تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

دوست عزیزجناب مخبرالدوله من 42 سال سن دارم تحصیلات دانشگاهی هم دارم الان هم در صنعت خودرو فعال هستم.ضمنا در زمان تحصیل در دانشگاه شیراز شاهد شورش مردم شیراز در زمان ریاست جمهوری جناب آقای هاشمی و هم تورم 50درصدی زمان ایشان بوده ام دوره جنگ را هم با تمام وجود حس کرده ام هم پیشرفت ها و هم عقب افتادگی ها را لمس کرده ام .در حال حاضر هم هیچ کاندیدایی مد نظر من نیست مگر این که برنامه های کاندیداها را ببینم حالا شما بفرمایید چرا از جناب هاشمی اینقدر پر حرارت دفاع می کنید؟آیا از برنامه های ایشان اطلاعی دارید؟از برنامه های اقتصادی یا سیاسی و فرهنگی ایشان خبر ویژه ای دارید؟ضمنا حالا که من موارد خواسته شده شما را جواب دادم خوب است خود شما هم به موارد مطروحه خودتان پاسخ دهید.شاید بیشتر با هم آشنا شدیم

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

هاشمي پس از تماس با رهبري کانديدا شد

گروه سياسي: آيت الله هاشمي تا ساعت ۵بعداظهر تصميمي براي کانديداتوري نداشتند اما بعد از صحبت تلفني که با مقام معظم رهبري در ساعت ۵:۱۰انجام دادند با تاکيد و عجله خودشان را به وزارت کشور رساندند و براي ثبت نام اقدام کردند.

حجت الاسلام علي عسگري، مشاور پارلماني مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت و نماينده مجلس هفتم در گفتگو با خبرگزاري آريا گفت: آيت الله هاشمي تا ساعت ۵بعداظهر تصميمي براي کانديداتوري نداشتند در عين حال با توجه به مراجعات و احساس مسئوليتي که داشتند بعد از صحبت تلفني که با مقام معظم رهبري در ساعت ۵:۱۰انجام دادند با تاکيد و و عجله خودشان را به وزارت کشور رساندند و براي ثبت نام اقدام کردند.

وي افزود: پس از آنکه آقاي هاشمي گفته بودند اگر نظر رهبري درباره حضور بنده مساعد باشد حتما در انتخابات کانديدا مي شوم فضاسازي هايي در داخل و خارج از کشور صورت گرفت. در داخل تلاش کردند اينگونه القاء کنند که آقاي هاشمي مي خواهد رهبري را راضي به حضور خودشان کنند و در خارج نيز اشاره به مشکلات ميان مقام معظم رهبري و آيت الله هاشمي شد در حالي که رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام برادر، دوست صميمي و هم فکر و همسنگر ۶۰ساله مقام معظم رهبري است و هيچگاه اين رابطه مخدوش نشده و نخواهد شد. اين نماينده سابق مجلس تاکيد کرد: همانطور که اشاره کردم روز گذشته آيت الله هاشمي بعد از تلفن و صحبت با مقام معظم رهبري عزمشان جزم شد و ثبت نام کردند بنده معتقدم آقاي هاشمي تمام توان خود را نيز صرف تقويت نظام، رهبري و آرمان هاي انقلاب، امام و ملت ايران خواهند کرد. هاشمي مردي است که درباره چالش هاي داخلي، خارجي و سوء مديريت در داخل و عوامل افراطي انديشه مي کند. در واقع ايشان با عقلانيت ورود پيدا کرده است.

عسگري درباره ورود احمدي نژاد با مشايي در وزارت کشور گفت: حضور آيت الله هاشمي در ستاد انتخابات کشور با متانت همراه بود اما از سوي ديگر نحوه ورود احمدي نژاد و مشايي در وزارت کشور که البته با برنامه بود حاوي پيام است برداشت من اين است که آقاي هاشمي تدبير، اميد و اعتدال را مبنا کار قرار خواهند داد تا در راستاي برون رفت از وضع موجود و همچنين کمک به رهبري تلاش خواهند کرد. مشاور پارلماني مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت همچنين از کناره گيري حسن روحاني به نفع آيت الله هاشمي خبر داد و گفت:آقايان حسن روحاني و عارف قبلا هم اعلام کرده اند که به نفع آقاي هاشمي کنار خواهند کشيد البته بنده فکر مي کنم اين دو شخصيت بعد از اعلام نتايج بررسي صلاحيت ها از کانديداتوري انصراف دهند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

