در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
-
عارف: به هر اجماعی با محوریت آقای خاتمی تمکین میکنم
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به هر اجماعی با محوریت آقای خاتمی تمکین میکنم و با عهد خود پایبندم که امیدوارم آقای خاتمی تا ساعاتی دیگر نظر خود را اعلام کند.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری فارس، محمد رضا عارف معاون اول دولت خاتمی و از کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه امروز (دوشنبه) که در جمع هوادارانش در ساختمان والیبال واقع در بلوار کشاورز تهران حضور یافته بود اظهار داشت: امروز همه استانهای کشور شور و نشاط این مکان را دارد و خدا را شکر میکنم که شاهد حضور جوانان و دانشجویان در حماسه 24 خرداد ماه خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال پیشرفت کشور هستیم، ادامه داد: ما بر این باوریم که اصلاح طلبین با داشتن سعه صدر میتوانند پیشرفت را در کشور رقم بزنند؛ شاید اکنون عدهای از جوانان کشورمان انگیزهای برای حضور در را انتخابات نداشته باشند اما شما جوانان و دانشجویان باید آنان را تشویق به حضور کنید.
معاون اول دولت خاتمی معتقد است رای ندادن و عدم حضور در انتخابات اعتراض نیست بلکه به معنای عقب نشینی جریان اصلاحطلب است بنابراین اصلاح طلبان هیچ گاه عقب نشینی نمیکنند.
عارف در ادامه سخنان خود ضمن دعوت از هواداران برای حضور در انتخابات تاکید کرد: برای تقویت روابط کشورمان با سایر کشورها، ایجاد یک میلیون شغل، کنترل تورم و گرانی نیاز به حضور شما داریم.
وی هدف خود را از حضور در انتخابات پیگیری مطالبات مردم عنوان و تصریح کرد: من آمدهام تا منزلت شما را تضمین کنم و میخواهم صداقت و امانتداری در کشور حاکم باشد به گونهای که ایران به ایرانی بودن خود افتخار کند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رابطه و همکاری با کشورهای همسایه را از دیگر برنامههای خود دانست و اظهار داشت: باید زندگی آبرومندانه و شرافتمندانه را برای ایران رقم بزنیم و حماسه دوم خرداد دیگری خلق کنیم.
عارف خطاب به هواداران خود گفت: برای حاکمیت اصلاح طلبی نیاز به حضور شما در پای صندوقهای رای داریم.چرا که معتقدم اصلاح طلبی یعنی خرد جمعی و سعه صدر و عقلانیت .
وی با تاکید بر اینکه هیچ گاه اخلاق را کنار نگذاشتهام، مبنای کار سیاسی خود را اخلاق گرایی برشمرد و گفت: از ابتدای حضورم در انتخابات مبنا را بر اجماع اصلاح طلبان گذاشته ام و برای ایجاد شور و نشاط در میان دانشجویان و جوانان به صحنه آمدم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یاد آور شد: از همان ابتدا که به عرصه انتخابات وارد شدم تاکید کردم که اگر آقایان هاشمی و خاتمی به صحنه آمدند میدان را ترک خواهم کرد.
عارف با تاکید بر اینکه از هر اجماعی که با محوریت آقای خاتمی باشد، تمکین میکنم، خاطر نشان کرد: برای من حاکمیت اصلاح طلبی که به عنوان حاکمیت قانون مداری و پیشرفت کشور مطرح است مهم است.
وی ادامه داد: بنده به عهد خود پایبندم و امیدوارم آقای خاتمی تا ساعات آینده نظر خود را اعلام کند تا همه با شور و نشاط بیشتری روز جمعه به پای صندوقهای رای بیایند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: انشاالله بتوانیم در روز جمعه همه جوانان، مردان، زنان و غیور ایرانی را پای صندوقهای رای ببینیم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
حمایت دختر امام(ره) و خانه کارگر از روحانی
گروه سياسي: جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران، به دبیرکلی سرکار خانم دکتر زهرا مصطفوی، دختر گرامی حضرت امام خمینی (ره) ضمن صدور بیانیهای درباره یازدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری، حمایت خود را از دکتر حسن روحانی اعلام کرد.
