تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ ستاد روحانی به معاون جلیلی: با آن سند دوصفحه ای پر از غلط آبروی ایران را در جهان بردید/ چرا از واکنش دور از ادب 5 + 1 حرفی نمی زنید؟

آیا به شایعات و خبرهای رسانه های بیگانه که نحوه رفتار هیات مذاکره کننده ایرانی، برای رفع تحریم ها در مذاکرات استانبول و بغداد را به گونه ای تشریح کرده اند که به تعبیر محترمانه اش "ملتمسانه" بوده است، پاسخ داده خواهد شد؟!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ستاد حسن روحانی در پاسخ به علی باقری معاون سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی که ریاست ستاد انتخاباتی جلیلی را در انتخابات برعهده دارد آورده است: مگر شما، بعنوان مذاکره کنندگان فعلی پرونده هسته ای ایران، اجازه دارید تا بدون هماهنگی و تایید رهبری نظام، تصمیم مهمی اتخاذ کنید که مذاکره کنندگان قبلی اینکار را انجام داده باشند.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، متن پاسخ ستاد انتخاباتی حسن روحانی به اظهارات علی باقری، معاون سعید جلیلی و عضو تیم مذاکره کننده هسته ای کشور بدین شرح است:

شرایط رقابتهای انتخاباتی کشور نباید موضوعات کلان و راهبردی نظام را به ورطه امیال سیاسی و جناحی بیاندازد. بروز و ظهور این امیال در رعایت نکردن انصاف در ارائه تحلیل ها توسط برخی افراد هویدا است.

بر اساس گزارش برخي خبرگزاري ها و سايت هاي خبري، جناب آقاي دکتر علي باقري معاون محترم شورای عالی امنیت ملی، اخيرا در دانشگاه تهران و همچنین در دوازدهمین "همایش سراسری دبیران هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی کشور" و حاشیه آن در هتل جم مشهد، به تشریح رویکرد گذشته و کنونی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای پرداخته اند. ایشان در اين نشست ضمن اشاره به تاریخچه و روند مذاکرات هسته اي ايران با گروه ١+٥ از گذشته تاکنون، مطالبي را مطرح کرده اند که برخی نکات آن از جهات مختلف قابل تامل است.

ایشان اکنون یکی از مذاکره کنندگان ارشد پرونده هسته ای جمهوری اسلامی ایران هستند و از مسیر تصمیم سازی در این باره اطلاع کامل دارند. به همین دلیل انتظار نمی رفت که جانب انصاف را رها کرده و تحلیلهایی را ارائه کنند که واقعیت ندارند.
    جناب آقای دکتر باقری در بخشی از اظهاراتشان به گونه ای سخن گفته اند که گویا اقدامات شورای عالی امنیت ملی و دبیر آن در زمان مسوولیت دکتر حسن روحانی، در پرونده هسته ای با کسب نظر از مقام معظم رهبری نبوده است. خوب است ایشان به این سوال پاسخ دهند که مگر شما، بعنوان مذاکره کنندگان فعلی پرونده هسته ای ایران، اجازه دارید تا بدون هماهنگی و تایید رهبری نظام، تصمیم مهمی اتخاذ کنید که مذاکره کنندگان قبلی اینکار را انجام داده باشند؟!

جناب آقای دکتر علی باقری بعنوان مستند سخنانشان، صفحاتی از کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" دکتر حسن روحانی را ذکر کرده اند و به مخاطبان خود توصیه کرده اند این کتاب را بخوانند تا روشن شود که به زعم ایشان، جناب آقای دکتر روحانی، در زمان تصدی مسوولیت مذاکرات هسته ای، خلاف نظر مقام های عالی نظام عمل کرده اند. اتفاقا خوب است همگان این کتاب را به دقت بخوانند تا از نحوه تصمیم سازی در پرونده هسته ای ایران در نهادهای مرتبط کشور مطلع شوند، تا روشن شود که چقدر سعی و تلاش شد که پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع داده نشود، تا در عین جلوگیری از صدور قطعنامه های تحریمی در شورای امنیت علیه ایران، از حقوق هسته ایران محافظت شود. ایشان صفحات ١٧٦و١٧٧ کتاب مزبور را بعنوان مستند گفته هایشان، نمونه آورده اند که در زمان مسوولیت جناب آقای دکتر روحانی در پرونده هسته ای، خلاف نظرات نظام عمل شده است.

