تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

احساس مي کنم سرمايه گذاران وابسته و يا علاقه مند به رياست جمهور قبلي دارند از بازار سرمايه خارج مي شوند و بزودي سرمايه گذاران وابسته و علاقه مند به رييس جمهور جديد و سرمايه گذاران قبلي مجددا وارد بازار سرمايه بشوند.
    احتمال مي دهم
    بزودي بغير از سرمايه گذاران علاقه مند به دو رييس جمهور قبلي و فعلي گروهي از ايرانيان خارج از کشور هم وارد بازار سرمايه گردند.
    .................................................. ..........................
    بزودي حجم معاملات بورس از 300ميليارد تومان هم فراتر خواهد رفت.
    فقط سهامداري کنيم.

نظر

• مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

دوستان توجه کنند....
      اگه انشالله دولت بتونه جلوی این غضنفرهای نادان رو بگیره و تعاملی هرچند آبکی با غرب ایجاد بشه.....
      بدلیل فضای مناسب سرمایه گذاری در ایران....بسیاری از ایران خارج از کشور با سرمایه های ارزی
      ورود پیدا میکنند و اونموقع بازار دیدن داره......

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5096

دلم خنک شد از تودهنی روحانی به خبرنگار فارس که میخواست بگه چرا کسانی در کابینه هستند که در رابطه با مسائل انتخابات 88 مرزبندی شفاف نکردند!!
        ای تا چشتون درآد هنوز نفهمیدین این انتخابات نتیجه صبوری انتخاب 88 هست.

همچنین روحانی به صراحت گفت: یقین کردیم دیگر زمانی برای اشتباه کردن نداریم و تمام اعضای کابینه من صدای مردم را شنیدند. /:.grlim:./
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5096

اون کوره احمدی نژادی چی میگه این وسط؟!!
          اگر این دوست ما چشم داشت و قیافه محمودو میدید بعید میدونم عاشقش میشد! میگن نابیناها با چشم دل میبینند ولی ظاهرا این آقا چشم دلش هم کوره . و صد البته با اون عربده کشی و لودگی خودش نشون داد یک طرف دار احمدی نژاد چه تیپ آدمی هست!
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/08/06, 18:28.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

من كاري ندارم به حرف اون بنده خداي عزيز اميدوارم مشكلاتي كه مي گفتن حل بشه همينجوريكه كه آقاي روحاني گفتن
            ولي اي كاش منطقي تر رفتار مي كرد حداقل جلوي خبرنگارهاي خارجي
            هر كسي مي تونه عاشقي هر كسي باشه به هر دليلي ولي ...........
            من عاشق لب خند هاي جناب آقاي روحاني هستم/:.Heart.:/
            خوشحالم خوشحال <:-p خيلي خوشحالم به ايشون راي دادم و تلاشم و كردم و حتي هزينه
            www.mahak-charity.org

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

درود بر روحانی که گفت از تمامی وزرای معرفی شده با قاطعیت دفاع می کند و مشت محکمی بر دهان یاوه گویانی چون مدیرکیهان و بعضی نمایندگان همگرا با او زد . غیر از این باشد مردمی که به او رای دادند لعن و نفرینش می کنند.

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

در پی مخالفتهای گروه تحجر با کابینه تدبیر و امید در مجلس....

فرارو- یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به نحوه مخالفت اعضای جبهه پایداری با کابینه یازدهم گفت: «اکنون اینها با حرف های سبک و نطق های ضعیف که بیشتر ناشی از لجبازی و عصبیت های حزبی، گروهی و شخصی است به همان سرنوشت آقای احمدی نژاد دچار خواهند شد و با این خودکشی سیاسی در حداقل زمان عمر سیاسی آنها به پایان می رسد و دیگر مورد توجه مردم قرار نخواهند گرفت.»

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

صدرنشین آرای نمایندگان پس از انتخاب چه گفت؟

وزیر امور اقتصاد و دارایی حفظ ارزش پول ملی و تقویت تولید را دو هدف عمده خو دانست و گفت: با رای اعتماد بالایی که نمایندگان به من دادند بارسنگینتری را بر دوشم احساس میکنم.
                  صدرنشین آرای نمایندگان پس از انتخاب چه گفت؟
                  به گزارش جهان، علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتوگو با تسنیم گفت: با رای اعتماد بالایی که نمایندگان به من دادند بار سنگینتری را بر دوشم احساس میکنم و انشاءالله با یک تلاش بهتر و بیشتر بتوانیم برنامههای خود را عملیاتی کنیم.

