایی گفت: اصولگرایان باید به آسیب شناسی خود پرداخته و با تفاسیر غلط مسئولیت گریزی نکنند و بیهوده در هر صحنه ای خود را پیروز وانمود نکنند که مردم ما را فرصت طلب سیاسی قلمداد نکنند.
به گزارش مهر، در ادامه جلسه روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود در نطق میان دستور خود ضمن تبریک ایام شعبانیه و هفته قوه قضائیه، گفت: امروز ملت ایران در عرصه جهانی خوب درخشید تا آنجا که همه یاوه گویان از مواضع خود در مقابل نظام کوتاه آمدند و انتخابات را در ایران تحسین کردند و دیدیم که وزیر خارجه کانادا، ناچار به عذرخواهی از ملت ایران شد.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این انتخابات پیروز اصلی رهبری و مردم بودند، نقش رهبری معظم انقلاب در اعلام سال حماسه سیاسی و موضع گیری های مدبرانه و حکیمانه ایشان حماسه ملت ایران را محقق ساخت.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران در این انتخابات رویکرد عقلانیت و اعتدال را انتخاب کرد، توضیح داد: این به معنای برگزیدن اسلام اصیل و دوری گزیدن از تک روی و راست روی افراطی و فرصت مغتنمی است تا رویکردهای متحجرانه از اسلام، همچنین رویکردهای انتقادی و لیبرالی به کنج انزوا رانده شود.
نماینده مردم شاهرود با تبریک به منتخب ملت ایران، برای ایشان آرزوی موفقیت کرد و گفت: ایشان فرزند و برخاسته از مجلس و یار امام(ره) و رهبری و شخصیتی کار آزموده است و امید است در دوره ریاست جمهوری ایشان شاهد تقویت روابط قوای سه گانه خصوصا قوای مقننه و مجریه باشیم.
جلالی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی که متشکل از نخبگان و منتخبان ملت است با پرهیز از شتابزدگی دست همکاری خود را به سوی ریاست جمهور منتخب گشوده و فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت به دنبال تعامل با دولت در جهت کاهش مشکلات مردم و صیانت از منافع ملی است.
رئیس فراکسیون رهروان ولایت تصریح کرد: ریاست جمهوری منتخب و دولت آینده ایشان دارای فرصت ها و چالش هایی هستند که امید است این فرصت ها و چالش ها با عقلانیت به خوبی رصد شود، فرصت برخورداری از حمایت ملت خصوصا نسل جوان، فرصت امید، نشاط و پیوند وسیع ملت با نظام و حاکمیت، اینها نعمات الهی برای منتخب جدید ملت است که می تواند موجب کاهش فشارها بر مردم و فصل جدیدی در زندگی آنها و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب و منزوی کردن رویکردهای افراطی شود.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اما چالشهای پیش رو نیز کم نیست و نباید غافل ماند، نباید عده ای مجددا این پیروزی ملت ایران را با تفاسیر التقاطی و دل به خواهی از مسیر صیانت از انقلاب اسلامی، نظام و رهبری خارج نمایند و زمینه اقدامات افراطی چپ روانه را فراهم کنند، یعنی همان مسیری که منجر به ظهور رویکرد راست افراطی در جامعه ما شد و آن شد که شد.
جلالی با تاکید بر لزوم آسیب شناسی جبهه اصولگرایی گفت: اصولگرایان باید به آسیب شناسی خود پرداخته و با تفاسیر غلط مسئولیت گریزی نکنند و بیهوده در هر صحنه ای خود را پیروز وانمود نکنند که مردم ما را فرصت طلب سیاسی قلمداد نکنند. باید مسئولیت قصورها و تقصیرهای خود را شجاعانه بپذیریم و رویکرد عوامانه ماست مالی کردن را بر پدیده های سیاسی وارد نکنیم که در این باب سخن بسیار است.