امروز صورت گرفت؛

بیانیه اعتراضی 150 نماینده مجلس نسبت به مواضع هاشمی
        ۱۵۰ نماینده مجلس نامه ای اعتراضی نسبت به مواضع اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی براینکه "با رژیم صهیونیستی سر جنگ نداریم " امضا کردند.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• رضا شمس
          عضو عادی
          • May 2011
          • 24

سلام.من فکر میکنم کاندیدای رهبری ولایتی باشد.رهبری در دوران ریاست جمهوریشان نتوانستند آقای ولایتی را نخست وزیر کنند.امام و مجلس و چپی های ان زمان نگذاشتند .الان امیدوارند در دوران رهبری اقای ولایتی را رییس جمهور کنند.

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
            دوست عزیزجناب مخبرالدوله من 42 سال سن دارم تحصیلات دانشگاهی هم دارم الان هم در صنعت خودرو فعال هستم.ضمنا در زمان تحصیل در دانشگاه شیراز شاهد شورش مردم شیراز در زمان ریاست جمهوری جناب آقای هاشمی و هم تورم 50درصدی زمان ایشان بوده ام دوره جنگ را هم با تمام وجود حس کرده ام هم پیشرفت ها و هم عقب افتادگی ها را لمس کرده ام .در حال حاضر هم هیچ کاندیدایی مد نظر من نیست مگر این که برنامه های کاندیداها را ببینم حالا شما بفرمایید چرا از جناب هاشمی اینقدر پر حرارت دفاع می کنید؟آیا از برنامه های ایشان اطلاعی دارید؟از برنامه های اقتصادی یا سیاسی و فرهنگی ایشان خبر ویژه ای دارید؟ضمنا حالا که من موارد خواسته شده شما را جواب دادم خوب است خود شما هم به موارد مطروحه خودتان پاسخ دهید.شاید بیشتر با هم آشنا شدیم
            بنده بدلیل تعطیلی دانشگاهها از سال 59(اوایل جنگ) بمدت 21 ماه در خط مقدم جبهه ها بوده ام
            متاسفانه بدلیل جراحت نتوانستم ادامه دهم ...خرابی و ویرانی شهرهای خوزستان را با چشم خود بارها دیده ام...
            فقط یک سوال میکنم؟؟
            آیا شما میدانید دولت هاشمی سالانه چند میلیارد دلار درآمد ارزی داشت ؟؟
            و خرابیهای جنگ و نیاز به باز سازی چه مقدار بود؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

اولین بیانیه انتخاباتی هاشمی رفسنجانی
              مانند سربازی جانبرکف برای دفاع از آرمانها و اعتلای ملت به میدان آمدم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور بیانیهای انتخاباتی اعلام کرد: آنگونه که یک سرباز در دفاع از آرمانهایش، جانش را در طبق اخلاص مینهد، آبرو و اعتبارم را برای اسلام، انقلاب، مردم و اعتلای میهن به دست میگیرم و وارد میدانی میشوم که سالها قبل تجربه کردهام.
              خبرگزاری فارس: مانند سربازی جانبرکف برای دفاع از آرمانها و اعتلای ملت به میدان آمدم

به گزارش خبرگزاری فارس، آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و نامزد انتخابات یازدهم، در نخستین اقدام انتخاباتی خود بیانیهای درباره انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد.

متن این بیانیه که نسخهای از آن در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته، به شرح ذیل است:

بسمالله الرحمن الرحیم

مردم فهیم، وفادار و قدرشناس ایران اسلامی

پس از گذشت ماهها رایزنی با شخصیتهای حقیقی و حقوقی و به پاس قدردانی و احترام به توصیههای ضمنی یا مستقیم برخی مراجع عالیقدر و یا درخواست فضلا، علمای حوزههای علمیه، ائمه جمعه و جماعات، دانشگاهیان، دانشجویان، صنعتگران، تولیدکنندگان، کارگران، کشاورزان، نویسندگان، هنرمندان، ورزشکاران، صنوف مختلف، احزاب، گروههای متعدد و بهویژه خانوادههای مکرم شهدا، ایثارگران و با ایمان کامل به نقش بیبدیل آحاد مردم خونگرم و صمیمی در تعیین سرنوشت کشور، خود را برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، در معرض رأی و نظر شما قرار میدهم تا در این برهه حساس از تاریخ کشور که مشکلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به ادلّهای که بر شما مخفی نیست، زمینه تأثیر تهدیدها و تحریمهای خارجی را هموار کرده است، یکبار دیگر به وظیفه و تکلیف انقلابی و تاریخی خویش عمل کرده باشم و نیز با ایجاد رقابتی سالم و مؤثر، شرایط تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی مورد تأکید رهبری معظم انقلاب فراهم آید.

