تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammad.
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 129

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
    یادی هم از جناب پرریسک بکنیم . . .
    می گفت هیچ جماعتی ساده تر از این بورسی ها نیستن
    راست می گفت
    من کاری به تایید شده ها ندارم
    ولی چه حرفهایی که زده نشد. کلی طرف زور می زد یک تحلیل در می کرد ولی متعصبانه می گفت فلانی تایید می شود ویا رئیس می شود. در حالی که کلی سیگنال بر رد طرف داده می شد.
    حالا فردا ببینم چه بر سر خودمون خواهیم آورد. . .
    شما جماعت راستی یا به قول خودتون اصولگرا اگه به جای این همه تعصب بیجا و افسار گسیخته یه کم منطق و استدلال سرتون میشد حالا وضع مملکت ما این نبود . تا کی میخواید چشمتون رو روی حقیقت ببندید و من من کنید ... یه کم مینشستید و تاریخ رو برگ میزدید راحت میفهمید سرنوشت طالبان هم همینجوری رقم میخورد و نهایتا الان کجا هستند ؟!!
    کسی میگفت : آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو به خواب زده اصلا !!!
    [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      فقط زمزمه همین عدم تایید صلاحیتش تو این 5 روز دهن ما و بورس را صاف کرد! برعکس بازار ارز و طلا که خودشو اسیر هیجان نکرد! الان که جنتی زده به سیم اخر فکر میکنی گل و بلبل میشه ؟!
      فردا بازار دلار و طلا هیجانی میشه بورس خاک بر سر هم یک دور هیجان دیگه با اینها در جهت عکس میره!
      فکر کنم مجلس بازار رو این چند روز با شایعاتش خراب کرده بود و نه چیز دیگه

تایید صلاحیت نه بر ارز مرجع تاثیر میزاره نه بر قیمت کالاها در اصناف مختلف در یه محیط به دور از تغییرات شدید حکومتی راحتر میشه سرمایه گذاری کرد اگه دولتی روی کار بیاد که مواضعش با دولت قبلی فاصله زیاد داشته باشه اولین جایی که تاثیر میبینه همین بورسه و حتی ممکنه جای شرکت های پیشروعوض بشه
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

1- دلیل رد صلاحیت هاشمی و مشایی کسی میدونه چی بوده ؟

2- ا.ن و خانواده هاشمی عکس العملی نشون دادند ؟

پ.ن: بازی تموم نشده هنوز حکم حکومتی مونده .......
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• Brother
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 193

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
          حالا به کدومشون رای بدیم اصلح کیه ؟؟؟؟
          اگر هاشمی با حکم حکومتی نیاد، هاشمی و خاتمی احتمالاً عارف یا روحانی را تعیین می کنند
          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• mohammad.
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 129

مشایی در گفتگو با فارس:
            رد صلاحیت خود را ظلم می دانم و آن را از طریق رهبری پیگیری می کنم

مشایی گفت: من رد صلاحیت خود را ظلم می دانم و حل آن را از طریق مقام معظم رهبری پیگیر خواهم بود.
            خبرگزاری فارس: رد صلاحیت خود را ظلم می دانم و آن را از طریق رهبری پیگیری می کنم

اسفندیار رحیم مشایی رییس دبیرخانه جنبش عدم تعهد و کاندیدای رد صلاحیت شده یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور در گفت و گو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس در پاسخ به این سئوال که واکنش شما در قبال رد صلاحیت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری چیست، گفت: من پیش از این درباره این مسئله صحبت کرده ام. من رد صلاحیت خود را ظلم می دانم و حل آن را از طریق مقام معظم رهبری پیگیر خواهم بود.

وی افزود: انشالله از این طریق این مشکل حل خواهد شد.

این کاندیدای رد صلاحیت شده یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: البته من خودم هنوز خبر رد صلاحیت خود را نشنیده ام، اما برخی از دوستان به من اطلاع داده اند که تلویزیون اسم من را جزو کاندیداهای تایید صلاحیت شده ذکر نکرده است.

مشایی درباره این که چگونه با رهبری در اینباره رابزنی حواهید کرد، اظهار داشت: در حال فکر کردن به این مساله هستم و بزودی در این باره تصمیم گیری خواهم کرد.
            [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

پست های امروز ؛پس آقایان دنبال صف انتخاباتی هستند نه شور انتخاباتی!!

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
              اما گمانه زنی ها درباره نتایج تایید صلاحیت های امروز

در نگاه اول باید دید آقای خامنه ای دنبال برگزاری چه نوع انتخاباتی هستند؟

1-نوع فرمایشی و فرمالیته که مشارکت حداقلی مردم را در پی خواهد داشت که در آن صورت اتفاق خاصی نمی افتد و همه چی روند عادی به خود می گیرد و کار تمام می شود...دراین بند حتما باید دو کاندید جوساز ساز چون هاشمی و مشایی رد صلاحیت شوند که در آن صورت گزینه های مثل عارف،جلیلی،قالیباف باقی می مانند و جلیلی پیروز میدان خواهد شد.