بیانیه شماره یک جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات، یکی از اساسی ترین نمادهای مردم سالاری دینی و مهم ترین محل برای حل منازعات سیاسی و رقابت برای دست یابی به برآیند نظرات مردم در حوزه های مختلف است. از همین روست که همه کسانی که به سرنوشت مردم علاقمند بوده و مشارکت مردم را به عنوان جزء جدایی ناپذیر جمهوری اسلامی می دانند، تمامی تلاش خود را به کار می گیرند تا این یادگار ارزشمند انقلاب، همواره در بهترین شکل و به بهترین شیوه، برگزار شود و برآیندی از گرایش سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه باشد. بنابراین، مشارکت در این امر می تواند تغییرات بسیاری در سرنوشت مردم را باعث شود.
جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران نیز با چنین باوری، بر ضرورت مشارکت همه گروه ها و فعالان سیاسی، اجتماعی و مدنی در شرایطی که کشور به دلیل تحریم های خارجی و فشارهای بین المللی و نیز مشکلات اقتصادی ناشی از ناکارآمدی مدیریتی، در تنگنا قرار گرفته، تاکید دارد. اعضای این نهاد مدنی، ضمن آن که خود را موظف به مشارکت فعال در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می دانند، از میان همه نامزدهای محترم، جناب آقای دکتر حسن روحانی را نامزد اصلح دانسته، معتقدند در شرایط دشوار فعلی، ایشان، به دلایل متعدد، از جمله سوابق درخشان در حوزه دیپلماسی، سیاست گذاری امور اجرایی، منطقی و کارآمد و نیز منش اعتدالی در رفتار با جناح ها و گروه های مختلف سیاسی، که ناشی از تدبیر، درایت و تعهد وی به اعتلای ارزش های انقلاب؛ آزادی، استقلال ملی است، می تواند کشور را از ادامه روند نامناسب فعلی بازداشته، به سوی فردایی بهتر برای همه مردم ایران هدایت کند.
دکتر روحانی در کنار پیشینه مثبت، در دوران دفاع مقدس، در کسوت نمایندگی مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی، همواره با ثبات قدم و کلام در خدمت نظام بوده اند. جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران با در نظر گرفتن چنین ویژگی هایی است که از همه مردم ایران دعوت می کند تا در ۲۴ خرداد، با خلق حماسه ای دیگر، با رای به دکتر حسن روحانی، سرنوشت خود را به سوی اعتدال، توسعه پایدار، اقتصادی توانمند، رفاه، عزت و سربلندی ملی و اسلامی، به دست گرفته و رقم بزنند.
روابط عمومی جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایرانحمايت خانه كارگر
معاون دبیرکل خانه کارگر نيز گفت: از کاندیداتوری حسن روحانی حمایت میکنیم.
حسن صادقی گفت: اعضای شورای مرکزی خانه کارگر طی نشستی با حجت الاسلام حسن روحانی دغدغههای خود را درخصوص وضعیت کارگران، تولید و امنیت شغلی این قشر زحمتکش بیان کردند که در نهایت مقرر شد ایشان در صورت پیروزی در عرصه انتخابات منافع کارگران، وضعیت تولید، اشتغال و... را مدنظر قرار داده و از قوانین حمایتی کار و تامین اجتماعی حمایت کند. صادقی گفت: از کارگران سراسر کشور میخواهیم برای امنیت شغلی خود و رونق فضای کسب و کار در کشور به حسن روحانی رای دهند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
تغییر لحن عارف در نشست امشب به سود ائتلاف
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ارف تاکید کرد که از ابتدا مبنا را بر اجماع اصلاح طلبان گذاشتم.
به گزارش ایسنا، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در همایشی در خانه والیبال ایران اظهار کرد: از ابتدا مبنا را در اجماع اصلاح طلبان گذاشته ایم و آقایان خاتمی و هاشمی بگویند، کنار می روم.