خوب است هم ایشان هم مخاطبانشان بعنوان نمونه بخشهایی از این صفحات را که به تشریح مذاکرات ایران با وزرای خارجه سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در سعد آباد در مورد پذیرش پروتکل الحاقی و تعلیق داوطلبانه اشاره دارد بخوانند.

بررسی مابقی صفحات مورد نظر آقای باقری و تطبیق آن با نیت گوینده سخن به عهده مخاطبان: - " وزیر امور خارجه آلمان گفت در صورت عدم تصویب (پروتکل الحاقی)، این احتمال می رود که شما آن را امضا کنید و سه روز بعد بگویید عمل نمی کنیم. من گفتم که از طرف مجلس اختیاری ندارم و نمی توانم از طرف مجلس به شما قولی بدهم و اینکار روند قانونی خود را دارد و باید در دولت به صورت لایحه، تصویب و تقدیم مجلس شود. بعلاوه در صورت تصویب هم شورای نگهبان باید آنرا تایید کند تا مصوبه قانونی شود، من در این زمینه اختیاری ندارم. وقتی هم گفتم که آنرا داوطلبانه اجرا می کنیم، بسیار ناراحت شدند. من هم گفتم به غیر از این نمی توانیم قولی دهیم."

- " تلفنی با رییس جمهور صحبت کردم و مساله مورد اختلاف و نظر کارشناسان و خودم را به ایشان منتقل کردم. در نهایت گفتند هر طور مصلحت است عمل کنید. ولی نگذارید مذاکرات به شکست منجر شود. هر جه تصمیم شما باشد من قبول دارم و حمایت می کنم. سپس با دفتر مقام معظم رهبری تماس گرفتم و خواستم تا مباحث به رهبر معظم انقلاب منتقل شود و اگر ایشان نظر دیگری داشتند، فورا به من منتقل شود که خبری نشد؛ بنابراین شرایط برای نوعی مانور از نظر تنظیم جملات و عبارات آماده شد."

همانطور که قابل ملاحظه است آقای دکتر روحانی، در جریان مذاکرات، نه تنهاهیچ قولی جدا از مسیر قانونی به طرفهای مذاکره نداده اند، بلکه برای اتخاذ تصمیم، از رییس جمهور و دفتر مقام معظم رهبری استعلام کرده اند. پس آیا اینگونه ابهام آفرینی ها را نمی توان به مثابه ورود امیال سیاسی و جناحی در موضوعات کلان و راهبردی نظام در ایام انتخابات دانست؟! فاین تذهبون؟

جناب آقای دکتر علی باقری!

از این فرصت باید استفاده کرد و به جنابعالی و مسئولین فعلی مذاکرات هسته ای پیشنهاد داد تا کتابی درباره دوران مسوولیت تان در پرونده هسته ای تدوین نموده و به ذکر ماوقع دوران مسوولیت تان بپردازید تا مردم عزیز ایران بتوانند با مقایسه دو کتاب به قضاوت بنشینند.

به شرطی که کتابی با ذکر جزییات قابل انتشار تدوین شده باشد. در آن کتاب آیا، به ماجرای تحویل سند دو صفحه ای حاوی غلط های شکلی و محتوائی به ١+٥ و واکنش دور از ادب آنها، در مذاکرات ژنو اشاره خواهد شد؟! کپی صفحه اول برخی روزنامه ها نظیر نیویورک تایمز مورخ ٢٢ ژوئیه ٢٠٠٨ برابر با ١مرداد ٨٧ که این سند را منتشر کردند و باعث تنزل جایگاه کشورمان در افکار عمومی شدند جایی در کتاب مذاکرات شما خواهد داشت؟!

آیا به شایعات و خبرهای رسانه های بیگانه که نحوه رفتار هیات مذاکره کننده ایرانی، برای رفع تحریم ها در مذاکرات استانبول و بغداد را به گونه ای تشریح کرده اند که به تعبیر محترمانه اش "ملتمسانه" بوده است، پاسخ داده خواهد شد؟!

