تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

تابناک :
    خودکشی صدا و سیما برای یک کاندیدای خاص
    از نقاط ضعف بزرگ این برنامه که در پشت صحنه با اعتراض همراهان کاندیداها مواجه شد، قطع رابطه مشاوران کاندیداها با آنها بود و تنها کاندیدایی که احتمالاً از چینش برنامه خبر داشت، با تجهیزات کامل که امکان کسب مشاوره آنلاین را فراهم میساخت به نخستین مناظره (؟!) آمده بود
    تازه این کاندیدای اصلح داشته با کمک مشاورانش حرف میزد=D>

خودم
    عارف حیفه و ارزشش خیلی بیشتر از اینه که توی این وضعیت رییس جمهور(!!) بشه
    همون سال 76 هم من معتقد بودم که خاتمی حیفه و خیلی با شخصیته واسه همین
    با یک ارزیابی خوب رفتم و به ری شهری رای دادم تا کارو یکسره کنه ولی متاسفانه
    مردم نذاشتند ولی خوب اینبارو هماهنگ کردیم که چه رای بدین چه ندین ری شهری
    نه ببخشید جلیلی بیاد و کارو یکسره کنه
    آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/05/31, 20:24.
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• metitondar
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 443

از بین 8 کاندید " روحانی - رضایی - ولایتی " سه نفری بودن که از بورس بد نگفتن ...

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        این مناظره 8 نفره از شیطنتهای بچه های بالاست!!!
        مناظره یا باید دونفره باشد و یا پرسش و پاسخ با مجری....
        عرض شد....امکان نداره بشه برای انتخابات مناظره 8 نفره مفید اجرا کرد؟؟؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، در نخستین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری که امروز بعد از ظهر برگزار شد، «مرتضی حیدری» تصویری را به کاندیداهای ریاست جمهوری نشان داد و از آنها پرسید که این تصویر متعلق به کجاست؟

پاسخها در این باره به شرح زیر بود:

عارف: این یک منطقه توریستی است و ارتقاء فرهنگی و معادلات فرهنگی کشور و هم ارزش ثروت را افزایش میدهد.

رضایی: معدن است... یک معدن سنگ آهن یا مس است که نزدیک یزد یا کرمان است و از درون آن فلز تولید میکنند و نشان میدهد که ما خام فروشی را باید تمام کنیم.

روحانی: این قاعدتا معدن است آن هم معدن ارزان است. شبیه معدن مسی است که چند جا بازدید کردم.

غرضی: معدن متروکه است و صاحب آن فراری شده و تورم پوست آن را کنده است.

قالیباف: تخریب محیط زیست و اقتصاد کشور است.

ولایتی: کار عمرانی رها شده و غیر فنی است و بسیار آموزنده است.

جلیلی: استفاده از منابع.

حداد: از حیث منابع زیر زمینی و معدن به ما یادآوری میکند اگر جنگل داریم در کویر معدن داریم.

اما این عکس متعلق به کجاست؟

تصویری که مرتضی حیدری به نمایش گذاشت متعلق به معدن یوتا در جنوب غربی امریکا است که با 1200 متر عمق بزرگترین گود معدنی ایجاد شده توسط بشر در جهان است.

کار خاک برداری این حفره عظیم از سال 1863 شروع شد و هنوز ادامه دارد و هر روز بر بزرگی آن افزوده میشود. این معدن متعلق به شرکت شرکت ریو تینتو (Rio Tinto) است. این معدن به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ مس در ایالات متحده، حدود 13 درصد از مس مورد نیاز این کشور را فراهم میکند.

این معدن به مدت بیش از 100 سال مشغول عملیات بوده و بیش از هر معدن دیگری در جهان سنگ معدن مس تولید کرده است (حدوداً 16.4 میلیون تن).

معدن مس یوتا در هر سال حدود 272000 تن مس، همراه با 500000 اونس طلا، 4 میلیون اونس نقره، حدود 30 میلیون پوند مولیبدن و تقریباً 900000 تن اسید سولفوریک، به عنوان فرآورده فرعی کارخانه ذوب، تولید می‫کند.

