تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

سختی تحریم را من و تو خوب درک نکردیم آن پدری درک کرد که دختر 19 ساله اش بیماری اِم اِس داشت داروی اِم اِس 11 میلیون شد و پدری کارمند که حقوقش تنها 30 هزارتومان افزایش داشت !
    مادری درک کرد که پسر 15 ساله اش سرطان خون گرفت قیمت هر امپول سرطان خون 5 میلیون شد ونتوانست کاری برای پسرش بکند
    از آنجا که مرحله اول درمان این بیماران، نیازمند ۱۰ آمپول است، پس باید در همین مرحله اول، ۵۰ میلیون تومان برای آمپولهای مورد نیازشان هزینه کنند.
    تازه، این فقط مرحله اول است!مرحله دوم، پیوند مغز استخوان است که قیمت داروهایش سر به فلک میکشد
    من و تو تحریم را درک نکردیم پدری که کارگر بود و بیکار شد مجبور شد مسافرکشی کند ولی دید پراید 18 میلیون شده درک کرد !
    من و تو فقط فهمیدم کامپیوتر , گوشی , لباس های برند , ماشین ها گران شده ولی آن های که مریض داشتند کمرشان را تحریم شکاند
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
      با موضعگیریهایی که قالیباف انجام میده.....
      اگه رای بیاره احتمالا بورس مدتی در کما خواهد رفت....خصوصا صنعت لگن سازی خودرو....
      قالیباف تو حرفاش به نظرم خیلی واضح بود قشنگ سه جا نشونه داد، تعرفه واردات خودرو رو برمیداره یا حداقل خیلی کمش میکنه! از همین الان مشخصه رای بیاره خودروسازیا بساطشونو باس جم کنن برن البته همین الانم خیلی فرقی نداره فقط دارن زور مزنن و فرغون تحویل ما میدن! به نظرم بهترین اقدامم همینه و قالیباف تو این مورد کامل حق داره ما نمیتونیم همه صنایعو داشته باشیم که باید رو اونایی فوکوس کنیم که نتیجه میده تا همین الانم به صنعت خودروسازی بیشتر از حد بها داده شده و نتیجشو تو خیابونا داریم میبینیم! امیدوارم رئیس جمهور اینده هرکی شد این اقدامو انجام بده ....

مردم ایران با شعور ترین مردم دنیا هستند....
      جلیلی و حداد کمترین رای رو دارن....
      حداد که هیچی اصن بحثش نی اینو غرضی شاید مثه کروبی 88 بشن و تو هش نفر نهم بشن و رای سفیدا بیشتر ازشون باشن :)) ولی جلیلی اصن این فکرو نکن همین الان میشه دید رای تمام تندروها ماله جلیلیه! کمم نیسن، به نظرم اگه رایا بشکنه و همین تعداد بمونن و کسی به نفعه کسی کنار نکشه، جلیلی صدرصد دوره دومه البته خیلی بعید بدونم دوره دوم بتونه رای بیاره و با اختلاف زیاد میبازه ...
      آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/05/30, 11:35.
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جعفری
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 193

فرق نگاه بنده با امثال شما اینست که...
        روند سیاسی اجتماعی مردم ایران بعداز انقلاب 57 نشان داده و خواهد داد که حاضر نیستند
        زیر بار هر دروغ و قدرتی سر خم کنند.....
        منتهی بی تجربه ها در تحلیلهای خود به نکته بسیار مهمی کمتر توجه میکنند و آن اینکه
        حرکتهای مردمی در اجتماع یک حرکت بطئی بوده و انتظار سریع بودن آن منجر به گمراهی و
        خروج از جریان مردم خواهد شد.
        بهترین مثال برای این موضوع روند تکاملی بچه در رحم مادر است......
        .................................................. ........
        با سلام واحترام
        1. اینکه جریان اصلاحات یک پدیده تدریجی است وبه ارامی روی میدهد هیچ تردیدی نیست اینکه افراد ی مثل مطهری ولایتی وتا حدودی قالیباف با وجود اصولگرا بودن افکار نزدیک به اصلاحات را دارند نشان دهنده پذیرش حقانیت در گذر زمان است
        2. اما فراموش نکنیم ما 35 سال پیش انقلاب کردیم که از استبداد رهایی یابیم اما سیر 35 سال بوجود امدن استبداد از نوع دیگر وپذیرش ان توسط مردم نشان میدهد ما از دموکراسی در حال دور شدن هستیم کاندیداهای ریاست جمهوری خود پذیرفته اند که ریس جمهور فقط مجری است واز خود در سیاست خارجی هیچ استقلال عمل ندارند
        3.کشورهای عربی چون تونس ومصر خیلی سریعتر از ما این دوران رحم مادری را طی کردند تفاوت ادمهای باشعور با بقیه در همین زمان یادگیری است
        4. من خود نیز قسمتی از مردم هستم نمیتونیم با تعریف از خود دچار خود بزرگ بینی شویم من به شما قول میدهم کشورهای چون عراق افغانستان خیلی سریعتر از ما از هر جهت پیشرفت خواهند کرد روزی برسد برای کار کردن به افغانستان برویم قبل از انقلاب کارگر از کره جنوبی به ایران می امد حتی از کره وهند روسپی به ایران می امد ولی اکنون ایرانیها به دبی چی صادر میکنند؟ ایا شما نشانی از رشد جنین در رحم مادر میبینید؟
        جنین زنده در شکم مادر رشد میکند نه جنین مرده
        این جنین سالهاست مرده حرکت ما بسمت نابودی است نه رشد

