تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
    ضعیفترین فرد به نظرم جلیلی بود
    ...
    در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

قیافه عادی جلیلی
    چهره جلیلی حاکی از اطمینان خاطر و آرامشی عجیب بود!
    گویی میدانست که این شوی تلویزیونی چیزی جز خیمه شب بازی نیست !
    هیچ استرس ، نگرانی ، اعتراض و تشویش خاطری از هیچ بابتی نداشت.....زبان بدنش گویای خیلی مسائل بود!

افرادی که تلاش می کردند با گرفتن نکات و بهره برداری از فضا استفاده ای از موقعیت کنند ،
    غرضی ( واقعا منو روده بر کرد از خنده! خیلی آدم فانتزی بود ولی بدجور ناتوانیش را بروز میکرد! ) ،
    قالیباف ( تلاش فوق العاده ای میکرد کارکتری مطلوب و با سواد و ... از خود نشان دهد اما زبان بدنش چندین بار بار پایین اطلاعاتی اش را به رخ می کشید! )
    رضایی ( بیشتر تلاش میکرد با حمله به دیگران از خود متاعی بسازد ، یکبار هم که مجری قهوه ای اش کرد و او را با دیدن فقر از عکس به جای رشد و پیشرفت منفی نگر قلمداد کرد! )
    روحانی ( بیشتر روی جنبه های سیاسی کلماتش دقت میکرد )
    عارف ( زیاد به سیاسی بازی دقت نداشت و بیشتر دوست داشت اجتماعی نشان داده شود )

اما ...
    حداد ( این شخص کلا انتخابات و کاندید شدنش را به مثابه یک سرگرمی می نگریست ، گویی میداند که اصلا رایی ندارد پس آمده تا 200 میلیونی پولی بگیرد و کمی خوش بگذراند! )
    ولایتی ( به شدت احساس رقابت میکرد ، شاید با جلیلی!! چون سعی میکرد خود را قویتر از او از لحاظ پشتوانه!! بداند )
    و جلیلی ( اصلا دغدغه فکری و نگرالنی خیالی نداشت!! )

به نظر من هیچکدام موفق نشدند زبان بدن خود را پنهان کنند البته به جز روحانی که کمی در این زمینه تلاش میکرد و آگاه از این موضوع بود.
    بقیه خیلی راحت خود را لو می دادند ....
    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/05/31, 22:25.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• جعفری
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 193

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
      دوست عزیز به نظر من سه نفر نشون دادن که برنامه دارن ...عارف ،رضایی و قالیباف.اما باید دید پشوانه این افراد برای اجرای برنامه هاشون چیه ؟ فالیباف که سپاه پشتشه اگه رئیس جمهور بشه قدرت سپاه از این هم بیشتر میشه و تمامی شرکت های کوچک رو می بلعه که از نظر من فاجعه است. رضایی هم که کلا پشتوانه ای نداره خودش میگه که مدیرانی چون گلوله های برفی ایجاد میکنه !! اگر موسوی بود خوب می تونست جوابشو بده چون این طرح هم مثل دولت در سایه می مونه..ولی پشوانه عارف جریان اصلاحات هست که ظرفیت های بسیار بالایی داره و با رئیس جمهوری عارف کارشناسان و سرمایه های اصلی ایران دوباره فعال خواهند شد
      مناظرات نه چندان جذاب امروز نشان داد تنها اصلاح طلبی که از اظهار ان خوف ندارد عارف است
      اما روحانی امروز هیچ حمله ای به اصولگرایان نداشت به نظرم روحانی چهره منافقانه دارد
      بهتر است روحانی کنار بکشد
      من ترجیح میدم به عارف رای بدهم حتی اگر بازنده باشد
      صدا وسیما هم مانند داوری که مرتب سوت میزند وبازی را از جریان می اندازد از ترس ایجاد جنجال وقتها را 90 ثانیه کرده بود