2-اما به نظرم اگه هاشمی و مشایی رد صلاحیت شوند شعار امسال یعنی "حماسه سیاسی"محقق نخواهد شد .حدسم اینه که آقای رفسنجانی توسط شورای نگهبان رد می شود وبا حکم حکومت توسط آقای خامنه ای به صحنه بر می گردد.
              درباره مشایی نمی تونم نظری قطعی بدم
              به نظر می رسه با توجه به طرح برخورد پلیس با "مزاحمین نوامیس، آلودگی صوتی، دور دور زدن" که شب گذشته ماشین های زیادی تا سه هفته توسط پلیش توقیف شد
              مشایی رد صلاحیت میشه و پیش بینی های لازم برای آشوب های خیابانی نیز به کار گرفته شده
              با توجه به تعلل وزارت کشور برای اعلام نتایح رد صلاحیت ها و صحبت های صادق زیبا کلام هم هاشمی و هم مشایی رد صلاحیت شده اند

**همچنین به نظرم نتایج را تا زمانیکه که رسانه ها در اوج بازدید هستند ،اعلام نمی کنند

اگر تیتر و عکسی مبنی بر رد صلاحیت ها به صورت انتحاری زده نشه یعنی به همه رسانه از بالا دستور دادند که این خبر کار نشه وگرنه بسته خواهند شد

شنیده ها حاکی ازا اینه که هاشمی رفسنجانی بعد از اینکه فهمیده اسمش در لیست رد صلاحیت هاست

به دیدار مراجع قم رفته

و در همین راستا شاید اسامی نهایی تا زمان اعلام تغییر کند

همچنین نظر قطعی اینکه که اسفندیار رحیم مشایی با قطعیت توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شده اند

به نظرم شورای نگهبان در این زمینه تمام مسئولیت رو از خودش سلب کرده که آقا تصمیم نهایی را بگیره

در همین راستا باید دید نظر آقای خامنه ای چیه!!
              Y
              to continue, please follow me on my page

نظر

• rohollaahh
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 57

هاشمی خیلی محترمانه تایید صلاحیت نشده/دلش غنجمیزند!
                تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۸

صادق زیباکلام از حامیان سرسخت آقای هاشمی رفسنجانی از ردصلاحیت او خبر داده و همزمان به حمایت تمام قد از این شخصیت پرداخته؛ تا جاییکه انقلاب را فرزند هاشمی توصیف کرده است!

به گزارش جهان، زیباکلام در گفت و گویی با عصر ایران به بررسی شایعه رد صلاحیت هاشمی پرداخته است.

گزیده سخنان زیباکلام به این شرح است:

- همه شواهد و قرائن نشان می‎دهند که آقای هاشمی خیلی محترمانه رد صلاحیت شده‎اند. یعنی به دلیل سن بالا و تشکیک شورای نگهبان در توانایی ایشان برای برعهده گرفتن فعالانه وظایف ریاست جمهوری، رد صلاحیت شده‎اند. ولی من فکر می‎کنم می‎شد به نحو دیگری هم به آقای هاشمی گفت که شما نباید در انتخابات شرکت کنید. یعنی می‎شد به آقای هاشمی بگویند شما کاندیدا نشو.

- من خیلی بعید می دانم که حکم حکومتی به نفع آقای هاشمی صادر شود. اگر قرار بود که ایشان به انتخابات برسند، خود شورای نگهبان ایشان را تایید صلاحیت می کرد.

- هاشمی با این رد صلاحیت، دلش غنج می زند و قند در دلش آب می شود! باور کنید هاشمی از رد صلاحتیش قلباً خوشحال خواهد شد؛ برای اینکه آقای هاشمی تحت فشار شخصی زیادی قرار گرفته بودند تا سرانجام کاندیدا شدند.

- نظام و انقلاب مردمک چشم هاشمی اند! آقای هاشمی مثل کسی است که برای نجات بچه‎اش هر کاری که می توانسته انجام داده است. حتی کلیه‎اش را هم فروخته است ولی معالجات متاسفانه جواب نداده است!
                من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• farhad5
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 41

با این وضعیت مهمترین نگرانی جفتک اندازی مموتیه خلا هاشمی رو تا حدودی میشه با ائتلاف روحانی و عارف پرکرد .