وی افزود: من با محوریت آقای خاتمی و اصلاح طلبان آمده ام و از آنها تمکین می کنم و به تعهدات خود پایبند هستم.
عارف خاطرنشان کرد: برای من حاکمیت اصلاح طلبی به عنوان حاکمیت قانونمداری و پیشرفت کشور مطرح است، بنابراین امیدوارم نظر آقای خاتمی درخصوص اجماع اصلاح طلبان در ساعات و روزهای آینده گفته شود و من پایبند آن خواهم بود.
عارف در ابتدای سخنان خود در این همایش با گرامیداشت یاد امام راحل و شهدا و پوزش بابت تاخیر یک ساعته خود گفت: امروز پنجمین سخنرانی است که انجام می دهم و خوشحالم که شاهد حضور شما در 24 خردادماه خواهم بود.
وی ادامه داد: شرایط کشور حضور حداکثری شما را می طلبد. برای اینکه کشور را در خط عقلانیت قرار دهیم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اصلاح طلبی می تواند پیشرفت کشور را رقم بزند، بیان کرد: ممکن است برخی انگیزه حضور در انتخابات را نداشته باشند اما شما باید آنها را برای این حضور تشویق کنید. چرا که رای ندادن اعتراض نیست، بلکه عقب نشینی است و اصلاح طلب عقب نشینی نمی کند.
عارف همچنین بیان کرد: حاکمیت خردورزی نیاز به حضور شما دارد. برای رفع تمامی مشکلات و پاسخگویی به مطالبات زنان و جوانان نیاز به حضور شما داریم. برای حفظ منزلت شهروند ایرانی نیاز به حضور شما داریم. برای اینکه توسعه فرهنگی و توسعه سیاسی همزمان با توسعه اقتصادی انجام گیرند، نیاز به حضور شما داریم و برای حل مشکلات معیشتی و مشکل ازدواج جوانان، نیاز به حضور شما داریم و آماده ایم تا منزلت دانشجو را تضمین کنیم و آماده ام ایرانی به ایرانی بودن خود افتخار کند.
با گفتن این سخنان عارف، حاضرین به شدت تشویق کرده و شعار ایرانی می میرد، ذلت نمی پذیرد سر دادند.
وی خاطرنشان کرد: آمده ام تا روابط خود را با کشورهای دیگر بهبود بخشم. آمده ام به شما جوانان بگویم تا در 24 خردادماه حضور حماسی داشته باشید تا در خرداد حماسه ای دیگر خلق شود.
به گزارش ایسنا، در این مراسم، شخصیت های سیاسی و فرهنگی همچون فاطمه راکعی نماینده پیشین مجلس و فرشته طالب لو کارگردان حضور داشتند که به ایراد سخن پرداختند.
فاطمه راکعی در سخنان خود گفت: بنده آقای عارف را شخصیتی آکادمیک و فرهیخته می دانم که بار مسوولیت های زیادی را تاکنون به دوش داشته است کسی که به همه آرا و گروه ها احترام می گذارد و آمده است تا راه همه اصلاح طلبانی را که در راه انقلاب اسلامی بوده اند را ادامه ده د.
وی ادامه داد: او آمده تا در چارچوب قانون اساسی و قوانین موجود روزنه ای برای اصلاح طلبی باز کند که چند سالی است به خاطر تنگ نظری ها کنار گذاشته شده اند.
راکعی با بیان اینکه شعار اصلی عارف عقلانیت است، خاطرنشان کرد: نتیجه انتخابات هرچه باشد مهم نیست و این حضور آگاهانه شماست که اهمیت دارد.
این مراسم در خانه والیبال ایران برگزار شد و جمعیت بعد از پایان مراسم تا بیرون از این ورزشگاه شعارهایی همچون «اصلاحات زنده باد، عارف پاینده باد»، «عارف – روحانی ائتلاف ائتلاف»، «رای ما یک کلام، اصلاحات والسلام» سر می دادند.
در این مراسم همچنین دو کلیپ تصویری پخش و سرودهای دسته جمعی توسط حاضرین خوانده شد.