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

مخبر جان با اینکه قبولت دارم ولی اینجا به نظرم تند رفتی و چاشنی تعصب، چرا بدون هیچ دلیلی میگی قالیباف همچین فکری میکنه!؟ به نظرم خیلی واضحه دلیل تاکید زیاد قالیباف روی مباحث و تجربه های شهرداری که اونم اینه میخاد بگه سابقه اجرایی دارم میتونم مدیریت کنم که انصافا هم از حق نگذریم و با تعصب به قضیه نگاه نکنیم تهران وضعیتش تو این هشت سال خیلی خیلی بهتر از قبل شد و واقعا کار کرد،
        هامد جان
        شما باید ببینید درآمد شهرداری تهران در حال حاضر از کجاست؟؟؟؟
        و این حجم درآمد را با کارهایی که میشه مقایسه کنید؟؟؟
        ضمنا باید ببینیم همین نحوه اداره در کشور جواب میده یانه...
        بنده میگم قالیباف مرد این میدان نیست چون کشور داری با شهرداری خیلی فرق میکنه.....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

در اصل توسط hey پست شده است View Post
          دوستان که میگویند روحانی به نظرم،روحانی نیز آنچنان برنامه ای ارایه نداد وحرف های کلی ارایه داد
          به نظر بنده رضایی،با برنامه تر از همه بود ،نمیدونم در حالی که همه ی مردم این را میفهمند که رضایی با برنامه ومطالعه اومده ولی باز هم به کسی که بیشتر شلوغ کند
          و وعده های توخالی ارائه بدهد ،رای میدهند!!
          دوست عزیز به نظر من سه نفر نشون دادن که برنامه دارن ...عارف ،رضایی و قالیباف.اما باید دید پشوانه این افراد برای اجرای برنامه هاشون چیه ؟ فالیباف که سپاه پشتشه اگه رئیس جمهور بشه قدرت سپاه از این هم بیشتر میشه و تمامی شرکت های کوچک رو می بلعه که از نظر من فاجعه است. رضایی هم که کلا پشتوانه ای نداره خودش میگه که مدیرانی چون گلوله های برفی ایجاد میکنه !! اگر موسوی بود خوب می تونست جوابشو بده چون این طرح هم مثل دولت در سایه می مونه..ولی پشوانه عارف جریان اصلاحات هست که ظرفیت های بسیار بالایی داره و با رئیس جمهوری عارف کارشناسان و سرمایه های اصلی ایران دوباره فعال خواهند شد
          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• کوثر
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 251

اصولا امدن جلیلی برای اینکه ببینن تو کشور چند تا دیگه متعصب داریم
            ائتلاف هم میانه رو ها
            اصلاح طلبا هم که مابقی

نظر

• کوثر
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 251

کات قابل تامل
              1-عارف در برنامه22.45 دقیقه ایی خودش حرف از صبوری و بی تفاوتی نسبت به توهین ها و رفتار بسیار مودبانه با دانشجویانی که به او فحش می دادند گفت ولی امروز عمل نکرد اصولا انسانها را موقع خشم بهتر می توان شناخت.که عملا رسوایی بزرگ او به شمار می رود حتی بزررگتر از اشتباه عکس
              2-نکته بسیار زیبا تر راجع به صدا و سیماست
              دربرنامه روز قبل(پنج شنبه)و روزهای قبل از ان نیر کمتر در اخبار سوال جالبی از مردم پرسیده شد که ریس جمهور چه عکسی را در اتاق خود بزند و طبق گفته مردم عکس رانشان می دادند حالا امروز سوال را برعکس شده تحویل نامزد ها دادند
              3-در مناظره امروز بی هیچ شبهایی همان گونه که مجری در اخر گفت میزان قدرت مدیر اجرایی کشور سنجیده شد و همگان نا خوداگاه احمدی نژاد را یاد کردند.که انصافا قدرت تصمیم گیری فردی بسیار بالایی دارد