عزم پاسخ قاطع به ادعاهای کذب و القای ناکارآمدی نظام اسلامی، ضرورت ایجاد اتحاد، اعتماد و قابلیت جمع کردن همه سلایق و طیفهای داخل خانواده نظام و انقلاب اسلامی و مدیران دلسوز و با تجربه کشور را میطلبد که بعضاً به دلیل برخوردهای تنگنظرانه و افراطی، در حال حاضر، کمکار، منزوی یا خانهنشین شدهاند، ایجاد اعتدال و استفاده از همه قابلیتهای مدیران مجرب از طیفهای مختلف، مرا نیز مانند سایر دلسوزان نظام بر آن داشت تا با توجه به شرایط داخلی و تهدیدات و تحریمهای خارجی، برای رفع تدریجی معضلات و مشکلات عدیده کشور، به مدد شما مردم وفادار، پا به عرصه خدمتگزاری بگذارم تا انشاءالله، دست در دست هم دهیم به مهر/ میهن خویش را کنیم آباد.

برای اینجانب، اعتلای ایران اسلامی و تقویت مکتب اهل بیت (ع) بسیار مهمتر از آنست که برای انجام وظیفه و تکلیف خویش به تعریف و تمجید اختلافبرانگیز دشمنان دانا و تهدید، تحدید، بداخلاقی و تخریب دوستان نادان توجه نمایم؛ آنگونه که یک سرباز در دفاع از آرمانهایش، جانش را در طبق اخلاص مینهد، من نیز آبرو و اعتبارم را که در طول نیم قرن گذشته از انقلاب اسلامی و مردم گرفتهام برای اسلام، انقلاب و مردم و اعتلای میهن به دست میگیرم و با تأکید بر اعتدال علوی که چپ و راست، افراط و تفریط را ضلالت و گمراهی میداند، پا به میدانی گذارم که قبلاً در سالهای پس از جنگ 8 ساله حزب بعث علیه ایران که نتیجه آن ویرانی 5 استان کشور و نابودی زیرساختها و امکانات بود، تجربه کرده بودم. سالهایی که به دلیل وجود همدلی، اتحاد و اعتماد در جامعه و به کمک شما مردم فهیم و قدرشناس، به تدریج رکود اقتصادی، دلسردیهای اجتماعی، ویرانیهای زیرساختها و تولید، کسر بودجه، بیکاری و مشکل کسب و کار، از کشور رخت بربست و ایران عزیز به دست شما مردم و استفاده از مدیران لایق، دلسوز و معتدل از همه طیفها و سلایق سیاسی، به رشد و بالندگی رسید و در عرصه بینالمللی و سیاست خارجی نیز، با تنشزدایی، ایجاد تعامل و گفتوگوهای سازنده و شفاف براساس احترام و حفظ عزت و کرامت، حقانیت سیاسی کشور را هم به اثبات رساندیم.

اکنون، با توکل بر خدا و با حضور شما مردم در انتخابات، مطمئنم، فصلی تازه و سرشار از امید در تاریخ معاصر ایران با خلق حماسه رقم خواهد خورد که همه ایرانیان با قومیتها، زبانها، مذاهب و ادیان و حتی سلایق مختلف سیاسی، برای سربلندی خود، میهن عزیز و نسلهای آینده تلاش خواهند کرد. انشاءالله