نظر
-
بعد از لاریجانی، این بار در سخنرانی ولایتی در قم اغتشاش کردند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در روزی که خبرهای مربوط به انصراف و ائتلاف، بخش مهمی از اخبار انتخاباتی را به خود اختصاص می داد، این بار نوبت ولایتی شده است که سخنرانی وی در قم مورد حمله قرار بگیرد. در این اوضاع حتی وی را هم می شود از قطار انقلاب پیاده کرد!
تابناک نوشت: کمی بعد این حداد عادل بود که انصرافش را رسما اعلام کرد تا صف بندی انتخاباتی کمی تغییر کند. حالا یک عضو ائتلاف 2+1 کنار رفته و عضو دیگر هدف هجمه تبلیغاتی قرار گرفته است. «حجتیه ای بودن، سکته کردن و توان جسمانی نداشتن، تمایل به ائتلاف با روحانی به توصیه هاشمی رفسنجانی» تنها بخشی از شایعاتی است که رسانه های یکی دیگر از اعضای ائتلاف علیه عضو سوم ساخته و پرداخته است.
شروع این موج باعث شد که فاضل قائم مقام ستاد انتخاباتی علی اکبر ولایتی یکی از این شایعات را تکذیب کند وی اظهار داشته که: دکتر ولایتی بعد از ظهر امروز در همایش زنان و حماسه سیاسی سخنرانی کرد و برخی اخبار که برخلاف اخلاق محوری است و در جهت تخریب چهره ولایتی است، صحت ندارد.
خبرهای رسیده به تابناک حاکی است که در نتیجه اغتشاش در سخنرانی ولایتی در قم وی ناچار شده است که سخنان خود را در نیمه راه به والسلام علیکم برساند. اتفاق مشابه، پیش از این در سخنرانی لاریجانی رئیس مجلس در قم در بیست و دوم بهمن ماه افتاده بود.
در همین حال یکی از سایت های نزدیک به اصلاح طلبان نوشته است که این که چرا علی اکبرولایتی زمانی که اظهاراتش در مورد مذاکرات هسته ای توسط جلیلی دروغ و نادرست تلقی شد، در مهلت زمانی که در اختیار داشت، تلاش نکرد پاسخ دبیر شورای امنیت ملی را بدهد صبح امروز و در جریان حضور علی اکبرولایتی در جمع فعالان اقتصادی بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی تهران تشکیل شده از او پرسیدیم. ولایتی گفت:"در این زمان قصد ندارم به اظهارات ایشان همانند خودشان پاسخ دهم چرا که عرصه، عرصه انتخاب مردم است و ترجیح بنده بر این است که مردم در مورد طرز و محتوای اظهارات دو طرف به جمع بندی و قضاوت برسند." فقط باید تاکید کنم که اطلاعات بنده در خصوص مذاکرات هسته ای و تلاش های دیپلماتیک جمهوری اسلامی که در آن مناظره عنوان شد کاملا مستند و درست بود ولی حالا این که از سوی برخی دوستان این اطلاعات با چه صفتی ارزیابی می شود، در این زمان ضرورتی به اصرار بر نفی آن تلقی ندارم چرا که همانطور که بارها اشاره کرده ام مردم خودشان بر اساس وضع موجود می توانند در خصوص صحت و سقم اظهارات بنده و دیگران قضاوت کنند."
جلیلی که یکی از طرفدارانش یعنی مهدی محمدی نویسنده سابق کیهان در مورد ولایتی نوشته بود «ولایتی چهره واقعی خود را آشکار و حرف آن کسانی را تصدیق کرد که می گفتند ایشان اگر بر سر کار بیاید به اصولگرایان بدتر از آن خواهد کرد که اصلاح طلبان کردند.» از جمله نامزدهایی بوده است که احتمال انصراف وی مطرح شده ولی باقری کنی رئیس ستاد وی در این مورد گفته است: برنامه های انتخاباتی جلیلی با قوت تا پایان مهلت تبلیغات ادامه خواهد داشت و وی به هیچ وجه قصد کناره گیری ندارد.
