تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5102

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
    آقای کیوان ولی به واضحی جلیلی نگفت وگرنه اوضاع به گونه ای بود
    جالب تر اینکه جلیلی با خونسردی صحبت می کرد و عدد کشته ها را اعلام می کرد
    چون می دونست دستور از بالاست که درباره 88 صحبتی نکنن
    حداد هم که هیچییییییییییییییییییییییی @-)
    جالبه والا
    ;) آره به خدا ، جلیلی خیلی راحت عدد کشته ها رو اعلام میکرد !!!!!! @-)

یکی منو توجیه کنه این عبارت ولایتی یعنی چه؟!

" از روسیه به من پیغام دادند اگر به ما قول بدهی پوتین به ایران بیاید و دست پر به کشورش برگردد توافقاتی در مورد پرونده هسته ای صورت میگیرد....."
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5102

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      احمدی نژاد چه کردههههههههههههه؟!!! چه کردی تو با ملت؟!

گوش کنید حرف های ولایتی رو دوستان عزیز تندروی احمدی نژادی طرفدار جلیلی

واقعا نمی تونم میزان نفرتم رو بیان کنم.....

یاسر جان برام جالبه چقدر میزان اختلافات میان گروههای مختلف حتی اصولگرا زیاد و شدید است. در همه زمینه ها با هم اختلاف های فاحش و تیکه پرانی های سیاسی عمیقی دارند !!

راستی عارف چقدر قشنگ جلیلی رو تفسیر کرد! چماق !! :))

جلیلی امروز با خاک یکسان شد ، تیر خلاص را هم ولایتی در کلمات آخر به او زد!
      تو اگر دیپلماسی بلد بودی مشکل هسته ای را با تدبیر بدون فشار بر مردم و تحریم حل میکردی و اینقدر کش نمیدادی !
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/06/07, 18:07.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        یاسر جان برام جالبه چقدر میزان اختلافات میان گروههای مختلف حتی اصولگرا زیاد و شدید است. در همه زمینه ها با هم اختلاف های فاحش و تیکه پرانی های سیاسی عمیقی دارند !!

راستی عارف چقدر قشنگ جلیلی رو تفسیر کرد! چماق !! :))

جلیلی امروز با خاک یکسان شد ، تیر خلاص را هم ولایتی در کلمات آخر به او زد!
        تو اگر دیپلماسی بلد بودی مشکل هست های را حل میکردی و اینقدر کش نمیدادی !
        به نظرم قالیباف شکست خورده اصلی بود و در مرحله بعد جلیلی

اما چه سود که اون روستایی کاری به این چیزا نداره و انتخاب خودش رو کرده! فقط راهش اینه که من اگر می خوام تغییری ایجاد کنم باید بیام وسط... حتی اگه فکر کنم داره از رای من سو استفاده میشه
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

با سلام درود بر مرد بزرگ آقای ولایتی بزرگ !!
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

آقا اونی که در نماز جمعه صحبت کرده بود کی بود که ولایتی میگفت؟

نظر

• 123
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 188

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              ;) آره به خدا ، جلیلی خیلی راحت عدد کشته ها رو اعلام میکرد !!!!!! @-)

یکی منو توجیه کنه این عبارت ولایتی یعنی چه؟!

" از روسیه به من پیغام دادند اگر به ما قول بدهی پوتین به ایران بیاید و دست پر به کشورش برگردد توافقاتی در مورد پرونده هسته ای صورت میگیرد....."
              حرف قشنگی زده. یه جورایی به جلیلی گفته تو بچه ای برای دیپلماسی و توافقات پشت پرده در عالم سیاست خارجی کاملا عادی هست و تو بی خبری. خب اگه پوتین عامل توافق میشد کلی توی دنیا اعتبار پیدا میکرد

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

وای که چه دقایق جالب و اکشنی داشت این مناظره;)
                چه لذتی بردم از این بزن بزن و افشاگریهای اقتدارگرایان اصولگرا
                خوب به نوبت همدیگه رو لجن مال کردند.البته دوست داشتم به جای لجن مال از واژه گهربار! دیگری
                استفاده میکردم که با مسماتر بود>:)
                بدون تعصب و به جرات میگم روحانی برنده بی چون وچرای مناظره سوم تا این لحظه بوده
                و بعد غرضی و عارف در رده های بعدی.بقیه هم که به جان هم دیگه افتادند و خودزنی کردند:D
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

امیدوارم مردم منافع کشور را به منافع شخصی ترجیح بدهند آنوقت قطعا روحانی را انتخاب خواهند کرد . ولی متعجبم از مردمی که همچنان با این مشکلات وسیع باز به گروه تند رو نظر دارند چند وقت پیش جائی بودم یکی از دوستان میگفت دعا کنید قالی باف رئیس جمهور بشه گفتم چرا گفت چون من در ستادش هستم و یک موقعیت خوب برایم فراهم میشه خودتون تا آخرش بخونید
                  مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

