تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    ظاهرا همه فهميده اند که اقاي ....و......رد صلاحيت شده اند.
    اين مهم نيست که چند نفري هم رد صلاحيت شده اند.
    اين مهم هست که ديگر کسي بورس را قمارخونه نمي داند و همه اعتقاد به بازار سرمايه دارند.
    بايد توجه داشت راهي بجز بازار سرمايه وجود ندارد.
    تو بودجه امده است دولت در سال 92 مي بايست 30هزارميليارد تومان از محل فروش سهام شرکتها خصوصا پالايشگاهي و نيروگاهي کسب درامد کند.
    دوستان توجه داشته باسيد هر رييس جمهوري که بيايد مجبور هست با توجه به بازار سرمايه رو نيرگاهها و پالايشگاهها مانور دهد.
    لذا توصيه مي کنم حتما مپنا و پالايشگاهها را در سبد داشته باشيد.
    سال 92 سال پالايشگاهها و مپنا و نيروگاههاست.
    مقاومت پالايشگاهها و مپنا امروز تحسين برانگيزه .
    در چند روز گذشته همه اين موضوع را فهميده بودند که هاشمي را رد مي کنند.البته هنوز دکتر حسن روحاني نماينده اقاي خاتمي و هاشمي در صحنه هستند.راي به ايشان يعني راي به هاشمي و خاتمي بدون اينکه جامعه به استرس و درگيري ختم شود.اقاي روحاني داراي افکار بسيار بلند و روشني هست.ايشان همانند دکتر بهشتي و خاتمي مدتي در مرکز اسلامي و ... المان بوده اند.
    دکتر روحاني فردي اصلاح طلب و معتدلي هست.
    به هر حال بازار سرمايه با کنار رفتن هاشمي و مشايي با ارامش بهتري جلو خواهد رفت.
    حتي اگر روحاني هم رييس نشود و ولايتي بشود يا قاليباف باز بازار سرمايه روند رو به رشد خوبي را تجربه خواهد کرد منتهي ممکنه ان پي به اي که ممکن بود هاشمي و روحاني به بازار بدهند را ندهند.
    يادمون باشه در سال 92 دولت بايد 30هزار ميليارد تومان شرکت پالايشگاهي و نيروگاهي و... تو بورس بفروشه.

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2122

سلام یکی ار دلایل رد هاشمی شور وشعف اصلاح طلبان پس از ثبت نام بود که اقایان را براشفت و گمان گردند تاریخ 76 درحال تکرار است پس باید تاریخ بازخوانی نشود .

نظر

• Ehsan Am
        کاربر فعال
        • Feb 2011
        • 177

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
        فقط همینو کم داشتیم!!!!!
        نظر دکتر اوباما یا پروفسور مسعود رجوی و فوق دکترا باراک اوباما چی هست؟
        نظر دکتر عبد المالک ریگی رو هم بگی ممنون میشم