زادگاه هر یک از مدالهای طلایی که به ورزشکاران حاضر در رقابتهای المپیک لندن اهدا شد، در دل 350 تن توده خاک و سنگ خاکستری رنگ معدنی در معدن رو باز یوتا در آمریکا بوده است.

معدن روباز یوتا، منطقهای وسیع و محل تردد کامیونهای دامپ به بزرگی یک خانه کوچک است که با سروصدایی که زمین را به لرزه میاندازد، تختهسنگهایی هموزن یک جت جامبو را حمل میکنند، تکه نخالههای معدنی که در دلشان رد و نشانههای طلا،مس و نقره را پنهان کردهاند.

مدالهای این رقابتها در کوهستان بیابانی یوتا در حاشیه شهر «سالت لیک» و فلاتهای دورافتاده آن متولد شدهاند.
          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

همانگونه که بعد از رد صلاحیت هاشمی اکثرا اعتقاد داشتند از فرداش بازار شدیدا قرمز خواهد شد که همان موقع با دلایلی مخالفتم رو اعلام کردم و در عمل هم دیدیم الان هم در مورد قالیباف اینکه گفته میشه با اومدنش بورس بهم میریزه مخالفم.
            اول اینکه اگر نظرش اینه که نباید از بورس حمایت بشه که از روی نااگهیست و وقتی روی کار بیاد نظرش تغییر پیدا میکنه.
            دوم همه چیز در اختیار دولت نیست
            نکته سوم و مهمتر اینکه ایشون گفته اند که از تولید حمایت و نرخ ارز رو تثبیت میکنن
            همین ثبات و حمایت از تولید یعنی حمایت از بورس و در واقع اگر وضعیت تولید خوب باشه بورس نیاز به حمایت و دخالت نداره.

بنابراین حتی اگر قالیباف رئیس جمهور بشه ممکنه موقتا جو روانی منفی شکل بگیره ولی نگرانی وجود ندارد.

در ضمن بنده طرفدار قالیباف نیستم.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در مورد مناظره امروز که البته چندان شبیه مناظره نبود و مفید هم نبود
              کسی که خیلی شاخص تر و برتر از دیگری باشه وجود نداشت و اختلاف ها زیاد نبود.
              بنظرم مناظره سیاسی و فرهنگی که دامنه صحبتها میتونه وسیعتر و بازتر هم باشه که احتمالا شکل مناظره هم تغییر کنه تعیین کننده تر خواهد بود.

الان در صحبت امروز نه برنامه خاصی مطرح شد و نه اصلا مجال اون فراهم شد بیشتر صحبتهای کوتاهی بیان شد که اگر کسی میتونست سخن ور خوبی باشه میتونست از عهده یکسری حرفهای کلی و تکراری بر بیاد.

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

http://www.nazareakhar.ir/
                بیشترین درصد رشد متعلق به قالیباف و عارف پس از مناظره اول
                عارف دیروز حدود 500 رای از جلیلی کمتر داشت که الان کمتر از 50 رای شده
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

موهای جلیلی امروز در مناظره

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

قیافه عادی جلیلی

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      همانگونه که بعد از رد صلاحیت هاشمی اکثرا اعتقاد داشتند از فرداش بازار شدیدا قرمز خواهد شد که همان موقع با دلایلی مخالفتم رو اعلام کردم و در عمل هم دیدیم الان هم در مورد قالیباف اینکه گفته میشه با اومدنش بورس بهم میریزه مخالفم.
                      اول اینکه اگر نظرش اینه که نباید از بورس حمایت بشه که از روی نااگهیست و وقتی روی کار بیاد نظرش تغییر پیدا میکنه.
                      نکته سوم و مهمتر اینکه ایشون گفته اند که از تولید حمایت و نرخ ارز رو تثبیت میکنن
                      همین ثبات و حمایت از تولید یعنی حمایت از بورس و در واقع اگر وضعیت تولید خوب باشه بورس نیاز به حمایت و دخالت نداره.

بنابراین حتی اگر قالیباف رئیس جمهور بشه ممکنه موقتا جو روانی منفی شکل بگیره ولی نگرانی وجود ندارد.

