تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFA
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 989

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post

باسلام به همه دوستان
    2 ساعت پیش صحبت های دکتر بنی صدر در بی بی سی بعد از این خبر بسیار جالب بود.
    فقط همینو کم داشتیم!!!!!
    نظر دکتر اوباما یا پروفسور مسعود رجوی و فوق دکترا باراک اوباما چی هست؟
    نظر دکتر عبد المالک ریگی رو هم بگی ممنون میشم

نظر

• summerwine
      عضو عادی
      • May 2012
      • 32

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post

باسلام به همه دوستان
      2 ساعت پیش صحبت های دکتر بنی صدر در بی بی سی بعد از این خبر بسیار جالب بود.
      اول از همه به هوش و زکاوته سیاسی رفسنجانی که با این کار (به هیچ وجه قصد ریاست جمهوری نداشت و دانش آموز مدرسه نیست که نداند رییس جمهور میشود یا نه،کسی که رهبر را رهبر کرد) اسم خود را در تاریخ و در اذهان عمومی به عنوان فردی که راهگشای تمامی مشکلات مردم میبود جا انداخت،احسنت گفت.
      سپس در بیان ساده این رویداد سیاست خامنه ای رو بدین صورت نقد کرد،که تماما در جهت بیشترین یکپارچگی عوامل نظام با رهبری و دارا بودن بیشترین قدرت در طی زمان برای انجام 2 کار:
      1. در تایید گفته این دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد انتخاب جلیلی ،به صورتی که همگی شاهد به طول دادن برنامه هسته ای در طول این یکسال که جلیلی پیگیر کار هست و به بن بست خوردن عمدی آنها برای انتخاب وی به عنوان فرد سخنگو و مذاکره کننده در این سالها با آمریکا و البته در گزینه بسیار کمرنگ تر قالیباف
      2، و در آخر قبول کردن رهبری برای اینکه با انتخاب وی بقول خود جام زهر را بنوشد و همانند آن زمان سربراه بودن احمدی یک بازیگر داشته باشد و در بدترین اقدام کاری که تنها کابوسی برای هر ایرانی میباشد.
      در هر صورت بعنوان یک ایرانی که اینجا زندگی میکنم در اول نگران خودم و بعد نگران همه هموطنان خودم هستم و امیدوارم هر چه که پیش آید تنها وتنها برای همه هموطنان داخل ایران همراه با خیر و برکت باشد (فقط خواستم این آخری رو فاز بد ندم:x، چون به اندازه کافی دیدیم و کشیدیم و متاسفانه باز هم خواهیم دید و کشید)
      1- نمیشه گفت رفسنجانی اومده بود رد صلاحیت بشه برای خودش اعتبار کسب کنه. میشه قضیه رو اینجوری دید که مثل هر عمل دیگه ای، ثبت نام هاشمی، تایید صلاحیت و یا رد صلاحیتش برایش مزایا و معایب داشت. تایید صلاحیت این مزیت رو داشت که تو انتخابات باشه و احتمالا رای بیاره. رد صلاحیتش هم اینه که براش اعتبار کسب کنه
      2- منم خیلی دوست دارم مثل شما فکر کنم و این مسیر رو که به اومدن جلیلی منتهی میشه و بعدش هم بهبود روابط و سیاست خارجی و بعد هم رشد اقتصاد و ... ببینم ولی ما تجربه سال 84 و 88 رو داریم و همه اتفاقاتی که در این 8 سال افتاد. برای احمدی نژاد هم همین چیزا رو پیش بینی می کردند ولی دیدیم که این ره که کشتی بان ما را اورد سر از ترکستان دراورد.

نظر

• summerwine
        عضو عادی
        • May 2012
        • 32

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
        بابا چتونه شما؟!!
        هاشمی بیاد همین دین و اسلامی هم که داریم به فنا میره.....
        تورم سالهای ریاستشو مرور کنید
        خفقان اون سالها...تنها کسی که ازش انتقاد میتونست کنه مرحوم گل آقا بود.....نمیزاشت جیک کسی در بیاد این یارو
        خداوکیلی خفقان اون سالها زیاد بود یا این سالها
        تورم اون سالها زیاد بود یا این سالها
        اقتصاد اون موقع بهتر بود یا این موقع
        رشد اقتصادی بیکاری امید به آیند ه و....
        اون سالهای بعد از جنگ بود با نفت دلار هیچی و این سالهای نفت 150 دلاری
        یه ذره انصاف هم خوب چیزیه