وی با تشکر از رئیسجمهور و نمایندگان به دلیل اعتماد به او اظهار داشت: بنده ۲ هدف اصلی را در برنامههای کاریام دارم یکی حفظ ارزش پول ملی و احیای آن و دیگری تقویت تولید است.

وزیر اقتصاد و دارایی اصلاح نظام مالیاتی، گمرک، بیمه، بانکی، تشویق سرمایهگذاران خارجی از دیگر برنامههای مهم خود برشمرد و افزود: از همه رسانهها و از خبرگزاری تسنیم که در این مدت کمال همکاری را با ما داشتهاند تشکر و قدردارنی میکنیم.

به گزارش تسنیم علی طیب نیا با ۲۷۴ رای موافق، بیشترین رای اعتماد نمایندگان را در میان تمام گزینههای پیشنهادی کسب کرد که در نوع خود تاکنون بینظیر بوده است.
                  تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

کد خبر: ۱۵۹۴۳۶
                    ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام اینکه فعالیت رسمی خود در وزارت امور خارجه را از روز شنبه آغاز خواهد کرد، گفت: با هرچه در توان دارم به اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران و کم کردن فشار از دوش مردم کمک می کنم و هر کاری که بتوانم را در این راه انجام خواهم داد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور، با اشاره به اینکه فعالیت های خود را در این زمینه آغاز کرده بودیم، اعلام کرد: فعالیت خود در وزارت امور خارجه به طور رسمی از روز شنبه با حضور آقای صالحی آغاز خواهم کرد.

وی درباره رای بالای اعتماد نمایندگان در صحن مجلس برای انتصاب وی به عنوان وزیر امور خارجه اظهار داشت: همانطور که در صحبتم در صحن مجلس نیز عرض کردم انتخاب آقای دکتر روحانی توسط مردم و انتخاب بنده از سوی ایشان محبتی است که از طرف مردم شد و در طول روزهای بررسی کابینه و همچنین رای اعتماد قوی مجلس به برنامه بنده نیز این محبت شامل حال بنده بود و همه اینها بار مسئولیتی را که با کمال صداقت آن را حس می کنم سنگین تر می کند.

ظریف ادامه داد: با هرچه در توان دارم به اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران و کم کردن فشار از دوش مردم کمک می کنم و هر کاری که بتوانم را در این راه انجام خواهم داد.

وزیر امور خارجه درباره اولین اقداماتش پس از شروع کار در این وزارتخانه گفت: وزارت امور خارجه یک رشته کارهایی دارد که باید به صورت مداوم انجام شود.

وی افزود: وزارت امور خارجه یک سازمان چرخشی است و سالانه حدود 60 نفر از نیروهای مدیریتی وزارت امور خارجه در حال چرخش در کشورها هستند و امسال نیز زمان این چرخش همزمان با دولت جدید و مسئولیت بنده شده است و به همین دلیل و از آنجا که اگر دوستان فرزند مدرسه ای داشته باشند، با مشکل مواجه نشوند باید اول به این موضوع رسیدگی کنیم.

ظریف تصریح کرد: مشکلات دیگری مانند فجایع مصر نیز باید در دستور کار اولیه باشد و نیاز است که حداکثر رایزنی ها برای توقف این وضعیت صورت گیرد باید جان مردم بیگناه در مصر از این شرایط حفظ شود و گروه های مختلف بتوانند از طریق صلح آمیز به نتیجه برسند.

وی تاکید کرد: موضوعات دیگری نیز در حوزه وزارت امور خارجه اتفاق می افتد و بنده همانطور که گفته ام معتقدم سیاست خارجی در کشور نباید تنها واکنش به تحولات باشد، بلکه میخواهیم به استقبال تحولات برویم و در عرصه سیاست خارجه جهان نقش ایفا کنیم.