دقیقا وحید جان نمیدونم بچه ها چرا انقد نگران اون حرفن! بیشتر منظورش رشد بر اساسه سفته بازی و اینا بود گفت بورس بازی که اینم تو حرفای بقیه ام میشد دید ! وگرنه رشده بورس در گرو رشد صنعته، در مورد قالیباف به نظرم عزیزان خودروساز و سهامداراش باید نگران باشن که اونم به نظره من از دور خارج کردن این صنعت بهترین کاره ممکنه! ولایتیم احتماله خیلی زیاد به نفعه قالیباف کنار بکشه و وزیر امور خارجه و دستگاه دیپلماسیش باشه!! ;))
                      در کل برنامه هایی که همه کاندیداها (به جز جلیلی و غرضی و حداد که برنامه ندارن) بره بورس خوبه ینی برنامه هاشون طوریه که رشد صنعتی و در نتیجه بورس رو داریم!
                      من نظرم رو عارفه ولی اگه متاسفانه اصلاح طلبا رو روحانی اجماع کنند و عارف رای نیاره به نظرم قالیباف از بقیه بهتره ....
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

دو SMS طنز درباره مناظره ها!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عصرایران - در پی انتقاد برخی کاندیداهای حاضر در مناظره به سوالات تستی مجری برنامه و تنها دقایقی بعد از اتمام مناظره ، اولین پیامک طنز در این باره منتشر شد که نشان دهنده طبع ظریف و شوخ ایرانی هاست:

احتمالاً مرحله بعد مناظره ، به هر نفر یه جمله می دن که شش بار تکرار کنند
                        مثلا: شیش سیخ جیگر سیخی شیش هزار!

یکی دیگر نیز نوشت:

در این مناظره تنها جای مرحوم نوظری کم بود! که از شرکت کنندگان !! بپرسد از کی بپرسم و جناب غرضی بگویند: از خودم بپرسید! ما نفهمیدیم این مسابقه هفته بود یا مناظره؟

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

ضمن ادای احترام به نظرات همه کاربران, معتقدم باید به جای نگاه فردی , دیدگان را به سمت کاندیداهای احزاب و گروه ها چرخاند...

امروز به اعتقادم نماینده راست افراطی جناب جلیلی که اصلا جذابیتی ارائه نکرد...
                          در بین ۳ نماینده ی راست میانه, یعنی قالیباف و حداد و ولایتی, همین سومی متقاعدکننده ظاهر شد...
                          نماینده راست مایل به چپ جناب روحانی هم با سکوت و رندی خودش رو از مهلکه رهاند...
                          نماینده جناح چپ هم نمایشی همیشگی از شعارهای هم حزبی هاش نشان داد...غوغا و خروش برای حرمت انسان و آزادی.. اما یه چیز واضحه.. ایشون که روز اول این همه دعوا با صداسیما کرد وای به روزی که رییس چمهور بشه.. روزی یه غائله تو کشور به پا می شه..
                          باقی کاندیداها هم که پشتوانه حزبی ندارند و براشون موفقیتی قائل نیستم...

شرایط اگه به همین منوال پیش بره نبرد نهایی بین روحانی و عارف, ولایتی و جلیلی خواهد بود...
                          .. متعادل ترین بین این گروه هم جنابان روحانی و ولایتی هستند....
                          با تمام احترامی هم که برای آقای روحانی قائلم و علیرغم خواست قلبیم, جناب ولایتی رو پرزیدنت آینده می دونم..
                          چراش رو هم می تونید از اون بسیجی سوال کنید که سه روز پیش بهم گفت از پایگاه بهشون سفارش شده به ولایتی رای بدن...
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• 3yh
                            عضو عادی
                            • Mar 2013
                            • 265