روحانی: آقای قالیباف! من سرهنگ نیستم، حقوقدانم ؛ شما گفتید دانشجویان بیایند ما برنامه گاز انبری داریم/عارف: صداوسیما در 4 سال گذشته تصویر خاتمی را به عنوان جاسوس نشان داد/ولایتی: آقای جلیلی! دیپلماسی کلاس فلسفه نیست، بگویید چه کردید؟
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                      امیدوارم مردم منافع کشور را به منافع شخصی ترجیح بدهند آنوقت قطعا روحانی را انتخاب خواهند کرد . ولی متعجبم از مردمی که همچنان با این مشکلات وسیع باز به گروه تند رو نظر دارند چند وقت پیش جائی بودم یکی از دوستان میگفت دعا کنید قالی باف رئیس جمهور بشه گفتم چرا گفت چون من در ستادش هستم و یک موقعیت خوب برایم فراهم میشه خودتون تا آخرش بخونید
                      در شهرستان ها و روستاها که همیشه هم مشارکت 100 درصدی دارند متاسفانه همین بحث ها خیلی تاثیر گذاره و به نظرم قالیباف اونجاها زیاد رای داشته باشه و البته جلیلی فکر می کنم رایش حتی در اونجا هم بریزه
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sea2003son
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 179

دوستان من شانس روحانی و ولایتی رو بیشتر از بقیه میدونم حداد که کلا از مرحله پرته جلیلی هم شانسی نداره غرضی هم که شوته بعد اینها رضایی و عارف شانس بیشتری دارند روحانی بدجوری قالیباف رو ناک اوت کرد ولی میشه فهمید که قضیه هسته ای انقدر مهمه و خطر افرین که همشون رو اون مانور میکردند و من بوی سازش رو کاملا حس کردم که واقعا لازمه و در خرید سهام گروهها باید این گزینه را لحاظ کرد چون مثل اتفاقی شبیه قطعنامه وجود داره وخرید ها باید به نسبت 65 به 35 باشه از گروههایی که 35 درصد از سازش سود میبرند و 65 درصد از ادامه وضعیت موجود و با رصد اوضاع با اولین الارم شیفت بشه به سمت گروههای دیگه و نقد شدن چیز دیگه اینکه هیچکدام و هیچ گروهی نمیخوان این سازش به اسم این دولت تموم بشه و این دولت باید بشه سپر بلا کاملا واضح بود

نظر

• sea2003son
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 179

" از روسیه به من پیغام دادند اگر به ما قول بدهی پوتین به ایران بیاید و دست پر به کشورش برگردد توافقاتی در مورد پرونده هسته ای صورت میگیرد............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................

نظر

• 123
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 188

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                            آقا اونی که در نماز جمعه صحبت کرده بود کی بود که ولایتی میگفت؟
                            گفت اجرایی، یعنی امام جمعه نبوده. احتمالا احمدی نژاد پیش از خطبه حرف زده

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5102

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
                              " از روسیه به من پیغام دادند اگر به ما قول بدهی پوتین به ایران بیاید و دست پر به کشورش برگردد توافقاتی در مورد پرونده هسته ای صورت میگیرد............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
                              برای منهم این اعتراف سنگینی بود ! خصوصا در مورد "دست پر" برگشتن پوتین!
                              اعتراف به اینکه جمهوری اسلامی باج داده و باج می دهد و باج خواهد داد و عزت و استقلال ما همه اش کشک است!

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
                                دوستان من شانس روحانی و ولایتی رو بیشتر از بقیه میدونم حداد که کلا از مرحله پرته جلیلی هم شانسی نداره غرضی هم که شوته بعد اینها رضایی و عارف شانس بیشتری دارند روحانی بدجوری قالیباف رو ناک اوت کرد ولی میشه فهمید که قضیه هسته ای انقدر مهمه و خطر افرین که همشون رو اون مانور میکردند و من بوی سازش رو کاملا حس کردم که واقعا لازمه و در خرید سهام گروهها باید این گزینه را لحاظ کرد چون مثل اتفاقی شبیه قطعنامه وجود داره وخرید ها باید به نسبت 65 به 35 باشه از گروههایی که 35 درصد از سازش سود میبرند و 65 درصد از ادامه وضعیت موجود و با رصد اوضاع با اولین الارم شیفت بشه به سمت گروههای دیگه و نقد شدن چیز دیگه اینکه هیچکدام و هیچ گروهی نمیخوان این سازش به اسم این دولت تموم بشه و این دولت باید بشه سپر بلا کاملا واضح بود
                                سناریویی که تو ذهن منه:
                                انتخابات به دور دوم کشیده میشه
                                روحانی قطعا یکپای فیناله با 30 تا 40 درصد
                                اما رقابت بین بقیه فشرده است
                                احتمالاً 3 یا 4 نفر بین 10 تا 15 درصد رای دارند
                                اینجاست که اوضاع در مرحله دوم پیچیده میشه و ....
                                ....غرضی و عارف به خوبی یاد مهندس موسوی را زنده کردند:D
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X