واینم آخرین صحبت من دوست عزیز ،میخوام کمی بی ریا تر صحبت کنم با شما
        دین و ایمون کیلو چند،این حرفا چیه میزنی شما؟
        عزیز من همین چند روز پیش که بازار صف خرید تا -4 رفت بنظر شما و دوستان دلیلش چی بود؟واقعا همه میگفتن اینکه هاشمی می آید یا نه ولی آیا میدانید که همون روز ،در همان دقیقه حمله نظامی به ایران مورد امضا شورای حکام هم قرار گرفت و ناوها در خلیج فارس موضع گرفتن و در یک ساعت 90 پرواز از بمب افکن های رادار گریز عمو سام به داخل ایران شد؟تو مناظره سیاسی اولین باری که احمدی نژاد نامزد شده بود ،مناظرش با محسن رضایی رو یادتون رفته ؟همون محسن به این بابا وقتی داغ کرد یادته گفت آقای احمدی عزیزم (با همین لحن) یادته 3 دفعه بوش دستور حمله داد و ما افتادیم وسط که ،حرفشو قورت داد،عزیز من الان دنیا داره رو دستای قدرت های بزرگ میچرخه که امروز دوست داشتن بهار عربی و فردا پاییز شه و امروز فلان جا بره رو هوا و ..... و در آخر سر شما رو در نیارم ،این هم از برنامه های تحمیلی برای عدم جنگ ،فقط یکی از اونها رفتن کنار کسی که نیازی به حرف زدن در مور عملکرد اون نیست و (عزیز من ،مردم ما خوابن،دنیا که خواب نیست،یارو تو کشور هر جا هر .... خواسته میزنه و 2 بار رفت تو خارج ،کسی که از تهران اونورتر نرفته بود ،فکر کرد دنیا بزغاله هستند؟ 10 دقیقه حرف زد تو خیابونا دنبال سخنگوش میکردن کتکش بزنن،تو رسانه عمومی به 75 میلیون میگه من رفتم اونجا یه نوزاد به حرف اومد گفت محمود:)) )در هر صورت شرط اول کسی که مثل جلیلی که دیدید تو تی وی که جلوی اشتون یا مصاحبه حداقل حرفی نمیزنه و یجوری میشینه که همش احساس معذب بودن به آدم جلوی g f اش بهش دست میده:)) ،ولی کسی که اول حرف نزنه تو منطقه و بعد دوباره مذاکره،و این جام زهریه که نخواستن ،مجبورشون کردن تو حلقشون بریزن و بقیه کارا همه سیا بازی بود به جز لگد اندازی های این دانش آموز چموش با اون پدر زن پسرشه ،کیه ،
        من شخصا غصه میخورم که من و کشورم رو به جایی رسوندن که دیگر جای صحبتی برای 75 میلیون هموطن باقی نمونده و نخواهد موند:((

نظر

• DJANGO
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1701

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
          فقط همینو کم داشتیم!!!!!
          نظر دکتر اوباما یا پروفسور مسعود رجوی و فوق دکترا باراک اوباما چی هست؟
          نظر دکتر عبد المالک ریگی رو هم بگی ممنون میشم
          شما اگه به دنبال شعر گفتن هستی اینجا جاش نیست.فقط تو یکی رو کم داشتیم.شما اگه چیزی میدونستی رو 7300 به همه نمیگفتی شبندر و بفروشین که میخواد تا 6000 ریزش کنه.همون امثال شماها گند زدن به همه چی.اقای گل اقا برو صفهای فروش سهامهارو ببین بعد.م خ
          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

سلام
            همانطور که رهبر در شعار امسال گفتند یکی از حماسه های سیاسی امسال اتفاق افتاد و هاشمی حذف شد.
            حماسه سیاسی دیگر در راه است و آن انتخاب سعید جلیلی بدون نیاز به رای گیری مردم است!!!!!!
            بورس در قدم اول این حرکت حماسی با نزول شاخص امروز پاسخ خواهد داد.
            موفق باشید
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• DJANGO
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1701

در اصل توسط sadegh پست شده است View Post
              تائیدهاشمی ردمشایی=آشوب
              تائیدمشایی ردهاشمی=آشوب
              تائیدمشایی تاییدهاشمی=آشوب
              ردهردو=وضعیت آرام=بورس مثبت
              بله کاملا معلومه از صفهای فروش/خف بابا

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

روزی که ان ریس جمهور شد همه سهمها در صف فروش بی خریدار فرو رفت شاید ماهها ریزش شاخص ادامه داشت
                ا تصور میکردم امروز یک دوم انروز باشد ولی نیست
                چرا نمیدانم
                شاید زهر بازارقبلا گرفته شده باشد اما این دلیل کافی نیست