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
          قالیباف تو حرفاش به نظرم خیلی واضح بود قشنگ سه جا نشونه داد، تعرفه واردات خودرو رو برمیداره یا حداقل خیلی کمش میکنه! از همین الان مشخصه رای بیاره خودروسازیا بساطشونو باس جم کنن برن البته همین الانم خیلی فرقی نداره فقط دارن زور مزنن و فرغون تحویل ما میدن! به نظرم بهترین اقدامم همینه! امیدوارم رئیس جمهور اینده هرکی شد این اقدامو انجام بده ....

حداد که هیچی اصن بحثش نی اینو غرضی شاید مثه کروبی 88 بشن و تو هش نفر نهم بشن و رای سفیدا بیشتر ازشون باشن :)) ولی جلیلی اصن این فکرو نکن همین الان میشه دید رای تمام تندروها ماله جلیلیه! کمم نیسن، به نظرم اگه رایا بشکنه و همین تعداد بمونن و کسی به نفعه کسی کنار نکشه، جلیلی صدرصد دوره دومه البته خیلی بعید بدونم دوره دوم بتونه رای بیاره و با اختلاف زیاد میبازه ...
          قالیباف که سابقه اش تو نیروی انتظامی و کوی دانشگاه معلومه و حتی ممکنه به خاطر جنایت علیه بشریت تحت تعقیب بین المللی هم قرار بگیره
          از طرف دیگه هم انقدر احمقه که رای نیاورده داره همه رو تشویق میکنه بهش رای ندن!!!
          دیروز رای بورسی ها رو از دست دادن(حداقل 3 میلیون سهامدار)
          امروز هم دارن رای خانواده خودروسازان!!!حداقل 1 میلیون نفر تو کشور تو صنعت خودرو و قطعه سازی و خدماتی وابسته بمشغول کارن (که به همراه خانواده هاشون به چند میلیون میرسن)
          مطمئنا چنین آدم ناشی به درد ریاست جمهوری نمیخوره

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post

مخبر جان
            در این مرز و بوم زندگی نمیکنی
            اما درنزدیک های من کسانی که قلیل نیستن
            نه فکر دارن نه اختیار
            زیر این تورم و زیر این گرانی
            کمر خمیده و اعصاب برآشفته و روی زردو مخ هنگ شده
            ولی
            منتظرن
            منتظره
            حضور حماسه
            ان هم طبق نظر بالا
            شما فکر میکنید در جریان انتخابات مجلس که امثالی مانند حسین طلا و رسایی و کوچک زاده و حسینیان
            که با اون رایی خفیف وارد مجلس شدن