نظر

• 123
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 188

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
                مناظرات نه چندان جذاب امروز نشان داد تنها اصلاح طلبی که از اظهار ان خوف ندارد عارف است
                اما روحانی امروز هیچ حمله ای به اصولگرایان نداشت به نظرم روحانی چهره منافقانه دارد
                بهتر است روحانی کنار بکشد
                من ترجیح میدم به عارف رای بدهم حتی اگر بازنده باشد
                صدا وسیما هم مانند داوری که مرتب سوت میزند وبازی را از جریان می اندازد از ترس ایجاد جنجال وقتها را 90 ثانیه کرده بود
                با نظرتون موافقم اما نمیتونیم بگیم روحانی چهره منافقانه داره، فقط کمی محافظه کاره و ما کسی رو میخوایم که به اصلاحطلبیش افتخار کنه و اون عارفه

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

موهای جلیلی امروز در مناظره
                  جلیلی چرا جای مهر در پیشانیش را امروز با موهایش پنهان کرد؟؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• 123
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 188

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                    کات قابل تامل
                    1-عارف در برنامه22.45 دقیقه ایی خودش حرف از صبوری و بی تفاوتی نسبت به توهین ها و رفتار بسیار مودبانه با دانشجویانی که به او فحش می دادند گفت ولی امروز عمل نکرد اصولا انسانها را موقع خشم بهتر می توان شناخت.که عملا رسوایی بزرگ او به شمار می رود حتی بزررگتر از اشتباه عکس
                    2-نکته بسیار زیبا تر راجع به صدا و سیماست
                    دربرنامه روز قبل(پنج شنبه)و روزهای قبل از ان نیر کمتر در اخبار سوال جالبی از مردم پرسیده شد که ریس جمهور چه عکسی را در اتاق خود بزند و طبق گفته مردم عکس رانشان می دادند حالا امروز سوال را برعکس شده تحویل نامزد ها دادند
                    3-در مناظره امروز بی هیچ شبهایی همان گونه که مجری در اخر گفت میزان قدرت مدیر اجرایی کشور سنجیده شد و همگان نا خوداگاه احمدی نژاد را یاد کردند.که انصافا قدرت تصمیم گیری فردی بسیار بالایی دارد
                    اتفاقا عارف نشون داد که عزت نفس داره و برای رییس جمهور شدن حاضر نیست به هر کاری تن بده. فهمیدم که عارف به قدر کافی برای مقابله با شاهکارهای بی پایان اصولگرایان شجاع هست

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      هامد جان
                      شما باید ببینید درآمد شهرداری تهران در حال حاضر از کجاست؟؟؟؟
                      و این حجم درآمد را با کارهایی که میشه مقایسه کنید؟؟؟
                      ضمنا باید ببینیم همین نحوه اداره در کشور جواب میده یانه...
                      بنده میگم قالیباف مرد این میدان نیست چون کشور داری با شهرداری خیلی فرق میکنه.....
                      من خیلی به جزئیات درامدهای شهرداری کاری ندارم مخبر عزیز و به نظرم خیلیم مهم نیس، واسه من برایند کار و رضایت شهروندا مهمه نسبت به شهردارهای قبلی اینو نگاه کنیم میبینیم از تمامشون یه سرو گردن بالاتره ...
                      خب واضحه نحوه ی اداره کشور با یه شهرداری به هیچ وجه قابل مقایسه نیس، قالبافم نگفته میخاد همون راهو بره فقط داره از تجربه های اون دوران میگه بگه ما همچین شرایطی داشتیم که تونسیم به این شکل دربیاریم اینم یه ورودی جدید در نظر بگیرید ....
                      من نمیتونم بگم قالیباف مرده این میدانه و نمیگم در مورد عارف هم نمیگم، بجثم مقایسه ایه بینه کاندیداها که میگم از بین این 8 نفر اگه کسی بتونه به نظرم عارف و قالیباف احتمالشون بیشتره برای موفقیت ...
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