نظر

• DJANGO
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1701

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post

واینم آخرین صحبت من دوست عزیز ،میخوام کمی بی ریا تر صحبت کنم با شما
                  دین و ایمون کیلو چند،این حرفا چیه میزنی شما؟
                  عزیز من همین چند روز پیش که بازار صف خرید تا -4 رفت بنظر شما و دوستان دلیلش چی بود؟واقعا همه میگفتن اینکه هاشمی می آید یا نه ولی آیا میدانید که همون روز ،در همان دقیقه حمله نظامی به ایران مورد امضا شورای حکام هم قرار گرفت و ناوها در خلیج فارس موضع گرفتن و در یک ساعت 90 پرواز از بمب افکن های رادار گریز عمو سام به داخل ایران شد؟تو مناظره سیاسی اولین باری که احمدی نژاد نامزد شده بود ،مناظرش با محسن رضایی رو یادتون رفته ؟همون محسن به این بابا وقتی داغ کرد یادته گفت آقای احمدی عزیزم (با همین لحن) یادته 3 دفعه بوش دستور حمله داد و ما افتادیم وسط که ،حرفشو قورت داد،عزیز من الان دنیا داره رو دستای قدرت های بزرگ میچرخه که امروز دوست داشتن بهار عربی و فردا پاییز شه و امروز فلان جا بره رو هوا و ..... و در آخر سر شما رو در نیارم ،این هم از برنامه های تحمیلی برای عدم جنگ ،فقط یکی از اونها رفتن کنار کسی که نیازی به حرف زدن در مور عملکرد اون نیست و (عزیز من ،مردم ما خوابن،دنیا که خواب نیست،یارو تو کشور هر جا هر .... خواسته میزنه و 2 بار رفت تو خارج ،کسی که از تهران اونورتر نرفته بود ،فکر کرد دنیا بزغاله هستند؟ 10 دقیقه حرف زد تو خیابونا دنبال سخنگوش میکردن کتکش بزنن،تو رسانه عمومی به 75 میلیون میگه من رفتم اونجا یه نوزاد به حرف اومد گفت محمود:)) )در هر صورت شرط اول کسی که مثل جلیلی که دیدید تو تی وی که جلوی اشتون یا مصاحبه حداقل حرفی نمیزنه و یجوری میشینه که همش احساس معذب بودن به آدم جلوی g f اش بهش دست میده:)) ،ولی کسی که اول حرف نزنه تو منطقه و بعد دوباره مذاکره،و این جام زهریه که نخواستن ،مجبورشون کردن تو حلقشون بریزن و بقیه کارا همه سیا بازی بود به جز لگد اندازی های این دانش آموز چموش با اون پدر زن پسرشه ،کیه ،
                  من شخصا غصه میخورم که من و کشورم رو به جایی رسوندن که دیگر جای صحبتی برای 75 میلیون هموطن باقی نمونده و نخواهد موند:((
                  خدا کنه این امریکای بی عرضه لعنتی بیاد حمله کنه بزنه راحتمون کنه تا دیگه اینجوری عذاب نکشیم.بابا بسه دیگه تا کی باید خودمون رو ساکت کنیم بگیم درست میشه درست میشه.خاک تو سر امریکا که عرضه نداره بیاد کارو یکسره کنه.این اصولگراهایی که صلاحیت داده شدن هیچ صلاحیت گوسفند چرونی رو ندارن چون همشونو میسپارن دست گرگ.حالا ببین 80 میلیون ادمو چیکار میکنن.

نظر

• DJANGO
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1701

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                    سلام
                    همانطور که رهبر در شعار امسال گفتند یکی از حماسه های سیاسی امسال اتفاق افتاد و هاشمی حذف شد.
                    حماسه سیاسی دیگر در راه است و آن انتخاب سعید جلیلی بدون نیاز به رای گیری مردم است!!!!!!
                    بورس در قدم اول این حرکت حماسی با نزول شاخص امروز پاسخ خواهد داد.
                    موفق باشید
                    به جهنم بزار شاخص بیاد پایین.اصلا من دارم ارزو میکنم بیاد رو 20 هزار.چی دارین میگین مردم دارن از گشنگی میمیرن هر روز جرم و جنایت اونم تو کشوری که اینهمه درامد نفتی داره سر به فلک کشیده اونوقت میگین بورس.بورس کیلویی چند.نترسید این کثافتا خودشون بیشتر از ما سهم دارن تو این بازار کثیف خودشون بیشتر ناراحت میشن