نظر

• راز نما
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 347

چرا اینقدر خودتان را با این حرفها خسته میکنید و آزرده اینها یک بازی سیاسی هست اگر سیاست نظام ایجاد کند هرکسی را می تونه بیاره بالا تا آرای مردم را جمع کنه حالا اکبراقا باشه رحیم اقا یا محمدخان و غیره فقط باید بدانیم که در حال حاضر با این تحریم ها حتما کسی را روی کار میارند که بتونه این جو را درست کنه و به قول معروف بتونه هم اعتدال نظام را داشته باشه هم یک رقابت سیاسی قوی که بتوانند با رای حداکثری ملت خودی در جهان نشان بدهند. در ضمن حتما سیاست این دوره ارامش و رفاه اقتصادی خواهد بود چرا که آنچه که خواستند در این چند سال به هدف شان رسیدند اونهم ازاد سازی قیمتها بنایراین این دوره هر کسی روی کار بیاد حتما مشخص هست. البته با رای ملت چرا که طوری رقابت ایجاد میکنند که رای ملت بطرف اون کاندیدی که مد نظر هست برود .
                تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور بیانیهای انتخاباتی اعلام کرد: آنگونه که یک سرباز در دفاع از آرمانهایش، جانش را در طبق اخلاص مینهد، آبرو و اعتبارم را برای اسلام، انقلاب، مردم و اعتلای میهن به دست میگیرم و وارد میدانی میشوم که سالها قبل تجربه کردهام.
                  خبرگزاری فارس: مانند سربازی جانبرکف برای دفاع از آرمانها و اعتلای ملت به میدان آمدم

به گزارش خبرگزاری فارس، آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و نامزد انتخابات یازدهم، در نخستین اقدام انتخاباتی خود بیانیهای درباره انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد.

متن این بیانیه که نسخهای از آن در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته، به شرح ذیل است:

بسمالله الرحمن الرحیم

پس از گذشت ماهها رایزنی با شخصیتهای حقیقی و حقوقی و به پاس قدردانی و احترام به توصیههای ضمنی یا مستقیم برخی مراجع عالیقدر و یا درخواست فضلا، علمای حوزههای علمیه، ائمه جمعه و جماعات، دانشگاهیان، دانشجویان، صنعتگران، تولیدکنندگان، کارگران، کشاورزان، نویسندگان، هنرمندان، ورزشکاران، صنوف مختلف، احزاب، گروههای متعدد و بهویژه خانوادههای مکرم شهدا، ایثارگران و با ایمان کامل به نقش بیبدیل آحاد مردم خونگرم و صمیمی در تعیین سرنوشت کشور، خود را برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، در معرض رأی و نظر شما قرار میدهم تا در این برهه حساس از تاریخ کشور که مشکلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به ادلّهای که بر شما مخفی نیست، زمینه تأثیر تهدیدها و تحریمهای خارجی را هموار کرده است، یکبار دیگر به وظیفه و تکلیف انقلابی و تاریخی خویش عمل کرده باشم و نیز با ایجاد رقابتی سالم و مؤثر، شرایط تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی مورد تأکید رهبری معظم انقلاب فراهم آید.

عزم پاسخ قاطع به ادعاهای کذب و القای ناکارآمدی نظام اسلامی، ضرورت ایجاد اتحاد، اعتماد و قابلیت جمع کردن همه سلایق و طیفهای داخل خانواده نظام و انقلاب اسلامی و مدیران دلسوز و با تجربه کشور را میطلبد که بعضاً به دلیل برخوردهای تنگنظرانه و افراطی، در حال حاضر، کمکار، منزوی یا خانهنشین شدهاند، ایجاد اعتدال و استفاده از همه قابلیتهای مدیران مجرب از طیفهای مختلف، مرا نیز مانند سایر دلسوزان نظام بر آن داشت تا با توجه به شرایط داخلی و تهدیدات و تحریمهای خارجی، برای رفع تدریجی معضلات و مشکلات عدیده کشور، به مدد شما مردم وفادار، پا به عرصه خدمتگزاری بگذارم تا انشاءالله، دست در دست هم دهیم به مهر/ میهن خویش را کنیم آباد.

برای اینجانب، اعتلای ایران اسلامی و تقویت مکتب اهل بیت (ع) بسیار مهمتر از آنست که برای انجام وظیفه و تکلیف خویش به تعریف و تمجید اختلافبرانگیز دشمنان دانا و تهدید، تحدید، بداخلاقی و تخریب دوستان نادان توجه نمایم؛ آنگونه که یک سرباز در دفاع از آرمانهایش، جانش را در طبق اخلاص مینهد، من نیز آبرو و اعتبارم را که در طول نیم قرن گذشته از انقلاب اسلامی و مردم گرفتهام برای اسلام، انقلاب و مردم و اعتلای میهن به دست میگیرم و با تأکید بر اعتدال علوی که چپ و راست، افراط و تفریط را ضلالت و گمراهی میداند، پا به میدانی گذارم که قبلاً در سالهای پس از جنگ 8 ساله حزب بعث علیه ایران که نتیجه آن ویرانی 5 استان کشور و نابودی زیرساختها و امکانات بود، تجربه کرده بودم. سالهایی که به دلیل وجود همدلی، اتحاد و اعتماد در جامعه و به کمک شما مردم فهیم و قدرشناس، به تدریج رکود اقتصادی، دلسردیهای اجتماعی، ویرانیهای زیرساختها و تولید، کسر بودجه، بیکاری و مشکل کسب و کار، از کشور رخت بربست و ایران عزیز به دست شما مردم و استفاده از مدیران لایق، دلسوز و معتدل از همه طیفها و سلایق سیاسی، به رشد و بالندگی رسید و در عرصه بینالمللی و سیاست خارجی نیز، با تنشزدایی، ایجاد تعامل و گفتوگوهای سازنده و شفاف براساس احترام و حفظ عزت و کرامت، حقانیت سیاسی کشور را هم به اثبات رساندیم.

