تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

درگیری فیزیکی هواداران رضایی و جلیلی در بوشهر با ورود نیروی انتظامی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار عصر ایران در بوشهر، شماری از هواداران جلیلی در حالی که پوسترهای او را در دست داشتند و شعارهای هماهنگی سر می دادند ساعت 22 و 30 دقیقه دوشنبه شب به سمت ستاد مرکزی رضایی در میدان امام خمینی بوشهر حرکت کردند که با نزدیک شدن به هواداران رضایی، درگیری میان دو طرف روی داد.

درگیری دوم نیز در ساعت 1 و 30 دقیقه بامداد سه شنبه نیز میان هواداران دو کاندیدا روی داد که نسبت به درگیری نخست، شدیدتر بود و مدت زمان بیشتری طول کشید.

این درگیری شدید تنها با دخالت نیروی انتظامی به پایان رسید و هواداران دو کاندیدا متفرق شدند.
    محسن رضایی و سعید جلیلی دو کاندیدای اصولگرای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو هستند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

دوستان به نظر من بدترین گزینه که اونو خیلی شبیه احمدی میدونم قالیبافه..
      به نظر من حتی جلیلی بهتر از قالی بافه

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

فارق از بحث هواداری تنها کسانی که درک صحیحی از بازار بورس در صحبتهایش نشان داده است ابتدا دکتر محسن رضایی و بعد دکتر روحانی است

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

سید محمد خاتمی: رأی خود را به دکتر حسن روحانی خواهم داد

سید محمد خاتمی با صدور پیامی ضمن ستودن احساس مسؤولیت دکتر محمد رضا عارف و ارج نهادن بر تصمیم شجاعانه ایشان مبنی بر ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی، رسما اعلام نمود رأی خود را به دکتر حسن روحانی خواهد داد.
          آفتاب- سرویس سیاسی: سید محمد خاتمی با صدور پیامی ضمن ستودن احساس مسؤولیت دکتر محمد رضا عارف و ارج نهادن بر تصمیم شجاعانه ایشان مبنی بر ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی و تلاش برای جلوگیری از تشتت آراء و پراکندگی نیروها، رسما اعلام نمود رأی خود را به دکتر حسن روحانی خواهد داد و از اصلاح طلبان و تحول خواهان و وفاداران به آرمان های بلند و مطالبات روشن ملت خواست حضور دکتر روحانی را فرصتی مناسب برای رسیدن به خواست ها و مطالبات خود بدانند.

به گزارش آفتاب، متن کامل این پیام در پی آمده است.

بسم الله الرحمن الرحیم
          در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، دست نیاز به درگاه آفریننده بی نیاز بلند می کنیم و از او می خواهیم که ملت شریف ایران را در این موقعیت خطیر و حساس به انتخابی رهنمون شود که خیر جامعه و کشور در آن است.

جناب آقای دکتر محمدرضا عارف، دانشمندی با باور استوار و بینش روشن که خلوص و شایستگی و توانمندی خود را در همه دوران خدمت و حضور پربرکتش در عرصه های علمی، سیاسی و مدیریتی نشان داده است، بی هیچ چشم داشت، به عنوان و مقام، در اثر احساس مسؤولیت در برابر خداوند و مردمی که خود را وامدار آنان می داند در ساحت انتخابات حضور مبارک یافت و صمیمانه از
          پایگاه بلند اصلاح طلبی به ترسیم موقعیت حساس کشور و بیان دردها و نیازهای مردم پرداخت و راه حل های عالمانه و مسؤولانه برای گشودن گره ها و خدمت به انقلاب و میهن ارائه داده تا بیش از پیش شایستگی خود را نشان دهد و اصلاح طلبی را در دوران فشارها و تنگناها به خوبی نمایندگی کند. و بالمال نیز با ترجیح مصالح کلی بر منافع شخصی و تلاش برای جلوگیری از تشتت آراء و تفرقه و پراکندگی نیروها ظرفیت ممتاز خود را نشان داد.

اینک در حالی که دیگر فرزند توانمند ملت جناب آقای دکتر حسن روحانی که اهل خیر و خدمت و اندیشه و تدبیر در صحنه است و مواضع استوار خود را که در مسیر خیر و نیاز و مطالبه مردم شریف است به خوبی اعلام کرده است، علاقمندان به کشور و سرنوشت آن و خواستاران تحول مثبت در عرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی می توانند به انتخابی دست بزنند که
          به یاری خداوند جامعه را به سوی آینده بهتر رهنمون شود.