جلالی تصریح کرد: حضور حماسی مردم و فرصت ایجاد شده را باید عزیز انگاشت و به کارهای اساسی کشور پرداخت و دعواها و حاشیه پردازی ها را وانهاد.
وی ادامه داد: امروز مردم از فرط مشکلات زیادی خصوصا بیکاری و تورم سخت در فشارند .
جلالی تاکید کرد: رویکرد دولت جدید باید بر اساس همان کلید تدبیر وعده داده شده برای حل و فصل مشکلات اصلی مردم باشد. بدانید مطالبات مردم جدی است و مردم از وعده وعیدها و افزون شدن مشکلات خود به ستوه آمده اند.
نماینده مردم شاهرود ادامه داد: باید این دوران را همه باید این دوران را به فصل جدید از کار و کوشش و تلاش برای کاهش مشکلات مردم تبدیل نماییم.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
روحانی در نامهای به رهبری بر مطیع و همراه بودن تأکید کرده بود"
محمد رضا باهنر میگوید، حسن روحانی "۷-۸ روز پیش از انتخابات" در نامهای به خامنهای بر "مطیع و همراه بودن" خود تأکید کرده بود. احمد خاتمی نیز پیشبینی کرده که حسن روحانی "اصولگرایانه عمل" خواهد کرد.
یکی از نایبان رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه شنبه (۲۲ ژوئن / اول تیر) از نامهای سخن رانده که به ادعای او حسن روحانی پیش از شرکت در انتخابات به رهبر جمهوری اسلامی نوشته است.
محمدرضا باهنر در "نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین" گفته است: «آقای روحانی ۸-۷ روز قبل از برگزاری انتخابات نامهای خطاب به مقام معظم رهبری نوشته بودند و تکرار کرده بودند که ما همواره مطیع و همراه بودهایم و اکنون نیز همراه هستیم.»
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از باهنر مینویسد: «حسن روحانی فردی نیست که از سیاستهای کلی نظام عدول کند و در این زمینه نگرانی وجود ندارد». باهنر بر پایه شناخت خود از روحانی، نگران نیست که رئیس دولت یازدهم جمهوری اسلامی "تحت تاثیر برخی از افراد رادیکال از سوی هر دو جناح [اصولگرایان و اصلاحطلبان] قرار بگیرد".
باهنر همچنین در "تحلیلی ابتدایی" مدعی شده که «روحانی ظاهرا نقاط قوت تعدادی از دولتهای گذشته را دارد و نقاط ضعف کمتری را داراست». این ویژگیای بود که رهبر جمهوری اسلامی چندی پیش از انتخابات آن را برای رئیس دولت جدید ضروری دانسته بود.
عمل اصولگرایانه" حسن روحانی
احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری، روز یکشنبه (۳ تیر) نخستین کنفرانس مطبوعاتی حسن روحانی را معیار پیشبینی رفتار آینده او قرار داده است.
خاتمی سخنان رئیس جمهوری آینده ایران در کنفرانس خبری ۲۷ خرداد را "مصاحبهای اصولگرایانه" خوانده و در مورد "شکست اصولگرایان در انتخابات" گفته است: «برای ما اصولگرایی مهم است که روحانی نیز در عمل اصولگرایانه عمل و در انتخاب کابینه نیز از افراد ولایتمدار، قانونمدار و لایق و خدمتگذار استفاده میکند».
محمدرضا باهنر، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی و دبیرکل "جامعه اسلامی مهندسین"، در سخنان شامگاه شنبه حسن روحانی را نه اصلاحطلب دانسته بود و نه "صد درصد اصولگرا".
در روزهای پس از انتخابات جریانهای مختلف سیاسی در ایران پیروزی حسن روحانی را متفاوت ارزیابی میکنند. مخالفان و منتقدان سیاستهای جمهوری اسلامی روحانی را پیروز اصلاحطلبان و نیروهای معتدل میدانند و حمایتهای محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی را در این راه کارساز ارزیابی میکنند.