نظر

• Moradad
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 355

يك سوال
                      طبق قانون اساسي رئيس جمهور بايد از سلامت كامل برخوردار باشد . ولي اقاي جليلي كه ..... ؟؟؟؟!!!؟؟؟؟؟

عجب احراز صلاحيتي شده ها ااااا

نظر

• عارف
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 229

به نظرم عارف و روحانی باید انصراف بدن و مردم هم باید انتخابات فرمایشی رو تحریم کنند

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

از این ساعت هر جایی که میرید تو هر محفلی که میشینید با هرکسی که رابطه دارید فقط از تحریم انتخابات و نرفتن پای صندوقهای رای بگید

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

سلام
                            عزیزانی که سهام های اثر پذیر از مسایل سیاسی خود را قبلا نفروختن، سهامهای موجود خود را در صورت عدم تبدیل نگه دارند.
                            من هر روز مجلس را شنود می کنم.
                            دید درآمدی دولت و مجلس بعد از نفت، برای بودجه 92 متکی به بورس از راه واگذاری های متعدد شرکتها از طریق بورس است.
                            لذا بورس سقوط موقت را تجربه می کند و جای نگرانی نیست.
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                              از این ساعت هر جایی که میرید تو هر محفلی که میشینید با هرکسی که رابطه دارید فقط از تحریم انتخابات و نرفتن پای صندوقهای رای بگید
                              سلام
                              دوستان زیاد به این موضوع فکر نکنید، سیاست درست یا غلط همین است که می بینید.
                              کشور و ثروت کشور و قدرت سیاسی عملا دست چندین نفر بیشتر نیست و منکر آن هم نمی شود شد.
                              توصیه می کنم الان که دم انتخابات است آتو دست فیلترینگ ندهید، چون هر لحظه امکان مسدود کردن سایت بخاطر همین نوشته ها است.
                              به نظرم فقط تحلیل و اثر آن بر بورس نوشته شود و صحبت تند سیاسی نشود.
                              باور کنید چینش انتخابات مجلس + ریاست جمهوری و ..... همه از قبل طراحی می شود و عملا مردم ابزار حکومت بزرگان هستند.
                              موفق باشید.
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                در چند روز گذشته همه اين موضوع را فهميده بودند که هاشمي را رد مي کنند.البته هنوز دکتر حسن روحاني نماينده اقاي خاتمي و هاشمي در صحنه هستند.راي به ايشان يعني راي به هاشمي و خاتمي بدون اينکه جامعه به استرس و درگيري ختم شود.اقاي روحاني داراي افکار بسيار بلند و روشني هست.ايشان همانند دکتر بهشتي و خاتمي مدتي در مرکز اسلامي و ... المان بوده اند.
                                دکتر روحاني فردي اصلاح طلب و معتدلي هست.
                                به هر حال بازار سرمايه با کنار رفتن هاشمي و مشايي با ارامش بهتري جلو خواهد رفت.
                                حتي اگر روحاني هم رييس نشود و ولايتي بشود يا قاليباف باز بازار سرمايه روند رو به رشد خوبي را تجربه خواهد کرد منتهي ممکنه ان پي به اي که ممکن بود هاشمي و روحاني به بازار بدهند را ندهند.
                                يادمون باشه در سال 92 دولت بايد 30هزار ميليارد تومان شرکت پالايشگاهي و نيروگاهي و... تو بورس بفروشه.
                                بازار خودش را پيدا کرد.
                                شراز داره ميره واسه صف خريد.
                                مپنا امد بالا
                                فارس و شيرا ن هم بله.
                                شرکتهاي دلاري صادراتي هم دارند جون مي گيرند.

نظر

در حال کار...
                                X