ظریف گفت: برنامه بسیار سنگینی در پیش رو است که امیدوارم با کمک همکاران برجسته در وزارت امور خارجه بتوانیم برنامه ها را اجرایی کنیم.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین درباره برنامه اولین سفرهایش پس از کسب رای اعتماد و نشستن بر کرسی وزارت امور خارجه گفت: مجمع عمومی سازمان ملل و اجلاس شانگهای در پیش رو است، باید به وزارت امور خارجه برویم و با بررسی موضوعات درباره سفرها تصمیمگیری کنیم.

برچسب ها: مصر ، ظریف

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: اتاقهای بازرگانی سراسر کشور و فعالان اقتصادی بخش خصوصی از برنامههای اقتصادی دولت یازدهم حمایت میکنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یحیی آل اسحاق در خطبههای پیش از نماز جمعه امروز تهران گفت: برنامههای اقتصادی دولت یازدهم مقبولیت پیدا کرده و دارای جنبههای مثبت زیادی هم است. البته باید سعی کنیم از افزایش انتظارات غیرواقعی در جامعه جلوگیری کنیم.
                      وی افزود: امیدواریم در دولت جدید نگاه در حوزه اقتصادی نگاه به افزایش تولید، افزایش کیفیت و افزایش بهرهوری تولید باشد و رویکرد اصلی نیز صادرات محور باشد.
                      او با تاکید بر ضرورت بازنگری در نظام آموزشی کشور بر مبنای دیدگاههای اقتصادی عنوان کرد: باید با ارائه آموزشهای مختلف ضایعات را در حوزههای تولید و مصرف به حداقل برسانیم که در این زمینه فرهنگ سازی از دوران ابتدایی تا دانشگاه ضرورت دارد.
                      آل اسحاق با اشاره به اینکه اقتصاد به نخ تسبیح نظام ایران تبدیل شده است، اضافه کرد: ما به عنوان اتاق بازرگانی تهران و همچنین اتاقهای بازرگانی سراسر کشور و فعالان بخش خصوصی از برنامههای اقتصادی دولت یازدهم حمایت میکنیم. البته فعالان اقتصادی نباید به یکباره همه انتظارات خود را وارد صحنه کنند چرا که امکان اجرای همه توقعات در کوتاهمدت وجود ندارد.
                      رئیس اتاق بازرگانی تهران همچنین با ابراز خوشنودی نسبت به کسب رای اعتماد مجلس از سوی اغلب وزرای پیشنهادی دولت یازدهم اظهار کرد: اتاقهای بازرگانی سراسر کشور آمادگی دارند تا با همکاری دولت یازدهم مشکلات اقتصادی به وجود آمده برای کشور را حل کنند.

نظر

• vet
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1504

دولت جدید هم کاری جز به رنگ خون کشیدن شاخص سهام نکرده
                        امیدواریم هر چه زود تر دکتر روحانی و همکاراش یک حرکتی بزنن
                        از سر کار اومدن دولت جدید یک روز سبزه دو روز قرمز گوجه ای
                        (احمدی نژژژژژژژژژژژاد /:.negaran.:/ )
                        :.thumbsupsmileyanim
                        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• میرحسین
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 95

پاسخ : تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

1392/3/21
                          در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                          تعجب میکنم از اینکه بعضیا روحانی رو اصلاح طلب میدونن سوابق ایشان رو بررسی کنید بعد نتیجه بگیرید ......... بنده تحت هیچ شرایطی رای نمیدم
                          [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

حال و روز این روزای بورس با عنوان این تاپیک
                            کمتر کسی فکر میکرد که با امدن روحانی بعنوان ریاست جمهوری جدید، آینده بورس اینطوری بشه. اینجاست که میشه گفت چی فکر کردیم چی شد!!!!!!!!!!
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• هیرکان
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 172

طیب نیا برای چی داره اینطور با بازار بورس دشمنی میکنه!!؟....... یک نفر از رجل رده بالای سیاسی که الان حضور ذهن ندارم اسمش رو گفته بود: طیب نیا گزینه انتخابی و معرفی شده دکتر عارف برای وزارت اقتصاد بوده است!!!.............یعنی دکتر عارف گند زدش به مملکت ما با این انتخاب 8 ریشتری خودش.

نظر

• omidvar
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 796

حسن قول صد روزه داده بود بشماریم ببینیم صد روز شده !!!نشده ونمیشه ونخواهد شد/:.nono.:/
                                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

در حال کار...
                                X