جریان موسوم به اصولگرایی تلاش میکند از محمود احمدینژاد فاصله بگیرد و مشکلات جاری را به حساب "افراط و تفریط"های او و اطرافیانش بنویسد. برخی از موضعگیریهای چهرههای شاخص این جریان به "تلاش برای مصادره روحانی به سود اصولگرایان" تعبیر میشود.
گروهی دیگر نیز فارغ از نتیجه نهایی، شرکت در انتخابات را مهمترین هدف میدانند و آن را تحقق "حماسه سیاسی" مورد نظر رهبر جمهوری اسلامی برمیشمرند.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
حجت الاسلام و المسلمین دکتر "حسن روحانی" رییس جمهوری منتخب ملت ایران در پاسخ به پیام تبریک " عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان سعودی اظهار اطمینان کرده است که با تدابیر روسای کشورهای منطقه به خصوص جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی، صلح و ثبات به نفع مردم ، به منطقه باز می گردد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
تماس پنتاگون با دانشگاه کلدونیان گلاسکو: سوابق تحصیلی حسن روحانی را در اختیار ما بگذارید
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : گلوبال پست نوشت: یک دانشگاه اسکاتلندی بخشی از سوابق تحصیلی حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران را در واکنش به توجهات و درخواست های بین المللی رو به افزایش منتشر کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وزارت دفاع آمریکا طی تماسی با دانشگاه کلدونیان گلاسکو از آن ها درخواست کرده است که اطلاعات تحصیلی روحانی را در اختیار پنتاگون قرار دهد.
براساس این گزارش، پنتاگون همچنین به دنبال پایان نامه های رئیس جمهور جدید ایران است.
مسئولان دانشگاه هم اکنون به دنبال اخذ مجوز برای انتشار متن کامل تز دکتر روحانی هستند.
سخنگوی دانشگاه در این خصوص اعلام کرده است که سوابق اکادمیک روحانی توجهات رسانه ای شدیدی به خود جلب کرده است.
نظر
-
آیا ممکنه از محسن رضایی بعنوان معاون اول دولت آینده استفاده بشه؟؟؟
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
دنیس راس:
با 'روحانی' مذاکره کنید اما محتاطانه!
فرارو- دنیس راس، مشاور سابق باراک اوباما در امور خاورمیانه طی گزارشی برای نیویورک تایمز انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور جدید ایران را عامل به وجود آمدن این حس که امکان های جدیدی در روند مسئله هسته ای ایران شکل خواهد گرفت، دانسته و به مقامات آمریکایی توصیه می کند در صورتی که خواهان تداوم رویکرد دیپلماتیک در پرونده هسته ای ایران هستند، باید پیشنهاد نهایی خود را با ابتکار عمل خود ارائه دهند.
به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از نیویورک تایمز، دنیس راس در این گزارش می نویسد: انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور جدید ایران، این حس را ایجاد کرده که امکان های جدیدی در روند مسئله هسته ای ایران به وجود آمده است؛ ما باید واکنش نشان دهیم اما با احتیاط. نظام ایران با درک این مطلب که روحانی مخالف سیاست های جاری کشور که انزوای ایران و تحریم های فاجعه بار را به دنبال داشته، است به وی اجازه داد که پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود. اما چندان مشخص نیست که چرا نظام جمهوری اسلامی ایران اجازه شکل گیری چنین نتیجه ای را دادند. در اینجا به چند تئوری ارائه شده در این زمینه اشاره می شود:
نظام جمهوری اسلامی ایران معتقد است که انتخاب روحانی سوپاپ اطمینانی در مقابل نارضایتی گسترده در ایران ایجاد می کند. مقامات عالی ایرانی عقیده دارند روحانی به عنوان رئیس جمهوری اعتدال گرا می تواند توافق بی پایان در مورد برنامه هسته ای ایران را پیگیری کند که کاهش تنش ها و تحریم ها در حال حاضر و زمان برای توسعه تسلیحات هسته ای در آینده را به دنبال خواهد داشت.