به نظر من سه نفر نشون دادن که برنامه دارن ...عارف ،رضایی و قالیباف.اما باید دید پشوانه این افراد برای اجرای برنامه هاشون چیه ؟ فالیباف که سپاه پشتشه اگه رئیس جمهور بشه قدرت سپاه از این هم بیشتر میشه و تمامی شرکت های کوچک رو می بلعه که از نظر من فاجعه است. رضایی هم که کلا پشتوانه ای نداره خودش میگه که مدیرانی چون گلوله های برفی ایجاد میکنه !! اگر موسوی بود خوب می تونست جوابشو بده چون این طرح هم مثل دولت در سایه می مونه..ولی پشوانه عارف جریان اصلاحات هست که ظرفیت های بسیار بالایی داره و با رئیس جمهوری عارف کارشناسان و سرمایه های اصلی ایران دوباره فعال خواهند شد.
                            فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• kianoshparsa
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1218

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                              دوستان که میگویند روحانی به نظرم،روحانی نیز آنچنان برنامه ای ارایه نداد وحرف های کلی ارایه داد
                              به نظر بنده رضایی،با برنامه تر از همه بود ،نمیدونم در حالی که همه ی مردم این را میفهمند که رضایی با برنامه ومطالعه اومده ولی باز هم به کسی که بیشتر شلوغ کند
                              و وعده های توخالی ارائه بدهد ،رای میدهند!!
                              نه دوست عزیزم اینطوری نیست باید به مصاحبه های قبلی و به مناظره ها خوب دقت کرد ایشان همچنان در جو و روحیه نظامی گری هستند یکبار نشد که صحبت کنه وحرف از جنگ نزنه در وقت خودش خیلی خدمت کرد ولی چند روز پیش با رو کردن خاطره یک شهید که زنده نیست تا صحت نامه رو تائید کنه به نفع خودش بهره برداری کرد ( البته این دیگه خودائی یک جور سوء ... ) با این روحیه تند نمیشه مملکت روآباد کرد اساسا مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید می ترسه ( من به این جور آدما میگم لباس شخصی قالی باف ، رضائی ، جلیلی ، حداد ( حداد که همون روز اول گفت هیچ قولی به ملت نمیدم ) جز روحانی که با دقت به کل صحبت هاش ومطالعه راجب گذشتش میشه اطلاعات خوبی دربارهش پیدا کرد و ظاهر وباطنش یکیه با شجاعت هم از اصلاحات درست وسازنده دفاع کرد ویک حقوق دان ماهر هست وباسواد ویادت باشه روحانی جماعت باج به هیچ کشوری نمیده وتا دلت بخواد با ماهرت خاصشون هم دل طرف رو به دست میارند وهم باج نمیدند ولی برو زندگیشونو ببین تا دلت بخواد به خانوادشون باج میدند پس خواهمش می کنم منافع شخصیمون را نبینیم منافع کلی کشور رو ببینیم
                              مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                              kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                                دقیقا وحید جان نمیدونم بچه ها چرا انقد نگران اون حرفن! بیشتر منظورش رشد بر اساسه سفته بازی و اینا بود گفت بورس بازی که اینم تو حرفای بقیه ام میشد دید ! وگرنه رشده بورس در گرو رشد صنعته، در مورد قالیباف به نظرم عزیزان خودروساز و سهامداراش باید نگران باشن که اونم به نظره من از دور خارج کردن این صنعت بهترین کاره ممکنه! ولایتیم احتماله خیلی زیاد به نفعه قالیباف کنار بکشه و وزیر امور خارجه و دستگاه دیپلماسیش باشه!! ;))
                                در کل برنامه هایی که همه کاندیداها (به جز جلیلی و غرضی و حداد که برنامه ندارن) بره بورس خوبه ینی برنامه هاشون طوریه که رشد صنعتی و در نتیجه بورس رو داریم!
                                من نظرم رو عارفه ولی اگه متاسفانه اصلاح طلبا رو روحانی اجماع کنند و عارف رای نیاره به نظرم قالیباف از بقیه بهتره ....
                                با تمام احترامی که به نظرات شما قائل هستم و امیدوارم همینطور باشه نظر شما رو به انتخابات سال 84 و نظر ا.ن در مورد بورس جبلب میکنم که عینا همین حرفای قالیباف رو زده بود. تا ایشون هم بیاد مثل ا.ن بفهمه بورسه چیه سرمایه ما..
                                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

در حال کار...
                                X