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

واقعا شخصا تو هنگم،رد صلاحیت هاشمی؟دیگه امیدی به رفرم نیست

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
                      اگر هاشمی با حکم حکومتی نیاد، هاشمی و خاتمی احتمالاً عارف یا روحانی را تعیین می کنند
                      این موضوع فقط برای رفع مسولیت است.....
                      انتخابات رو فقط کسانی شرکت میکنن که میخوان منافعشان بخطر نیفته....
                      مردم رای نخواهند داد.
                      عارف بسیار خوب است منتهی نه در چنین شرایطی!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
                        شما جماعت راستی یا به قول خودتون اصولگرا اگه به جای این همه تعصب بیجا و افسار گسیخته یه کم منطق و استدلال سرتون میشد حالا وضع مملکت ما این نبود . تا کی میخواید چشمتون رو روی حقیقت ببندید و من من کنید ... یه کم مینشستید و تاریخ رو برگ میزدید راحت میفهمید سرنوشت طالبان هم همینجوری رقم میخورد و نهایتا الان کجا هستند ؟!!
                        کسی میگفت : آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو به خواب زده اصلا !!!
                        با سلام
                        زیاد عصبانی بودی تا زود جواب بدهی. من چیز بدی نگفتم. همه حرف در این چند روز این بود که بیخودی غش نکنید. (و یا همون ساده ی پر ریسک)
                        فردا هم غش کردن ها را خواهیم دید (هر چند من خوب قبلا نقد شدم)
                        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

مرگ یکبار شیون یکبار

برن بزنن همدیگه رو تیکه پاره کنن راحت بشیم از شرشون یک نفس راحتی بکشیم. هر روز یک برنامه یک آشوب ، همه هم برای منافع شخصی و قدت طلبی ، 2 زار مردم این وسط اگر اهمیتی براشون داشته باشن!
                          طومار..... منتظر پیچیده شدن طومارشون هستم....
                          هم حس شدم امشب باهات،واقعا هیچوقت امشب رو یادم نمیره...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• ناظم
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 508

هیچکدام از این 8نفر به درد ریاست جمهوری نمی خورند خیلیها رای نخواهند داد

نظر

• بنان
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 840

بنظر من بهترین کارو شورای نگهبان کرد چون مملکت رو از آشوب و بلوا نجات داد فردا اگه هاشمی انتخاب میشد مشایی میگفت تقلب شده اگر مشایی میشد هاشمی میگفت دولت رای منو دزدید و اتفاقات 4 سال پیش دوباره تکرار میشد اما شورای نگهبان با این کارش یک انتخابات بی سرو صدا را ترتیب داد به موقعش هم چندتا حوزه انتخاباتی رو شلوغش میکنن و مصاحبه های فرمایشی و در نهایت تو بوق و کرنا که مردم حماسه سیاسی آفریدن مطمئن باشید احمدی نژاد هم فقط در حد حرف به مخالفت اکتفا میکنه چون میدونه وزارت اطلاعات خواب نیست که این بابا بخواد مملکت رو به آشوب بکشونه ضمن اینکه مشایی هم چند روز پیش در مقابل این سوال که اگر رد صلاحیت بشید چه کار میکنید اعلام کرد اگر این اتفاق بیوفته فقط از راه قانونی اعتراض میکنیم چون هم مشایی و هم احمدی نژاد میدونن که اگر بخوان حرکتی انجام بدن که مملکت به آشوب کشیده بشه بلافاصله وزارت اطلاعات در یک لحظه خودشونو با تمام اعوان و انصارشون دستگیر میکنن و بلایی بمراتب صد برابر آنچه به سر موسوی و کروبی آوردن که 4 ساله یک کلمه کسی ازشون نشنیده میارن پس مطمئن باشید احمدی نژاد کاملا آگاه بود که مشایی رد صلاحیت میشه مخصوصا آوردش تو انتخابات تا تا با سکوتش در مقابل رد صلاحیت مشایی معامله در امان بودن خودشو و خانواده اش رو بکنه حالا تو این 3 روز آینده خواهیم دید که تمام اعتراضات در مسیر قانونی انجام خواهد شد و از شنبه بازاری سبز و آرومی را خواهیم داشت البته شاید فردا عده ای که تحلیلهاشون بسیار ساده انگارانه هست از ساعت 9 برای مفت فروشی سهامشون مسابقه بذارن بازارو کمی صورتیش بکنن و در مقابل هم حقوقیها و حقیقیهای آگاه به جمع آوری سهام این سهامداران عزیز مشغول باشن بنظر من شورای نگهبان با این کارش استرس و نگرانی را ز بازار دور کرد از شنبه و حتی آخر وقت فردا مشخص میشه اما من بشخصه تو این چند روز حدود 60 درصد نقد شدم و فردارو بهترین موقع جایگزینی میدونم....

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                افق تیره و تار کشور 4 سال دیگه تمدید شد!
                                شاید که چه عرض کنم قطعاً 8 سال صحیح است.
                                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

در حال کار...
                                X