امیدواریم به روندی که باعث صدور قطعنامه هاي تحريمهای شوراي امنيت سازمان ملل علیه کشور عزیزمان شد و به تاثیرات آن بر شئون مختلف کشور، از تورم شدید و کاهش ارزش پول ملی گرفته تا ورشکستگی و تعطیلی بسیاری از پروژه های صنعتی، زیر بنایی، نفتی کشور و حتی مشکلات عدیده در تامین نیازهای اساسی مردم نظیر دارو و تا اوضاع سیاسی کشور در سطح بین المللی در کتاب مذاکرات دوره مسوولیت شما اشاره شود. آنروز که این کتاب منتشر شود بسیار مشتاقیم که موضع و واکنش شما و همکارانتان در شورای عالی امنیت ملی را درباره آثار سخنان آقای احمدی نژاد زمانی که قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل را "کاغذ پاره" خواند، بخوانیم!

شاید بهتر باشد برای برون رفت از شرایط کنونی و بازگرداندن شرایط کشور به پیش از صدور قطعنامه های ناجوانمردانه شورای امنیت، همه دلسوزان کشور در این شرایط حساس دست به دست هم دهند. وگرنه عوام زدگی، فاصله گرفتن از واقعیت چه از روی کم تجربگی باشد و چه بخاطر نپذیرفتن مسوولیت و اتهام زنی به دیگران توفیقی نصیب کشور نمی کند. گذشت زمان با شرایط فعلی، بر خلاف آنچه که جناب آقای دکتر علی باقری معتقدند به نفع ایران نیست. آیا وضع کشور در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از هشت سال قبل بهتر شده است؟ وجدان بیدار شما و همه مخاطبان، قضاوت خواهد کرد.

انتخابات ریاست جمهوری کشور باید محملی برای تغییر روند نادرست اجرایی فعلی کشور و اعتلای ایران اسلامی عزیز باشد نه بستری برای غرض ورزی برخی در موضوعات کلان و راهبردی نظام. امید که چنین باد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
      عجب رشدی کرده دکتر عارف
      اومد قالیباف رو هم کنار زد
      http://www.nazareakhar.ir/
      من که به کاندیدای مورد نظرم از دیروز 2 بار رای دادم. این نظر سنجی وقتی می شه روزی یه بار رای داد به درد عمه شون می خوره
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• BETA
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 447

منم همینطور...تازه ایندفه رایمو دوبار حساب کرد!!!!!:-?
        در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Post
        من که به کاندیدای مورد نظرم از دیروز 2 بار رای دادم. این نظر سنجی وقتی می شه روزی یه بار رای داد به درد عمه شون می خوره
        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

از هر ip فقط یک بار میشه رای داد
          کلیک شما صرفا جهت ریفرش بوده
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

زیباکلام: هاشمی و خاتمی زودتر درباره انتخابات اعلام موضع کنند/ رهبر یک جنبش باید پرتحرکتر باشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            یک استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران درباره شرایط دو نامزد منتسب یا نزدیک به جریان اصلاحات یعنی عارف و روحانی و احتمال حمایت هاشمی و خاتمی از یکی از این دو، اظهار کرد: بزرگترین مشکل جریان اصلاحات، ضعف رهبری آن طی سالهای گذشته بوده است.

صادق زیباکلام در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: عدهای تلاش میکنند به زور آقای خاتمی و آقای هاشمی را به عنوان رأس این جنبش نگه دارند اما واقع مطلب این است که وقتی به مواضع این دو بزرگوار بویژه از سال 84 به این سو نگاه میکنیم، جای اما و اگرها و نقاط خالی زیاد است.

وی با بیان اینکه "انتظار این است که در رأس یک جنبش گسترده مانند جنبش اصلاحطلبی در ایران، رهبری توان و تحرک بیشتری از خود نشان دهد"، ابراز عقیده کرد: با ثبتنام آقای هاشمی رفسنجانی برای انتخابات ریاستجمهوری موج امید و شور گستردهای در میان طرفداران اصلاحات به وجود آمد و همین موجب ردصلاحیت ایشان شد. اصولگرایان هم این مساله را دیدند و متوجه شدند و تنها راه این بود که آقای هاشمی ردصلاحیت شود وگرنه با آمدن هاشمی، میرفت که یک سونامی بزرگتر از سونامی دوم خرداد به وجود آید.