نظر

• Ehsan Am
          کاربر فعال
          • Feb 2011
          • 177

فقط همینو کم داشتیم!!!!!
          نظر دکتر اوباما یا پروفسور مسعود رجوی و فوق دکترا باراک اوباما چی هست؟
          نظر دکتر عبد المالک ریگی رو هم بگی ممنون میشم

دوست عزیزم
          با تمام احترام برای شما،اما سالی که خود من یا شما وقتی این آقایون تصمیم میگرفتن و قانون مینوشتن که الان من و شما و همه روی اون نظر بدیم یا بحث کنیم ،
          متاسفانه یا خوشبختانه والدینمون برای ما دنبال پوشک بچه بودن ،اونهایی هم که کمی وضعشون بهتر بود ،پمپرز میپوشیدن ،اما در آخر مارو مجبور میشدن با یه تیکه پارچه سر و تهشو هم بیارن،
          دوست عزیز شنیدن سخن همه (نه به معنی گوش دادن به اون ) ،(حتی همون دکتر اوباما که کل زندگی امسال من و شما به این وصله که صبح از کدوم دنده بخواد بلند بشه ،یا شب رو چگونه سپری کرده و یا...) ، بلکه برای حلاجی و تحلیل و رسیدن به نتیجه ای واحد تا جایی که عقل من و شما یاری مکنه ،برای زندگی شخص خود نه همسایه بغلی ،از بزرگترین نصایح و راهکارهای بزرگترین عالمان و دانشمندان و مشاهیرو ...... میباشد ،
          پس دوست عزیز کمی بشنوید ،شاید کمکی باشد
          با بهترین آرزوها برای شما بزرگوار
          آخرین ویرایش توسط Ehsan Am؛ 2013/05/22, 01:25.

نظر

• metitondar
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 443

فاطمه هاشمی، دختر آقای هاشمی رفسنجانی در خصوص عدم احراز صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی گفت: «در حقیقت هیچ دلیلی هم برای رد صلاحیت ایشان اعلام نکرده اند.»

وی در ادامه مدعی شد: «صبح برای ایشان پیغام آورند که حتما باید از کاندیداتوری انصراف دهند و ایشان هم صراحتا جواب دادند انصراف نخواهم داد و نمی توانم به مردم خیانت کنم. مردم به من اعتماد کردند و از من درخواست کردند که بیایم و به خاطر آنها آمدم. آنها بسیار از آمدن من خوشحال شدند، حالا چطور از من می خواهید انصراف دهم؟! اصلا بر چه اساسی انصراف دهم؟ من که نمی توانم به مردم دروغ بگویم.»

دختر آقای هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: "الان بسیاری از افرادی که مسئولیت بالایی در کشور دارند از سن خیلی بالایی برخوردارند و علاوه بر آن بیمار هم هستند. بنابراین، کاملا مشخص است که سن بهانه است. امام خمینی در سن هفتاد و نه سالگی وارد کشور شدند و یازده سال هم رهبر کشور بودند و کشور انقلابی را به نحو احسنت مدیریت کردند. سن که نمی تواند ملاک باشد. دقیقا پدر چنان دغدغه کشور را داشتند و نگران این اوضاع بودند که در این سن وارد صحنه شدند."

فاطمه هاشمی در پایان گفت: "ایشان هنوز واکنشی به این مسئله نشان نداده اند، البته بعید می دانم ایشان اعتراضی به این مسئله کنند. در هر حال ما هم خوشحالیم که آقای هاشمی با توجه به این شرایط وظیفه خود را انجام دادند."

شورای نگهبان دلیل عدم احراز صلاحیت نامزدها را علنی اعلام نمی کند و خود نامزدها را در جریان آن قرار می دهند.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

توجیه کدخدایی: سن از شرایط مدیریتی است

در حالی که بیشتراعضای شورای نگهبان، خبرگان رهبری، نمایندگان رهبری و شخص رهبری بیش از هفتاد سال سن دارند، سخنگوی شورای نگهبان در برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به روند بررسی صلاحیت داوطبان انتخابات ریاست جمهوری مدعی شده است که شرایط سنی برای احراز صلاحیت کاندیدای ریاست جمهوری در نظر گرفته شد و سن یکی از شرایط مدیریتی است.

این ادعا در حالی مطرح است که بر اساس نص صریح آموزه های دینی شرط سنی برای قبول مسئولیت قابل قبول نیست و حتی آیت الله اراکی در سن صد سالگی مرجعیت جهان تشیع را عهده دار شدند.

