کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
به شخصه شخصیت والا و صحبت های متین دکتر عارف رو پسندیدم برنامههاشون هم بسیار کامل هست در ضمینه مسکن هم طرح مسکن ماندگار بسیار طرح جالبیه .البته هنوز منتظر اعلام نظر قطعی سران اصلاحات هستم.عارف به نظر مدیر تر و با برنامه تر و روحانی هم البته شخصیت کاریزماتیکی داره و شاید در قانع کردن اکثریت مردم موفق تر باشه... امیدوارم همونطور که فکر می کنم این جریان اصلاح طلب نباشه که با رد صلاحیت هاشمی برنامه هاش به هم ریخته که برعکس این اصول گرا ها باشند که در بازی اصلاح طلبان گیر افتاده باشند... فکر میکنم اصلاح طلبان دارند طبق برنامه پیش میرن ;)
بر خلاف نظر دوستان که روحانی را برتر می دانند
عارف به نظرم خیلی بهتر از روحانی بود.
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
منظورت نوعه ماشین عطا میگی چیزی نیسن :)) ؟ خب من قیمت پایینترارو گذاشتم ولی بود گالاردو 2008 اینا با 80000 تا! فک کن! الان با 250 میل به X6 ام نمیدن گالاردو سوار شی ;))
الان تو این منطقه ازادا کارکرده ام میزارن بیاری؟ بعد تا چن وخ میتونن تو تبریز باشن با پلاک ارس؟
منظورت نوعه ماشین عطا میگی چیزی نیسن :)) ؟ خب من قیمت پایینترارو گذاشتم ولی بود گالاردو 2008 اینا با 80000 تا! فک کن! الان با 250 میل به X6 ام نمیدن گالاردو سوار شی ;))
الان تو این منطقه ازادا کارکرده ام میزارن بیاری؟ بعد تا چن وخ میتونن تو تبریز باشن با پلاک ارس؟
هممم اره :(( ولی یه روز خـــــــــــــــوب میاااد 8->
10 ساله هستن حالا 2 ماه هم میتونی از تبریز و محدوده منطقه آزاد بیرون باشی
الان x6 قیمتش 67000 دلار هست با دلار آزاد در میاد 240 تومن ناقابل
واقعا" شرایطش عالیه
آقای قالیباف در سخنان انتخاباتی در مورد ضعف صنعت خودرو چند بار تاکید کردند....
کاری به کیفیت خودروهای تولیدی ندارم.....ولی اگه بعداز ریاست جمهوری ایشون این اظهار نظرها رو ادامه بده تنها کاری که اتفاق میفته این هست که حداقل یک میلیون نفر به بیکارها اضافه میشه.
آقای قالیباف در سخنان انتخاباتی در مورد ضعف صنعت خودرو چند بار تاکید کردند....
کاری به کیفیت خودروهای تولیدی ندارم.....ولی اگه بعداز ریاست جمهوری ایشون این اظهار نظرها رو ادامه بده تنها کاری که اتفاق میفته این هست که حداقل یک میلیون نفر به بیکارها اضافه میشه.
اخرش چی مخبر جان؟ این صنعت به این شکلی که الان ما داریم ادامش میدیم که فقط کارای قرنای پیشو مونتاژ کنیم تموم شدس کاری نمیتونیم بکنیم هر حرکتی چه وام های چن صد میلیاردی و غیره فقط تلف کردن پول و زمانه به نظره من که، باید از نو شرو کنیم از صفر، اینو نمیشه دیگه ادامه داد، شرکت های خودرو سازی و کلا صنعت خودرو ام متاسفانه به شکلیه که زمان بره و زمان زیادی بعضا بالای 50 سال میخاد تا بتونه جا بیفته ....
خب همه خاطشون هست چهل سال بود پيكان توليد ميشد و با اومدن دولت اصلاحات يك روند جديدى پيش كرفته شد برند هاى معتبرى پاشونو تو ايران گذاشتند خودروسازهاى معروفى مثل پژو سيتروئن نيسان و....
ايران تو اون سالها توانست سمند رو طراحى كنه ايرانى كه تا اون موقع پيكان مونتاژ ميكرد نسبت به چهارد پونزده سال قبل "١٣٧٨ و بعد از اون "و به عنوان اولين ماشين طراحى شده واقعا خوب بود
اما ثمره هشت سال حكومت دولت اصول گرا در صنعت خودرو چه بود؟؟ نابودى خودروسازى ورود خودروهاى چينى به بازار " ليفان ام وى ام گريت وال..." با قيمت هاى نجومى
هنوز هم مى شود با دنيا آشتى كرد مى شود به تكنولوژى هاى به روز تر دست پيدا كرد اين همه خودرو ساز معتبر در دنيا چرا باهاشون هم كارى نكنيم؟؟؟چرا بريم سراغ چينى ها ؟ چرا وانت پرايد؟؟؟
بين دو گزينه عارف و روحانى گير كردم هر دو بزرگوار خوب هستند ولى به هر دوتاشون كه نميشه راى داد ؟؟
سران اصلاحات چه برنامه اى دارن؟ زود تر مشخص بشه تكليف ما معلوم بشه
يه نكته اى رو هم يادآور بشم به اون دوستمون كه ميگفت اگه جليلى بياد دلار گرون ميشه و منتج ميشه به گرون شدن گروه پتروشيمى و...(اين رو خوب جلوه داده بود)
١- با فرض افزايش قيمت دلار و گرون شدن فلان گروه شما سود نكردى فقط شايد ٩٠٪ ارزش سرمايتو حفظ كنى
٢- تبعات اجتماعى و فرهنگى زيادى گريبان گيرمون ميشه چون همه كه مثل شما ارزش سرمايشون حفظ نميشه و مردم به سمت فقر پيش ميرن و فقر='فساد
٣- شما از جامعه اى كه فقير هست انتظار روشن فكرى و بلند پروازى ندارى و جايى براى پيشرفت باقى نميمونه
٤- تا همين علان صنايع ما خرد و كلان خسارتهاى زيادى از اين نوسان دلار ديده اند و فكر نكنم تحمل فشار بيشترى داشته باشند
٥- شما ببين آقاى احمدى نژاد ميگفت ما دست دوستى به تمام دنيا دراز ميكنيم اين شد وضع ما اين آقاى جليلى كه فقط ميگه مقاومت بدون سازش و...!!! اون وقت شما ببين چه سرنوشتى در انتظارمونه ؟
نظر