نظر
-
وزارت اطلاعات خبر حمایت مصلحی از سعید جلیلی را تکذیب کرد
به گزارش خبرنگار مهر، وزارت اطلاعات کشورمان در بیانیه ای که دقایقی پیش بر روی خروجی سایت رسمی این وزراتخانه قرار داده است خبر حمایت وزیر اطلاعات از سعید جلیلی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در انتخابات پیش رو را که از سوی یکی از خبرگزاری های کشور به صورت پیامکی و مکتوب در فضای مجازی منتشر شده بود تکذیب کرد.
متن کامل این بیانیه به این شرح است:
باسمه تعالی
به اطلاع ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی می رساند:
در پی انتشار پیامکی مجعول با ادعای حمایت وزیر محترم اطلاعات از یکی از کاندیداهای محترم ریاست جمهوری و ارایه ی تحلیل های غیر واقعی توسط برخی از افراد و سایت های خبری، به آگاهی می رساند که ادعاهای مطرح شده کذب می باشد و این مطالب واقعیت ندارد.
روابط عمومی وزارت اطلاعات
نظر
-
محمدرضا عارف از نامزدی ریاست جمهوری ایران انصراف داد
آقای عارف در متنی که در وب سایت رسمی خود منتشر کرده است، نوشته که غروب دوشنبه نامه ای را از محمد خاتمی، رییس جمهوری پیشین دریافت کرده و "ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری مصلحت ندانسته اند."
نظر
-
عارف با توصيه خاتمي انصراف دادمحمدرضا عارف پس از انصراف از نامزدي رياست جمهوري اعلام كرد: غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانسته اند.
به گزارش عصر ايران، محمدرضا عارف در آخرين ساعات دوشنبه (20 خرداد) با انتشار بيانيه اي، اعلام كرد پس از دريافت توصيه كتبي محمد خاتمي، از حضور در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كناره گيري مي كند.
متن بيانيه عارف كه در سايت شخصي وي منتشر شده به شرح زير است:
" ملت شریف ایران
با اهدا سلام و درود
غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانسته اند.
از آنجا که از ابتدای ورودم به عرصه انتخابات بارها بر موضع تمکین از اجماع با محوریت جناب آقای خاتمی تاکید نموده ام و همچنین بر اساس منشور اخلاق انتخاباتی منتشر شده توسط اینجانب، خود را متعهد به رعایت اخلاق و انجام تعهداتم می دانم. لذا با عنایت به نظر صریح جناب آقای خاتمی و تجارب انتخابات دو دوره گذشته ریاست جمهوری، انصراف خود را از ادامه رقابت های انتخاباتی اعلام می دارم.
خلق صحنه های به یاد ماندنی توسط شما مردم سربلند در دوره فعالیت های انتخاباتی ام، عامل موثری برای حرکت در مسیر تحقق حماسه سیاسی و نشانی از شکل گیری یک پایگاه و سرمایه بزرگ اجتماعی است.
اینجانب گذشتن از حق خویش به نفع ملت بزرگ و ایران سربلند را مصداق روشن اصلاح طلبی واقعی می دانم. از آنجا که اعتقاد دارم شرکت در انتخابات، هم حق و هم تکلیف است، از مردم همراه سرافراز ایران صمیمانه می خواهم با حضور پر شور در انتخابات 24 خردادماه، عزت و بقای جمهوری اسلامی و عظمت ایران و خلق حماسه سیاسی را تداوم بخشند.
در پایان از همه مردم عزیز کشورم برای همراهی بزرگوارانه شان تشکر می کنم و اعلام می دارم در همه شرایط در کنارشان خواهم ماند.
ارادتمند شما
محمدرضا عارف
شامگاه بیستم خردادماه هزار و سیصد و نود و دو "
نظر
-
حمایت دختر امام(ره) و خانه کارگر از روحانی
کد مطلب : 12495
گروه سياسي: جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران، به دبیرکلی سرکار خانم دکتر زهرا مصطفوی، دختر گرامی حضرت امام خمینی (ره) ضمن صدور بیانیهای درباره یازدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری، حمایت خود را از دکتر حسن روحانی اعلام کرد.
