تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

واکنش به قطع برنامه عارف در تلویزیون

گروه سياسي: مسئول روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف، قطع شدن برنامه وی را که از شبکه جامجم پخش میشد، کجسلیقگی خواند.

علیرضا خامسیان، با اشاره به قطع شدن برنامه انتخاباتی عارف از شبکه جهانی جامجم به دلیل نقص فنی و قطع صدا گفت: این اقدام امشب صداوسیما واکنش منفعلانهای به صحبتهای مستدل عارف در شبکه جهانی جامجم بود. وی ادامه داد: با توجه به اشرافی که به برخی مسائل رسانهای داریم، این برنامه ضبط شده بوده است و اصولا اینگونه مسائل در برنامههای زنده اتفاق میافتد و اگر حادثهای هم رخ دهد، در کوتاهترین زمان قابل رفع شدن است. مسئول روابط عمومی دفتر عارف در ادامه اظهارداشت: به نظر میرسد این عمل صداوسیما کجسلیقگی مسئولان این رسانه در اولین برنامه تبلیغاتی عارف بود. خامسیان در ادامه افزود: با این اقدام، بی طرفی رسانه ملی تا حدودی خدشهدار شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• زمرد313
      عضو عادی
      • May 2013
      • 38

احمدینژاد: ماه خرداد حادثه خیز است/ نمیفهمند و فکر میکنند با نگاه امنیتی میتوان کار کرد
      احمدینژاد با تاکید بر ضرورت گسترش ارتباطات گفت: آدم های کوچک را باید از سر راه برداریم، آدمهای کوچک نمیتوانند در سطح ملی و بینالمللی بیاندیشند، من ایمان دارم که در آینده نزدیک ایران مرز دانش خواهد شد.بعضی نمیفهمند و فکر میکنند با نگاه امنیتی میتوان کار کرد. ایرانیها هر چه قدر ارتباط داشته باشند به نفعشان است. ایران هرگز از ارتباط ضرر نکرده، بلکه ایرانیان برون گرا هستند.
      رییس جمهور با اشاره به حادثهخیز بودن ماه خرداد گفت: پیام حوادث خرداد راه روشن آینده است.

به گزارش ایسنا، محمود احمدینژاد صبح امروز ضمن افتتاح سه پروژه ارتباطاتی در شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتوگویی به صورت ویدئو کنفرانس با سفیر ایران در سوریه اظهار کرد: اتفاقاتی که در خردادماه افتاده، همواره اتفاقات بزرگی بوده است. امام (ره)نیز اشاره دارند که انتظار فرجش نیمه خرداد کشم و خودشان نیز در خردادماه به آسمان پر کشیدند، پیام حوادث خرداد راه روشن آینده است.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        شنیده ها حاکی از مذاکرات دریافت حکم حکومتی برای آقای هاشمی رفسنجانی
        من نسبت به صدور حکم حکومتی برای جناب هاشمی خوشبین نیستم ،چون اگه ایشون رو تایید صلاحیت کنند باید مشایی رو هم تایید کنند که این عمل با اون دستوری که اون زمان برای برکناری معاون اولی مشایی از سوی رهبر برای احمدی نژاد صادر شد تناقض خواهد داشت.
        حتی اگر هم فقط بخواهند برای هاشمی حکم حکومتی بدهند اون وقت جناب احمدی نژاد داغ خواهد کرد و این چیزی نیست که حکومت دنبال اون باشه .
        پس احتمال حکم حکومتی برای رفسنجانی خیلی کم هست،حالا اگه خیلی خوشبین باشیم و این فتنه گر خوندن ایشون از سوی مسولین بالای نظام رو نادیده بگیریم.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
          واقعا که عارف برای این که رای بیاره خودش رو به هاشمی چسبوند ولی یه سر وگردن از تمام وزرای هم دوره اش کمتر متاسفم میبینم که امثال شما فقط گروه مد نظرشون نه خود شخص این اقا تو دوره خودش حرف زدنش رو بلد نبود حالا وای به حال اینکه بخواد رییس جمهور بشه مقایسه این اقا باسایر رقباش بسیار اشتباه نه اینکه بگم بقیه عالیندولی نمیدونم چه شهامتی در خودش دیده که خودش رو چسبونده به گروهی
          سلام بر شما دوست عزیز.
          هاشمی هم اگر هاشمی شد به خاطر اعتقاد پیدا کردن به اصلاح طلبی و حمایت خاتمی و سایر اصلاح طلبان بود. ما با گفتار و سیاست فرد کار داریم قبل از این حامی هاشمی بودم اما خالی گذاشتن عرصه را بدون اعلام رهبران اصلاح طلب درست نمی دانم عارف نزدیک ترین فرد موجود در کاندیداها به اصلاح طلبان است همچنین طبق خبر کلمه به شدت تحت فشار های امنیتی است نگذاشتند از ستاد هاشمی فردی وارد ستاد ایشان شود... هر چند او هم مثل خاتمی صبرش بیشتر از عملش است... اما این که حرفهایی زد که دیگران نمی زنند و برنامه اش را قطع کردند از نظر من قابل تقدیر است..
          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            شنیده ها حاکی از مذاکرات دریافت حکم حکومتی برای آقای هاشمی رفسنجانی
            اینکار میتونه این اهداف رو بدنبال داشته باشه.....