زیباکلام افزود: در شرایط فعلی اینگونه به نظر میرسد که انگار نه انگار که چنین اتفاقی افتاده است و در مقابل شوری که با آمدن ایشان به وجود آمد و با ردصلاحیتش از بین رفت، هیچ واکنشی از سوی رهبران جریان اصلاحات شاهد نبودیم.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه "وظیفه اجتماعی رهبر یک جنبش، میطلبد که پرتحرکتر باشد"، گفت: از دو هفتهای که از ردصلاحیت آقای هاشمی میگذرد. ما کوچکترین واکنشی از آقای خاتمی ندیدیم در حالیکه میلیونها طرفدار جریان اصلاحات خواهان این هستند که اعلام موضع کنند و بگویند که تصمیم این است که از آقای عارف پشتیبانی شود یا آقای روحانی یا اینکه از هر دوی اینها بخواهند به عنوان اعتراض از ادامه حضور انصراف دهند.

وی با بیان اینکه "میلیونها طرفدار بالقوه جریان اصلاحات خواهان اعلام موضع آقای هاشمی و آقای خاتمی هستند اما هر قدر که به اینها نگاه میکنند واکنشی نمیبینند"، تصریح کرد: کمترین واکنشی که از آنان انتظار میرود این است که درباره آقای عارف یا آقای روحانی موضع بگیرند و حتی اگر با هیچیک از این دو موافق نیستند به طور صریح اعلام کنند که از کسی حمایت نمیکنند. هم آقای هاشمی سکوت کرده است و هم آقای خاتمی. من برای این همه شور و امیدی که در بدنه اجتماعی جریان اصلاحات به وجود آمده افسوس میخورم و دلم میسوزد، چراکه هیچ رهبری برای آنان وجود ندارد.

زیباکلام تاکید کرد: اگر آقای هاشمی یا آقای خاتمی به خود نیایند، دیر و یا زود جنبش دموکراسیخواهی آنان را کنار خواهد گذاشت و رهبری این جنبش در ایران متوقف خواهد شد. از نظر جامعهشناسی، شرایط دموکراسیخواهی در ایران به وجود آمده است و نمونه بارز آن موجی است که با آمدن هاشمی رفسنجانی ایجاد شد و این نشانگر نارضایتی گسترده مردم به ویژه اقشار تحصیلکرده جامعه از اصولگرایان است. اگر هاشمی و خاتمی به هر دلیلی محافظهکاری نشان دهند، به نظر من جنبش دموکراسیخواهی آنان را کنار خواهد گذاشت.

این استاد دانشگاه در برابر این پرسش که "از نظر شما جریان اصلاحات از میان عارف و روحانی کدامیک را انتخاب خواهد کرد؟"، پاسخ داد: مهمتر از اینکه در این انتخابات از چه کسی باید حمایت شود، این است که به هر نحو موضعگیری شود. از نظر من آقای حسن روحانی باید نامزد اصلی اصلاحطلبان شود و آقای عارف به نفع ایشان کنار برود و آقای روحانی ایشان را به عنوان معاون اول خود منصوب کند.

وی با بیان اینکه "معتقدم توان سیاسی آقای روحانی بیشتر از آقای عارف است"، اظهار کرد: آقای عارف از نظر مدیریت و پیچ و خم اجرایی، نامزد مناسبتری است اما صلاحیت و پختگی و روابط عمومی آقای روحانی با سایر مراکز قدرت بیشتر است. هریک از این دو نفر که نامزد اصلاحطلبان باشند اصولگرایان به راحتی اجازه نخواهند داد که آنان کار کنند. برای گذشتن از این سربالایی دشوار، آقای روحانی را برای پیمودن این راه بهتر میدانم.

زیباکلام در پایان خاطرنشان کرد: البته این تصمیم که از میان آقای روحانی یا آقای عارف کدامیک نامزد اصلاحطلبان باشند، این دو نیستند که باید تصمیم بگیرند بلکه رهبری جریان اصلاحات باید این تصمیم را بگیرد و بگوید هر کسی که میخواست به من خاتمی یا هاشمی رای دهد، به فلان شخص رای دهد. باید بدنه جریان اصلاحات یاد بگیرد که مبارزه سیاسی، بدون رهبری، فرماندهی و سازماندهی نیست.
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

نمی دونم دوستان چطور توانستند دوبار یا بیشتر رای بدهند ما که نتوانستیم!
              فرضاً اینطور هم باشه بنظرم خطای فاحشی بوجود نمیاد
              چون احتمال اینکه طرفداران کاندیداهای دیگه هم چنین کرده باشند وجود داره
              چیزی که معلومه نتیجه این نظرسنجی حداقل با آنچه در سطح کلانشهرها دیده میشه مطابقت داره
              شاید این گفته خیلی عامیانه باشه اما به عقیده من هرکسی به جز جلیلی
              که به نظرم با آمدن جلیلی رسماً بدبخت میشیم و چندوقت بعد میگیم محمود کجایی که یادت بخیر!
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

عماد افروغ: مردم ایران به تغییر رای می​دهند

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• Amirhm
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 140

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                  عجب رشدی کرده دکتر عارف
                  اومد قالیباف رو هم کنار زد
                  http://www.nazareakhar.ir/

تو این سایت رای جلیلی بمراتب بیشتره ! بهتره دوستان یه سری بهش بزنن رای یادتون نره !!!