شورای نگهبان پیش از این سه بار مصوبه مجلس درخصوص تعیین سن برای کاندیداها را رد کرده بود.

اگر ادعای شورای نگهبان مبنی بر رد صلاحیت بر اساس سن درست باشد، این مساله باید قبل از ثبت نام ها به طور صریح اعلام می شد.

آگاهان سیاسی بر این باورند که سن تنها بهانه ای برای رد صلاحیت ستون انقلاب و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.

از همان نخستین دقایق پس از ثبت نام هاشمی رفسنجانی، آشفتگی در اردوگاه اقتدارگرایان نشان از عدم پیش بینی حضور وی را گواهی می داد.

طی روزهای گذشته بیشترین تخریب ها از سوی شخصیت ها و رسانه های اقتدارگرا علیه هاشمی رفسنجانی انجام شده است و روزنامه کیهان به صراحت به شورای نگهبان امر کرده بود که هاشمی تایید صلاحیت نشود.

این در حالی است که پیش از این برادر رهبری ادعا کرده بود که هاشمی مهره دشمنان خارجی است. ادعایی که با واکنش های زیادی رو به رو شد.

سخنگوی شورای نگهبان درباره معیارها برای احراز صلاحیت ثبتنامکنندگان برای انتخابات ریاستجمهوری نیز ادعا کرده است که درباره انتخابات ریاستجمهوری آنچه ملاک بوده و هست قانون اساسی و قانون انتخابات ریاستجمهوری است و ما به چیزی فراتر از آن نمیتوانیم ورود کنیم.

عباسعلی کدخدایی در گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، بدون اشاره به نام کاندیداهاگفته است که سن در شرط مدیریت برای احراز صلاحیت کاندیدای ریاست جمهوری در نظر گرفته می شود و اگر از نطر شورای نگهبان فردی سن بالایی دارد علیرغم توانایی بالای مدیریت، شرایط جسمانی لازم برای تصدی پست ریاست جمهوری را نداشته باشد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

شلیک به پیکر نیمه جان انقلاب؛ هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد

تکلیف انتخابات از این واضح تر نمیتوانست روشن شود. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام رد صلاحیت شد.

پس از روزها کش و قوس و تعلل در اعلام اسامی تایید صلاحیت شده ها سرانجام وزارت کشور اسامی تایید صلاحیت شده رو اعلام کرد و نامی از هاشمی رفسنجانی در میان آنان نبود.

این رد صلاحیت در حالی صورت گرفت که طی روزهای گذشته توپخانه رسانه ای و تخریبی اقتدارگرایان با انتشار نامه و بیانیه از شورای نگهبان خواسته بودند که صلاحیت هاشمی رفسنجانی را تایید نکند.

به رغم اینکه حتی از سوی برخی از علما و مراجع هم نگرانی از این تایید صلاحیت وجود داشت و خواستار دقت نظر کافی به مساله تایید صلاحیت ها بر اساس مصالح ملی شده بودند، اما در کمال شگفتی ناظران سیاسی نامی از هاشمی رفسنجانی در میان تایید صلاحیت شده ها نبود.

روزنامه کیهان زیر نظر رهبری، بارها طی چند روز گذشته به هاشمی رفسنجانی هشدار داد که از نامزدی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام انتقاد کرد.

همچنین دبیر شورای نگهبان بار دیگر دریک اقدام غیرقانونی در نماز جمعه تلویحا از رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی سخن گفت.

در همین حال گفته می شود با توجه به اینکه نظر شورای نگهبان عدم تایید صلاحیت هاشمی رفسنجانی بوده است، بارها از وی خواسته شده که از شرکت در انتخابات انصراف دهد، اما هاشمی گفته است که این کار را نخواهد کرد

هاشمی رفسنجانی طی سالهای گذشته بارها تصریح کرده است که انجام هر تغییری در کشور مستلزم نظر رهبری است و حتی در زمان اعلام آمادگی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر بر این نکته تاکید کرد که تا رهبری نخواهد هیچ تغییری در کشور امکان پذیر نخواهد بود.

