تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

آیت الله صانعی خطاب به هاشمی رفسنجانی
    عدم انصراف شما به روحانیت آبرو داد

آیت الله صانعی شب گذشته تلفنی با آیت الله هاشمی گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت االله صانعی، در آغاز این گفتگو آیت الله العظمی صانعی با مخاطب قرار دادن آیت الله هاشمی به وی گفت: « سلام من الرحمن نحو جنابکم فان سلامی لا یلیق ببابکم .(۱)»

سپس آیت الله صانعی با بیان اینکه اعلام کاندیداتوری شما در این شرایط خاص ملهم از حرکت آیت الله خمینی در آغاز نهضت بود اظهار داشت:« من قبلاً هم خدمت شما عرض کردم که اعلام کاندیداتوری شما برای ریاست جمهوری در این شرایط خاص و حساس مملکت آن هم برای خدمت به ملت شریف و شهید پرور ایران با همه ظواهر دنیوی و اجتماعی و اجر اخروی ای که دارد معادل خدمات بیش از نیم قرن شما به اسلام و انقلاب بوده و هست.»

آیت الله صانعی افزود:« امروز هم خدمت شما عرض می کنم که عدم انصراف شما علی رغم همه فشارها برای اینکه خیانت به ملت نشده باشد سبب شد تا به اسلام و جمهوری اسلامی، روحانیت بزرگوار، حوزه های علمیه و همه فرزندان و یاران امام امت (سلام الله علیه) آبروئی فوق العاده بدهید که بنده از بیان عظمت این کار شما عاجز هستم.»

صانعی در پایان این گفت و گو خطاب به آیت الله هاشمی گفت: « من فقط به یک جمله بسنده می کنم و آن هم درخواست سهیم نمودن این جانب در ثواب و اجر اخروی این حرکت عبادی و سیاسی تان است.»

شایان ذکر است در ادامه این گفتگو هاشمی ضمن ابراز تشکر از تماس تلفنی آیت الله صانعی و ابراز محبت ایشان گفت:« بار سنگینی از دوش من برداشته شد و در هر حال من شاکر و سپاسگزار خداوند هستم.»
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5106

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      ...
      به نظرم رهبر نباید بزاره که حد ضررش از 8 سال بیشتر بشه و به دوران جنگ برسه که میشه 30 سال چون حد ضرر بلند مدتی شکسته میشه و واویلا میشه .........
      :))

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      ...
      کتاب قلعه حیوانات رو به وضوح داریم می بینیم ....... جنتی نقش اون خوک رو داره بازی میکنه که عمرش هم درازه و بیچاره رفسنجانی در نقش اسبه .....
      =))
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• فضیلت
        عضو جدید
        • May 2013
        • 2

سلام دوست عزيز:

هاشمی: مردم ناامید نشوند/ چطور می توانستم اینقدر مستبد به رای خودم باشم که نیایم؟
        آیت الله هاشمی رفسنجانی روز گذشته در دیدار با اعضای ستاد انتخاباتی اش، بر ضرورت حفظ آرامش تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی در این دیدار که پس از عدم احراز صلاحیتش توسط شورای نگهبان برگزار شد، گفت: من از ابتدا بنای آمدن نداشتم و اصلا به این حضور فکر نمی کردم. هر کس پیش من می آمد می گفتم که قطعاً نمی آیم.

هاشمی تاکید کرد: البته من همیشه در جلسات خصوصی می گفتم که من بنا به دلایلی که مطلعم کاندیدا نمی شوم.

وی می افزاید: یک هفته پیش از آغاز ثبت نام ها، گروهی پیش من آمدند و گفتند چرا گفتید که نمی آیید؟ من گفتم من جایی به صورت رسمی نگفتم که نمی آیم. همین سخن کافی بود تا در روزنامه ها منتشر شود و موجی از درخواست ها به سوی من بیاید.

چطور می توانستم اینقدر مستبد به رای خودم باشم که نیایم؟

هاشمی ادامه می دهد: اما وقتی این سیل درخواست های مردم ، بزرگان ، علما ، روحانیون، نمایندگان، دانشجویان و مواجه شدم به فکر فرو رفتم و اندیشیدم که چه باید کرد. بسیار در این رابطه فکر کردم و گفتم چطور می توانستم اینقدر مستبد به رای خودم باشم که به آنها و به خصوص این جوانان نه بگویم؟

هاشمی اضافه کرد: یک روز قبل از نام نویسی فکر می کردم که دیگر نمی توان در برابر مردم مقاومت کرد. اینکه شخصا چه کردم بماند چون از آن حرف در می آید.

وی گفت: پس از آنکه ثبت نام کردم، تا پاسی از شب فکر می کردم که وضعیت فعلی کشور به گونه ای است که واقعاً نیاز به ایثار دارد. کوهی از مشکلات مقابلمان است . و به شرایط که ما در داخل و بیرون کشور داریم و این آدم هایی که بوق به دست دارند و البته تک تک آنها را با تفکرات و امیالشان می شناسم فکر کردم. من پس از خلوت بین خود و خدای خود، بر حضورم در عرصه انتخابات مصرتر شدم.

چگونه می شود کشور را اداره کرد؟/ چینی ها هم بازی درمی آورند

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با این کوی مشکلات هرکس که راضی به پذیرفتن مسوولیت باشد باید ابتدا قصدش را پرسید که با این بودجه بدون منابع چگونه می خواهد 25 درصد حقوق کارمندان را افزایش دهد؟ دولتی که بیش از 500 هزار میلیارد تومان به بانک ها و پیمانکاران بدهکار است را چگونه می خواهد اداره کند؟

وی اضافه کرد: ... پول های خارجی را به چین دادیم و آنها با دریافت هزینه ای آن را به یوآن تبدیل کردند و بعد هم گفتند به جای پول کالا می دهیم و بعد از آن هم گفتند نه هر کالایی، بلکه آنچه خودمان تعیین می کنیم می دهیم. هند هم آمده نفت ما را با قیمتی خیلی ارزان می خرد اما حاضر نیست حتی روپیه بپردازد. این گزارش وزیر بازرگانی و رییس کل بانک مرکزی است که در یکی از جلسات تلخ مجمع آمدند و گفتند.

هاشمی در ادامه چنین مثال زد که «ما کشاورزی کوچکی داریم. با سم های چینی محصولات پارسال و امسال را از دست دادیم حالا ببینید مردمی که داروی چینی می خورند چه می کشند؟ چند سال پیش با یک تمام بهترین داروهای دنیا را می خریدیم. وضع دارو و غذا این شده و هیچکس نمی داند فردا چه می شود.»

وی اضافه کرد: کاسب وقتی جنس می دهد باید جایگزین آن را بخرد اما نمی داند فردا باید به چه قیمتی جایگزین کند و ناچار آن را نگه می دارد.

هاشمی ادامه داد: افتخاراتی که ایران داشته کتمان شدنی نیست و ایران کشوری عزیز بود. من خودم با ماشین همه کشورهای اروپایی را گشتم و رانندگی کردم. از این کشور به آن کشور می خواستم بروم فقط پاسپورت را نشان می دادم. حالا به جایی رسیدیم که مردم امروز می ترسند زن خودشان را با خود به سفر خارجی ببرند چون بی اهانتی می شود.

به من گفتند Easy Man / چون خیلی کم طول کشید که درهای خارج به روی ما باز شد

آیت الله هاشمی با ابراز نگرانی از مسائل خارجی گفت: در مجلس سنای آمریکا دو طرح خطرناک وجود دارد؛ منتظر انتخابات بودند که تکلیف روشن شود و گویا از این پس فعال می شوند. می خواهند سیستان و بلوچستان و و آذربایجان را تجزیه کنند. بعد هم قرار است اگر اسراییل به ایران حمله نظامی کرد به او کمک نظامی کنند. شاید جنگ روانی باشد اما به قول علما هر احتمالی برای انسان تکلیف می آورد.

وی افزود: البته برخی دعواهای داخلی بیش از دیگر مسائل، می تواند به ضرر کشور تمام شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دوران 8 ساله ریاست جمهوری خود گفت: همان تجربه پس از جنگ را با مقداری تغییرات یک فرمول قابل حل است. خارجی ها آن دوره به من می گفتند easy man چون خیلی کم طول کشید که درهای خارج به روی ما باز شد. الان هم می شود آن تجربه را به آسانی انجام داد اما با این تفاوت که مردم آن موقع دلسوز بودند. این همه خصومت و افتراق در جامعه وجود نداشت.

به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش گفت: به من اخباری رسید که پس از حضور من در عرصه انتخابات، شور انتخاباتی در بسیاری از گروههای مردم ایجاد شده که باعث حیرت من شده است.

وی ادامه داد: فکر نمی کردم با آمدنم در کشور موج ایجاد شود. فکر می کردم مثل گذشته باشد. مردم به یاس رسیده بودند که ناگهان موج ایجاد شد.

مایوس نشوید/ نباید ضربه ای متوجه نظام شود

آیت الله هاشمی ادامه داد: مایوس نشوید. در هیچ حالتی انسان نباید دچار یاس شود. برای ما هم این حالت قابل تصور نبود. ممکن است اندکی با تاخیر ضررها ادامه یابد اما روزی می رسد که مشکلات برطرف شود. اگر نگرانی باشد تنها از طرف دشمنان خارجی است که البته جدی است.

رییس مجمع تشخیص در ادامه گفت: امید است که در شرایط موجود تصمیم جدی بگیرند و فرصتی دیگر ما و مردم داده شود و خودم امیدوار هستم. از همه مردم هم می خواهم که امیدشان تبدیل به یاس نشود و آرامش خود را حفظ کنند. به هرحال ما چاره ای نداریم و آنها که این کار را کردند

وی تاکید کرد که نباید ضربه ای متوجه نظام شود. یکی از ضروری ترین کارها این بود که حماسه سیاسی رهبری محقق شود. حماسه ی اقتصادی از طریق حماسه سیاسی محقق می شد. بهترین راه هم برای تحقق حماسه سیاسی همین انتخابات بود.

رییس مجمع تشخص مصلحت نظام در پایان آرزو کرد که با حل مشکلات، بار دیگر دل ها به یکدیگر نزدیک تر شده و مهربانی ها زیاد شود.

هاشمی همچنین گفت که به زودی بیانیه ای منتشر خواهد کرد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار مطالب کوتاه دیگری نیز مطرح کردند که احتمالاً دفتر ایشان، این سخنان را امروز منتشر خواهد کرد.:-/

نظر

• rohollaahh
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 57

علم الهدی خودش جز روحانیون افراطیه حالا اومده از دختر خمینی به حساب خودش سوتی گرفته
          من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• Hessam
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 1240

بيانيه آيت الله هاشمي رفسنجاني خطاب به مردم ايران
            آیت الله هاشمی طی بیانیه ای خطاب به مردم ایران تاکید کرد که اگر اعتلاي كشور و عزت و رفاه ملت در سايه نظام اسلامي، هدف اعلا و آرزوي همه ماست، رواست در اين راه مشكلات و تلخيها، ما را از ادامه اين راه مقدس باز ندارد.
            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            آیت الله هاشمی طی بیانیه ای خطاب به مردم ایران تاکید کرد که اگر اعتلاي كشور و عزت و رفاه ملت در سايه نظام اسلامي، هدف اعلا و آرزوي همه ماست، رواست در اين راه مشكلات و تلخيها، ما را از ادامه اين راه مقدس باز ندارد.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، متن کامل بیانیه آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه می آید:

بسم الله الرحمن الرحيم

فعسي ان تكرهوا شيئاً و يجعل الله فيه خيراً كثيرا (سوره نساء، آيه 19)

ملت شريف، فهيم و متدين ايران اسلامي

از سال 1337 كه عملاً وارد مبارزه عليه استبداد و استعمار شدم و اوج آن وقتي بود كه امام (ر) رسما" نورافكن مبارزه را بدست گرفتند تا امروز، همواره آنچه در توان جسمي و فكري خود داشتم، در جهت ايجاد عدل و اعتدال و اعتلاي ملي، نشر معارف اسلام به ويژه مكتب اهل بيت(ع) و خدمت براي تأمين رفاه و آرامش مردم در نظام اسلامي، بكار گرفتم و تاكنون در اين راه، ناملايمات و تيرهاي زهرآگيني را به جان خريده و خواهم خريد و هميشه دعا و لطف خداوند و حمايت مردم به من روحيه داده و خواهد داد.

از حدود يك سال پيش كه زمزمه انتخابات رياست جمهوري شروع شد، هر وقت فرصت ديدار با اقشار و صنوف مختلف مردمي، خانوادههاي معظم شهدا و ايثارگران 8 سال دفاع مقدس، شخصيتها، بزرگان ديني و دانشگاهي، فرهنگي، سياسي، قضايي، هنرمندان، كارگران ، صنعتگران، كشاورزان، ورزشكاران، زنان، جوانان و حقوقدانان برايم فراهم ميشد، تأكيد ميكردند: در اين مرحله كه كشور دچار مشكلات و معضلات سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي و مهمتر از آن، تهديد و تحريم خارجي و تفرقه سياسي شده، انتظار دارند براي پاسداري از خون شهدا و رنج جانبازان و آزادگان و خانوادههاي ايثارگران و اعتلاي كشور و رفاه فرزندان اين مرزبوم وارد ميدان شوم.

با توجه به آشنايي كاملي كه با موانع حضور و مشكلات پيش رو داشتم و عليرغم ميل خود و بستگان، براي كمك به خلق حماسه سياسي، كه آنرا پيش شرط رسيدن به حماسه اقتصادي مورد تاكيد رهبري ميدانم در آخرين لحظات فرصت قانوني، ثبتنام كردم.

اينك خاضعانه از تمامي شما مردم عزيز ايران اسلامي و همه شخصيتها و بزرگان ديني و علمي و دوستاني كه چه قبل از ثبتنام و چه در مدت كوتاه پس از آن، اينجانب را مورد لطف و محبت صميمانه خود قرار دادند، بهويژه كساني كه در سراسر كشور با برپايي ستادهاي خودجوش مردمي، زحماتي را متحمل و متقبل شدهاند، تشكر و قدرداني ميكنم و توصيه مينمايم كه فرصت تقويت وحدت و همدلي را كه در ستادها، ميان نيروهاي معتدل اصلاحطلب و اصولگرا ايجاد شد، به عنوان حُسن آغازي براي تداوم اين حركت حفظ كنند.

اگر اعتلاي كشور و عزت و رفاه ملت در سايه نظام اسلامي، هدف اعلا و آرزوي همه ماست، رواست در اين راه مشكلات و تلخيها، ما را از ادامه اين راه مقدس باز ندارد. زيرا براي حفظ نظام مقدسمان و ملت و كشورمان تحمل سختيها و بيحرمتيها شيرين است.

در بيابان گر به شوق كعبه خواهي زد قدم سرزنشها گر كند خار مغيلان غم مخور

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

اظهارات تند مشاور محسن رضایی عليه هاشمي

گروه سياسي: حجتالاسلام حجتینیا، مشاور محسن رضایی و از فضلای حوزه علمیه قم، در اظهاراتي تند و بيسابقه عليه هاشمي رفسنجاني گفته است كه نه تنها با نبود هاشمی اتفاقی نمیافتد و خطری کشور را تهدید نمی کند بلکه اتفاقا باید گفت که آقای هاشمی به دنبال سیاستهای سالهای اخیر، این بار نیز قصد انتقام گیری از مخالفان خود را داشت و با هدف خدمت نیامده بود وگرنه این همه نیروی جوان در کشور وجود دارد ایشان میتوانست با حمایت از این جوانان، تشکیل یک دولت کارآمد را توصیه کند و فتنهگر اصلي اوست نه موسوي و كروبي!! بخشهايي از اظهارات وي در مصاحبه با سايت بولتننيوز را بخوانيد:

...به نظر من بخش عمده ای از قضایای سال ۸۸ زیر سر خود آقای هاشمی رفسنجانی بود اما هزینههاي این اقدامات و فتنه جویی ها را آقایان کروبی و موسوی دادند. او چه در سال ۷۶ و انتخابات آقای خاتمی و چه در سال ۸۸ و خطبههاي نماز جمعه، یک سری سخنان مطرح کرد، شبهه ایجاد کرد و بعد به خانه رفت و دیگر به نماز جمعه نیامد و سکوت کرد و این موضوعات باعث شد که مشکلات پیچیده تر شود و ادامه یابد. یعنی یک سری شبهات و مسائل را دامن زد و درحل این مشکلات کمکی نکرد در حالی که ميتوانست به آرام شدن فضا کمک کند...

...در حالی که اگر با سخنان خود، تب حوادث را کاهش ميداد و طرفین را به آرامش دعوت ميکرد، ميتوانست زمینه ای ایجاد کند که میرحسین و کروبی به راه خطا نروند و به حصر نیافتند و عده ای از جوانان جان خود را از دست ندهند و عده ای دیگر به زندان نیافتند. اعتقاد دارم مقام معظم رهبری و بسیاری از سران نظام از این وضعیت ناراحت هستند و راضی به حصر و بازداشت و زندان کردن افراد نبوده اند اما سیاسی کاریهای اقای هاشمی و بعضی نامزدهای انتخابات باعث این مشکلات شد.

...آقای هاشمی از اختلافات فکری و برنامه و سیاستهاي میرحسین موسوی و مقام معظم رهبری، با خبر بود اما به گونه ای صحنه سیاسی را آرایش داد که از سوی اصلاح طلبان موسوی و کروبی آمدند در حالی که اگر به جوان گرایی و طبیعت فضای سیاسی باور داشتند و باعث ایجاد تنش نميشدند و در برابر قانون تمکین ميکردند و شبهه تقلب و شعارهای تند ایجاد نميکردند عملا باعث فتنه نميشدند.