به عقیده ایشان روحانی می تواند مذاکراتی را آغاز کند که پوششی برای ادامه برنامه هسته ای ایران خواهد بود. ایران می خواهد رابطه قدرت میان جناح های پیشرو را به تعادل برساند، شکاف ایجاد شده را ترمیم کند و وزنه روحانیت در برابر سپاه پاسداران را متوازن کند. رئیس جمهور منتخب ایران نه تنها خود یک روحانی است بلکه می تواند آشتی دهنده ای باشد که میان تندروها و نیروهای عملگرا پلی ایجاد کند.
با این حال هیچ یک از این مسائل بدین معنا نیست که یک توافق هسته ای صورت خواهد گرفت. حتی اگر روحانی قدرت مذاکره را به دست می گرفت، باید توافقی را نهایی می کرد که مورد پذیرش مقامات علی ایران است. بنابراین هنوز خیلی زود است که در موضع گیری در مقابل روحانی، به کاهش تحریم ها بیاندیشیم.
در عوض باید به خاطر داشته باشیم که شاید فشارهای جهانی بر ایران جهت تغییر روند برنامه هسته ای تهران باعث انتخاب روحانی شده باشد. بنابراین احمقانه است اگر فکر کنیم برداشتن فشارها حالا می تواند فرصتی را ایجاد کند که روحانی اجازه ارائه پیشنهادی که ما نیاز داریم – یک توافقنامه یا یک گام معتبر به سوی یک توافقنامه که بر اساس آن ایران به تعهدات بین المللی خود در مورد مسائل هسته ای پاینبد بماند- را کسب کند. خواست نهایی ما این است که ایران باید آمده تغییر برنامه خود در جهتی شود که راه فرار برای توسعه تسلیحات هسته ای برای تهران باقی نماند.
سوال مهم برای ما این است که حالا که رئیس جمهور جدید ایران خواستار پایان دادن به انزوای این کشور و تحریم های اعمال شده و از سوی دیگر ترمیم زخمی که می گوید میان ایران و آمریکا وجود دارد، است آیا ما باید رویکرد خود در قبال ایران را به دیپلماسی تغییر دهیم.
ما در مذاکرات چند جانبه خود با ایران تاکنون رویکرد اعتمادسازی را در پیش گرفته ایم اما آنها مسیر خود را رفته اند. در واقع در حالیکه طرف ما (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) طی چند سال اخیر بدون هیچ نتیجه ای با ایران مذاکره کرده است، طرف ایرانی تعداد سانتریفیوژهای نصب شده برای غنی سازی اورانیوم را به شدت افزایش داده است. ایران در حال حاضر حدود 17 هزار سانتریفیوژ دارد و در ارتقاء آنها به نسل جدیدی از سانتریفیوژها موفق بوده است.
چنین پیشرفت هایی باعث شده فرصت ما برای اطمینان از اینکه ایران قادر نخواهد بود در این میان گریز بزند و در نهایت جهان را در عمل انجام شده برخورداری از توانایی تولید سلاح هسته ای قرار دهد، کاهش بیابد. بنابراین شاید ما برای پیگیری روند دیپلماتیک زمان داشته باشیم اما این زمان چندان زیاد نیست.
ما حال باید به سمت ارائه یک پیشنهاد نهایی که بر نتیجه مورد پذیرش آمریکا متمرکز باشد، حرکت کنیم. و باید این اقدام را عملی کنیم حتی اگر شرکای مذاکره کننده ما- به خصوص روسیه- آماده پذیرش چنین حرکتی نباشند چراکه زمان دارد می گذرد. ما باید یک شانس به روحانی بدهیم اما زمان هم نمی تواند بی انتها باشد.