طی روزهای گذشته با ثبت نام هاشمی در انتخابات شور و هیجان زیادی نه تنها در جامعه و در میان اقشار مختلف مردم صورت گرفت، بلکه نشاط و جنبشی در میان نخبگان و علما نیز مشاهده شد و موجی از امید را برای تکرار حماسه ۸۸ فراهم کرده بود. به نظر میرسد شکل گیری این موج و نیز نتایج نظر سنجی های امنیتی حاکمیت را متقاعد کرده است که در همین مرحله هزینه حذف هاشمی را پرداخت کنند.

حتی غرویان از شاگردان پیشین مصباح از شور و نشاط قم و اعلام حمایت علما و مراجع از هاشمی خبر داده بود و روز گذشته الحیات بار دیگر از حمایت آیت الله سیستانی از این نامزدی خبر داده بود.

با توجه به آرایش جدید سیاسی در کشور و اعلام انصراف تعدادی از اصولگراها از یک سو و عدم تایید هاشمی رفسنجانی این بار نه مهندسی انتخابات که شکلی دیگر از یک کودتا در حال وقوع است. با این اوصاف پس از شکست هشت سال ریاست جمهوری احمدی نژاد که با حمایت قاطع رهبری و نهاد های نظامی روبرو بود و خسارت های متعدد به وجهه بین المللی و ایجاد بحران های سیاسی و اقتصادی در کشور بار دیگر مهندسان انتخابات در صدند تا یکی از نزدیکان بیت رهبری را به کرسی پاستور بنشانند.

آن گونه که رییس ستاد هاشمی رفسنجانی و علی مطهری روز گذشته عنوان کرده بود بی شک هاشمی به این عدم تایید صلاحیت اعتراضی نخواهد کرد، اینک با توجه به اینکه کسی که از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی، ستون انقلاب نام گرفته بود و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام است از فیلتر شورای نگهبان عبور نکرد باید دید عارف و روحانی و سایر نخبگان و دلسوزان نظام در واکنش به این تضییع حق و بی عدالتی اشکار در انتخابات چه عکس العملی نشان خواهند داد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• احتشام
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 158

رد صلاحیت هاشمی زلزله ای 12 ریشتری در تاریخ سیاسی این کشوره که تا قبل از سال 95 زندگی حداقل 60 ملیون ایرانی رو تا حد رضایت به مرگ تحت تاثیر قرار خواهد داد.
                  اونهایی که نگران سهمهاشونن بهشون بشارت میدم که در اینده ای نه چندان دور قیمت خیلی از سهمها 5 برابر قیمت فعلی خواهد بود نگران سهمهاتون نباشین نگران این باشید که چقدر سهم باید فروخت تا یه کیسه برنج خرید و از اون بدتر نگران این باشید که در 2- 3 سال اینده دختر 10 ساله تون با گوش های پاره شده از مدرسه برگرده و وقتی ازش بپرسین چی شده بهتون بگه گوشواره هامو تو راه مدرسه از گوشم در اوردن.
                  به ولله روزی رو میبینم که مردم جرات نکنن بچه هاشونو تنهایی به مدرسه بفرستن.
                  یه خورده به خودتون بیاین. تبعات رد صلاحیت هاشمی در سال 92 هزار برابر بیشتر از انتخاب محمود در سال 88 خواهد بود.
                  [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

خبر فوری

همین الان یک منبع موثق ( از وزارت اطلاعات ) خبر داد حکم حکومتی برای رفسنجانی صادر شده و تا ساعاتی دیگر منتشر میشود.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

با سلام
                      خیلی هم بد نشد
                      هاشمی به تاریخ پیوست
                      جادوانه شد
                      حالا عارف هست و روحانی
                      هر دو هم کار ازموده و کار بلد
                      اصرار هاشمی درعدم انصراف ایشان هم همین بود
                      قرار نیست و نبوده که هاشمی به تنهای همه کاره باشه
                      الان هم میشه گفت هاشمی لیدر مخفی و پنهانه در صورتیکه عارف یا روحانی یکی به نفع قویتره و مردمی تره بره کنار
                      و احاد مردم برای نشون دادن خودشان باید به یکی از این دو عزیز رای بدن
                      یا باید خودم برای خودمان بازی کنیم
                      با به اجبار باید به بازی دیگران راضی بشیم
                      مصداق اون هم انتخابات مجلس و عدم شرکت اکثریت مردم بود
                      و راه یابی امثال رسایی و کوچک زاده و حسینینان X-(
                      که امثال فوق هم مورد توافق اصولگرهای واقعی هم نیستن
                      بازی هنوز تمام نشده
                      تا بعد
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• History
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 21