بیانیه شماره یک جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات، یکی از اساسی ترین نمادهای مردم سالاری دینی و مهم ترین محل برای حل منازعات سیاسی و رقابت برای دست یابی به برآیند نظرات مردم در حوزه های مختلف است. از همین روست که همه کسانی که به سرنوشت مردم علاقمند بوده و مشارکت مردم را به عنوان جزء جدایی ناپذیر جمهوری اسلامی می دانند، تمامی تلاش خود را به کار می گیرند تا این یادگار ارزشمند انقلاب، همواره در بهترین شکل و به بهترین شیوه، برگزار شود و برآیندی از گرایش سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه باشد. بنابراین، مشارکت در این امر می تواند تغییرات بسیاری در سرنوشت مردم را باعث شود.
جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران نیز با چنین باوری، بر ضرورت مشارکت همه گروه ها و فعالان سیاسی، اجتماعی و مدنی در شرایطی که کشور به دلیل تحریم های خارجی و فشارهای بین المللی و نیز مشکلات اقتصادی ناشی از ناکارآمدی مدیریتی، در تنگنا قرار گرفته، تاکید دارد. اعضای این نهاد مدنی، ضمن آن که خود را موظف به مشارکت فعال در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می دانند، از میان همه نامزدهای محترم، جناب آقای دکتر حسن روحانی را نامزد اصلح دانسته، معتقدند در شرایط دشوار فعلی، ایشان، به دلایل متعدد، از جمله سوابق درخشان در حوزه دیپلماسی، سیاست گذاری امور اجرایی، منطقی و کارآمد و نیز منش اعتدالی در رفتار با جناح ها و گروه های مختلف سیاسی، که ناشی از تدبیر، درایت و تعهد وی به اعتلای ارزش های انقلاب؛ آزادی، استقلال ملی است، می تواند کشور را از ادامه روند نامناسب فعلی بازداشته، به سوی فردایی بهتر برای همه مردم ایران هدایت کند.
دکتر روحانی در کنار پیشینه مثبت، در دوران دفاع مقدس، در کسوت نمایندگی مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی، همواره با ثبات قدم و کلام در خدمت نظام بوده اند. جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران با در نظر گرفتن چنین ویژگی هایی است که از همه مردم ایران دعوت می کند تا در ۲۴ خرداد، با خلق حماسه ای دیگر، با رای به دکتر حسن روحانی، سرنوشت خود را به سوی اعتدال، توسعه پایدار، اقتصادی توانمند، رفاه، عزت و سربلندی ملی و اسلامی، به دست گرفته و رقم بزنند.
روابط عمومی جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایرانحمايت خانه كارگر
معاون دبیرکل خانه کارگر نيز گفت: از کاندیداتوری حسن روحانی حمایت میکنیم.
حسن صادقی گفت: اعضای شورای مرکزی خانه کارگر طی نشستی با حجت الاسلام حسن روحانی دغدغههای خود را درخصوص وضعیت کارگران، تولید و امنیت شغلی این قشر زحمتکش بیان کردند که در نهایت مقرر شد ایشان در صورت پیروزی در عرصه انتخابات منافع کارگران، وضعیت تولید، اشتغال و... را مدنظر قرار داده و از قوانین حمایتی کار و تامین اجتماعی حمایت کند. صادقی گفت: از کارگران سراسر کشور میخواهیم برای امنیت شغلی خود و رونق فضای کسب و کار در کشور به حسن روحانی رای دهند.
