تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر علی
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 120

چون نظرات اقتصادی دولت آینده برای بازار سرمایه مهم هست و همه فعالان بازار بر این برنامه ها زوم کردن این قسمت از برنامه آقای جلیلی رو اینجا قرار می دم.منتظر تحلیل کارشناسانه دوستان هستم

سیاستهای بازار سرمایه:

وضعیت موجود:
    - نقش ضعیف تجهیز منابع مالی در بازار اولیه برای پروژه های ملی با بازدهی مناسب (مکانیزم
    مناسبی برای تامین مالی این گونه طرح ها در بازار اولیه وجود ندارد)
    - کمبود ابزارهای مالی متنوع برای تامین مالی نظام تولید در کشور براساس ویژگی های متفاوت
    شرکت ها، پروژه ها و علایق سرمایه گذاران؛
    - نبود شفافیت اطلاعاتی و ایجاد رانت های اطلاعاتی بزرگ؛
    - فقدان سازوکار مناسب برای جذب سرمایه های خارجی از طریق بازار سرمایه؛
    - فرهنگ شدید معاملات سفته بازی؛
    - بخش عمده گردش مالی در بازار ثانویه صورت می گیرد (بیش از 75 درصد) و کمتر از 25 درصد
    آن در بازار اولیه (محل تامین مالی طرح های جدید) شکل می گیرد؛
    - نبود سرمایه خطر پذیر و فرار سرمایه گذاران از آن؛
    - تخصیص نامناسب سهام شرکت های ذیل اصل 44 به بخش خصوصی و تعاونی و شبه دولتی نمودن
    این شرکت ها؛
    - نبودن بازارهای مالی (بورس منطقه ای) جهت تعیین قیمت کالاهای خاص از جمله انرژی؛

راهکارها:
    میان و بلندمدت:

- تسهیل فرآیند توسعه ابزارها و خدمات نوین مالی در بازار سرمایه از طریق تصویب آیین نامه ها و
    قوانین مناسب؛
    - توسعه بازار فرابورس جهت افزایش نقش بازار در تامین مالی شرکت ها با گسترش بازارهای دوم،
    سوم و تابلوی شرکت های دارای سرمایه خطرپذیر در فرابورس؛
    - تقویت عملکرد نهادهایی از جمله شرکت های تامین سرمایه در تامین مالی طرح های پربازده؛
    - تسهیل ورود سرمایه گذاران خارجی از طریق ارائه مجوز تاسیس صندوق های سرمایه گذاری ارزی؛
    - توسعه سرمایه گذاری خطرپذیر از طریق توسعه نهادهای اعتبارسنجی و تشکیل کنسرسیومی از
    بانکها جهت تامین مالی سرمایه گذاری های خطرپذیر
    آخرین ویرایش توسط امیر علی؛ 2013/06/05, 11:37.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

سید علی خامنه ای :

" هر رای ای که در صندوق انداخته می شود، رای به جمهوری اسلامی است. رای، اعتماد به نظام و ساز و کار انتخابات است.
      در درجه دوم هم رای به فردی است که تشخیص داده ایم برای آینده کشور مفید تر از دیگران است.
      ...
      آنهایی که فکر می کنند در این کشور اکثریتی خاموش حضور دارند 9 دی را فراموش کرده اند و فراموش کرده اند که 34 سال مردم در شهرهای مختلف کشور در مناسبت های مختلف به خیابان ها می آیند و مرگ بر آمریکا می گویند. "

من به نظام و ساز و کار انتخابات هیچ اعتمادی ندارم.
      من یکی از اکثریت خاموش هستم.
      من دیگر هرگز در جمهوری اسلامی رای نخواهم داد ، لا اقل خودم را فریب نخواهم داد.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        حائری شیرازی: حذفی که در سال ۸۸ اتفاق افتاد، اصل سیستم را ناقص می کند
        بایستی افراد معلوم الحال را بشناسیم و پس از آن میتوان در قصد و انگیزه آنان از اعمال و سخنانشان که گاه معقول به نظر می آید کنکاش کرد:

حائری شیرازی با اشاره به اینکه رهبران فتنه در آن دوران بصیرت مردم را نشان گرفتهبودند، خاطر نشان کرد: رهبران فتنه گفتند که مردم از آرا خود دفاع خواهند کرد و اینگونه آنان را به خیابانها کشیدند تا اینکه با سخنان منطقی مقام معظم رهبری در نماز جمعه مردم درک و بصیرت خود را بازیافتند.
        حائری شیرازی در خرداد 76 سرسختانه به دفاع از ناطق نوری پراخت تا جایی که زیبایی سیدمحمدخاتمی را به یزید تشبیه کرده بود
        در سال 84 قریب یک سال بود که تریبون نمازجمعه شیراز را به سکوی دفاع از شهردار وقت تهران تبدیل کرده است. او از هر فرصتی برای تجلیل از شهردار نه چندان نام آشنای تهران استفاده می کرد و همواره مثال می زد که «در فلان بارندگی، وقتی فلان خیابان تهران آب گرفته بود، شهردار خود آستین بالا زده و با بیل کارگران راه سیلاب را گشوده است». مثالی که پیش از آن در ستایش شهید باکری شهردار فقید ارومیه بارها و بارها شنیده بودیم.
        حائری شیرازی در دولت نهم مزد حمایت همه جانبه اش هم گرفت و استانداری فارس به پسر باجناقش ـ محمدرضا رضازاده ـ واگذار و داماد خواهرش ـ علیرضا طهماسبی ـ عازم وزارت صنایع و معادن شد و پزشک مخصوصش یعنی کامران باقری لنکرانی به وزارت بهداشت رسید. خود نیز استاد اخلاق دولت شد.
        عبرت فتنه 88 این است که به برکت ولایت، فتنه رفع شد و بعد از عاشورای سال گذشته گروهی که ولایت را پذیرفتند دارای عزت باشکوهی شدند!!!!!!!!!!!!.
        فتنه 88 مانند قرآن سرنیزه کردن در دوران حضرت امیر بوده است و اگر چنین فتنه ای صورت نمی گرفت در دوره ظهور حضرت ولی عصر انجام می شد و آن زمان کارساز می شد.!!!!!!!!!!!
        و اما امروز که ۀن پستها از فک و فامیلش پس گرفته شده و فرزندانش به زمین خواریهای کلان در شیراز متهم شده اند هر از چندی افاضاتی منطقی سر می دهند!!!!
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• مصطفي رستمي
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1159

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

......................

من دیگر هرگز در جمهوری اسلامی رای نخواهم داد ، لا اقل خودم را فریب نخواهم داد
          .
          @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
          خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• جعفری
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 193

با سلام
            تعریف حکومت استبدادی :حکومت یک فرد یا یک گروه که معمولا مادام العمر بوده ومردم هیچ نقشی در انتخاب انها ندارند معمولا این افراد خود را حافظ جان ومال مردم دانسته ود رنوع مذهبی ان(حکومت کلیسا) خود را رابط بین خدا ومردم میدانند
            حکومت دموکراسی:حکومت مردم برمردم که مردم تعیین کننده حاکم کشور خود هستند حاکم میتواند یک فرد یا گروه باشد
            ..................
            حکومت جمهوری اسلامی: یعنی حکومتی که مردم حکومت دینی را انتخاب میکنند سوال
            ایا دراین نوع حکومتها مردم میتوانند حکومت غیر دینی را انتخاب کنند؟
            جمهوری اسلامی در حدود 30 -35 سال پیش به رای گیری گذاشته شد و98 درصد رای اورد ایا جمهوری اسلامی در ان زمان تعریف دقیقی داشت؟
            ایا مردم 35 سال پیش میتوانستد برای مردم 100 سال بعد نوع حکومت را مشخص کنند؟
            ایا جمهوری اسلامی نمیتواند حکومت اسلامگرایان در یک مقطع خاص باشد مثل ترکیه؟
            ..............................
            دوستی در مورد برنامه های اقتصادی جلیلی نوشته بود البته فایل قابل دانلود انرا گذاشته ایا نمیداند
            1. تا زمانیکه ما روابط بین المل نداشته باشیم هیچ برنامه اقتصادی جواب نمیدهد؟
            2. مگر یک کشور میتواند تمام احتیاجات خود را فراهم اورد؟
            ..............................
            ناورو
            اینکه حق حکومت با حضرت علی بود هیچ شکی نیست حتی در اولین روزهای ابلاغ دین توسط حضرت محمد
            او شرط کرد هر کس به او ایمان اورد ولی وجانشین او خواهد بود اینکه با دموکراسی کمی مشکل دارد بماند
            اما زمانیکه سران اقوام در بنیسقیفه پیمان کردند ابوبکرجانشین باشد وحکومت تشکیل دهد
            حضرت علی هم پذیرفت و هیچ اعتراضی نکرد واین نشان دهنده جنبه دموکراتیک بودن حضرت علی است برای شناخت بیشتر ابعاد شخصیتی حضرت علی درباره حکومت کافی است نامه های اورا به حاکمان شهرهای مختلف بخوانیم که هیچ کدام در حکومتهای کنونی رعایت نمیشود
            .......................

نظر

• محمدیان
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 89

دوستانی که تصور می کنند رای آنها شمرده نمیشه و تقلب در شمارش وجود داره، اگر واقعا به این حرف اعتقاد دارند پس بدونند که شرکت کردن یا شرکت نکردنشون هیچ تاثیری در درصد شرکت کنندگان ندارد و درصد شرکت کنندگان در انتخابات در هر صورت بالای 70 درصد خواهد بود!!!!!!!!!!!
              افرادی هم که در انتخابات شرکت نمیکنند خب مسلما دیگر بعد از انتخابات اگر دوباره اصولگراها برنده انتخابات شدند نباید گلایه ای داشته باشند
              که البته ممکنه به دو دلیل اصولگراها پیروز شوند
              1- به قول افرادی که معتقد به تقلب در انتخابات هستند تقلب شده!!!!!
              2- طرفداران اصلاح طلب غرورشون یا هر چیز دیگه ای بهشون اجازه نداده در انتخابات شرکت کنند و اصولگراها به کاندید مورد نظرشون رای دادند و اون ها رای آوردند.
              ============================
              به عقیده ی من 4 سال پیش هم تقلب نشده بود. اکثر روستاییها به احمدی نژاد رای داده بودند. اگر باز هم امکان داشت احمدی نژاد کاندید بشه باز هم به احمدی نژاد رای میدادند. چون احمدی نژاد به اوضاع روستاییها خیلی رسید!!!
              ===========
              در حال حاضر اصلاح طلب ها رقیب قدرتمندی ندارند اما امکانش هست چون اصلاح طلب ها در انتخابات شرکت نمیکنند باز هم اصولگراها پیروز شوند.

نظر

• محمدیان
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 89

چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۶

علی اکبر اولیاء در گفتگو با عصر امروز/
                امکان ندارد عارف به نفع روحانی کناره گیری بکند
                در نظرسنجی ها وضعیت دکتر عارف خوب می باشد و این مساله که ایشان کنار برود امکان ندارد.

به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز این روزها خبرهای متعددی از اردوگاه اصلاح طلبان در کنار گیری عارف به نفع روحانی از کاندیداتوری ریاست جمهوری به گوش می رسد، برخی بر کنار گیری وی و برخی بر عدم کنارگیری وی اظهارات متفاوتی دارند.

علی اکبر اولیا نماینده اصلاح طلب پیشین مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سایت خبری عصر امروز تاکید کرد : گروهی از اصلاح طلبان مامور سازو کار اجماع و نظرسنجی بین دوکاندیدای اصلاح طلب هستند .

وی افزود: آنها بررسی می کنند کدام یک از کاندیداها پایگاه قوی تری دارد تا دیگری به نفع او کنار رود. این سازوکار ظرف یکی دو روز آینده اتفاق خواهد افتاد.

این فعال اصلاح طلب و نماینده پیشین مردم یزد در پاسخ به سوال خبرنگار ما که آیا دو کاندیدا حکمیت این گروه را می پذیرنند گفت: این حکمیت حاصل نشست های جمعی اصلاح طلبان است و نتیجه تصمیمات آنها می باشد، لذا طبیعتا اجماع را همه قبول خواهند کرد.

وی در مورد " فشار ها و رایزنی هایی از طرف بعضی از احزاب و یا افراد بانفوذ و صاحب منصب به آقای خاتمی و یا آقای دکترعارف برای کنار رفتن به نفع دکتر روحانی چون در نظرسنجی ها رای پایینی دارد " آنرا تکذیب کرد و افزود : در نظرسنجی ها وضعیت دکتر عارف خوب می باشد و این مساله که ایشان کنار برود امکان ندارد.
                کد مطلب : 54422

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

«ما هم خوشحالیم که سانتریفیوژها میچرخند؛ به شرط آن که چرخ مملکت هم بچرخد...!»

دکتر روحانی

نظر

• 123
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 188

سید علی خامنه ای :

" هر رای ای که در صندوق انداخته می شود، رای به جمهوری اسلامی است. رای، اعتماد به نظام و ساز و کار انتخابات است.
                    در درجه دوم هم رای به فردی است که تشخیص داده ایم برای آینده کشور مفید تر از دیگران است.
                    ...
                    آنهایی که فکر می کنند در این کشور اکثریتی خاموش حضور دارند 9 دی را فراموش کرده اند و فراموش کرده اند که 34 سال مردم در شهرهای مختلف کشور در مناسبت های مختلف به خیابان ها می آیند و مرگ بر آمریکا می گویند. "

اتفاقا هدف اونها هم همینه و با گفتن این حرف منتقدان و مخالفان رو از رای دادن بازمیدارن تا بدون دغدغه کاندیدای گوش به فرمانشون رای بیاره. هدف اونها اینه که این اکثریت تا ابد خاموش بمونه و نباید در رسیدن به هدف کمکشون کنیم

نظر

• محمدیان
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 89

در اصل توسط 123 پست شده است View Post
                      اتفاقا هدف اونها هم همینه و با گفتن این حرف منتقدان و مخالفان رو از رای دادن بازمیدارن تا بدون دغدغه کاندیدای گوش به فرمانشون رای بیاره. هدف اونها اینه که این اکثریت تا ابد خاموش بمونه و نباید در رسیدن به هدف کمکشون کنیم
                      سید علی خامنه ای :

این حرف کنایه به اصلاح طلب هاست. در واقع میگه اگه طبق گفته 4 سال پیشتون اعتقاد به ساز و کار انتخابات ندارید چرا دوباره کاندید شدید؟؟؟!!!
                      آخرین ویرایش توسط محمدیان؛ 2013/06/05, 14:04.

نظر

• ققنوس
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 39

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
                        سید علی خامنه ای :

این حرف کنایه به اصلاح طلب هاست. در واقع میگه اگه طبق گفته 4 سال پیشتون اعتقاد به ساز و کار انتخابات ندارید چرا دوباره کاندید شدید؟؟؟!!!
                        مثل اینکه براش مهم نیست شرکت کنندگان چقدر باشند
                        چون نظرسنجی ها به نفع اصلاخ طلبان بوده
                        حتی در بین این افراد تایید شده هم میخواد اون کسی را که میخواد انتصاب کنه
                        رای مردم را با یه ماشین حساب هم میتونه بیشتر کنه پس چرا ریسک کنه
                        یا شاید حیله دیگه ای باشه!!!؟؟

نظر

• 123
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 188

در اصل توسط ققنوس پست شده است View Post
                          سال 88 فهمیدن که مردم ایران از رایشون دفاع میکنند و کوتاه نمیان. اما کسی که رای نده مدعی هم نیست پس چه بهتر که تعداد مدعیها کم باشه. با این همه مشکلات وحشتناک کشور، همه میدونن که هدف از رای دادن تایید ساز و کار انتخاباتی و تایید نظام نیست بلکه امید به ایجاد تغییر در این وضعیته پس شاید هدف دیگری در پس این حرفها باشه

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

خاتمي: مشارکت در انتخابات۹۰% خواهد شد!

گروه سياسي: امام جمعه موقت تهران نرخ کنونی مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری را ۷۰ درصد اعلام و گفت: این نرخ در روزهای آینده به ۸۰ تا ۹۰ درصد هم خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس آیتالله سید احمد خاتمی سهشنبه شب در مسجد صفاری كاشان در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل، اظهار داشت: کاندیداها وعدهای ندهید که در آینده مجبور نباشید که بگویید نگذاشتند، چرا کاری که در حیطه اختیارات شما نیست از الان دخالت میکنید.
                            عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: طی ۳۴ سال گذشته ما هر وقت در برابر دشمن یک قدم عقب نشستیم دشمن چند قدم جلو آمده و در هشت سال دوره اصلاحات که به دوره انعطاف در برابر غرب و لبخند در برابر غرب خوانده میشد، مسئولان آن روز با یک قدم عقبنشینی، دشمن چند قدم جلو آمد و مدعی شد ایران باید از اصول خود عقبنشینی کند. تمام مشکلات هستهای ایران از دوره انعطاف در برابر غرب و دوره لبخند در برابر غرب شروع شد و دشمن یک قدم هم عقبنشینی نکرد. وی با اشاره تلويحي به حسن روحاني افزود: کاندیدای ریاست جمهوری که صدا و سیما را به واسطه روشنگری مورد هجمه قرار میدهد و آن را افراطگری میخواند، سکوت در برابر فتنه را اعتدال میداند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری مدعی تنشزدایی در دولت خود هستند گفت: منظور آنها این است که سیاستهای ۳۴ سال گذشته اشتباه بوده، اما آنها باید بدانند ما از اصول اسلام کوتاه نمیآئیم و ملت نیز به شما اجازه نمیدهد به دشمن چراغ سبز نشان دهید. وی خطاب به برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: چرا چراغ سبز دروغین نشان میدهید و با دروغ مدعی حل مشکلات اقتصادی با ایجاد رابطه با غرب هستید، ملت ایران اجازه رابطه با غرب را به قیمت عقبنشینی از اصول اسلامی به شما نمیدهد.