...آقای هاشمی به دنبال آن بود که انتقادها علیه نظام و مقام معظم رهبری افزایش یابد و ولی فقیه به تنهاترین سردار تبدیل شود و در آن شرایط، هاشمی بیاید و به عنوان مرد عبور از بحران ها، وارد صحنه شود تا مشکلات را کاهش دهد. عده ای در این انتخابات پیش رو نیز گفتند و نوشتند که "آن مرد آمد" یعنی از او یک چهره اثرگذار و مرد بحران ساخته اند که بدون او نظام نميتواند به پیش برود در حالی که واقعیت این نیست واقعیت این است که بدون هاشمی بهتر ميتوان کشور را اداره کرد چون هاشمی برنامه ای برای اداره کشور ندارد بلکه حضور او فضا را بحرانی میکرد.

...هاشمی از ابتدای انقلاب از اختلافهاي ایجاد شده بین مسوولان سیاسی کشور به نفع خود بهره برده و با غروری که داشته به دنبال تضعیف جایگاه دیگران و قدرت مند کردن جایگاه خود بوده است وگرنه در بسیاری از مقاطع ميتوانست مانند حاج احمد خمینی در منزل افراد حضور یابد و از آنها دلجویی کند و نیروهای انقلاب را دعوت به حضور در صحنه کند اما نه تنها حضور نیافت بلکه از اختلاف ها و حوادث موجود به نفع خود و تضعیف دیگران استفاده کرده است.

...هاشمی از ابتدای انقلاب اتفاقات بنی صدر، منتظری، اصلاحات، جنگ، و ... را به شکلهاي مختلف به سود خود مصادره ميکرد و به خاطر روحیه انحصار طلبانه ای که دارد به گونه ای سیاست ورزی ميکند که همه کارها را زیر سر او بدانند. در حوادث مختلف وانمود ميکرد که علیه بازرگان و بنی صدر و منتظری او عمل کرده است و فرمانده جنگ او بوده است در حالی که رزمندگان جنگ را به پیش ميبردند. فرماندهان جنگ ۸ ماه به ۸ ماه به خانه ميرفتند اما هاشمی هر روز خود را به عنوان فرمانده جنگ در ذهن مردم معرفی ميکرد.

...نیروهای اصیل انقلاب در این موارد نجابت به خرج ميدهند و چیزی نميگویند در حالی که اگر بخواهند خاطرات را بگویند مشخص ميشود که زحمات را چه کسانی کشیده اند و چه کسی برداشت سیاسی ميکرده است آقای هاشمی ميتوانست بسیاری از مسائل انقلاب و کشور را مدیریت کند که چنین مشکلاتی پیش نیاید و اختلاف ها کاهش یابد اما بعد از حضور امام، آقای هاشمی نه تنها در کاهش مشکلات پیشقدم نبود بلکه پشت صحنه برخی اتفاقات و تحرکات سیاسی و ایجاد کننده بسیاری از مشکلات بوده است.

...ایشان در زمانی که رئیس جمهور شدند، در سیاستهاي فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی، به نظرات مقام معظم رهبری توجه نکردند و سیاستهاي رهبری را اجرا نکردند خصوصا در مسائل فرهنگی، ولی فقیه نگرانیهاي مختلفی را مطرح کردند اما دولت هاشمی به آنها بی توجه بود. در دوره اصلاحات نیز باید گفت که اصلاحات زائیده تفکر هاشمی بود و در به قدرت رسیدن اصلاح طلبان اثرگذار بود.

...ایشان در مورد قضایای سال ۸۸ ميدانست که اختلاف نظرها وجود دارد وباعث مشکل خواهد داشت. میرحسین موسوی که فردی با سلامت نفس و خدمت گذار کشور بود، را به راهی کشاند که موجب شد وی موضع گیریهاي نادرستی داشته باشد و باعث حوادث آن سال شد و موسوی و کروبی را جلو انداخت و خودش پشت صحنه بود و باعث شد که موسوی و کروبی به زحمت بیافتند و...

...هاشمی در این انتخابات نیز به قصد انتقام از نظام و رهبری وارد شد تا عده ای بگویند که امیرکبیر آمده تا بحران را حل کند. اما این خبرها نیست. لذا باید گفت که عدم حضور هاشمی به نفع کشور ونظام و انقلاب است و رد صلاحیت وی نیز هیچ مشکلی ایجاد نميکند و نیامدن او نیز مسئله ای ایجاد نميکند. باید واقعیت ها را پذیرفت و نباید ادعا کنیم که کشور بحرانی است و حالا مرد بحران ميخواهد. از اول انقلاب تلاش کرده اند که شرایط را بحرانی جلوه دهند وهر بار از هاشمی بخواهند که بیاید و بحران را حل کند...

...این چگونه سیاست ورزی است چرا هاشمی به جوانان و دیگران اهمیت نميدهد چرا راه را برای دیگران باز نميکند و با توصیه پدرانه به آنها راهنمایی نميدهد و چرا از طرفین سیاسی و مخالفان دلجویی نميکند تا اختلاف ها را حل کند و آرامش ایجاد کند و تنش و فتنه را خاموش کند. هاشمی بهتر است که به جای ریاست جمهوری، این کارهای مهمتر را انجام دهد و فضا را برای دیگران باز کند و از ایجاد بحران و اختلاف پرهیز کند... و یا با ریشههاي آن مقابله کند و تدبیر پیشه کند نه این که خود را مرد بحران بنامد...

...این اتفاقی که برای هاشمی افتاده، چوب خداوند متعال به خاطر اقدامات و ظلمی است که وی در حق منتظری، بازرگان، موسوی و کروبی ودیگران کرده است... مطمئن باشید از این که عده ای در زندان هستند یا در حصر هستند، مقام معظم رهبری ناراحت هستند اما شرایط به گونه ای است که عدم توجه هاشمی ودیگران باعث این مشکلات شد آقای هاشمی ميتوانست مشکل را حل کند و جلوی فتنه وحصر و... را بگیرد و از سیاستمداران دلجویی کند و مشکلات را کاهش دهد...

...برخی ميگویند که هاشمی به خاطر سن ۸۰ سالگی رد صلاحیت شده اما به نظر من باید گفت که اینها درست نیست و شورای نگهبان به خاطر عملکرد هاشمی در این چند سال، وی را رد صلاحیت کرده است و ایشان و دیگران باید به نظر شورای نگهبان تمکین کنند.

...نیروهای تاثیرگذار باید مردم را تشویق کنند تا در انتخابات مشارکت کنند. باید تنها کشور شیعه در جهان یعنی ایران را تقویت کنیم و مسائل شیعیان عراق و منطقه را مورد توجه قرار دهیم باید مرجعیت و اسلام و ولایت فقیه تقویت شود. باید کاری کنیم که در ۲۴ خرداد حضوری پر شور داشته باشیم. فعالان سیاسی نباید آشوب کنند و لشکر کشی کنند و آشوب ایجاد نمایند.

...در حال حاضر جریان اصلاح طلبی شانس و زمینه ای برای موفقیت ندارد و دکتر عارف و حسن روحانی که از زحمت کشان قبل و بعد از انقلاب بوده اند در این دوره شانسی برای جلب رای ندارند لذا اصولگرایان در صحنه موفق خواهند شد و به نظر ميرسد که رقابت اصلی بین جلیلی و محسن رضایی خواهد بود و انتخابات دو قطبی خواهد شد.

...در دوره های قبل همیشه از مناطق کویری و آذربایجان و خراسان و شمال کشور، افرادی به عنوان رئیس جمهور، نخست وزیر داشته ایم و این بار نوبت آن است که از جمعیت انبوه زاگرس نشین و لر و کرد، یک نفر انتخاب شود. استان های خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، همدان، لرستان، کردستان، کرمانشاه و... استان های زاگرس نشین هستند و اکثر آنها به زبان های لری تکلم می کنند و لذا انتخاب فردی مانند آقای دکتر محسن رضایی از منطقه زاگرس نشین با پشتوانه بالا می تواند اثرگذاری زیادی بر میزان مشارکت مردم در انتخابات داشته باشد و حماسه سیاسی ایجاد نماید. لذا مردم زاگرس نشین در روز ۲۴ خرداد با شعار یا ابالفضل در پای صندوق های رای حضور خواهند یافت و به محسن رضایی رای خواهند داد.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

پیشتر نیز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی با محکوم کردن اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت نامزدهای داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ، انتخابات ایران را غیر آزاد و غیر عادلانه خوانده بود.

جان کری وزیر خارجه آمریکا روز جمعه در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در تل آویو از فرایند انتخابات و رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی در ایران انتقاد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از فاکس نیوز، کری که در اسراییل سخن می گفت در پاسخ به سوالی درباره روند رد صلاحیت ها در انتخابات ایران،شورای نگهبان را نهادی غیر منتخب خواند که با معیارهای مبهم صلاحیت صدها نفر از نامزدهای انتخاباتی را رد کرده است.

کری گفت که با رد صلاحیت های انتخاباتی در ایران به سختی می توان گفت که انتخابات ایران به شیوه ای آزاد ،رضایت بخش و قابل نظارت برگزار می شود.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به اینکه شورای نگهبان تنها صلاحیت نمایندگان حکومت را تایید کرده است، این اقدام شورای نگهبان را سد کردن مسیر دموکراسی به شیوه ای مشروع خواند.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه خواستار این شد که نهاد دیگری(به جز شورای نگهبان) که نماینده اراده مردم ایران است، هدایت روند انتخابات را به عهده داشته باشد.

این نخستین اظهارات مداخله جویانه مقامات آمریکا درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران نیست و پیشتر نیز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی با محکوم کردن اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت نامزدهای داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ، انتخابات ایران را غیر آزاد و غیر عادلانه خوانده بود.

اظهارات مقامات آمریکایی در مسایل مربوط به امور داخلی ایران عموما در ایران منجر به واکنش ها یا نتایجی بالعکس می شود و مقامات رسمی ایران، این گونه اظهارات له یا علیه یک گروه یا جریان سیاسی را نشانه وابستگی این گروه ها به آمریکا یا نشانه ای از رفتار درست خود می دانند که منجر به نارضایتی آمریکا شده است

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

نظر صادق زيباکلام در باره سعيد جليلي

جليلي در بهترين حالت مي تواند وزير ارشاد باشد يا معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه امام صادق

گروه سياسي: صادق زيباکلام معتقد است در بين اصولگراها، شانس ولايتي براي پيروزي در انتخابات بيشتر از جليلي است.

اين استاد دانشگاه و تحليلگر مسايل سياسي در گفتگو با آريا به تشريح آخرين آرايش نيروهاي سياسي پرداخته و مي گويد : اگر سعيد جليلي اگر بر فرض معاملات پنهاني هم با پايداري ها انجام دهد که برخي از اعضاي کابينه خود را از اعضاي اين جبهه انتخاب کند اما بازهم با وجود چنين توافقي نمي تواند راي بدنه اصلي جبهه پايداري را با خود همراه کند. ميان پايگاه اجتماعي علي اکبر ولايتي و سعيد جليلي تفاوتهاي مهمي وجود دارد اين تفاوت ها بعضا به طرفداران اين دو نفر در بين اقشار و لايههاي اجتماعي و از سوي ديگر به تفاوت فردي و شخصي ميان اين دو شخصيت باز مي گردد.

وي افزود: معتدلين و سنتيهاي اصولگرا با توجه به شناختي که از ولايتي دارند تمايل دارند به ايشان راي دهند اما طرفداران سعيد جليلي بيشتر در بين اقشار و لايههاي ارزشي جناح راست است. همان کساني که در سال ۸۴ احمدينژاد را مطرح کردند و به او راي دادند. با اين اوصاف مي توان گفت طرفداران ولايتي نسبت به طرفداران جليلي تعدادشان بيشتر است. توان اجرايي سعيد جليلي به عنوان يک رييس جمهور ناشناخته است.

وي ادامه داد: اگر در مقام مقايسه باشيم بنده معتقدم سعيد جليلي در بهترين حالت مي تواند وزير ارشاد يا معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه امام صادق باشد. اگر چه در طول سالهاي اخير توان اجرايي زيادي از ولايتي هم نديده ايم اما ايشان نسبت به جليلي نمره بالاتري مي گيرد. بزرگترين مشکل اصولگرايان در انتخاب جليلي، ولايتي و حداد عادل عدم توان اجرايي بالاي اين افراد است. در واقع مي توان از لحاظ توان اجرايي به ولايتي نمره۱۲سعيد جليلي نمره ۷و حداد عادل نمره 2 یا نهایتا 3 دارد.زيباکلام درباره کانديداتوري قالیباف تاکيد کرد: مشکل قاليباف اين است که وي نامزد اصولگرايان نيست و بنابردلايل متعددي، اصولگرايان قاليباف را به عنوان نامزد اصلي خود قبول ندارند البته ايشان در بين اصلاح طلبان نيز جايگاهي ندارد.

وي اظهار داشت: در ميان ۸کانديداي تاييد صلاحيت شده حسن روحاني، محسن رضايي، قاليباف و عارف جايگاه بالايي از نظر توان اجرايي دارند اما اين گزينه ها هيچکدام نامزدهاي اصولگرا به حساب نمي آيند. بنابراين نامزد اصلي اصولگرايان ولايتي يا سعيد جليلي خواهد بود البته انتخاب يک نفر از ميان اين دو گزينه به عنوان نامزد اصلي مشکل جدي اصولگرايان است زيرا اين طيف نمي خواهد با حمايت از دو کانديدا آراي اصولگرايان شکسته شود. از اين رو بايد تا ۱۵روز آينده يکي از اين دو نفر را به عنوان کانديداي نهايي خود معرفي کنند. اين تحليلگر مسائل سياسي حمايت پايداري ها از سعيد جليلي را ناخواسته دانست و خاطرنشان کرد:پايداري ها قلبا به حمايت از ۸کانديداي معرفي شده اعتقادي ندارند اما اگر مجبور شوند بر اساس تکليف شرعي به پاي صندوقهاي راي بروند يا راي سفيد مي دهند يا با اکراه و اجبار به سعيد جليلي راي مي دهند البته فقط تعدادي از پايداري ها به جليلي راي خواهند داد.

وي گفت:اگر سعيد جليلي بر فرض معاملات پنهاني با پايداري ها انجام دهد که برخي از اعضاي کابينه خود را از اعضاي اين جبهه انتخاب کند يعني روح الله حسينيان وزير ارشاد، باقري لنکراني وزير بهداشت و صفارهرندي وزير ارشاد شود اما بازهم با وجود چنين توافقي نمي تواند راي بدنه اصلي جبهه پايداري را با خود همراه کند زيرا رهبر معنوي اين جبهه آيت الله مصباح است و ايشان به صورت علني از لنکراني حمايت کرده و يک کلام در حمايت از جليلي و ديگر نامزدهاي اصولگرا موضع گيري نکرده است.

وي در پايان تاکيد کرد: ولايتي نسبت به سعيد جليلي شانس بيشتري براي پيروزي دارد مگر آنکه بنابر دلايلي در نهايت اصولگرايان به سمت سعيد جليلي متمايل شود که در اين صورت بخش عمده اي از ۵تا۷ ميليون راي ولايتي به سمت جليلي سوق داده خواهد شد. زيباکلام در پايان حمايت طرفداران هاشمي از ولايتي را رد کرد و افزود: بنده معتقدم اصلاحطلبان و طرفداران هاشمي پشت ولايتي قرار نخواهند گرفت.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5106

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    نظر صادق زيباکلام در باره سعيد جليلي

جليلي در بهترين حالت مي تواند وزير ارشاد باشد يا معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه امام صادق

گروه سياسي: صادق زيباکلام معتقد است در بين اصولگراها، شانس ولايتي براي پيروزي در انتخابات بيشتر از جليلي است.
                    ....

شانس نیست ؛ مهره خامنه ای پیش از آنکه جلیلی باشد ولایتی است .....وقتی همه منتظر ظهور جلیلی هستند با این فرض که هو بندازند جلیلی قرار است به انتخاب آقا از صندوق بیرون بیاید ، در عین ناباوری عمومی ولایتی است که بیرون می آید و عموم جامعه نمی توانند اتهام تقلب در انتخابات به نفع رهبر را نشانه روند.

ولایتی...یک مهره کاملا ساکت و بی حاشیه که انگشتی به سمت او نشانه نرفته!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

قبلا عرض کردم....بدلیل عدم تحمل سیستم دربرقراری مردم سالاری دینی
                      بعداز حذف رقبا.....قالیباف و ولایتی به مرحله دوم صعود میکنند و یک نفر کنار میکشد.
                      ضمنا حداد و فامیل نزدیک هم به اهداف خود میرسند.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

احمدی نژاد: تازه کار ما آغاز شده است/
                        اندیشه بهار هرگز طعم شکست را نخواهد چشید

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

جایی خوندم که رییس جمهور بعدی ولایتی میباشد با معاون اولی قالیباف
                          ولی من همچنان نظرم جلیلی میباشد
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• yosef
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 440

نامه جمعی از فعالان سیاسی به هاشمی: چشم انتظار تدبیر شما هستیم

بیش از 300 فعال جوان اصلاحطلب در نامهای به اکبر هاشمی رفسنجانی، خواستار تداوم حضور فعال وی در عرصههای اجتماعی و سیاسی شدند.

به گزارش انتخاب، در ابتدای این نامه، ضرباهنگ انتخابات ریاست جمهوری سال 92 تا پیش از حضور هاشمی کُند توصیف شده و خطاب به هاشمی رفسنجانی آمده است: حضور شما موجی از شادی ایجاد کرد و دل دوستداران ایران اسلامی را به آفریدن حماسه سیاسی گرم کرد. حضور خودجوش مردم و به خصوص جوانان در هنگام ورود حضرتعالی به وزارت کشور گواه ماست. حضور شما دلها را گرم کرد، امیدها را شعلهور ساخت و جنب و جوشی در دل جامعه انداخت.

در بخشهایی از ادامه نامه، با اشاره به احراز نشدن صلاحیت هاشمی رفسنجانی برای انتخابات ریاست جمهوری ابراز عقیده است: رد صلاحیت شما غبار یأس را بر دلها و جانها افشاند و حیرت و حیرانی را در نگاه خرد و کلان جامعه نشاند. خبر چنان شوکآور بود که باور کردنش دشوار مینمود. چگونه میتوان باور کرد که هاشمی رد صلاحیت شده باشد، با وجود اینکه هیچکدام از مدعیان امروزی نیمپاره از هزارپاره فضیلت هاشمی را ندارند و هیچکدام از نیروهایی که در آغاز نهضت اسلامی فعال بوده و اکنون در قید حیات هستند، سابقه درخشان هاشمی را ندارند و همانند شما در راه ایران اسلامی فداکاری نکرده و هیچکدام مورد هجمه عنیف قرار نگرفتهاند. نقش شما در تاریخ معاصر ایران را دوست و دشمن نمیتوانند نادیده بگیرند. در سال 92 صداقت شما و درستی تدبیرتان بیش از همه وقت به باور مردم، با گرایشهای مختلف نشسته است.

نگارندگان در بخش دیگری از این نامه، با انتقاد از سیاستهای دولت نهم و دهم و سخت دانستن این دوران، اظهار کردهاند که اوضاع پریشان اقتصادی مردم کشور را در شرایط سختی قرار داده است و در ادامه نیز با بیان این اعتقاد که جایگاه ریاست جمهوری فروکاسته شده است، حضور هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری را موجب کسب آبروی بیشتر این جایگاه دانستهاند.

در ادامه نامه، خطاب به هاشمی رفسنجانی آمده است: وقتی تاریخ ایران بعد از انقلاب را مطالعه میکنیم هیچ زمانی به خاطر نمیآوریم که هاشمی مأیوس باشد. امروز هم ما به تدبیر و ذکاوت و درایت شما که حاصل تجربه و مجاهدتهای نیم قرن اخیرتان است باور داریم و نیز ایمان داریم که امید، بذر هویت ماست.

در پایان این نامه، نگارندگان خطاب به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کردهاند: باور داریم آبرو و موقعیت امروز شما سرمایه کمنظیری برای نسل جوان و همه کسانی است که دل در گرو آبادانی، عزت و آزادی این ملک دارند و برای رقم زدن سرنوشت خویش احساس مسئولیت دارند. تردید نداریم که میتوان در چارچوبهای قانونی و اخلاقی از حقوق ملت و آینده ایران پاسداری کرد. شاید امروز راهها صعبتر و بدخواهان بیشتر و جهالت دوستان افزونتر باشد اما ما همه صبر پیشه کردهایم و چشم انتظار تدبیر شما هستیم و باور داریم که با تدبیر شما در کوچه یأس نخواهیم ماند.

تاريخ تنظيم: جمعه 3 خرداد ماه 1392 - 16:51
                            آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• yosef
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 440

حجت الاسلام علمالهدی، عضو مجلس خبرگان رهبری میگوید ، زهرا مصطفوي دروغ ميگويد!

علمالهدی در ادامه با اشاره به نامه زهرا مصطفوی (فرزند امام خميني) به رهبر معظم انقلاب در ارتباط با تائید صلاحیت آیتالله هاشمی رفسنجانی اذعان داشت: در ارتباط با نامه زهرا مصطفوی که گفتهاند امام بعد از اینکه اسم مقام معظم رهبری را آوردهاند سپس اسم آقای هاشمی را نیز آوردهاند، باید بگوییم که اگر منظور این بود که یعنی امام (ره) برای رهبری این نظام دو نفر را در نظر گرفتند نه تنها دروغ است بلکه خلاف واقع نیز است.باید این را تشخیص دهیم که حضرت امام نه تنها یک فقیه بلکه یک خبره فقیهشناس هم بودند و اینگونه نسبت دادن به امام هتک حرمت به امام راحل است. که امام برای رهبری این امت دو نفر را کنار هم به عنوان فقیه جامعالشرایط دیدهاند.

وی خاطرنشان کرد: البته خود آقای هاشمی هم نه در آن زمان و نه الان چنین ادعایی ندارند که فقیه جامعالشرایط هستند و حتی خود به عنوان فقیه جامعالشرایط به رهبری مقام معظم رهبری رای داد اما اگر منظور این بوده که امام آقای هاشمی و مقام معظم رهبری را همواره دو عنصر موثر در انقلاب و دو یاور و معین خود میدانستند باید گفت که واقعیت همین است.

عضو مجمع خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به صحبتهای علی مطهری در مورد تائید صلاحیت هاشمی رفسنجانی گفت: این حرفها نسبت به رهبری که حضرت آقا فلان نامزد را تائید یا رد کند زیاده خواهی نسبت به مقام معظم رهبری است؛ بنا نیست حضرت آقا در مدیریت کشور دخالت کنند و در واقع مقام معظم رهبری زمانی دخالت میکنند که اساس انقلاب در معرض خطر قرار گیرد. اما اینکه در جزئیترین مسائل نیز دخالت کنند، قطعا سنگ بر روی سنگ نمیایستد.

علمالهدی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به نامه سیدحسن خمینی به هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه رد صلاحیت وی برای همگان غیرقابل باور بوده است اذعان داشت: احراز صلاحیت نشدن آقای هاشمی به دلیل مسائل سیاسی، اخلاقی و فکری نبوده است بلکه عدم احراز صلاحیت نسبت به توانمندی وی و حتی به استناد حرف خودش بوده است.

امام جمعه مشهد ادعا کرد: آقای هاشمی در ملاقات با مقام معظم رهبری میگوید وقتی من مشکلات کشور را میبینم و توانایی خود را میبینم خلاف شرع است که در مقابل این مشکلات ادعا کرده و وارد عرصه شوم و حل آنها را به گردن گیرم؛ پس این صحبتها نشان میدهد که وی در توانمندی خودش برای اداره مشکلات کشور و در دست گرفتن قوه مجریه تردید دارد. و حتی با تردید برای ریاست جمهوری ثبتنام کرده است. حال شورای نگهبان نیز کسی را که با تردید ثبتنام کرده و خود نیز گفته توانمند نیستم صلاحیت وی را احراز نکرده است.

تاريخ تنظيم: جمعه 3 خرداد ماه 1392 - 11:24

نظر

• yosef
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 440

واکنش امام به درخواست دو سمت برای هاشمی و جنتی
                                پایگاه اطلاع رسانی جماران نوشت

نامه نخست: خرداد سال 1367 حضرت آیت الله خامنهای طی نامهای رسمی، از امام درخواست میکند که ایشان آیت الله هاشمی رفسنجانی را به سمت فوق العاده مهم فرماندهی کل منصوب کند. امام در پاسخ به این نامه، بلافاصله آقای هاشمی را با تمام اختیارات به سمت جانشینی فرمانده کل قوا منصوب میکند.

نامه دوم: اواخر همان سال، آیت الله مهدوی کنی نامهای به امام مینویسد و از امام میخواهد آیتالله احمد جنتی را به سمت ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کند. این بار امام خمینی، برخلاف سیاق نامه قبلی، از انتصاب آیت الله جنتی استنکاف می ورزند و آن را مشروط به مسائل دیگر می کنند.

این مواجهه امام با دو نامه متفاوت بسیار تامل برنگیز است. امام در یک سو، یک سمت مهم را به آقای هاشمی رفسنجانی اعطا می کنند ولی در سوی دیگر، از انتصاب آقای جنتی برای یک سمت معمولی پس از پیگیری دو سه ساله طفره می روند. سطح اعتماد امام به یاران خود و توجه به آنها میتواند ملاک رفتار ما در دورانی باشد که 25سال از رحلت ایشان میگذرد و همه ما مدیون تلاشها و اندیشه متعالی این رهبر کبیر و اندیشمند هستیم. متن هر دو نامه به همراه شان نزول آن ها در ادامه می آید:

نامه نخست: حکم انتصاب آقاى هاشمى رفسنجانى به سمت جانشین فرماندهى کل قوا

زمان: 12 خرداد 1367/ 17 شوال 1408
                                مکان: تهران، جماران‏
                                موضوع: انتصاب جانشین فرماندهى کل قوا
                                مخاطب: هاشمى رفسنجانى، اکبر
                                شآن نزول: آقاى خامنه‏ اى، رئیس جمهور، طى نامه‏اى به محضر امام خمینى اعلام داشت:
                                ... پیشنهاد مشخص این جانب که قبلًا نیز کتباً و شفاهاً معروض گردیده، این است که:

1- کلیه امور مربوط به نیروهاى مسلح، ارتش، سپاه، ژاندارمرى اعم از عملیات، پشتیبانى، امور سازمانى و ادارى و غیره به شخص واحدى مفوض و محول گردد.
                                2- شخص مزبور از سوى حضرت عالى موظف گردد که امور را از نزدیک و با قاطعیت تمشیت کند.
                                3- دادگاه نیروهاى مسلح موظف گردد که در تعقیب قضایى متهمین و اجراى محکومیتها به طور کامل از نظر و دستور وى تبعیت کند. با توجه به همه جوانب، به نظر این جانب، تنها فرد مناسب براى تصدى این مسئولیت مهم، جناب آقاى هاشمى رفسنجانى است.

متن حکم امام:

بسم اللَّه الرحمن الرحیم‏
                                جناب حجت الاسلام آقاى حاج شیخ على اکبر هاشمى رفسنجانى- دامت افاضاته‏

با توجه به درگیرى رویاروى امریکاى جهانخوار علیه اسلام و ایران و هماهنگى غرب و شرق و ارتجاع منطقه در مبارزه با انقلاب اسلامى و جلوگیرى از پیروزى اسلام، به پیشنهاد رئیس جمهور محترم، جناب حجت الاسلام آقاى خامنه‏اى- دامت افاضاته جنابعالى را با تمام اختیارات به جانشینى فرماندهى کل قوا منصوب مى‏نمایم ...
                                روح اللَّه الموسوی الخمینى‏ ( صحیفه امام، ج‏21، ص: 57)

نامه دوم: نامه به آقاى محمد رضا مهدوى کنى

زمان: 30 بهمن 1367/ 12 رجب 1409
                                مکان: تهران، جماران‏
                                موضوع: مشکلات و آینده سازمان تبلیغات اسلامى‏
                                مخاطب: مهدوى کنى، محمد رضا

شان نزول: در پاسخ به گزارش تفصیلى آقاى مهدوى کنى به تاریخ 30/ 11/ 67 که طى آن به تاریخچه سازمان تبلیغات اسلامى، تشکیلات و تعداد پرسنل و مسائل و مشکلات مربوط به آن پرداخته شده است و از اینکه در دو- سه سال اخیر، حمایت مورد نیاز به عمل نیامده، گلایه شده است و به پیوست نامه مذکور، پیشنهاداتى در رابطه با سرپرستى سازمان و کمک به رفع نیازهاى مالى آن شده است.

متن نامه:

بسم اللَّه الرحمن الرحیم‏

جناب حجت الاسلام و المسلمین آقاى مهدوى کنى- دامت افاضاته‏
                                با سلام و دعا براى وجود جنابعالى. آنچه مرقوم داشته‏اید:

1- از طرف این جانب مانعى نیست که طى حکمى جناب حجت الاسلام آقاى جنتى را مسئول سازمان تبلیغات اسلامى بنمایم، مشروط بر اینکه مسأله را پیش آقایان اعضاى محترم سازمان تبلیغات طرح کنید که خداى ناکرده آقایان نگران نشوند.
                                2- در مورد صرف سهم مبارک امام- علیه السلام- آنچه نزد خود شما مى‏آید، جنابعالى مختارید هر گونه صلاح مى‏دانید عمل کنید. و نیز اجازه مى‏دهم تا آن کسانى که از من در سهم اجازه دارند به همان میزان اجازه‏شان در صورت تمایل از طریق جنابعالى صرف در تبلیغات اسلامى نمایند....
                                روح اللَّه الموسوی الخمینى‏ (صحیفه امام، ج‏21، ص: 271)

نظر

در حال کار...
                                X