کیا شرکت کردن

امید این حکومت به این ادمها
            که بسا کم هم نیستن

پس فرد مورد نظر .................. چه بهش رای بدن
            چه رای را بکش بیرون
            زیاد فرق نخواهد داشت
            عده ایی خاص که از منافع خاص بهره میبرند همیشه در انتخابات شرکت میکنند.
            بنابراین کسانی که فکر میکنند با رای ندادن کار درست میشه باید با بر اساس فکر
            اون افرادی که رای میدن و رای میارن زندگی کنند....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
              .................................................. ........
              با سلام واحترام
              1. اینکه جریان اصلاحات یک پدیده تدریجی است وبه ارامی روی میدهد هیچ تردیدی نیست اینکه افراد ی مثل مطهری ولایتی وتا حدودی قالیباف با وجود اصولگرا بودن افکار نزدیک به اصلاحات را دارند نشان دهنده پذیرش حقانیت در گذر زمان است
              2. اما فراموش نکنیم ما 35 سال پیش انقلاب کردیم که از استبداد رهایی یابیم اما سیر 35 سال بوجود امدن استبداد از نوع دیگر وپذیرش ان توسط مردم نشان میدهد ما از دموکراسی در حال دور شدن هستیم کاندیداهای ریاست جمهوری خود پذیرفته اند که ریس جمهور فقط مجری است واز خود در سیاست خارجی هیچ استقلال عمل ندارند
              3.کشورهای عربی چون تونس ومصر خیلی سریعتر از ما این دوران رحم مادری را طی کردند تفاوت ادمهای باشعور با بقیه در همین زمان یادگیری است
              4. من خود نیز قسمتی از مردم هستم نمیتونیم با تعریف از خود دچار خود بزرگ بینی شویم من به شما قول میدهم کشورهای چون عراق افغانستان خیلی سریعتر از ما از هر جهت پیشرفت خواهند کرد روزی برسد برای کار کردن به افغانستان برویم قبل از انقلاب کارگر از کره جنوبی به ایران می امد حتی از کره وهند روسپی به ایران می امد ولی اکنون ایرانیها به دبی چی صادر میکنند؟ ایا شما نشانی از رشد جنین در رحم مادر میبینید؟
              جنین زنده در شکم مادر رشد میکند نه جنین مرده
              این جنین سالهاست مرده حرکت ما بسمت نابودی است نه رشد
              اولا امیدوارم که شما در عملتان پایبند به حرفتان باشید....
              دوما تا وقتی افرادی مثل شما پیدا میشن که از درک اجتماعی بالایی برخوردان ...
              باید این نوید را بدهیم که این جنین هنوز زنده است و در حال رشد....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                قالیباف تو حرفاش به نظرم خیلی واضح بود قشنگ سه جا نشونه داد، تعرفه واردات خودرو رو برمیداره یا حداقل خیلی کمش میکنه! از همین الان مشخصه رای بیاره خودروسازیا بساطشونو باس جم کنن برن البته همین الانم خیلی فرقی نداره فقط دارن زور مزنن و فرغون تحویل ما میدن! به نظرم بهترین اقدامم همینه و قالیباف تو این مورد کامل حق داره ما نمیتونیم همه صنایعو داشته باشیم که باید رو اونایی فوکوس کنیم که نتیجه میده تا همین الانم به صنعت خودروسازی بیشتر از حد بها داده شده و نتیجشو تو خیابونا داریم میبینیم! امیدوارم رئیس جمهور اینده هرکی شد این اقدامو انجام بده ....

........................
                با سلام
                با انکه من هیچ سهم خودروی ندارم
                ولی فاصله حرف تا عمل زیاد است
                حدود 2 تا 3 میلیون کارگر از کنار صنعت خودرو نان میخورن
                با انکه حرفهای قالیباف را شنیدم
                بسیار بعید است قالیباف بتواند کار ذیگری برای این 2 تا3 میلیون کارگر پیدا کند ضمن اینکه
                بسیاری از بانکها وموسسات در صنعت خودرو وقطعه سازی سرمایه گذاری کرده اند
                حتی احمدی نزاد هم با تمام استبدادش نتوانست قیمت خودرو را کاهش دهد خودرو سازان قیمت شورای را نپذیرفتند
                در حال حاضر نزدیک انتخابات است وکاندیداها برای خوشایند مردم هر حرفی را میزنند
                ضمن اینکه با دلار 3500 تومانی ارزانترین خودرو خارجی در داخل ایران چه قیمتی میخورد ولو بدون گمرکی

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  قالیباف که سابقه اش تو نیروی انتظامی و کوی دانشگاه معلومه و حتی ممکنه به خاطر جنایت علیه بشریت تحت تعقیب بین المللی هم قرار بگیره
                  از طرف دیگه هم انقدر احمقه که رای نیاورده داره همه رو تشویق میکنه بهش رای ندن!!!
                  دیروز رای بورسی ها رو از دست دادن(حداقل 3 میلیون سهامدار)
                  امروز هم دارن رای خانواده خودروسازان!!!حداقل 1 میلیون نفر تو کشور تو صنعت خودرو و قطعه سازی و خدماتی وابسته بمشغول کارن (که به همراه خانواده هاشون به چند میلیون میرسن)
                  مطمئنا چنین آدم ناشی به درد ریاست جمهوری نمیخوره
                  بحثه رای اوردنشو نکردم ناروتو جان، واقعا سه میل سهامدار داریم :D ؟ از لحاظ سوابق اجرایی واقعا رزومه خوبی داره و مدیر خوبیه به حاشیه هاش کاری ندارم، بینه اصولگراها واقعا بهترین گزینس!
                  راسی ناروتو رو واقعا میبینی ؟ قسمت چندشیم الان ;)) ؟

........................
                  با سلام
                  بسیار بعید است قالیباف بتواند کار ذیگری برای این 2 تا3 میلیون کارگر پیدا کند ضمن اینکه
                  حتی احمدی نزاد هم با تمام استبدادش نتوانست قیمت خودرو را کاهش دهد خودرو سازان قیمت شورای را نپذیرفتند
                  ضمن اینکه با دلار 3500 تومانی ارزانترین خودرو خارجی در داخل ایران چه قیمتی میخورد ولو بدون گمرکی
                  تنها مشکلش فقط کارگراشه اونارم واقع بین باشیم میبینیم چن سال دیگه ورشکست شدن صدرصد همین الانشم حقوقاشون بهم ریختس، در مورد حرفش که قطعی اون حرفشو نزده و ما فقط برداشت کردیم ولی قالیباف سابقه اجراییش طوریه که به حرفاش واقعا عمل کرده!
                  ازاد بشه میشه با 40 تومن جدیدترین کمری و تمام مدلای جدید کیا رو خرید به جای لگن 1990 پژو! میشه جای مزدا 3 یه پورشه باکستر یا دسه دو نازه کِیمن خرید! خیلی فرق میکنن اینا! :D
                  آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/05/30, 12:04.
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

........................
                    با سلام
                    قیمت روز چند ماشین تویوتا

واقعا گناه این ملت چیه که مجبورن تولیدات آشغال خودروسازان! داخلی و مدلهای از رده خارج مربوط به 30 -40 سال قبل رو سوار بشن؟!

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

عده ایی خاص که از منافع خاص بهره میبرند همیشه در انتخابات شرکت میکنند.
                      بنابراین کسانی که فکر میکنند با رای ندادن کار درست میشه باید با بر اساس فکر
                      اون افرادی که رای میدن و رای میارن زندگی کنند....

نه
                      نگرفتی;)
                      این افراد بعضا به نون شبشون محتاجا"
                      توی یک خانواده 7 نفره
                      شش نفرشون به سختی کار میکنن
                      ولی
                      بدون هیچ منطق روشنی
                      و
                      بسیار متحجرانه
                      اماده حماسه سرایی هستنX-(
                      حتما روز انتخابات به مسجد لرزاده
                      محله های پایین شهر تهران سرکشی داشته باش
                      اون کسی به اینها وصله و بهشون همجوره میرسه سنگ اونها را به سینه بزنه به کنار

ادمهای مد نظر من که قلیل هم نیستن
                      به همون 45000 یارانه خودشان قانع و از سرشان هم زیاد میدانن
                      و بسیار مشتاق قطع یارانه امثال مثل من و شما هستن
                      ما که منتقد نظام هستیم
                      جهود و کافر می پندارن:O

بسیار باید به احوال ایشان گریست:((
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• 3yh
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 265

به شخصه شخصیت والا و صحبت های متین دکتر عارف رو پسندیدم برنامههاشون هم بسیار کامل هست در ضمینه مسکن هم طرح مسکن ماندگار بسیار طرح جالبیه .البته هنوز منتظر اعلام نظر قطعی سران اصلاحات هستم.عارف به نظر مدیر تر و با برنامه تر و روحانی هم البته شخصیت کاریزماتیکی داره و شاید در قانع کردن اکثریت مردم موفق تر باشه... امیدوارم همونطور که فکر می کنم این جریان اصلاح طلب نباشه که با رد صلاحیت هاشمی برنامه هاش به هم ریخته که برعکس این اصول گرا ها باشند که در بازی اصلاح طلبان گیر افتاده باشند... فکر میکنم اصلاح طلبان دارند طبق برنامه پیش میرن ;)
                        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                          به شخصه شخصیت والا و صحبت های متین دکتر عارف رو پسندیدم برنامههاشون هم بسیار کامل هست در ضمینه مسکن هم طرح مسکن ماندگار بسیار طرح جالبیه .البته هنوز منتظر اعلام نظر قطعی سران اصلاحات هستم.عارف به نظر مدیر تر و با برنامه تر و روحانی هم البته شخصیت کاریزماتیکی داره و شاید در قانع کردن اکثریت مردم موفق تر باشه... امیدوارم همونطور که فکر می کنم این جریان اصلاح طلب نباشه که با رد صلاحیت هاشمی برنامه هاش به هم ریخته که برعکس این اصول گرا ها باشند که در بازی اصلاح طلبان گیر افتاده باشند... فکر میکنم اصلاح طلبان دارند طبق برنامه پیش میرن ;)
                          دوست عزیز بسیار ساده لوحانه است اگر فکر کنیم حاکمیت اجازه دهد نام روحانی یا عارف از صندوق درآید حتی اگر 30 میلیون رای بیاورند. سال 76 را فراموش کن که نمی دانستند چگونه انتخابات را مهندسی کنند .امروز سردارانی چون نقدی و جعفری و اخوندهایی چون تائب ها و حسین شریعت مداری با حکم رهبرشان، سرشان برود نمی گذارند برخلاف میلشان کسی از صندوق بیرون بیاید.اینها را فقط تایید کرده اند برای فریب و کشاندن پای صندوق رای عده ای از مردم که هنوز درک درستی از حکومت ولایت مطلقه ندارند.والسلام

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                            زنده باد حسن روحانی مصاحبه تلوزیونیش عالی بود خیلی عالی بود
                            در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            اتفاقا روحانی خوب حرف زد . یه جوری رای هاشمی را برای خود نگه داشت. از اول هم دوست داشتم روحانی رییس جمهور بشه . امین
                            در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                            بابا گلی به جمال روحانی حداد جواب همه رو تو یک کلام داد من هیچ قولی نمیدم
                            روحانی

ارام و روان و با متانت
                            و زیرکی یک ادم کار بلد
                            باید بیشتر از ایشان شنید
                            در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                            رای من روحانی
                            در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود؛
                            خیلی فراتر از تصورات قبلی من صحبت می کنه! به نظرم حمایت هاشمی و خاتمی پشتش بیاد حداقل می تونه دور دوم بره...
                            رای من و افرادی که برای رفاه حال مردم اهمیت میدهند. حسن روحانی
                            اما مقبولیت و معروفیت روحانی بیشتر از عارف است. خواص روحانی را بیشتر از عارف میشناسند. (( شاید هم لج و لجبازی بشه و غرضی رای بیاره ملت ایرن همینه ))
                            امکان رای اوردن غرضی و رضایی و حداد خیلی خیلی کمه
                            ولی همسو بودن روحانی با هاشمی و خاتمی بیشتر از عارفه
                            فقط بهترین حالت اینه که یکی از این دو عزیز به نفع دیگری بره کنار
                            دوست عزیز : قبل از اینکه جلیلی پایش را از دست بدهد خود علی مطهری در دوران طفیلی پدرش را برای همین انقلاب از دست داد. پس اون بهتر از من و شما میداند و میفهمد نبود یک عضو بدن و یا خانواده چه حالی دارد. چون حقیقت را بیان میکند ادم بدی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                            سلام
                            دوستان عزیز این بحث ها را کنار بگذارید
                            همانطور که بارها گفته ام هر چه نتیجه رای گیری باشد رهبر سعید جلیلی را رییس جمهور می کند.
                            سیاست خارجی + سفرهای استانی + رابطه با آمریکا و ..... هیچ تغییری نخواهد کرد.
                            حالا بحث کنید روند بورس چه خواهد شد و کاری با این انتخابات نداشته باشید.
                            برای داشتن جامعه پویا و شاد - بدون استرس فقط و فقط باید به حسن روحانی رای داد.

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

پیش فروش پراید 151 آغاز شده=))=))
                              این آخرین دستاورد 45 سال خودروسازی ایران هست! خودرویی که چشم جهانیان رو به خودش خیره کرده!
                              این است حماسه اقتصادی! مشت محکمی بر دهان استکبار و یاوه گویان=))

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                                قیمت روز چند ماشین تویوتا

واقعا گناه این ملت چیه که مجبورن تولیدات آشغال خودروسازان! داخلی و مدلهای از رده خارج مربوط به 30 -40 سال قبل رو سوار بشن؟!
                                اینا تازه صفرن ناروتو به نظرم بالان و ارزش ندارن! این کارکرده های خوبو کنار هم گذاشتم، واقعا حرف ندارن ...
                                وای اگه آزاد بشه چیــــــــ میشه :)

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X