جای مموتی تو این مناظره خالی بود:(

نظر

• محمدیان
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 89

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
                          من به نظرم آقای عارف شایستگی بیشتری نسبت به آقای روحانی برای رئیس جمهور شدن دارند. در کل فک میکنم افرادی که تحصیلات عالیه دارند آقای عارف رو میشتر می پسندند اما در میان عامه مردم ( کم سواد ها و روستایی ها و ...) آقای روحانی مقبولیت بیشتری نسبت به آقای عارف دارند. من چون میخوام رای موثری داشته باشم به آقای روحانی رای میدم.
                          آقای ولایتی که احتمالا به نفع آقای قالیباف کنار میکشه.
                          4 کاندید آقای روحانی و قالیباف و جلیلی و عارف کاندیدهای اصلی هستند. اگر آقای عارف به نفع آقای روحانی کنار بکشه بیشتر آرا بین روحانی و جلیلی و قالیباف تقسیم میشه و رای مخالفین اصلاح طلب ها بین جلیلی و قالیباف تقسیم میشه و در این حالت احتمالش خیلی زیاده که آقای روحانی در مرحله اول پیروز انتخابات بشه که بهترین حالته.
                          اما اگر آقای عارف و روحانی خودخواهانه عمل کنند و ائتلاف تشکیل ندهند احتمال شکست اصلاح طلب ها زیاد میشه.
                          متاسفانه عارف و روحانی ائتلاف تشکیل نمی دهند.
                          بعد از مناظره اول طرفدارهای قالیباف بیشتر شدند هنوز دو تا مذاکره دیگه هم مونده. متاسفانه به نظر میرسه آقای قالیباف رئیس جمهور بشوند.

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

یک رییس جمهور شاید اولین چیزی که باید داشته باشه ، ادب و نزاکت در صحبت کردن و طرز نشستن و ایستادن و... باید باشه. این غرضی که هنوز انتخاب نشده داره مثل مموتی حرف می زنه ، وای به روزی که رییس جمهور بشه. جلیلی هم همین طور ، هنوز طرز درست نشستن جلوی میلیون ها بیننده رو بلد نیست و دستشو میزاره زیر چونه اش و ... ولایتی و حداد هم که حال حرف زدن هم ندارند ، چه برسه به مملکت داری!!
                            .
                            اینها ادب نزاکت بلد هستند خوب هم بلدند ...بگذار دیدار با رهبری باشد ببینید چطور مثل سیخ می ایستند
                            اگر جلوی مردم تلویزیون اینطور میکنند برای اینکه مهم نیست مردم چه هستند و چه میگویند و چه میکنند
                            گفتند یه تئاتری برگزار می شود بیایید اینجا بنشینید یک چند ملیاردی هم به حسابتان می ریزیم:-B

اگر بگویند بروید خرج تبلیغات را خودتان بکنید چون خودشان می دانند چه کسی منتخب است یک تومن خرج نمی کردندL-)
                            سپاس یزدان پاک را که ما را در ایام امتحانات قرار داد و دیدن این تئاتر را از ما سلب نمود ..^:)^

اگه یه جا تئاتر دنس برگزار شد مارو خبر کنین :D...
                            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• علی همتیان
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 67

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود؛
                              شما در مورد ای کیو ایشون صحبت کردید من هم در مورد آی کیو ایشون پاسخ دادم و نه در مورد توانایی ریاست جمهوری. در ضمن با خرخونی صرف نمیشه به این جایگاه علمی رسید و در آخر منظورتون از انتخاب خوب برای "من" رو هم متوجه نشدم
                              موضوع عکس که اهمیتی نداره برای هر کسی پیش میاد ای کی ایشون هم بالا قبول

ولی ایشون باید شرح صدر داشته باشه داشتن مسئولیت تو این کشور با این وضعیت اشفته و این همه تهدید و توهین خارجی سخته

تبدیل تهدید به فرصت یعنی اگه به شما توهین کردن و وقت دادن شما برنامه های خودت رو بگی و از فرصت بی نظیر انتن استفاده کنی نکه بگی نظری ندارم . این مملکت با این مشخصات ادم باهوش تری میخواد . ایشون نباید فکر کنه شرایط در همه چیز باید عالی باشه تا ایشون حرف بزنه فعالیت کنه یا مدیریت کنه . همچین شرایطی وجود نداره .
                              خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                                سپاس یزدان پاک را که ما را در ایام امتحانات قرار داد و دیدن این تئاتر را از ما سلب نمود ..^:)^
                                :D...
                                دهنت سرویس مردم از خنده =))
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X