دیپلماسی اغلب به دو عنصر ساده تقلیل می یابد: از بین بردن هرگونه بهانه ای برای انفعال طرف مقابل و ارائه توضیحات در مورد توافقی که می تواند صورت بگیرد. در مورد نخست، ایرانی ها می گویند نمی دانند که غرب در نهایت چه چیز را می پذیرد. پاسخ این است که ما می توانیم برخورداری ایران از قدرت هسته ای غیرنظامی را بپذیریم اما با محدودیت هایی که تولید تسلیحات هسته ای را دشوار خواهد کرد. پیشنهاد ما باید از نظر بین المللی معتبر باشد: اگر ایران آماده پذیرش آن نبود، مشخص می شود که ایران آماده پذیرش آنچه می خواهد نیست. در واقع اگر ما پیشنهادی معتبر ارائه دهیم که امکان برخورداری از قدرت هسته ای غیرنظامی با محدودیت هایی را به ایران دهد، تهران می تواند وجهه جهانی خود را حفظ کند: آنها می توانند بگویند که این پیشنهاد همانی بوده که همواره به دنبالش بودند و حقوق آنها در این پیشنهاد به رسمیت شناخته شده است.
اینطور نیست که بگوییم چنین پیشنهاد نهایی بدون هیچ ریسکی قابل حصول است. شاید روس ها با این پیشنهاد موافق نباشند. شاید آنها بترسند که این پیشنهاد به معنای پایان دیپلماسی باشد و در صورت تمایل ایران به تولید سلاح هسته ای، تنها گزینه جایگزین استفاده از نیروی نظامی باشد. احتمالا روس ها رویکرد گام به گامی که منجر به تداوم روند دیپلماتیک- حتی بدون هیچ نتیجه ای- شود را ترجیح دهند.
برای اطمینان، اگر ایران آماده تعلیق توسعه بیشتر زیرساخت های هسته ای خود باشد، آنهم در شرایطی که دیپلماسی در جریان است، این امر می تواند رویکردی قابل قبول باشد. اما روحانی امکان چنین تعلیقی را رد کرده و گفته که پیشتر این روش را امتحان کرده است. بنابراین این بار ایران است که تلاش می کند دریچه باز دیپلماسی را ببندد.
شاید روحانی بتواند گشایشی در این مسیر ایجاد کند. اما باید آماده باشیم: این مسیر باید گشایشی برای شفاف سازی آنچه ممکن است و آزمایش نتایج آن باشد، نه مشارکت در مذاکراتی بی انتها به نفع ایران. حفظ رویکرد گام به گام چند جانبه ای که دیگر سودمند نیست یا اجازه دادن به روسیه برای تصمیم گیری در مورد چگونگی ادامه مسیر، نسخه ای نیست که برای تشخیص امکان وجود گشایشی در روند دیپلماسی به ما کمک کند.
دنیس راس در پایان گزارش خود می نویسد: اگر به دنبال موفقیت دیپلماسی هستیم، آمریکا باید حالا دریابد که می تواند و باید طرح ابتکاری خود را ارائه دهد.
نظر
-
توصیه های مذاکره کننده ی سابق آلمان به غرب و رئیس جمهور منتخب ملت ایران؛
فیشر: عدم استفاده غرب از فرصت روحانی نهایت بی مسئولیتی است/تجربه ی شخصی ام می گوید، او شخصیتی باز دارد/او برخلاف احمدی نژاد چهره ی دوستانه ی ایران است/ روحانی مذاکرات مستقیم با آمریکا را آغاز کند
ایران طی 10 سال گذشته دو رویکرد سیاسی را تجربه کرده است. یک مدل اصلاح طلب تحت هدایت محمد خاتمی و یک مدل رادیکال تحت هدایت احمدی نژاد. اصلاح طلبان موفق به غلبه بر مخالفت اصولگرایان نشدند. این در حالیست که رادیکال ها هم از پس رفع مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها برنیامدند.