اینجانب با سپاس فراوان از برادر عزیزم جناب آقای دکتر عارف که بحمدالله موقعیت معنوی بالایی را نصیب خود کرده است و پیروز عرصه اخلاق و ادب و خیرخواهی و اصلاح طلبی است؛ به حکم وظیفه سنگینی که نسبت به کشور و سرنوشت ملت شریف دارم رأی خود را به برادر گرامی جناب آقای دکتر روحانی خواهم داد و از همگان به ویژه اصلاح طلبان و تحول خواهان و خواستاران عزت

و سربلندی میهن و وفاداران به آرمانهای بلند و مطالبات روشن ملت می خواهم که با هوشیاری وظیفه مهم خود را در این انتخابات به جا آورند و حضور جناب آقای دکتر روحانی را فرصتی مناسب برای رسیدن به خواست ها و مطالبات خود بدانند؛ باشد که لطف حضرت پروردگار مددکارمان باشد و شاهد نیک بختی ایران و ایرانی باشیم.

سید محمد خاتمی
          بیست و یکم خردادماه 1392
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• hector
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1764

روحانی تا ساعاتی دیگر بیانیه می دهد: تشکر از عارف
            ایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            عصر ایران: اکبر ترکان در گفت و گویی با عصر ایران از انتشار قریب الوقوع بیانیه تشکر آمیز روحانی از عارف خبر داد.

در پی انصراف محمد رضا عارف از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ، اکبر ترکان قائم مقام ستاد حسن روحانی در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار عصر ایران اعلام کرد: روحانی بیانیه تشکر آمیزی صادر خواهد کرد که تا ساعاتی دیگر منتشر می شود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              یا من درست متوجه نمی شم یا دوستان از کناره گیری عارف بهره برداری میکنند!

اجماع و ائتلاف زمانی رخ می دهد که عارف به صراحت اعلام کرده باشد و موضع رسمی خاتمی و هاشمی در حمایت از روحانی دیده شود. هر وقت این رویداد رخ داد بنده هم میگویم موضوع شرکت در انتخابات به سمت جدی شدن پیش می رود ولی تا این لحظه هیچ نشانی دیده نشده !
              با این بیانیه خاتمی... حله دیگه داداش کیوان گل؟;)

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

لحظاتی پیش صورت پذیرفت:
                حضور نماینده ویژه روحانی در تالار حافظ
                وی با این عمل نشان داد نگاهی ویژه به این بخش از اقتصاد کشور دارد و نماینده ایشان نیز در سخنان خود در میان سرمایه گذاران و سهامداران اعلام کرد که آقای روحانی در نظر دارد توسعه بازار سرمایه را در قالب یکی از مهمترین ارکان اقتصادی کشور در الویت های کاری خود قرار دهد.
                حسن روحانی، کاندیدای ریاست جمهوری در حالی طی نظرسنجی اخیر بورس نیوز گزینه مناسب تر برای بازار سرمایه شناخته شده که نماینده ویژه این کاندیدا طی روز جاری در تالار حافظ حضور یافت.
                به گزارش بورس نیوز، این کاندیدای ریاست جمهوری در حالی طی نظرسنجی بورس نیوز با کسب نزدیک به 25 درصد از کل 21 هزار و 400 آراء اعلام شده به عنوان مناسب ترین رییس جمهور برای بازار سرمایه انتخاب گردیده که آقای نعمت زاده نماینده ویژه وی در بازدید خود از تالار معاملات بورس اوراق بهادار تهران به گفتگو با جمعی از سهامداران و کارگزاران حاضر در تالار حافظ پرداخت تا از مشکلات و دغدغه های موجود در بازار سرمایه کشور بیشتر آگاهی یابد.

وی با این عمل نشان داد نگاهی ویژه به این بخش از اقتصاد کشور دارد و نماینده ایشان نیز در سخنان خود در میان سرمایه گذاران و سهامداران اعلام کرد که آقای روحانی در نظر دارد توسعه بازار سرمایه را در قالب یکی از مهمترین ارکان اقتصادی کشور در الویت های کاری خود قرار دهد.