1- تخریب رسمی هاشمی توسط سیستم......
            2- ترس از حمایت مردمی در تبلیغات و سخنانی که هاشمی میتوانست
            در رسانه ها برای تبلیغات بزند....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

ظاهرا جلیلی کاندید مشترک بچه های بالا و دولت ا.ن است......
              پیدا کنید پرتقال فروش را!!!!!!!!!!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• داروساز
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 603

اقا شدیدا موافقم... اوضاع واقعا عجیب ... همه حواس ها را بردن سمت مشایی ولی مگه میشود احمدی نژادی که برای هر موردی 2 هفته قهر می کرد یا واکنش نشان می داد الان اروم باشد؟؟...مگه میشه بدون حمایت رسانه دولتی انقدر سریع این اقا وارد سفر های دیدو بازدید شود...
                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                ظاهرا جلیلی کاندید مشترک دفتر آقا و دولت ا.ن است......

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  صحبتهای محسن رضایی هم شب قبلش سانسور شد.

توی کشوری که جرات ندارن 2 جمله از کاندیدا پخش کنن ما دنبال صیانت آرا هستیم؟
                  درود بر شما:

من هم به این موضوع زیاد فکر کردم و احساس میکنم اگر هاشمی و خاتمی در بن بست تاکتیکی نظام گیر نکنند و زودتر تصمیم قطعی خود را بگیرند در صورت حمایت سفت و سخت از عارف دوباره موج شکل می گیرد و به قول مهدی خزعلی این که همه بشینیم و بگیم نمی شود خوب نمی شود دیگر... منصور اسانلو می گفت :به من گفتند از کشور خارج شو ما کاری با تو نداریم اما من امدم ...و کتک خوردم.... و زندانی شدم... تا مرا بیرون کردند نرفتم .. بیرونم کردند....
                  فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    ظاهرا جلیلی کاندید مشترک بچه های بالا و دولت ا.ن است......
                    مردی از جنس بهار
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سوفیا
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 122

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                      سلام بر شما دوست عزیز.
                      هاشمی هم اگر هاشمی شد به خاطر اعتقاد پیدا کردن به اصلاح طلبی و حمایت خاتمی و سایر اصلاح طلبان بود. ما با گفتار و سیاست فرد کار داریم قبل از این حامی هاشمی بودم اما خالی گذاشتن عرصه را بدون اعلام رهبران اصلاح طلب درست نمی دانم عارف نزدیک ترین فرد موجود در کاندیداها به اصلاح طلبان است همچنین طبق خبر کلمه به شدت تحت فشار های امنیتی است نگذاشتند از ستاد هاشمی فردی وارد ستاد ایشان شود... هر چند او هم مثل خاتمی صبرش بیشتر از عملش است... اما این که حرفهایی زد که دیگران نمی زنند و برنامه اش را قطع کردند از نظر من قابل تقدیر است..
                      باسلام مثل اینکه منظورم رو متوجه نشدید ادم از خودش بابد ایده داشته باشه ومحکم حداقل اون خاتمی بیچاره میتونست از خودش دفاع کنه ومطالبش رو برسونه رییس جمهور باید از لحاظ گفتاری تو ادبیاتش مقتدر باشه. ولی اقتدار متاسفانه دیده نمیشه این نظر شخصی من واین دموکراسی رو تو این سایت تبریک میگم که باعث شده همه نظراتشون رو بگن