یوشکا فیشر وزیر خارجه و معاون اسبق صدر اعظم آلمان نوشت: هیچکس تصور نمی کرد که حسن روحانی پیروز انتخابات ریاست جمهوی ایران شود.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، در یادداشت این مذاکره کننده سابق آلمان با ایران آمده است: در نتیجه ی پیروزی روحانی، جنگ داخلی در سوریه و مذاکرات با ایران بر سر برنامه هسته ای شکل جدیدی به خود خواهد گرفت.
امسال دهمین سالگرد نشست ایران و سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) در سطح وزیر خارجه است. من آنجا به عنوان نماینده ی آلمان حضور داشتم، روحانی هم در آنجا حاضر بود.
مذاکرات تا به امروز ادامه داشته است البته در مدلی توسعه یافته که شامل آلمان و پنج عضو دائم شورای امنیت می شود. نتایج محسوسی و مناسبی هم بدست نیامده است. اکنون روحانی مجددا به عرصه ی خطرناک برنامه هسته ای ایران بازگشته است. البته این بار او رئیس جمهور است، ما چه انتظاری می توانیم از او داشته باشیم و بالعکس؟
براساس تجربیات شخصی ام، روحانی فردی مودب و با شخصیتی باز است. برخلاف محمود احمدی نژاد، او خود را با دیپلمات های باتجربه و بسیار با مهارت و متبحر احاطه کرده است. اما شکی نیست که او مردی در درون جمهوری اسلامی است که از برنامه هسته ای این کشور پشتیبانی می کند.
اگر روحانی به فکر موفقیت دولتش باشد، پس باید به قول های خود در جهت بهبود وضعیت زندگی مردم عمل کند. این اقدام آسان نخواهد بود.
بهبود وضعیت اقتصادی که مد نظر رای دهندگان به روحانی بود با رفع تحریم ها ایجاد می شود. اما پایان دادن به تحریم های بین المللی لازمه ی دستیابی به موفقیت در مذاکرات هسته ای است. این مسئله همچنین نیازمند حل و فصل موقت درگیری های منطقه ای است. خاورمیانه به سرعت در حال تغییر است. در عین حال، ما شاهد از هم پاشیدگی و فروپاشی خاورمیانه قدیم که ساخته ی دست انگلیس و فرانسه پس از جنگ اول بود هستیم.
نظم منطقه ای جدید که اشاره به آینده ای مملو از خطر و آشوب دارد هنوز قابل تشخیص نیست. در حالیکه ایران به به دنبال کسب نفوذ و منافع خود است، اختلاف و مناقشه با شورای امنیت بر سر مسئله ی هسته ای با مقاصد منطقه ای تهران گره خورده است. با این همه، دورنمای یک ایران مجهز به سلاح هسته ای می تواند درگیری خشونت بار و مسابقه تسلیحات هسته ای در منطقه را وخامت بخشد. در نتیجه، این دو مسئله پیش از هرگونه اقدامی در راستای لغو تحریم ها باید حل شود.
ایران و غرب باید از گذشته درس بگیرند و مطابق با آن و با توجه به منافع در تضاد طرفین، موانع داخلی و نبود اعتماد توقعات و انتظارات خود را مدیریت کنند.
بعلاوه، جدا از مذاکره با 1+5، به ایران توصیه می شود که مذاکرات مستقیمی را با ایالات متحده آغاز کند. تهران همچنین باید روابط خود با عربستان سعودی وحاشیه نشین های خلیج فارس را بهبود ببخشد.
روحانی باید راهی را دنبال کند که به بهای حمایت اکثریت مراکز قدرت در ایران تمام نشود. این موضوع به او اجازه می دهد تا به قدرتی که رای دهندگان در اختیار او گذاشته اند دست یابد.