نیم ساعت دیگه بازار بورس روز چهارشنبه شروع میشه
                        فکر میکنم امروز همه چی منفی و حتی صف فروش باشه
                        شما چطور فکر میکنین - اسم این تاپیک نقل قول خبر ریاست جمهوری نیست بلکه تاثیر آن بر بورس است که متاسفانه هیچ کس به آن نمی پردازد
                        آیا به نظر شما صف های فروش احتمالی امروز فرصت خرید هستند یا هنوز میشه از فرصتهایی بهتر سود جست ؟
                        گذشته درگذشته

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

بابا چتونه شما؟!!
                          خفقان اون سالها...تنها کسی که ازش انتقاد میتونست کنه مرحوم گل آقا بود.....نمیزاشت جیک کسی در بیاد این یارو
                          دوست عزیز من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی زمانیکه هاشمی تو راس کار بود افرادی مثل شما مجیزگوی اون بودند همانطور زمانی که احمدی نژاد. بنابراین شما و امثال شما درهرکاری که هاشمی در دوران خودش کرده شریک هستید و الان فقط ایشون را متهم میکنید. ایشون گناهی نداشتند شماها انتخابش کردید همینطور احمدی نژاد. اگر شما صاحب کارحانه باشید و یک فرد بیسواد و عام رو مدیر کارخانه کنید شما مقصر خرابی ها و سود و زیان اون کارخانه خواهید شد و هیچ ربطی به اون فرد بیسواد نداره چون ایشون علمش رو نداشته و گناهی هم مرتکب نشده. البته برای تصمیماتی که هر کس تو هرمقطعی میگره مسئول هست.
                          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

در اصل توسط History پست شده است View Post
                            نیم ساعت دیگه بازار بورس روز چهارشنبه شروع میشه
                            فکر میکنم امروز همه چی منفی و حتی صف فروش باشه
                            شما چطور فکر میکنین - اسم این تاپیک نقل قول خبر ریاست جمهوری نیست بلکه تاثیر آن بر بورس است که متاسفانه هیچ کس به آن نمی پردازد
                            آیا به نظر شما صف های فروش احتمالی امروز فرصت خرید هستند یا هنوز میشه از فرصتهایی بهتر سود جست ؟
                            با توجه به اینکه هر تصمیمی در سطوح مخنلف سیاسی و اقتصادی بروری بازارسرمایه اثرخواهد گذاشت بر روی بورس هم بی اثر نخواهد بود ولی فراموش نکنید مقداری از این اثرمنفی قبلا پیش خور شده و درحال حاضر شدت زیادی نخواهد داشت. این اثر در بازار ارز و خصوصا سکه اثر بیشتری دارد و منجر به افزایش قیمت ها خواهد شد و همین افزایش قیمت های بازار موازی بر روی بورس اثر میگذارد.
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• Moradad
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 355

بابا چتونه شما؟!!
                              در اين هشت سال ديديم كه چقدر دين و ايمان ملت تقويت شد ....... بعد از اين را هم با هم ميبينيم ........
                              البته اگر خود را به خواب نزنيم خواهيم ديد .
                              كساني كه از اين شايط دفاع ميكنند مطمئنا جيره خوار و مواجب بگير و رانت خوار و مزدور هستند و هيچ دليل ديگري نميتوان براي اين افراد متصور بود.

اخلاق و امنيت اجتماعي كه هيچ .... فقط دين و ايمان مردم را اگر در اين هشت سال ، كاملا بيطرف بررسي كنيد ميبينيد كه ضربه هايي كه در اين هشت سال به اعتقادات ملت وارد شد در هيج دوره اي اتفاق نيافتاده بود.
                              در اين يكسال آخر من كساني را ديدم بي خيال تعصبات مذهبي قبل شده اند كه اگر خودم نميديدم و نقل قول شنيده بودم ، هيچوقت قبول نميكردم و مطمئن هستم كه خيليها ديگر هم هستند كه من نميشناسم.
                              وقتي كه جماعت ميبينند كه مروجان افراطي دين اينگونه به دنيا چسبيده و هر چيزي ، هرچيزي را فداي خودخواهي ها و دنيا طلبي هاي خود ميكنند ............................. خوب همه مردم كه جيگر نيستند.

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

این نوشته از باربد در سایت همسایه است:

این صلاحیت هاشمی نبود که احراز نشد!

تاريخ : سه شنبه 1392/02/31

این صلاحیت هاشمی نبود که احراز نشد!