نظر
-
-
آقای روحانی در مناظره روز جمعه با حمله به محسن رضایی گفت: «من میخواهم به ملت بزرگوار بگویم من شیوه تخریب را نمی پسندم و حاضر نیستم رقیبم را تخریب کنم. حاضر نیستم اسناد سری را اینجا افشا کنم و جملات را بالا پایین کنم. [...] آقای رضایی جوری صحبت میکند انگار نظرات دقیقی داشتند و آن اجرا نشد. شما کسی هستید که در جمع گفتید شورای امنیت سازمان ملل به مراتب بهتر از سازمان حکام است و چرا نمیگذارید پرونده به شورای امنیت برود. آنوقت شما ما را نصیحت میکنید؟ اولین جلسات هسته ای که گذاشتیم و به کلی سری بود کی افشا کرد آقای رضایی! آقای ولایتی بود و دید چه کسی افشا کرد. برخی حرف ها هست آقای رضایی نباید گفته شود.»اما جدیدا فیلمی در اینترنت از سوی حامیان آقای روحانی، تعمدا منتشر شده است که او می گوید به خاطر "مروت و فتوت و مردانگی" بیش از این نخواسته است صحبت کند.راننده: ماجرای شُستی چی بود؟ سر قضیه همون مناظره ها بود. نه؟
روحانی: چی گفت؟
راننده: می گفت شُستی گذاشتیش کنار
روحانی: آهان شُستی گذاشتیش کنار (لبخند) نمی دونم کیو می گفت
راننده: صحبت مناظره ها بود
روحانی: قاعدتا دیگه
راننده: مناظره چطور بود آقای دکتر؟ حالا این صحبت های کلی را بهش برمی گردیم. احساس می کردم شما یه جورایی داشتین می گفتین که سر به سرم نگذارین. من که می دونم. شما هم که می دونین من می دونم.یک همچین چیزی داشتین به دوستان می گفتین.
روحانی: آخه یکی از کاندیداها به یک قسمتی، یک جلسه ای، یک چیزی رفت اشاره بکنه وقتی اونو گفت من صدها جلسه تو ذهنم رژه رفت. رفتم یکی دو نمونه را بگم دلم نیومد.دیدم که شرط انصاف نیست.
همراه: کار سختیه . هم شما می خواهید بازار را نگه دارید هم می خواهید رقابت کنید.این وضعیت یک خورده سخت نیست براتون؟
روحانی: گاهی وقتا آدم حاضره خودش را فدا کنه ولی مروت را فدا نکنه. جوانمردی را فدا نکنه. من یک کسی امروز توی همین بحث مناظره با من صحبت می کرد من یک تکه هایی داشتم خب اگه می گفتم مشکلاتی ایجاد می کرد برای او. خیلی حوادث توی ذهنم بود. دیدم که مروت و فتوت و مردانگی این را تقاضا نمی کنه که من اینارو بخوام باز کنم.
همراه: ما همش منتظر بودیم حالا نمی گم کی شما نسبت به یکی از آقایون بگید که فلانی تو نبودی که گفتی اینا خالد بن ولیدن بریم طرف صدام را بگیریم؟
روحانی: نه. من بالاتر از اون داشتم از افرادی (1). منتها گفتنش ... همون قسمت هایی هم که گفتم در واقع مجبور شدم که بگم.اگر اونا شروع نمی کردن همون تکه ها را هم نمی گفتم. به هر حال وقتی یکی نمی دونه شورای حکام آثارش چیه ؛ شورای امنیت آثارش چیه، خیلی معنی داره.این قشنگ نیست آدم بگه.خب برای اینکه گفته( طرف توی یک جمعی گفته). من شاهد هم توی اون جلسه داشتم همونجا هم اشاره کردم که آقایی که...شما که بودی توی اون جلسه.
همراه: منهای اشخاص خود نظام هم می ره زیر سوال[!!](2)
روحانی: من دلم نمی خواست. همین قدر هم دلم نمی خواست. خب وقتی که توی یک رقابت، توی یک مناظره طرف یک حرفی می زنه آدم می بینه هیچی هم اگه نگه هم مردم واقعیت ها را نمی فهمن هم خود طرف فکر می کنه حافظه ما دچار مشکل شده، یادمون رفته. این چیزا که یادمون نمی ره. خیلی داستان های عجیب و غریبیه...http://jamnews.ir/detail/News/193946
کلیپ خصوصی روحانی
دانلود کنید
نظر
نظر