در امریکا و غرب بسیاری به روحانی به عنوان چهره ی دوستانه ی ایران نگاه می کنند. این درحالیست که احمدی نژاد چهره ی حقیقی این کشور است! در عوض، بسیاری از ایرانیان به اوباما به عنوان چهره ی دوستانه ی امریکا که همچنان به دنبال تغییر حکومت در ایران است، نگاه می کنند. این درحالیست که بوش فردی صادق تر بود، چراکه رادیکال بود. هر دو برداشت، واقعیت ها را تحریف می کنند، هرچند هر دو حاوی حقیقت هم هست.
با وجود این برداشت ها، ریاست جمهوری روحانی فرصت غیرمنتظره ای برای مذاکرات هسته ای و راه حل سیاسی در سوریه فراهم کرده است. شرکت ایران در کنفرانس بین المللی صلح یک ضرورت است و از طرفی جدیت روحانی مورد آزمایش قرار می گیرد. در طول کنفرانس بن در 2001، ایران به شکلی نتیجه گرا و پرگماتیک رفتار کرد.
مجددا می گویم، وجود انتظارات و توقعات واقع گرایانه بسیار با اهمیت است. نتیجه ی موفقیت آمیز در مذاکرات هسته ای و دستیابی به راه حل یا حتی توقف درگیری های منطقه ای دشوار خواهد بود. اما این نهایت بی مسئولیتی است که از فرصت غیرمنتظره که با انتخاب روحانی پیش امده استفاده نشود.
نظر
-
حسن روحانی از بمبگذاری آرژانتین اطلاع داشت!
حسن روحانی- رییس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران، عضو تیم ویژه ای بوده که در آن انفجار مرکز یهودیان "بوینس آیرس" طراحی شد! مقامات آرژانتین می گویند انفجار مرکز یهودیان بوینس آیرس- پایتخت این کشور، توسط ایران طراحی و از سوی حزب الله لبنان اجرا شده است!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک روزنامه آمریکایی در تازه ترین جنگ روانی علیه رئیس جمهور منتخب ملت ایران، ادعایی مضحک منتشر کرد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ روزنامه واشنگتن تایمز نوشت: حسن روحانی- رییس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران، عضو تیم ویژه ای بوده که در آن انفجار مرکز یهودیان "بوینس آیرس" طراحی شد!
مقامات آرژانتین می گویند انفجار مرکز یهودیان بوینس آیرس- پایتخت این کشور، توسط ایران طراحی و از سوی حزب الله لبنان اجرا شده است!
ایرانیانی که گفته می شود در این انفجار نقش داشته اند هنوز تحت پیگرد "اینترپل" قرار دارند.
همچنین واشنگتن تایمز به نقل از اینت نیوز در ادعایی غیرمستند نوشت: یک مأمور امنیتی ایرانی که در سال 90 میلادی از ایران گریخته است، گفته این ترور توسط یک کمیته که با شورای امنیت ملی ایران در ارتباط بوده طراحی شده است؛ در آن زمان حسن روحانی به عنوان عضوی از آن کمیته ترور و همچنین منشی شورای امنیت ملی فعال بوده است!
به گفته رئول گرشت- عضو ارشد نهاد دفاع از دمکراسی، «قاعدتاً اجازه حسن روحانی برای عملی شدن طرح ترور لازم نمی بوده! اما شکی نیست که روحانی از این طرح ترور و همه بحث هایی که منجر به این ترور شد اطلاع داشته است!»
مرکز یهویان در "بوینس ایرس"، در سال ۱۹۹۴ بوسیله بمبی پر قدرت منفجر شد که در اثر ان ۸۵ نفر کشته و ۳۰۰ نفر زخمی شدند.
حسن روحانی که به تازگی به عنوان رییس جمهور جدید ایران انتخاب شده، به عنوان چهرهای میانهرو شناخته می شود اما رئول گرشت می گوید که این عنوان برای حسن روحانی "فریبنده" است!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر