تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ron
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 243

صمیمانه درخواست می کنم حفظ حرمت ها رعایت بشه
    هیچ نیازی نیست برای اثبات حقانیت به هم چنگ و دندون نشون بدیم
    خداروشکر اکثریت دوستان اینجا افراد تحصیل کرده هستند
    گرایشهای متمایز هیچگاه نباید سبب شود اراده خود را تحمیل کنیم
    یادش بخیر سید بزرگوار خاتمی در اوج سختی ها همیشه با این رویه
    گفتگو می کرد
    [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

با سلام

دوستان عزیز در نوشته های خودتون دقت بیشتری داشته باشید تا هم موجبات ناراحتی همدیگر و هم مشکل برای سایت رو فراهم نکنین.

نوشته های تند حذف خواهند شد

برخی مطالب هم ایرادی نداشت و حذف شد که علتش حذف مطلب اصلی بود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 3yh
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 265

من به شخصه خودم رو کوچیک همه دوستان میدونم و اگر سوء برداشتی از حرف های من شده از همه عذر خواهی میکنم . از اینکه برخی مطالبم پاک شده ناراحتم اما اگر صلاح بر این است چشم این گردن ما از مو باریکتر.
        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

از دوستان عزیر خواهشمندیم که ادب و اخلاق سیاسی رو رعایت کنند و از توهین و افترا به مقامات بلند پایه کشوری و لشگری دوری جویند. از هر جناح و گروهی که تمایل دارید تبلغ کنید چه اصول گرا چه اصلح طلب و .... ولی از توهین به افراد، مسئولین نظام، دست اندرکاران .... اجتناب نمائید. همونطور که از عنوان این تاپیک پیداست قرارهست که تاثیر انتخاب هر یک از 8 نفر کاندیداهای معرفی شده بعنوان ریاست جمهوری بر روی بورس مورد بررسی قراربگیره تا دوستان و خوانندگان عزیز بتونن براساس این تحلیلها خرید و فروش و درنهایت سود کنند.

موفق و موید باشید.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

تاثير نتيجه انتخابات بر بورس مثبت هست.
            بورس حرکت خود را اغاز کرده است.
            هر کسي انتخاب شود بايد قسمت زيادي از اون 500هزارميليارد تومان نقدينگي را بياره بطرف بورس وگرنه هم خودش و هم مملکت را نابود خواهد کرد.
            تو بودجه کل کشور هم فروش 30هزارميليارد تومان سهام شرکتها هم تو بورس گنجانده شده است.
            مهم اين هست که همه فهميده اند بورس قمار خونه نيست.

نظر

• جعفری
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 193

با سلام
              اینکه بعد از چندین سال فهمیده اند بورس قمارخانه نیست کافی نیست
              راههای عملی حمایت از بازار سرمایه
              از بین بردن ریسک سرمایه گذاری هاست
              از جمله
              1. ثبات سیاستهای اقتصادی
              2. حمایت از تولید وصادرات
              3. سیاست خارجی مناسب وپرهیز از ایجاد تنش سیاسی
              و................
              تااینجای کار ولایتی و روحانی بسیار مناسب صحبت کرده اند
              حداد برنامه خاصی ندارد وبیشر بدرد تدریس ادبیات فارسی در دبیرستان نه دانشگاه میخورد
              جلیلی هم در امتداد همان سیاستهای احمدی نزاد است ومن برخلاف تمام دوستان معتقدم افکار مصباح جایی در نظام ندارد
              قالیباف هم امروز در گفتگو خبری شرکت میکند وفکر میکنم قالیباف هم بد نباشد
              عارف هم به اندازه روحانی برش ندارد وبهتر است به نفع روحانی کنار رود
              ...............
              نتیجه اینکه به جز جلیلی و حداد بقیه کاندیداها شبیه یکدیگر واعتدالگراهستند این دو فقط سخنگوی کس دیگری هستند بجز این دو هرکسی رای بیاورد به نفع بازار سرمایه است

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

چون اين سايت براساس موازين بورسي طراحي شده و مباحث بورس و سهمامداري در آن مدنظر است و خيلي از دوستان مثل من جهت آموزش مطالب بورسي از اساتيد بزرگ از اين سايت بهره مي برند. پس خواهشا در تايپ مطالب و نظرات شخصي اصول و مباني پايه رعايت شود تا خدايي نكرده موجب ف ي ل ت ر ي ن گ سايت نشود تا دسترسي دوستان به سايت باعث مشكل شود. حتما بهتر ميدانيد كه ف ي ل ت ر كردن براي بعضي ها كار بسيار ساده اي است و براي آنها مباحث و مباني پايه اي سايت ها مدنظر نيست!
                نطرات همه اساتيد و صاحب نظران سياسي در باب مملكت ايران بسيار قابل تأمل و تحسين و قابل احترام است. ولي از اونجايي كه سلايق مختلف و نظرات متفاوت است، پس خواهشا در گفتن نظرات شخصي، حسن عدالت رعايت گردد. همه شما بزرگوار و دوست داشتني هستيد.
                با عرض پوزش، ارادتمند همه دوستان هستيم.
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
                  **خبرهای درگوشی حاکی از اینه که عارف و روحانی با آیت اله رفسنجانی دیداری داشته اند
                  در این ملاقات مقرر شده که عارف به نفع روحانی کنار برود و هاشمی تمام قد از روحانی حمایت کند

**دیگر خبرهای اینکه در شهرهای مدهبی مثل قم و مشهد و... حمایت بر سر دو کاندید یعنی جلیلی و قالیباف شدید شده و گویی سهم قالیباف در این
                  کشمکش کمتر از جلیلی نیست
                  to continue, please follow me on my page

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

سردار نقدی در جمع مردم قم؛ سازش با آمریکا موجب قطع یارانهها خواهد شد

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• negah
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 250

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

سردار نقدی در جمع مردم قم؛ سازش با آمریکا موجب قطع یارانهها خواهد شد

دوپهلو که چه عرض کنم چند پهلو فرمایش فرمودند!!!!!
                      [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• majid190cm
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 202

جهت یادآوری مجدد
                        محمدباقر قالیباف: جامعه ای که درآمد خود را از بورس بازی کسب کند روی خوشبختی نمی بیند
                        شهردار تهران گفت: جامعه ای خوشبخت است که حقوق، دستمزد و ثروت خود را از کار و فعالیت به دست آورد و در مقابل جامعه ای که درآمد خود را از بورس بازی و روشهای غیر تولیدی کسب کند، روی خوشبختی را نمی بیند.
                        شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

در اصل توسط negah پست شده است View Post
                          دوپهلو که چه عرض کنم چند پهلو فرمایش فرمودند!!!!!
                          داره به مردم هشدار میده اگه به روحانی و عارف رای بدید ....یارانه ها قطع میشه...
                          حالا شما فکر کنید اگه هاشمی یا خاتمی بودن چی میگفتن!!!

نظر

• مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

آیا جلیلی ارتباط خود با گروه انحرافی را افشا خواهد کرد؟؟

نظر

• جعفری
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 193

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

آیا جلیلی ارتباط خود با گروه انحرافی را افشا خواهد کرد؟؟
                              با سلام
                              جناب مخبر
                              گروه انحرافی فقط یک اسم است چنین گروهی واقعا وجود ندارد
                              اما جلیلی مطمنم از خود احمدی نزاد تند روتر است

نظر

• kianoshparsa
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1218

در اصل توسط majid190cm پست شده است View Post
                                جهت یادآوری مجدد
                                محمدباقر قالیباف: جامعه ای که درآمد خود را از بورس بازی کسب کند روی خوشبختی نمی بیند
                                شهردار تهران گفت: جامعه ای خوشبخت است که حقوق، دستمزد و ثروت خود را از کار و فعالیت به دست آورد و در مقابل جامعه ای که درآمد خود را از بورس بازی و روشهای غیر تولیدی کسب کند، روی خوشبختی را نمی بیند.
                                تازه دارم متوجه ماهیت بی سوادشون میشم خدا خودش به حال ملت رحم کنه تا شخص درستی سر کار بیاد
                                مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                                kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

در حال کار...
                                X