نظر

• شاهپور
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 173

خداییش حقش بود حداقل یه بازی خدافظی واسه رفسنجانی میذاشتن..
                    محسن رضایی نه رد صلاحیت میشه نه رای میاره، تنها از انتخاباتی به انتخابات دیگر انتقال میابد / قانون بقای انتخابات
                    سعید جلیلی وقتی تونسته حجاب خانوم اشتون رو از تاپ و شلوارک به مانتو برسونه, حجاب زنای ایرانی رو راحت می تونه به گونی و کارتون یخچال برسونه
                    مردم سوریه و لبنان و فلسطین هم باید تو انتخابات ایران شرکت میکردن!
                    هر چی باشه رئیس جمهور ما، وزیر اقتصاد اونا هم محسوب میشه
                    من جای هاشمی بودم با نامه ی رد صلاحیت میرفتم درخواست پناهندگی میدادم
                    از اونجایی که جلیلی تخصص دانشگاهیش روابط بینالملل رسول اکرمه، فک کنم اولین اقدامش بعد ریاست جمهوری حفر خندق دور ایران باشه.
                    تو اين آشفته بازار اين روزهاي سياسي كشور احمدي نژاد هم اعلام كرده پس از پايان دوره ي رياست جمهوري ام در خرداد ماه امسال از دنياي سياست براي هميشه كناره گيري ميكنم !!
                    يعني اينجوري كه اين تو اوج داره خداحافظي ميكنه زيدان تو اوج خداحافظي نكرد
                    محسن رضايي دقايقی پيش، کانديداتوری خود را تا انتخابات سال 1420 تمديد کرد.
                    چوب داره به یه عنصر تاثیر گذار تو انتخابات تبدیل میشه. اون از قالیباف که چوب زن بوده، این از جلیلی که می خواد چوب بسنتی درست کنه

نظر

• ماهان
                      عضو جدید
                      • Mar 2011
                      • 19

نمي شود دو بار با يك اي پي راي داد!!!!

نظر

• ماهان
                        عضو جدید
                        • Mar 2011
                        • 19

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

حداد عادل: در صورت ائتلاف عارف و روحانی تصمیم مناسبی میگیریم

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• Amirhm
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 140

در اصل توسط ماهان پست شده است View Post
                            قاعدتا باید همینطور باشه ولی علی رغم اینکه روز جمعه رای داده بودم چند دقیقه پیش برای امتحان یه بار دیگه رای دادم و رای هم ثبت شد ! احتمالا حافظش بعد از مدتی ریست میشه .

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

جناب آقای محسن رضایی تو فیلم انتخاباتیشون چندین تیکه زیبا نثار احمدی نژاد کردند!

من جمله اشاره به مناظره های 4 سال پیش و بی پردگی احمدی نژاد... واقعا میرحسین مظلوم بود، واقعا حیف بود آلوده به سیاست شود...
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

اشك صادقانه عارف در شبکه۳ براي جوانان
                                کد مطلب : 12267
                                گروه سياسي: دكتر محمدرضا عارف کاندیدای اصلاحطلب انتخابات ریاستجمهوری با حضور در برنامه انتخاباتی شبکه سوم سیما به سوال جوانان پاسخ داد. در اين برنامه، دكتر عارف پس از مطرح شدن سوالی درباره اعتیاد در جامعه وقتي ميخواست صحنهاي را كه چند روز پيش در خيابان وليعصر از يك جوان معتاد ديده بود، گريهاش گرفت و برنامه براي يك دقيقه قطع شد. دكتر عارف سپس گفت به دليل وضعي كه پيش آمد از شرح صحنه ميگذرم. مهمترین محورهای سخنان این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بدین شرح است

بسیار شخصیت بزرگواری دارند ایشون... پیروز بشوند یا نشوند به نظر من جلوه یک انسان والا و بزرگ در ایشون متبلور شده
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X