به گمان من مهم ترین خبرتلخ پس ازارتحال امام این خبر بود که با شگفتی دهان به دهان گشت:

صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی برای شورای نگهبان احراز نشد!

شورای نگهبان با این اقدام کسی را که نظرسنجی ها نشان می داد بالای 65 درصد مردمی که می خواهند درانتخابات شرکت کنند به او رای می دهند،رد صلاحیت کرد تا به وظیفه قانونی خویش عمل کند!

حق داشتند هاشمی را رد صلاحیت کنند، مردم دارند اشتباه می کنند!

شورای نگهبانی که صلاحیت احمدی نژاد را تایید کرد و 8 سال کشور را توسط او به قهقهرا برد ، این بار، به راحتی صلاحیت حدادعادل و قالی باف و...را احراز کرد اما هرچه تلاش نمود صلاحیت هاشمی را احراز کند، سعی اش به جایی نرسید!

لابد از منظر این شورا

الآن حضرت امام خوشحال است!

ودرایران جشن عمومی است!

و مراجع و روحانیون همه خوشحالند !

و مردمی که با نظام قهرکرده بودند، با نظام آشتی خواهند کرد !

وهمه چیزآماده تحقق حماسه سیاسی است!

و ازهمین حالا قیمت دلار و سکه پایین می آید!

وقیمت اجناس و کالاها که در این چند روز بالا رفته یود! شکسته می شود!

و دشمنان درکمین نشسته به سرعت کاغذ پاره های تحریم را پاره ترمی کنند!

و تحریم ها را برمی دارند!

و.....

عصرکه از مجمع بیرون آمدم و رادیوی ماشین را باز کردم و دیدم دارد درباره اهمیت شورای نگهبان و لزوم تمکین همه دربرابرمصوبات آن با مردم و بعضی شخصیتهای روحانی استانها مصاحبه می کند، فهمیدم قضیه ازچه قرار است. واتفاقی که نباید بیافتد افتاده است!

انشاالله روزی که مذاکرات شورای نگهبان منتشر شود ، مردمی که این مذاکرا ت را می خوانند قضاوت خواهند کرد.

به گمان من دراین رد صلاحیت که نمی توان آن را دست کم گرفت .پیام های پنهان فراوانی برای مردم ومسولین نهفته است که نمی توان حتی یکی از آنها را نا دیده گرفت.

شورای نگهبان نمی تواند در برابر این اقدام به مردم توضیحی ندهد.

نمی تواند به مردم نگوید چرا نتوانست صلاحیت هاشمی زندانی دهه 40 مبارزه را احراز کند اما یک نامزد متولد 44 را براحتی احراز صلاحیت نمود!

نمی تواند به مردم وتاریخ پاسخ ندهد که چرا براین آتش شور وعشقی که پس از ثبت نام هاشمی درمیان ملت ایجاد شد آبی سرد ریخت!

واما هاشمی چه بدست آورد ؟

او درپیشگاه خدا ومردم و وجدان خویش آسوده و روسپید شد که به رغم همه محدودیتها ومانعها و..برای خدمت به مردم ونجات کشور از بحران آمد، اما نگذاشتند.

این درد را باید به کجا برد که هاشمی آمده بود شکاف و فاصله بین مردم ونظام را برطرف کند ، بریده ها را با نظام آشتی دهد ،کشور را ازبحران خارج نماید، اما نگذاشتند.

شرایط کشوربگونه ای بود وهست که خود این آقایان می بایست ازهاشمی دعوت می کردند تا به رغم سن بالایی که دارد ایثار نماید و دوباره آستین همت بالا زند وکشور را از بحرا ن بدر آورد.

من که ازامروز صبح تا ساعت 5 بعداز ظهرکه آقای هاشمی می خواست در یکی ازاتاقهای مجمع، خطبه عقد فرزندان یکی از برادران پاسدارمحافظ خود را بخواند ، بارها با وی بودم ، ایشان را به رغم پیش بینی این رویداد تلخ، همانند روزهای قبل بسیار آرام دیدم و این ویژگی مردان بزرگی است که هرگز وهرگز در برابر گردبادهای سخت زمانه سرخم نمی کنند.

اگرتوفیق باشد واذنی، شاید ماجرایی را که در این روزها وامروز برهاشمی گذشت، برای اطلاع مردم شریف وعزیز وثبت درتاریخ بنویسم .شاید![/b]

نظر

در حال کار...
                                X