نظر

• کوثر
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 251

فعلا بی هیچ دلیلی
                        فقط سعید جلیلی

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                          فعلا بی هیچ دلیلی
                          فقط سعید جلیلی
                          واقعا هم لیاقت اون بالایی ها بیشتر از این حیف نون نیست
                          از سال 86 تا حالا مذاکره کننده هسته ای کشوره و تنها دستاوردش (به جز سفرهای توریستی خودش و تیم همراهش) تحریمهای فوق سنگین غربیها هست!
                          حساب کنین بشه رییس جمهور دیگه چه گلی میخواد سر ممکت بزنه:-&
                          اشتباه اندر اشتباه

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

انتقاد مجمع روحانیون از ردصلاحیت هاشمی
                            مجمع روحانیون مبارز با صدور بیانیهای نسبت به احراز نشدن صلاحیت هاشمی رفسنجانی برای انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان انتقاد و این اقدام را "ناباورانه" توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، در بخشی از این بیانیه ابراز عقیده شده است: اقدام ناباورانه شورای نگهبان در عدم تأیید صلاحیت آیتالله هاشمی رفسنجانی برای ریاست جمهوری اسلامی ایران، جامعه را در بهت و حیرت فرو برده است.

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

اصولگرایان بر روی جلیلی اجماع نمی کنند: نظرات او احمدی نژادی است
                              الحیات نوشت: پس از حذف غافلگیرکننده ی آیت الله هاشمی رفسنجانی از نقشه ی کاندیداهای ریاست جمهوری، منابع از تلاش اصولگرایان برای اجماع بر روی کاندیدایی هستند تا بتواند اشتباهاتی که احمدی نژاد مرتکب شده را تصحیح کند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، جریان اصولگریایی بین حمایت از سه کاندیدا مردد است: ولایتی، قالیباف و حدادعادل.

این منابع ، اجماع اصولگرایان بر روی جلیلی را رد کردند، چراکه تجربه کافی در امور اجرایی را نداشته و همچنین او عقاید منحصر به فرد و متفاوتی نسبت به احمدی نژاد در سیاست خارجی و امور داخلی ندارد.

منابع نزدیک به ستاد علی اکبر ولایتی به الحیات گفتند، ممکن است ولایتی نسبت به قالیباف از حمایت کمتری در تهران برخوردار باشد اما در باقی شهرها و از سوی علمای مذهبی و تجار مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

این منابع معتقدند، رقابت در انتخابات آتی بین اصولگرایان و اصلاح طلبان نخواهد بود بلکه بین اصولگرایان حقیقی و اصولگرایان اصلاح طلب خواهد بود.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                ديشب اقاي ولايتي صحبتهاي خوبي کرد.
                                تقريبا 50درصد از برنامه هاي هاشمي تو برنامه هاي کاريش هست.
                                اگر به برنامه هاي اقاي جليلي نمره 5بدهيم ميشه به برنامه هاي اقاي ولايتي نمره 14را داد.
                                ...................................
                                توجه به اصل 44 و واگذاري شرکتهاي دولتي به بخش خصوصي
                                حمايت از بخش خصوصي و توليد
                                توجه به سياست خارجي بعتوان پايه اي تاثير گذار بر کاهش فشارهاي بين اللملي و تحريمها و همچنين ارج نهادن به شخصيت ايراني در سطح بين اللملي
                                توجه به فرهنگ ملي و مذهبي
                                توجه به حل مشکل انرژي هسته اي
                                توجه به قانون مداري
                                تثبت ارزش ريال و دلار در بازار ارز
                                و.........................
                                اقاي ولايتي خيلي من من مي گفت.و از يک اعتماد به نفس بالايي برخوردار بود.قول داد 100روزه جلو رشد قيمتها را بگيرد .
                                انشالله که موفق باشند.
                                هر کي منطقي و واقعيت را بگه مردم ازاش حمايت مي کنند و در دل مردم جا خواهد گرفت خواه خاتمي باشه خواه هاشمي يا ولايتي
                                تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷صفحه نخست » سیاسی
                                سخنان تکان دهنده ولایتی در تلویزیون: آیا دیپلماسی ، کشور را نجات خواهد داد؟!
                                دولت بعد ، اگر هنر دیپلماسی بداند و "تعامل" را "وادادگی" نخواند ، هم می تواند منافع ملی را حفظ کند و هم قطار از ریل خارج شده سیاست خارجی را به مسیر استانداردش بازگرداند. «دیپلماسی خارجی در خدمت اقتصاد داخلی» ، باید روش و منش دولت آینده باشد و الّا ، از این 60 میلیارد دلارهایی که تا کنون به هند و چین داده ایم، باید همچنان بدهیم!
                                عصرایران - سخنان دیشب دکتر علی اکبر ولایتی در گفت و گوی ویژه خبری ، از آن نظر تکان دهنده بود که برای نخستین بار در رسانه ملی و از زبان مشاور بین الملل مقام معظم رهبری ، اعداد و ارقام مربوط به طلب ایران از چین و هند علنی شد.