در پایان بورس نیوز امیدوار است سایر کاندیداها نیز با بازدید از تالار حافظ و گپ و گفتی هرچند کوتاه با سهامداران و سرمایه گذاران بازار سرمایه نظرات و دیدگاه های خود را پیرامون مسائل اقتصادی به ویژه حوزه بازار سرمایه به صورتی شفاف اعلام نمایند تا سرمایه گذاران نیز بتوانند بیشتر با دیدگاه های اقتصادی آنها آشنا شده و تصمیم مناسبی را در این برهه زمانی اتخاذ کنند.

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

با این پیام خاتمی تکلیف اصلاحات را مشخص کرد
                  عارف دوست داریم
                  سلام بر خاتمی درود بر روحانی

نظر

• عارف
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 229

قالیباف امروز در رادیو پیام، متن رادیویی خودش رو با این جمله شروع کرد: "اگر آمریکا در مقابل دین ما بایستد ما در مقابل تمام دنیای آنها خواهیم ایستاد"

کل پیام در مورد غرب ستیزی و شاخ و شونه کشی برای آمریکا بود.

قالیباف حتی در وعده های انتخاباتیش هم هیچ حرفی از روابط خوب با دنیا نمیزنه

در مورد آزادی بیان هم هیچی نمیگه

دیگه خودتون حساب کنید این آقا اگه رییس جمهور بشه چه بر سر مردم و مملکت خواهد آورد

خفقان و سرکوب شدید در داخل و تنش شدید در سطح بین الملل

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      با این بیانیه خاتمی... حله دیگه داداش کیوان گل؟;)
                      حله داداش یاسر ;)
                      جفت خاتمی و هاشمی رسما اعلام موضع کردند دبگه حله.

دارم ترغیب میشم منهم پاشم جمعه بیاما! دیگه نمی تونم بی تفاوت به قضایایی که داره اتفاق میفته باشم ظاهرا واقعا داره اون جنبشی که گفتم صورت میگیره... ولی هنوز موضوع ولایتی را باور دارم مگر آنکه مردم بیان....پس شاید منهم بیام! شایداااا!! :D
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

همراه شو عزیز!
                        همراه شو عزیز!
                        تنها نمان به درد!
                        کین درد مشترک!
                        هر گز جدا جدا درمان نمی شود!

ما با اصلاحات حسن روحانی همراهیم
                        چه ایشان رای بیاورند و چه نه...@};-@};-@};-
                        to continue, please follow me on my page

نظر

• alooche
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 52

دوستان نقل قولى ميكنم از صحبت هاى آقاى خاتمى در ٨٨ وقتى به نفع موسوى كنار رفت
                          "مردم قبل از اين كه فرد را انتخاب كنند راه را انتخاب كنند"

مصلحت اصلاحات بر اين بوده كه آقاى عارف به نفع آقاى روحانى كنار بكشد و مطمعن باشيد پشت اين تصميم تدبيرى در كار بوده است

اگر به فكر آينده ايران هستيد اگر به فكر تغييرى در وضعيت موجود هستيد اگر از وضع موجود ناراضى هستيد امروز وقت قهر كردن نيست
                          راى من جناب آقاى دكتر روحانى

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

حله داداش یاسر ;)

دارم ترغیب میشم منهم پاشم جمعه بیاما! دیگه نمی تونم بی تفاوت به قضایایی که داره اتفاق میفته باشم ظاهرا واقعا داره اون جنبشی که گفتم صورت میگیره... ولی هنوز موضوع ولایتی را باور دارم مگر آنکه مردم بیان....پس شاید منهم بیام! شایداااا!! :D
                            >:D<
                            اگه تو بیای من وظیفه خودم رو برای حذب که جذب حداقل یک نفر تحریمیست ایفا کرده ام ;)

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

دیشب تو مستند آقای روحانی ایشان اشاره فرمودند که از صدای استاد شجریان خوششون میاد.
                              ضمن اینکه تو مناظره هاشون هم گفتند سفیر فرهنگی چه کسی بهتر از استاد شجریان میتونه باشه که ما صداش رو پخش نمیکنیم.
                              به خاطر استاد به ایشون رای میدم . به نظرم اگر میتونست نظر استاد شجریان رو به عنوان کسی که صراحتا اعلام کرد که بنده هم از خس و خاشاک هستم را به نفع خودش بگیره خیلی خیلی در رایش تاثیرگذار بود
                              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• m912s
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 26

حله داداش یاسر ;)

دم همه اونایی که احساس مسیولیت میکنند و بی تفاوت نمیشینند تا هر بلایی سرمن بیاد گرم
                                [B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#0000FF"][CENTER][B]صبور باش و تنها و سربزیر و سخت[/B][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X