وی وعده تعامل با غرب برای حل مشکلات از سوی برخی کاندیداها را به معنای توکل کردن به غیر از خدا دانست و تصریح کرد: کمترین چیزی که در سبد تبلیغاتی اکثر کاندیداهای ریاست جمهوری مشاهده شد همین است، بیشتر صحبتها در مورد گرانی، اشتغال و وعده چراغ سبز نشان دادن است. ۵۰ درصد مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمها و ۵۰ درصد مابقی ناشی از عدم مدیریت است، بنابراین رزمندهای که میخواهد وارد میدان شود باید رزمندهای ولایتمحور باشد نه ولایتشعاری که کاری آسان است. خاتمی با تأکید بر اینکه آنچه کم داریم ولایتمداری و ولایتمحوری است ابراز داشت: برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری وقتی شروع به صحبت میکردند مثل اینکه سالها عقدهای در دل مانده دارند و با سیاهنمایی کشور را مانند ویرانهای جلوه داده و آنها از آسمان افتادهاند و میخواهند ناجی کشور شوند.

وی خطاب به کاندیداهای ریاست جمهوری اضافه کرد: حقایق را بگویید و از سیاهنمایی پرهیز کنید، چرا که اگر امروز شما سیاهنمایی میکنید چهار سال بعد افرادی دیگر شما را سیاهنمایی خواهند کرد.
                            وی افزود: در نظرسنجیهایی که تا چند روز قبل انجام شده ۷۰ درصد از مردم اعلام کردند در انتخابات شرکت می کنند و این میزان طی روزهای آینده به ۸۰ تا ۹۰ درصد نیز افزایش مییابد که نشاندهنده این است که دشمن هنوز ملت ایران را که فرزندان عاشورا در میدان نبرد و فرزندان رمضان در صحنه تحریمها است نشناخته است، این ملت شکستناپذیر بوده و این آمریکا است که باید از مواضع خودش عقبنشینی کند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

سید علی خامنه ای :

...

باز هم 9 دی و باز هم 9 دی و هزاربار دیگر هم 9 دی را به رخ می کشند. آقا جان ! والله بالله تالله به پیر به پیغمبر به قران به همه مقدسات قسم ، گنجشگ را به جای قناری رنگ کردند نشانت دادند.من خودم سر کار بودم به خون همه شهدا قسم می خورم ساعت 2 بعد از ظهر به همه ادارات وزارت کتبا اعلام کردند (سعی می کنم نسخه ای از انرا بدست اورم و در همین جا درج کنم.)که امروز ساعت 6 بعد از ظهر باید کارت ساعت بزنید و اضافه کاری هم حساب می شود.اتوبوسها را ردیف کردند و همه را سوار بر اتوبوس به میدان انقلاب بردند و برگرداندند. از فاصله میدان انقلاب تا چهار راه بلوارکشاورز تمام سطلهای زباله مملو از ظروف غذا و کیک و ساندیس بود. دانش آموزان بیچاره را از ساعتها در آنجا بخط کرده بودند و خودم دیدم خبرنگار شبکه خبر نوشته ای را جلو دانش آموزلن می گرفت و می گفت حفظ کنید و حماسی بخوانید که اینها فتنه گرند و عامل اسراییل و امریکا و ...... بخدا قسم حیله های عمروعاصی و معاویه ای بکار گرفتند برای سرکوب مخالفان و قران سرنیزه کردند . روز قیامت باید جواب بدهند آنهایی که این همه ستم و جفا کردند در حق ملت.

بنده هم با جمله دیروز رهبر هرگز در هیچ نمایشی از نمایشهای آن شرکت نخواهم کرد. کسانی هم که فکر می کنند شرکتشان در رای دادن اثر گذار است بزودی خواهند فهمید که اشتباه بزرگی را مرتکب شده اند. هنوز ماهیت حکومت را بدرستی درک نکرده اند.
                              اگر این آقایان کاندیدا ذره ای غیرت ملی و عرق دینی داشته باشند باید در ان شو مسخره تلویزیونی که با سوالات تستی و زننده مورد تمسخر مجری بی لیاقت تلویزیون قرار گرفتند ، همانجا اعلام انصراف از کاندیداتوری می کردند و در مقابل دوربین به مردم می گفتند که اینجا یک ملت را به سخره گرفته اند.

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

در اصل توسط ققنوس پست شده است View Post
                                دقیقا همینطور است .زیرا تعدادآراء به اندازه دلخواه اعلام خواهد شد و بیقین بالاتر از سال 88 اعلام می شود.

نظر

در حال کار...
                                X