وزیر اسبق خارجه ایران که اینک در قامت کاندیدای ریاست جمهوری در صحنه حضور دارد ، در اثبات ناکارآمدی رویکرد کنونی سیاست خارجی و مذاکرات هسته ای گفت که به دلیل تحریم ها ، نمی توانیم پول نفتی که فروخته ایم و تحویل داده ایم را بگیریم و به عنوان مثال ، 30 میلیارد دلار از پول مان نزد چینی هاست و همین حدود نیز پیش هندی ها! این در حالی است که به دلیل کمبود دلار در داخل ، قیمت آن سه برابر شده و مشکلات عدیده ای برای مردم ایجاد شده است.

قطعاً سخنان مشاور بین الملل رهبری ، ناظر به واگذاری حقوق هسته ای ایران نیست ولی تصریحاً انتقاد از روش و منشی است که به ویژه در دو - سه سال اخیر در عرصه سیاست خارجی و مذاکرات هسته ای جاری و ساری بوده است.
                                دیپلماسی ، فقط پوشیدن لباس های اتو کشیده و مذاکره در پشت درهای بسته و سپس لبخند زدن به سمت دوربین ها نیست ، بلکه فراتر از همه این ها ، فن ، علم و هنری است که اگر خوب به کار گرفته شود، می تواند ضمن حفظ منافع ملی - ولو به طور نسبی - تعامل با جهان را نیز تخریب نکند.

نمونه این دیپلماسی را می توان در دوران دفاع مقدس دید. در آن زمان ، ایران درگیر یک جنگ کلاسیک تمام عیار بود و تقریباً همه قدرت های بزرگ جهان ، عملاً به خاطر منافع کلان خودشان در جبهه عراق بودند ولی دستگاه دیپلماسی ایران با همان کشورها ، دارای روابط دیپلماتیک در بالاترین سطوح بود و وزرای خارجه ایران و اروپا ،به پایتخت های همدیگر سفر می کردند و خبری از تحریم هایی به شدّت و حدّت کنونی نبود. همین دیپلماسی بود که توانست نهایتاً در چارچوب قطعنامه 598 ، حقانیت ایران را در جنگ ثابت کند و "خاویر پرز دکوئیار" ، دبیر کل وقت سازمان ملل متحد رسماً عراق را به عنوان آغازگر جنگ اعلام نماید.

وضعیت کنونی ایران ، بدتر از زمان جنگ نیست اما چه شده که مردم درگیر موج مصائب سیاسی و اقتصادی اند و موج تحریم ها و محدودیت های بین المللی گریبانگیر کشور شده است به طوری که نفت را می دهیم و حتی بعد از سوزانده شدنش در چین و هند هم ، نمی توانیم پولش را بگیریم؟!
                                زیاد گفته شده است که بخش مهمی از مشکلات داخلی ما ، نه به دلیل فشارهای خارجی که به علت سوء مدیریت داخلی است.
                                این سخن درستی است اما یکی از مصادیق سوء مدیریت های داخلی ، در حوزه سیاست خارجی و دیپلماسی رخ داده و باعث شده است که فشارهای بین المللی افزایش یابد و مردم تحت محدودیت های مضاعفی قرار گیرند و مثلاً برای تهیه دارو برای بیماران شان هم با مشکلات جدی مواجه شوند.

اگر دولت بعدی به جای لج بازی با دنیا ، تعامل با جهان را در پیش بگیرد ، بخش مهمی از مشکلات داخلی ، حل و فصل خواهد شد زیرا در دنیای امروز ، دیگر کشور منفصل از جهان ، معنا ندارد و حتی آمریکا نیز نمی تواند بدون تعامل با دنیا ، به حرکت رو به رشد خود ادامه دهد.

دولت بعد ، اگر هنر دیپلماسی بداند و "تعامل" را "وادادگی" نخواند ، هم می تواند منافع ملی را حفظ کند و هم قطار از ریل خارج شده سیاست خارجی را به مسیر استانداردش بازگرداند.
                                «دیپلماسی خارجی در خدمت اقتصاد داخلی» ، باید روش و منش دولت آینده باشد و الّا ، از این 60 میلیارد دلارهایی که تا کنون به هند و چین داده ایم، باید همچنان بدهیم!

نظر

در حال کار...
                                X