اکنون، با توکل بر خدا و با حضور شما مردم در انتخابات، مطمئنم، فصلی تازه و سرشار از امید در تاریخ معاصر ایران با خلق حماسه رقم خواهد خورد که همه ایرانیان با قومیتها، زبانها، مذاهب و ادیان و حتی سلایق مختلف سیاسی، برای سربلندی خود، میهن عزیز و نسلهای آینده تلاش خواهند کرد. انشاءالله
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• 123
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 188

به نظر من اصلا اینطور نیست و تحریمها برای تصمیم گیران کشور قابل درک نیست چون زندگی انها مثل مردم عادی نیست. چگونگی ساکت کردن مردم رو هم که بلدن. حکومت جلیلی رو میخواد در این هیچ تردیدی نیست

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

بسمالله الرحمن الرحیم

][B]درود برسردار بزرگ 500 هزار رای در شهر صنعتی برای این مرد بزرگ دارم ! با تشکر :)
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

واکنش باقریلنکرانی به حضور هاشمی و جلیلی در انتخابات
                        نگران شکست سنگین هاشمی در سن 79 سالگی هستم / گفتمان انقلاب فقط یک نماینده دارد
                        کاندیدای جبهه پایداری با اشاره به حضور جلیلی و هاشمی در انتخابات گفت: من حضور هاشمی را نگرانکننده میدانم چرا که این شخصیت زحمتکش در سن 79 سالگی یک بار دیگر با یک شکست سنگین انتخاباتی روبهرو شود
                        .

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          کاندیدای جبهه پایداری با اشاره به حضور جلیلی و هاشمی در انتخابات گفت: من حضور هاشمی را نگرانکننده میدانم چرا که این شخصیت زحمتکش در سن 79 سالگی یک بار دیگر با یک شکست سنگین انتخاباتی روبهرو شود
                          .
                          این هلوی جوان.....
                          شهوت قدرت چنان کورش کرده که نمیداند نام مصباح بعداز فاجعه ا.ن
                          بر نام هر کاندیدی حک شود ....نابود خواهد شد.
                          البته این هلوی جوان ....ظاهرا بر سر سفره دست بوسان شاهنشاهی
                          پرورش یافته و توسط ا.ن به مصباح معرفی شده.....
                          مصباح از آن معلمان توحیدی است که امام خمینی (ره) میفرمودند که اهل
                          جهنم از بوی گندشان به نزد پروردگار شکایت میبرند!!!!

نظر

• مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

فولادگر در گفت وگو با ایلنا:
                            حمایت احمدینژاد از مشایی نشان داد كه مجری انتخابات بیطرف نیست

نظر

• salehiar
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 331

.
                              من نمیدونم این جماعتی که نگران سن و سال هاشمی هستند چرا تا حالا به رهبری و سنش حواسشون نبوده!!؟اگر بنا برناتوانیه قبول مسئولیتی مثل ریاست جمهوری در شرایط سنی مثل هاشمی هست پس پست رهبری که مسئولیتش و حیطه قدرت و مشغله اش قابل مقایسه با پست ریاست جمهوری نیست تکلیفش چی میشه؟!!چرا این جماعت نگرانه پست مهم ریاست مجلس خبرگان یا شورای نگهبان نیستند؟؟

آیا مرغ همسایه غاز است؟! یا بحث چیز دیگه هست؟!!

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

.
                                عمرا شکست بخوره . از ترسشان چنین حرفهایی میزنند. واقعا ایران زمین شایسته اش است که لنگرانی - حداد - جلیلی - ابوترابی و..و... رییس جمهور ایرن بشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X